-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ειναι αρκετα ηλιθιο παντως που δεν γραφει πανω a/c
δεν μ'αρεσει ουτε αυτο, τωρα που μου το πες..Εμένα δε μαρέσει που το matiz έχει κουμπί που γράφει A/C και όταν το πατάς δεν κάνει τπτ
Η μάλλον κάνει, βγάζει βραστό αέρα.(Παω να δω αν θέλει κανα φρέον).Μου αρέσει που ο tasodev έκανε πολύ ψαγμένη αγορά (δεύτερου) αυτοκινήτου
Αλήθεια ρε Τάσο, από ...φωτογραφία το αγόρασες;
'Μμμμ ναι, ωραίο και...σπορ φαίνεται, τυλίξτε το και στείλτε το...' -
Νταξ, είμαι ufo
Απέναντι απ τη μάντρα που το αγόρασα έχει ένα άλσος.
Περίμενα για να ρωτήσω για το αυτοκίνητο και βλέπω τον τύπο με αθλητική περιβολή να έρχεται καταιδρωμένος με τζόκνγκ στύλ. Λέω αυτός για νά ναι τόσο στ @ρχίδια του αποκλείεται νάναι απατεώνας. Θα τον εμπιστευτώ.
(Τώρα μάλλον πρέπει εγώ να πηγαίνω με τζόκινγκ στη δουλειά ) -
Μου αρέσει που κάθε μέρα κάνω ένα μισάωρο ποδήλατο στην εξοχή και ξελαμπικάρω από το χάζεμα της δουλειάς.
Μου αρέσει που μετά από 3 εβδομάδες καθημερινού ποδηλάτου στον ίδιο χρόνο διανύω 50% μεγαλύτερη απόσταση.Δε μου αρέσει που μετά από καιρό πρέπει να διαβάζω το απόγευμα όσα διδάσκομαι το πρωί σε ένα σεμινάριο που παρακολουθώ. Έχω ξεσυνηθίσει...
-
Μου άρεσε το φαγητάκι σε παραλιακή ταβέρνα του Καβουρίου απόψε για να γιορτάσουμε τα γεννέθλια της μητέρας μου και την 57η ( ) επέτειο του γάμου των Λαππαίων -ναι συμπτωματικά είναι ίδια μέρα!
Δεν μου άρεσε που μας ξύρισαν ελαφρώς.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δε μου αρέσει που μετά από καιρό πρέπει να διαβάζω...
δε μαρέσει που τόσα χρόνια με το ζόρι ξέρω την παραπάνω λέξη
μαρέσει που υπάρχει πιθανότητα (σοβαρή )να την ξεχάσω εντελώς απο Σεπτέμβριο -
Δε μ'αρεσει που ειμαι υπναρας και ακυρωνω ολα τα ξυπνητηρια και τις υπενθυμισεις για να κοιμηθω 'λιγο ακομα' ...
Δε μ'αρεσει που αργησα στη δουλεια κανα μισαωρο
Μ'αρεσει που αργησε και το αφεντικο , ολως τυχαιως -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δε μ'αρεσει που ειμαι υπναρας και ακυρωνω ολα τα ξυπνητηρια και τις υπενθυμισεις για να κοιμηθω 'λιγο ακομα' ...Δε μ'αρεσει που αργησα στη δουλεια κανα μισαωρο
Μ'αρεσει που αργησε και το αφεντικο , ολως τυχαιωςΕπρεπε να βαλω το Μερκ χθες συνεργειο.... Αλλα @@
Ουτε σημερα ξυπνησα -
Μ αρεσε πολυ που χτες το βραδυ συναντησα εντελως τυχαια μετα απο αρκετους μηνες τον Πετσι-και-κοκκαλιξ...
Μ αρεσαν επισης πολυ τα νεα που εμαθα απο τον ιδιο... -
όντως χαθηκε ο οβελιξ....
-
Δεν προλαβαινει λεει γιατι πεφτει παντοφλα...
Φαντασου οτι δεν τον γνωρισα,περασαμε διπλα διπλα με τα αμαξια μετα λεω 'ασπρο μχ5 εδω περα... ' μετα πεφτω στα φρενα ( ) βλεπω απο τον καθρεφτη οτι φρεναρει κι αυτος ε και τελικα καναμε οπισθεν και τα παμε λιγο.. Ευτυχως εχει παρει κι αυτος λιγο το καγκουρικο στυλ στο μχ5.. (το οτι με γνωρισε απ τις ζαντες ειναι εντελως τυχαιο )..
-
Δεν μ' αρέσει που τις τελευταίες 2 μέρες δεν πήγα για μπάνιο
Μ' αρέσει που αύριο μερικοί φίλοι μου παίρνουν το πτυχίο τους.
Δεν μ' αρέσει το τι τους/μας περιμένει μετά
-
M'αρεσει που περασα τα 3K
Δε μ'αρεσει που εχω ακομα 2 μερες διαβασμα
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δε μ'αρεσει που εχω ακομα 2 μερες διαβασμα+1
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+1
Τι διαβαζεις εσυ ρε;;
Εγω Ψυχιατρικη και κοντευω να τρελαθω -
Εγω Ψυχιατρικη και κοντευω να τρελαθωΕ, δεν είναι απαιτούμενο το να τρελαθείς πρώτα για να γίνεις ψυχίατρος;
-
Α ενταξει,τουλαχιστον διαβαζεις κατι που θα σου ειναι χρησιμο...
Εγω την παλευω με επιχειρησιακη ερευνα..γαμω τα οικονομικα μου..αφου δεν τα μπορω ρε πστ μου,ειναι αναγκη να τα βρισκω συνεχεια μπροστα μου; Τα οικονομικα ειναι για μπουνταλαδες.-
Φαντασου οτι ειναι τελευταιο μαθημα,μεσα ιουλιου (πρωτη φορα τετοια εποχη εξετασεις),οικονομικο μαθημα που πιο ΣΠΑΣ@@ΔΙΚΟ δεν μπορει να ειναι αλλο μαθημα,χτες δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι σκεφτομουν το ΣΚ που ερχεται και γενικα ειμαι μια ωραια ατμοσφαιρα.. -
+1
Τι διαβαζεις εσυ ρε;;
Εγω Ψυχιατρικη και κοντευω να τρελαθωέτσι εξηγούνται αυτά που γράφεις στο Superleague topic.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φαντασου οτι ειναι τελευταιο μαθημα,μεσα ιουλιου (πρωτη φορα τετοια εποχη εξετασεις)..........Δεν πρόλαβες τις παλιές καλές εποχές του ΕΜΠ... θυμάμαι να δίνω μάθημα (δικό σας μάλιστα, Τεχνική Οικονομική) 31 Ιουλίου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φαντασου οτι ειναι τελευταιο μαθημα,μεσα ιουλιου (πρωτη φορα τετοια εποχη εξετασεις)..........
Δεν πρόλαβες τις παλιές καλές εποχές του ΕΜΠ... θυμάμαι να δίνω μάθημα (δικό σας μάλιστα, Τεχνική Οικονομική) 31 Ιουλίου
Απλα συνηθως εμεις την εαρινη εξεταστικη την δινουμε σεπτεμβρη λογω καταληψεων.. Οχι κι ετσι ομως.. Περσυ θυμαμαι εμπαινα πολυτεχνειουπολη παρασκευη 27 ιουλιου για μαθημα και οι πυλες στην εισοδο ηταν μισανοιχτες σα να σου λενε 'μπες αλλα χαρη σου κανουμε και κοιτα να βγεις γρηγορα να φυγουμε για διακοπες..
Υγ: Μπας και εννοεις τεχνολογικη οικονομικη;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υγ: Μπας και εννοεις τεχνολογικη οικονομικη;Τεχνική λεγόταν τότε νεαρέ
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]