-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
δε μαρέσει που είμαι πάλι χάλιαΓιατί βρε παληκάρι μου?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν μ' αρέσει που η ψυχολογία μου βρίσκεται κάπου υπό το μηδέν
προβλέπονται και χειρότεραΓιατί και συ βρε παιδί μου?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν μ' αρέσει που η ψυχολογία μου βρίσκεται κάπου υπό το μηδέν
προβλέπονται και χειρότερα+αυτοκτονίες στο στράτευμα
-
Σιγά μη μας κάνει τέτοια χάρη
-
Μου αρέσει που περιμένω το καινούριο μουξουδάκι μου. Γλυκειά αναμονή...
Δεν μου αρέσει που μερικοί που το έμαθαν, όχι μόνο το δάγκωσαν, αλλά ψάχνονται κ αυτοί να πάρουν χωρίς να έχουν επαφή με το θέμα αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μου αρέσει που περιμένω το καινούριο μουξουδάκι μου. Γλυκειά αναμονή...Δεν μου αρέσει που μερικοί που το έμαθαν, όχι μόνο το δάγκωσαν, αλλά ψάχνονται κ αυτοί να πάρουν χωρίς να έχουν επαφή με το θέμα αυτοκίνητο.
Μου θυμιζει την ατυπη κοντρα μεταξυ γειτονων και ιδιως μεσα σε μια πολυκατοικια για το ποιος εχει το πιο καινουργιο και πιο 'καλο' αμαξι. Ο ελληνας ειναι μεγαλος κομπλεξας τελικα...
Καλοταξιδο φιλε! -
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
δε μαρέσει που είμαι πάλι χάλια
Γιατί βρε παλικάρι μου?
χάλια=τύφλα,χώμα,ζάντα...κτλ
-
Αλκοολικός έχω γίνει για σένα...κατα το φυματικός έχω γίνει για σένα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
δε μαρέσει που είμαι πάλι χάλια
Γιατί βρε παλικάρι μου?
χάλια=τύφλα,χώμα,ζάντα...κτλ
με τετοια wishlist πως να μην εισαι καμενος....
παλιο γκομενα
-
Δεν μου αρέσει που κλειδώθηκε το θεματάκι μου 'μαμήθηκαν τα πάντα'... υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος γι'αυτό;(εαν ναι τον δέχομαι) Χιουμορ δεν μπορούμε να κάνουμε; Δεν πιστεύω να γράφτηκε κάτι προσβλητικό εκεί για κάποιον; Σε άλλα thread έχουν γραφεί και πολύ χειρότερα πράγματα...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κλειδώθηκε το θεματάκι μου 'μαμήθηκαν τα πάντα'... υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος γι'αυτό;(εαν ναι τον δέχομαι) Χιουμορ δεν μπορούμε να κάνουμε; Δεν πιστεύω να γράφτηκε κάτι προσβλητικό εκεί για κάποιον; Σε άλλα thread έχουν γραφεί και πολύ χειρότερα πράγματα...μήπως έγινε αυτεπάγγελτη δίωξη, Η εκανε καταγγελία ο ΚΟΥΓΙΑΣ!
-
Δεν μου αρέσει που κλειδώθηκε το θεματάκι μου 'μαμήθηκαν τα πάντα'... υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος γι'αυτό;(εαν ναι τον δέχομαι) Χιουμορ δεν μπορούμε να κάνουμε; Δεν πιστεύω να γράφτηκε κάτι προσβλητικό εκεί για κάποιον; Σε άλλα thread έχουν γραφεί και πολύ χειρότερα πράγματα...Θα μπορούσες να το βάλεις στα Ανέκδοτα. Αλλά νέο θέμα με τέτοιο περιεχόμενο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κλειδώθηκε το θεματάκι μου 'μαμήθηκαν τα πάντα'... υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος γι'αυτό;(εαν ναι τον δέχομαι) Χιουμορ δεν μπορούμε να κάνουμε; Δεν πιστεύω να γράφτηκε κάτι προσβλητικό εκεί για κάποιον; Σε άλλα thread έχουν γραφεί και πολύ χειρότερα πράγματα...
Θα μπορούσες να το βάλεις στα Ανέκδοτα. Αλλά νέο θέμα με τέτοιο περιεχόμενο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα!
ΟΚ.σορρυ ... και δεν μου έλεγες βρε να το μεταφέρουμε εκεί;
Το είδα να κλείνει ξαφνικά και τρόμαξα! -
Δεν μου αρέσει που το snow-forecast, αλλά και η ΕΜΥ τον παίρνουν. Για σήμερα προέβλεπαν συννεφιά=ομίχλη και βροχή για το βουνό και τελικά έκανε μια καταπληκτική ηλιόλουστη μέρα με τέλειο ανοιξιάτικο χιόνι. Πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο φίλοι απ' τον σύλλογο που ανέβηκαν για να μου θυμίσουν πόσο μ@λ@κας ήμουν που την έχασα.
Πάω στοίχημα τις μπότες μου ότι αύριο που θα ανέβω θα είναι πάλι σκ@τά ο καιρός.
-
Δεν μου αρέσει που κλειδώθηκε το θεματάκι μου 'μαμήθηκαν τα πάντα'... υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος γι'αυτό;(εαν ναι τον δέχομαι) Χιουμορ δεν μπορούμε να κάνουμε; Δεν πιστεύω να γράφτηκε κάτι προσβλητικό εκεί για κάποιον; Σε άλλα thread έχουν γραφεί και πολύ χειρότερα πράγματα...Η συγκεκριμένη εικόνα έχει ανέβει έτσι και αλλιώς πριν μισό μήνα περίπου στα Ανέκδοτα αν δε κάνω λάθος. Αλλά έτσι και αλλιώς δε λέει να ανοίγουμε καινούριο θέμα για κάθε τι που συναντάμε. Συνήθως υπάρχουν τα ανάλογα θέματα.
-
Μ'αρέσει που φεύγω Χαλκιδική για δουλειές στο σπίτι, τρίψιμο ξύλινες πόρτες με τριβείο και μετά βερνίκι
Και το βράδυ μπυρίτσα δίπλα στο κύμα.
Μ'αρέσει η άνοιξη -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η συγκεκριμένη εικόνα έχει ανέβει έτσι και αλλιώς πριν μισό μήνα περίπου στα Ανέκδοτα αν δε κάνω λάθος. Αλλά έτσι και αλλιώς δε λέει να ανοίγουμε καινούριο θέμα για κάθε τι που συναντάμε. Συνήθως υπάρχουν τα ανάλογα θέματα.
Δεν μου αρέσει, όταν ήδη μου έχει εξηγήσει κάτι ο Mod, και εγώ το έχω καταλάβει και το έχω δεχτεί... να μου ξαναλένε τα ίδια... εντάξει είπαμεεεε το καταλάβαμεεεε
(και τώρα μπορείτε άλλοι 5-6-7...να μου ξαναγράψετε τα ίδια! Αυτό θα μου αρέσει! )
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μου αρέσει που περιμένω το καινούριο μουξουδάκι μου. Γλυκειά αναμονή...
Δεν μου αρέσει που μερικοί που το έμαθαν, όχι μόνο το δάγκωσαν, αλλά ψάχνονται κ αυτοί να πάρουν χωρίς να έχουν επαφή με το θέμα αυτοκίνητο.
Μου θυμιζει την ατυπη κοντρα μεταξυ γειτονων και ιδιως μεσα σε μια πολυκατοικια για το ποιος εχει το πιο καινουργιο και πιο 'καλο' αμαξι. Ο ελληνας ειναι μεγαλος κομπλεξας τελικα...
Δυστυχώς...
Καλοταξιδο φιλε!
ευχαριστώ...
-
μ'άρεσε που πήγαμε χθες Καλυψώ και του δώσαμε και κατάλαβε και όλα ήταν πολύ καλής ποιότητας
must οι λουκουμάδες στο τέλος (κι αφού είχαμε σκάσει)
Not must η τσιμπημένη τιμή, τ'άξιζε όμως
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]