-
Δε μου αρεσει που ο A-Viper7 δεν κραταει το λογο του και δεν γραφει οτι ειναι φουστης,αφου εχασε το στοιχημα με κατεβασμενα τα βρακια..
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
M'αρέσει που μόλις τσίμπησα εισιτηριάκι για depeche100 ευραίους αλλά θα ειμαστε άνετοι τουλάχιστον
πότε ειναι αυτοί?
-
12-05 στο Terra Vibe
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μου αρεσει που ο A-Viper7 δεν κραταει το λογο του και δεν γραφει οτι ειναι φουστης,αφου εχασε το στοιχημα με κατεβασμενα τα βρακια..Εντάξει, έχει δίκιο ΟΛΟ το φόρουμ που σε λέει κότα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δε μου αρεσει που ο A-Viper7 δεν κραταει το λογο του και δεν γραφει οτι ειναι φουστης,αφου εχασε το στοιχημα με κατεβασμενα τα βρακια..
Εντάξει, έχει δίκιο ΟΛΟ το φόρουμ που σε λέει κότα...
Θα μιλησω μαζι σου αφου παραδεχτεις οτι κουνας το κλαδι πανω κατω...
-
Δεν μου αρέσει που κάθησα σπίτι το Σ/Κ και έχασα το SNB γιατί η πρόβλεψη του καιρού ήταν για χιόνια.
Πέφτουν χοντρά έξω στις προβλέψεις.Μου αρέσει που επιτέλους άλλαξα λάδια στην εξωλέμβια. Είχα κάνει ελαφρύ εξωτερικό σέρβις αλλά δεν είχα ρυθμίσει βαλβίδες, λάδια, φίλτρο κλπ. 2,5 χρόνια είχε μέσα το Amsoil Marine & Diesel 15W40 (TBN 12).
Ελπίζω να είχε ακόμα ΤΒΝ το λάδι. -
Και για μένα έπαιξε τρελό άκυρο αυτό το Σ.Κ. Τουλάχιστον από δω και εμπρός ότι ρίχνει θα είναι χιόνι.
-
Στο Καϊμάκ τα 3 τελευταία Σ/Κ χιόνιζε με ομίχλη. Είχε πολύ χιόνι αλλά δεν μπορούσες να κάνεις. Πάντως καλύτερα αυτό από πετροσκί.
-
Είναι ψηλά το Καϊμάκι. Εμείς κάνουμε σε λοφάκια.
-
Έχει αρκετό χιόνι, όχι μέτρα αλλά είναι καλά.
20-22/2 έχει SNB carving clinics. Φέτος θα ρίξουν αρκετά λεφτά και θα είναι εντυπωσιακά (συμμετέχει και το χιονοδρομικό).
http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=10591
(Ο Αλέξης είναι τώρα Άσπεν, ο Αργύρης έχει το snowbar) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
SNB carving clinics. -
Στο snowbar έχουμε κάνει τρελά κέφια.
-
Μου αρέσει που πριν απο 5 λεπτά καθώς έγραφα ένα report λέω, δεν κάνω ένα save γιατί έγραψα πολλά μαζεμένα (έχω και autosave αλλά δεν ξέρω κάθε πότε το κάνει), και μετά απο κάποια δευτερόλεπτα κούνησα το πισι και έφυγε το καλώδιο
Η λέξη εγκεφαλικό απλά δεν θα περιέγραφε αυτό που θα πάθαινα
-
Μου αρέσει που δεν είμαι παράλογος.
Μου αρέσει που η αντίληψή μου δουλεύει, ακόμα και αν έχω για όνειρο το tiida.
Δεν μου αρέσει που μερικοί νομίζουν ότι δεν δουλεύει.
Δεν μου αρέσει που θα αναγκαστώ να πάρω κεφάλια για αυτό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν μου αρέσει που θα αναγκαστώ να πάρω κεφάλια για αυτό.
ξεκίνα με αυτό που υπάρχει στο διπλανό δωμάτιο
-
Το κεφάλι του διαγωνίου δωματίου, δεν λέει παραπάνω πράγματα από αυτά που πρέπει. Άλλοι όμως...
-
Γιατί, μιλάει σάμπως ποτέ;
-
τι θελετε ρε κοπανοι...
-
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν μ'αρεσε το τελευταιο επεισοδιο του Dexter. Περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο.Μ'αρεσει που παει και για 4ο (και για 5ο) κυκλο
H 3η season πάντως μου άρεσε περισσότερο από τη 2η...
_
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]