-
Μου άρεσε το 2ήμερο στο Κρανίδι Αργολίδος.
Μου άρεσε η σαββατοβραδυνή επίσκεψη στις Σπέτσες όπου παρακολούθησα τις εκδηλώσεις για την Αρμάτα 2008. Δεν έχω ξαναδεί τόσο πολλά πυροτεχνήματα.Δε μου άρεσε το 20ευρω που έσκασα στο Privilege των Σπετσών για να πιω ένα ποτήρι ουίσκι (Chivas). ΕΛΕΟΣ!!! Καλά κάνω και δεν πάω συχνά σε τέτοια μαγαζιά...
Δε μου άρεσαν οι προσπεράσεις από μερικούς πάνω στις στροφές σε όλη τη διαδρομή μεταξύ Κορίνθου-Κρανιδίου. -
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ που επιτέλους ρίχνει!!!!!!!!!!!!
-
Σε λίγο θα ρίχνει κι εδω!!
Μ' αρέσει που τελείωσα τα βαψίματα το χωριό.
Μ' αρέσει που έχω ακόμα λίγες δουλειές για να ολοκληρώσω την συντήρηση.
Μ' αρέσει που γύρισα σε γρήγορο ρυθμό (αν και γκρίνιαζε η κυρία Αλίκη ).
Μ΄αρέσει, περισσότερο, που είδα ότι μπορώ, ακόμα, να πάω γρήγορα!Δεν μ' αρέσει που δεν μπορώ να πάω και το άλλο Σ/Κ, αλλά, μ' αρέσει που δεν θα πάω για να παρακολουθήσω την συναυλια του γιού μου!
-
ρε χαθηκε να φυσηξει να παρει αυτα τα κωλοσυννεφα γμτ πο@@ανα μου τον taurus...
-
Από τους 28 που είχαμε πριν μια δυο ώρες, τώρα έχουμε πέσει στους 19. ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!
-
Δε μ' αρέσει που αύριο πρέπει να γυρίσω στο στρατόπεδο
Μ' αρέσει που τα πράγματα θα είναι χαλαρά μέχρι την Παρασκευή λόγω των μεταθέσεων σε άλλα στρατόπεδα.
Δε μ΄αρέσει που δε ξέρω πού θα με στείλουν και πώς θα είναι τα πράγματα εκεί.
-
Όπου και να πας, μια χαρά θα είναι Αντρέα.
-
Δε μου αρέσει που στην Δ.Ο.Υ μου κατάφεραν να χάσουν τη φορολογική μου δήλωση (το ανακάλυψα όταν τηλεφώνησα για να ρωτήσω για την εκκαθάρισή της) , κάνοντάς με τρέχω για να ξαναπάω τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
-
Καλα ρε Χομο ερεκτους γιατι δεν την στελνεις ηλεκτρονικα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ρε Χομο ερεκτους γιατι δεν την στελνεις ηλεκτρονικα?Γιατί αυτοί που τις παραλαμβάνουν είναι hommo neoellenikous.
-
Εκεί είναι το θέμα: Όταν την στείλεις ηλεκτρονικά, δεν περνά καν από τα χέρια των homo neoellenikous.
Μόνο αν σου τύχει να σου ζητήσουν να καταθέσεις τα δικαιολογητικά στη ΔΟΥ (που σιγά μην...) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από τους 28 που είχαμε πριν μια δυο ώρες, τώρα έχουμε πέσει στους 19. ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!Εδώ βράζουμε!
-
Μ' αρέσει που οι Γερμανοί ως οργάνωση είναι πολύ αλάνια και απαντούν σε e-mail μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες!
Μου αρέσει και η απάντηση που πήρα.
-
Moy αρεσει που έπλυνα το αμάξι μετά απο 5-6 μήνες. Μου πήρε χαλαρά 2 ώρες και έβγαλα απο μέσα - από τα πίσω καθίσματα δλδ - πακοτίνια, ντοριτος, παπαδοπούλου μπισκοτα, αλατίνι μπισκότα, υπολυματα κρουασαν, σοκολάτες, πατατάκια 5-6 ,μπουκάλια νερό, διάφορα παιχνίδια απο το τσάμπο κλπ κλπ, μέχρι και συνολικά 4-5 ευρω σε ψιλα που είχαν πεσει κατα καιρους απο τις τσέπες μας.
Δεν μου αρέσει πού μαύρα σύνεφα έχουν έρθει στην Κρητη!!!
(Τουλάχιστον να βρέξει σε 3-4 μερες καλα θα ειναι!!!) -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μου πήρε χαλαρά 2 ώρες και έβγαλα απο μέσα - από τα πίσω καθίσματα δλδ - πακοτίνια, ντοριτος, παπαδοπούλου μπισκοτα, αλατίνι μπισκότα, υπολυματα κρουασαν, σοκολάτες, πατατάκια 5-6 ,μπουκάλια νερό, διάφορα παιχνίδια απο το τσάμπο κλπ κλπ, μέχρι και συνολικά 4-5 ευρω σε ψιλα που είχαν πεσει κατα καιρους απο τις τσέπες μας.Τα ψιλα ηταν απο κατι κρυα σαντουιτσ που πουλησαν τα παιδια στο πισω καθισμα ,
αν καθαριζες 2 μερες νωριτερα θα τα εβρισκες και αυτα αλλα οχι και τα ψιλα -
Δε μου άρεσε που είχαν κλείσει τον παράδρομο της Λεωφ. Συγγρού σε μήκος ενός τετραγώνου έξω από το Saturn λόγω του μαζεμένου κόσμου. Έκανα 5 λεπτά να διανύσω τα 50μέτρα μήκους του παραδρόμου του προηγούμενου τετραγώνου.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που στοιβάζεται σαν πρόβατο έξω από καταστήματα την (τις;) πρώτη(-ες) ημέρα(-ες) λειτουργίας των -
Βιβλιοπωλείο είναι το Saturn;
-
Κόσμος στην Ελλάδα να στοιβάζεται έξω απο βιβλιοπωλείο
-
ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ
-που οι ΘΕΙΕΣ (διαβαζεται θιες) οδηγανε χωρις αυριο στον δρομο και μην εχοντας γνωση στο ΤΙ ΣΚΑΤΑ κανουν. στην παραλιακη χθες στην Γλυφαδα παραλιγο να γινει απιστευτη καραμπολα δεκαδων αυτοκινητων γιατι πολυ απλα μια κολογρια μεσα σε ενα αλμερα ηθελε να περασει απο την αριστερη λωριδα στην τερμα δεξια με το πααααααααααααααασο της. και οταν περασα απο διπλα της για να την προσπερασω αυτη γελουσε με την ααααααααλλη κωλογρια διπλα της. δευτερο παραδειγμα , μια θειτσα 60+ χθες το πρωι στην εθνικη,καβαλα σε ενα C5 πήγαινε χωρις αυριο (150+) με τον μπαρμπα της διπλα,ανοιχτα παραθυρα και το τρειλερ απο πισω να ακολουθαει μαχιμο.... που πας γαμω το κερατο σου, που???
- που οι μπατσοι ειναι ΕΞΟΥΣΙΑ.... μπορουν να πηγαινουν με ΟΣΑ θελουν στην εθνικη (180+) χωρις φαρους, χωρις σειρινες, χωρις τιποτε (σκοντα οκταβια μετα την κατερινη) και φυσικα να κανουν ΟΠΙΣΘΕΝ 500+μετρων παλι στην εθνικη επειδη χασανε την εξοδο (jeep cherokee, καπου δεν θυμαμαι.)
-που πληρωσα 1.70 ευρω για μια λουκανικοπιτα σημερα το πρωι στην βαρυπομπη. οκ, δεν λεω ηταν καλη αλλα 1.70 ρε γαμωτο?
-που για να πας θεσσαλονικη-αθηνα-θεσσαλονικη τιναζεις την παγκα στον αερα....γαμω την Ν.Δ και τον σκατοσκουφη με την εφυεστατη ιδεα των πολλαπλων και ακριβων διοδιων.... μπραβο ΜΑΣΤΟΡΕΣ και εις ανωτερα....για την βενζινη δεν σχολιαζω...
-που executive persons σουλατσαρουν στους δρομους με λιμο και αυτοκινητο συνοδειας... οκ,ΚΑΛΑ κανετε... αλλα μην βαζετε αυτο το φιμε το τζαμακι. να πουμε και μια καλημερα.... - που τα sturbacks ζητουσανε 5 ευρο για 2 ωρες για ασυρματο ιντερνετ.... σιγααααααααα ρε καρντασια.
Μ'ΑΡΕΣΕΙ
-που επιτελους περνας ΟΛΟ τον Μαλιακο με 140 σταθερα... πολιτισμος... NO MORE INNOCENT VICTIMS MOTHER FUCKERS.
-που τα μπατσονια του νομου Φθιωτιδος πλεον θα αρχιζουν να ψαχνουν στα ΤΖΑΜΠΟ κανενα καινουργιο επιτραπεζιο, μιας και το πολυαγαπημενο τους οπλακι που μετραει την ταχυτητα (για χαρη της ασφαλιας των πολιτων χαΑΧΑΧαχΑΧΑΧΑΧΧααχΑΧαχΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑ) τους ειναι πλεον περιττο
-που η τραγουδαρα : να με αγαπας (τριφωνο) ακουγεται σε ολα τα ραδιοφωνα ασταματητα.
-που καθε φορα που μπαινω σε 106 rallye μου δινει κατι που ποιανω τον εαυτο μου να θελω να αγορασω ενα.... - που οι μπατσοι ειναι ΕΞΟΥΣΙΑ.... μπορουν να πηγαινουν με ΟΣΑ θελουν στην εθνικη (180+) χωρις φαρους, χωρις σειρινες, χωρις τιποτε (σκοντα οκταβια μετα την κατερινη) και φυσικα να κανουν ΟΠΙΣΘΕΝ 500+μετρων παλι στην εθνικη επειδη χασανε την εξοδο (jeep cherokee, καπου δεν θυμαμαι.)
-
Μου αρέσει αυτό. Στο κλειστό forum των συντονιστών έχουμε ρίξει τρελό γέλιο.
Άσε που σχεδόν πέφτουν στοιχήματα αν είναι όντως κανένα λαχταριστό 19χρονο, ή κανένας transexual νταλικιέρης και μας δουλεύει.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]