-
Και που κολλας; Καιρος να αλλαξει γκομενο.. Γιατι ως γνωστον οι γκομενες ειναι σαν τις μαϊμουδες,πρωτα πιανουν το επομενο κλαδι και μετα αφηνουν το προηγουμενο...
-
Περίμενε απο Ολλανδέζα στα 25 να χωρίσει τον γκόμενο που έχει απ το Λύκειο
Μόνο στα Μάλλια αυτά που βλεπεις -
Καλα,εδω σου προσφερουμε ΔΩΡΕΑΝ γνωση που αποκτηθηκε με τα χρονια κι εσυ την κλ@νεις.. Εκτος κι αν δε σου αρεσει τοσο..
-
Εφαρμογή είναι το θέμα, απο γνώση να φαν κι οι κότες
Μωρε είναι κούκλαΑλλά αυτά θέλουν τρελη υπομονή και χρονο.
Δεν διαθέτω τίποτα απ τα δύο -
Δε μ αρεσει που ο rx8_drifter τεινει να γινει πιο μπακαλιαρος και γατοπαρδος κι απ τον ρατανπλαν..
-
Ψυχροί υπολογισμοί (ενεργώ κι εγώ με πιθανότητες, έχω κολήσει το σύνδρομο κουτσάν )
Έχω κάνει κι εγώ τις κινήσεις μου ρε, αλλα δεν δίνει δικαιώματα.
Τελειως κάφρος δεν μπορω να γίνω, το παραδέχομαιΤΟ θέμα είναι, κολάς σε μία που έχεις μία στο τόσο πιθανότητα να γίνει κάτι, ή κοιτά για τπτ άλλο?
Και τώρα φεύγω για την πρόβα, να της πώ τη γνώμη σου
-
Ρε ντρίφτερ, μιλάς για γκομενάκια με τον πασκό? Ο άνθρωπος είναι πιο κοτά και από τα κοτόπουλα ΜΙΜΙΚΟΣ. Δεν έχει νόημα. Μίλα με κάποιον σοβαρό εδώ μέσα.
-
Αρα: ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ απ την κουβεντα νιονιο...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δε μου αρεσει που η γκόμενα που είχα μπανίσει απ την ορχήστρα που παίζω και ήταν χτες στην συναυλία και αυτή, έχει γκόμενο
Τι παίζεις Ολλανδε; Δε μας τα είπες αυτά !
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αρα: ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ απ την κουβεντα νιονιο...Αν είχες λίγη τσίπα πάνω σου, θα παραδεχόσουν ότι είσαι κοτομπέικον και θα σηκωνόσουν να φύγεις από την συζήτηση αφού πιο πολλά ξέρεις για το φεγγάρι παρά για τις γυναίκες.. Αλλά, από γαύρο, φιατάκια και χρήστη του ίντερνετ εξπλόρερ τι να περιμένει κανείς?
-
Καλα,εγω το αποσταγμα της εμεπιρας μου το πεταξα..εσυ τι εχεις να μας πεις επι του θεματος;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ψυχροί υπολογισμοί (ενεργώ κι εγώ με πιθανότητες, έχω κολήσει το σύνδρομο κουτσάνΤΟ θέμα είναι, κολάς σε μία που έχεις μία στο τόσο πιθανότητα να γίνει κάτι, ή κοιτά για τπτ άλλο?
= αντιφαση.
Αν το πάρεις ψυχρά και με πιθανότητες, δεν κάθεσαι να κολλάς σε μία.
Τη πέφτεις αβέρτα σε όσες περισσοτερες μπορείς μέχρι να πάρεις αυτό που θες, απλά μαθηματικά και μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα,εγω το αποσταγμα της εμεπιρας μου το πεταξα..εσυ τι εχεις να μας πεις επι του θεματος;Καλά όλα τα άλλα ρε,αλλα ιντερνετ εξπλόρερ
-
Βασικά παίζω το πουλί μου με τη γκαντεμιά που με δέρνει
Τί να πω ρε πστ μου, μετά τη Σλοβακία έχω πάρει τον κατήφορο παρέα με τον Κούρκουλο
Είμαι σε καταραμένη πόλη (πολυτεχνείο με Philips και DAF ) με εσανς Μητσοτάκη. Ό,τι έχω δοκιμάσει τώρα τελευταία εχει πάει κουκουρούκου
Πάλι εκεί ήταν σήμερα
-
Δεν μ'αρέσει η ιστορία με το facebook, οπου σταθώ και όπου βρεθώ θα ακούσω για fb
Το θεωρώ απίστευτο παπατζιλίκι και τραγικό νυφοπάζαροΜ'αρέσει που αντιστέκομαι σθεναρά
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μ'αρέσει η ιστορία με το facebook, οπου σταθώ και όπου βρεθώ θα ακούσω για fb
Το θεωρώ απίστευτο παπατζιλίκι και τραγικό νυφοπάζαροΜ'αρέσει που αντιστέκομαι σθεναρά
+1
Επιπλεον, δε μ'αρεσει που μερικοι εκπλησσονται αν δεν εχεις λογαρισμο στο εν λογω... μαντρι.
'Τιιιιιιι? Δεν εχεις λογαρισμο στο fb? Πως και ετσι?'
Ναι ρε, δεν εχω... Αντε απ'εδω...
-
Λίγα με το fb... μερικοί μ@μουν με αυτο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λίγα με το fb... μερικοί μ@μουν με αυτο...Αυτο ξαναπες το
-
Λίγα με το fb... μερικοί μ@μουν με αυτο...
-
Καλο αλλα παλιο
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]