-
Συνέχεια από εδώ παίδες...
-
-
-
Μ αρεσουν τα 18χρονα, τα 19χρονα και τα 20χρονα.....
Ποιο πολυ μ αρεσει που τους αρεσω.....Δεν μ αρεσει που χθες (Δευτερα) πετυχα την κ....α που το 2004 μου ειχε γαμ... την ψυχη!
Μ αρεσει η Κινεζικη παροιμια που λεει 'Live well, it's the worst kind of revenge'
Τα τελευταια 4 χρονια αυτο κανω.... Και το απολαμβανω! -
καλά κάνεις
εμένα μ'αρέσει το μωρό μου -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα τελευταια 4 χρονια αυτο κανω.... Και το απολαμβανω!
Μπράβο ρε wag είναι πολύ σημαντικό να περνάμε όμορφα
-
Δεν ειναι οτι εχω την ιδανικη δουλεια, την ιδανικη γυναικα και ολα τα υπολοιπα ιδανικα.... Απλα περναω καλα μ αυτα που εχω
-
Δεν πειράζει κανένας μας δεν τα έχει όλα. Το σημαντικό όμως είναι με αυτά που έχουμε να μπορούμε να περνάμε καλά και να μην γκρινιάζουμε κάτι που δυστυχώς συναντάται συχνά.
Μ'αρέσει που είναι Πέμπτη και άυριο τελειώνει η ζεστή εβδομάδα και θα πάμε για μπλούμμμμμ
-
Μ'αρέσει που πήγα για μπάνιο Χαλκιδική προχτές με το και είχε ελάχιστο κόσμο, τέλεια θάλασσα και αραιή κίνηση
NEVER ON WEEKENDS!!!! -
Δε μ'αρέσει που τελικά δεν θα γίνω ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας
Μ'αρέσει που τελικά οι ουρανοί θα παραμείνουν ασφαλείς -
Μ' αρέσει που είμαι Θεσσαλονίκη
Μ' αρέσει που βλέπω φίλους και φίλες που είχα να δώ πολύ καιρό
Δεν μ' αρέσει καθόλου η 'δηθενιά' που βλέπω παντού γύρω μου
Δεν μ' αρέσει που βρωμάει ο Θερμαϊκός και δεν μπορώ να απολαύσω την βόλτα μου στην παραλία
Δεν μ' αρέσει που δεν είμαι στο Στραβούργο -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μ'αρέσει που τελικά οι ουρανοί θα παραμείνουν ασφαλείςΑυτό είναι το πιο ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ υπαλληλικό επάγγελμα που γνωρίζω...Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν....Πολύ καλή φίλη, κόρη ελεγκτή, είναι κι αυτή ελεγκτής εδώ και κάποια χρόνια...Αν υπάλληλος ακούσει το πως δουλεύουν και τι παίρνουν θα λιποθυμήσει επί τόπου
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μ'αρέσει που τελικά οι ουρανοί θα παραμείνουν ασφαλείςΑυτό είναι το πιο ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ υπαλληλικό επάγγελμα που γνωρίζω...Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν....Πολύ καλή φίλη, κόρη ελεγκτή, είναι κι αυτή ελεγκτής εδώ και κάποια χρόνια...Αν υπάλληλος ακούσει το πως δουλεύουν και τι παίρνουν θα λιποθυμήσει επί τόπου
Για πες, για πες... θα το αντέξουμε.. πιστεύω!
Όπως και με ποιον τρόπο μπαίνεις εκεί.. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μπήκε μια φίλη μου... λεγε τι ξέρεις
εκτός αν εννοείς απλά τη σχέση ωράριο/αμοιβή -
Είχα γράψει ένα τεράστιο ποστ το οποίο έχασα
Εν περιλήψει :
Αμοιβές εν έτει 2003 : πάνω από 3k το μήνα (κυμαίνονται : νυχτερινά, αργίες κλπ)
Ωράριο : 18-20 ώρες τη βδομάδα...'Ομως μπορείς να συγκεντρώνεις τις βάρδιες σου με αποτέλεσμα να δουλεύεις 15 μέρες ή 1 βοδομάδα και μετά να κάθεσαι 15 μερες/1βδομάδα..Η φίλη μου (με γνωριμίες εκ των έσω βέβαια λόγω πατρός) έκανε αυτό και πέρναγε 10 -15 μέρες το μήνα Παρίσι όπου έκανε dolce vita και το διδακτορικό της στο πως βλέπει ο Jim Jarmusch την Αμερική μέσα από τις ταινίες του ...Φυσικά δεν πλήρωνε εισητήρια : Παρίσι - Αθήνα και τούμπλαιν για πλάκα (ήδη πριν προσληφθεί, λόγω πατρός)...Ποιός εργαζόμενος στον κόσμο μπορεί να το κάνει αυτό? Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα...Φυσικά όσο περνάνε τα χρόνια αυτό γίνεται πιο εύκολο και προς το τέλος του εργασιακού σου βίου πλέον μόνο κατ'όνομα 'δουλεύεις' : μόνο εισπράττεις
Παίζουν μεταθέσεις σε νησιά : το χειμώνα χτυπάς ανελέητα μύγες...Έχω κάνει νυχτερινή βάρδια σε πύργο ελέγχου γνωστού τουριστικού νησιού : περίφημα περάσαμε ...
Για τον πατέρα της η φίλη μου έλεγε : πάντα σπίτι είναι, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια σπίτι ήταν, σα να μη δούλευε...
Πρόσληψη μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ : πτυχίο οιουδήποτε ΑΕΙ (ναι και θεολογίας ) + γλώσσα..Πιθανόν να σπρώχνονται κάποιοι αλλά δεν νομίζω να είναι προϋπόθεση για να περάσεις...
-
Tι λες τώρα?!
Εργασιακός παράδεισος δηλαδή!
Έψαξα λίγο τις προκυρήξεις και είδα ότι έχει γίνει περσι το χειμώνα!
Τι διάολο, όλα τα καλά τα χάνω! -
Τι προσόντα χρειάζονται?
-
Πτυχίο οιουδήποτε ΑΕΙ (φιλόλογος, αρχαιολόγος, θεολόγος, κονωνιολόγος κλπ κλπ ) + γλώσσα (άριστη γνώση)...Έχεις κάποιο θέμα με τη μυωπία νομίζω αλλά η φίλη μου που είχε μυωπία και ήξερε ακριβώς πότε θα γινόταν ο διαγωνισμός έκανε την εγχειρισούλα της πριν και όλα μια χαρά
Οι εξετάσεις δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτσι αλλά ήθελαν έκθεση - περίληψη και και κάτι τέτοια + τεστ αντίληψης κλπ...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μ'αρέσει που είναι Πέμπτη και άυριο τελειώνει η ζεστή εβδομάδα και θα πάμε για μπλούμμμμμόποιος σου ειπε οτι η ζεστή βδομάδα τελειώνει......έκανε λάθος.....
και η επόμενη έτσι θα είναι...... χα....κάνε ενα μπλούμ διαρκείας καλυτερα. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι προσόντα χρειάζονται?Απ'ο,τι καταλαβαίνω χρειάζεται διάθεση για ύπνο, αυξημένη τάση υπνηλίας, αλλά και χαρτί από το γιατρό που να λέει ότι δεν έχεις αλλεργία στον ύπνο...
Τα υπόλοιπα είναι περιττά...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]