Είχα γράψει ένα τεράστιο ποστ το οποίο έχασα
Εν περιλήψει :
Αμοιβές εν έτει 2003 : πάνω από 3k το μήνα (κυμαίνονται : νυχτερινά, αργίες κλπ)
Ωράριο : 18-20 ώρες τη βδομάδα...'Ομως μπορείς να συγκεντρώνεις τις βάρδιες σου με αποτέλεσμα να δουλεύεις 15 μέρες ή 1 βοδομάδα και μετά να κάθεσαι 15 μερες/1βδομάδα..Η φίλη μου (με γνωριμίες εκ των έσω βέβαια λόγω πατρός) έκανε αυτό και πέρναγε 10 -15 μέρες το μήνα Παρίσι όπου έκανε dolce vita και το διδακτορικό της στο πως βλέπει ο Jim Jarmusch την Αμερική μέσα από τις ταινίες του ...Φυσικά δεν πλήρωνε εισητήρια : Παρίσι - Αθήνα και τούμπλαιν για πλάκα (ήδη πριν προσληφθεί, λόγω πατρός)...Ποιός εργαζόμενος στον κόσμο μπορεί να το κάνει αυτό? Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα...Φυσικά όσο περνάνε τα χρόνια αυτό γίνεται πιο εύκολο και προς το τέλος του εργασιακού σου βίου πλέον μόνο κατ'όνομα 'δουλεύεις' : μόνο εισπράττεις
Παίζουν μεταθέσεις σε νησιά : το χειμώνα χτυπάς ανελέητα μύγες...Έχω κάνει νυχτερινή βάρδια σε πύργο ελέγχου γνωστού τουριστικού νησιού : περίφημα περάσαμε ...
Για τον πατέρα της η φίλη μου έλεγε : πάντα σπίτι είναι, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια σπίτι ήταν, σα να μη δούλευε...
Πρόσληψη μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ : πτυχίο οιουδήποτε ΑΕΙ (ναι και θεολογίας ) + γλώσσα..Πιθανόν να σπρώχνονται κάποιοι αλλά δεν νομίζω να είναι προϋπόθεση για να περάσεις...