-
Μ' αρέσει που ΔΕΝ ανέβηκα σήμερα στο βουνό παρόλο το επίμονο ψήσιμο από φίλους -και φίλες -χτες βράδυ.
Απ' ότι μου είπαν στο τηλέφωνο, δικαιώθηκα , έχει ομίχλη, πίστες άστρωτες λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης (καλά αυτό δεν είναι κακό ) και γενικά δύσκολες συνθήκες.
Μου αρέσει που έχει βάλει πράμα και συνεχίζει να ρίχνει.
Δεν μου αρέσει που για αύριο που το s/f δίνει blue-sky, μάλλον δεν θα λειτουργήσει λόγω ανέμων. Ελπίζω τουλάχιστον να δουλέψει ανήμερα των Χριστουγέννων.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μου αρέσει: Πού τώρα τελευταία, όλο και πιο πολύ , βλέπω ανθρώπους στα ΑΤΜ των τραπεζών , κυριολεκτικά να τα αγκαλιάζουν όταν πάνε να κάνουν τη συναλλαγή τους. Μπαίνουν ολόκληροι μέσα στις εσοχές που έχουν τα μηχανήματα. Ακόμα πιο πολύ μου αρέσει , που πάνε και δυο δυο και έτσι καλύπτουν όλο το ΑΤΜ. Κοιτάζουν δεξιά, αριστερά, πίσω , άνω κάτω και πλαγίως και δε συμμαζεύεται. ΞανάΜήπως να τους έλεγε κάποιος ότι , το γαρ πολύ της τηλεθεάσεως γεννά αποβλακωμένους?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χθες μου άρεσε που ήμασταν στις αίθουσες χειρουργείων και στο πρόγραμμα βρισκόταν σε εξέλιξη μια εγχείρηση στη διπλανή αίθουσα στην οποία ήταν 2 διευθυντές κλινικής Έλληνες
Αυτό μου άρεσε πολύ!
Δυστυχώς είμαι σε άλλη κλινική και δε μπορούσα να είμαι και εγώ μαζί τους να μιλάμε ελληνικά όλοι μας στο χειρουργείο!
Γουστάρω να δω τη μέρα που θα μιλάνε αλβανικά στα εγχώρια χειρουργεία!
ήδη μιλάνε και έξω και μέσα από αυτά
...αυτοί που τα καθαρίζουν...
χωρίς να είναι κακό αυτό...
η διαφορά στην αντιμετώπιση των Γερμανών έναντι των Ελλήνων είναι χαοτική σε σχέση με την αντιμετώπιση των Αλβανών από τους Έλληνες στην Ελλάδα.
Αυτό έγκειται στο σεβασμό τους προς τον ελληνικό πολιτισμό, τα ταξίδια τους εδώ (ένας από τους νοσηλευτές έχει έρθει 15 φορές στην Ελλάδα γιατί του αρέσει... μία συνάδελφός μου 26 ετών έχει έρθει 3 φορές στην Ελλάδα, ο διευθυντής μου μου μιλάει για τους άθλους του Ηρακλή στο χειρουργείο, κτλ). Η παιδεία τους καθορίζει και τον τρόπο αντιμετώπισής τους προς εμάς. Έχουν και οι ίδιοι 'private Patienten' στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία, όπου τα χρήματα τα καρπώνεται ο διευθυντής (και μιλάμε για χιλιάδες ευρώ), οπότε δε μας κατηγορούν για το σύστημά μας τόσο.Εδώ είμαστε γιατροί από Ελλάδα, Αίγυπτο, Κίνα, Αγγλία, Πολωνία, Αυστρία, Αφγανιστάν, Λιβύη, Βουλγαρία. Όλοι αυτοι που σου είπα είμαστε στα χειρουργεία...
Το βοηθητικό προσωπικό είναι και από άλλες χώρες...Πάντως οι περισσότεροι Γερμανοί είναι ανοιχτόμυαλοι και δε μας κοιτούν ρατσιστικά και υποτιμητικά.
-
να είσαι σίγουρος ότι δεν είχαν αυτή την εικόνα για τους ελληνες τη δεκαετία του 50-60
Και οι έλληνες που πήγαν εκεί τη δεκαετία του 50, εργάτες ήταν, δεν ήταν χειρούργοι, και τους φέρονταν όχι με τον καλύτερο τρόπο (για να μή μιλήσουμε για τους μετανάστες στα ορυχεία στο Βέλγιο ή στις βιομηχανίες μετάλου στο βορά της Γερμανίας...)Στην πόλη που είσαι, πριν απο λίγο καιρό κάτι skinheads είχαν σαπίσει στο ξύλο έξω απο ελληνική καφετέρια έλληνες μετανάστες.
Θα έρθει και η ώρα για τους Αλβανούς, όπως ήρθε και για τους έλληνες
εδιτ (στο dusseldorf ηταν, λάθος)
-
Μου άρεσε το χαλαρωτικό μασάζ που απήλαυσα για 1 ώρα στο Divani Apollon Palace & Spa στη Βουλιαγμένη
Μου άρεσε το μασάζ κεφαλιού που ακολούθησε
Μου άρεσε η πισίνα με τα τζακούζια της και τους καταρράκτες της που κατέληξα
Μου άρεσαν οι ξαπλώστρες που άραξα πίνοντας τη λεμοναδίτσα μουΤο clue της βραδιάς όμως ήταν άλλο
Μου άρεσε που στα αποδυτήρια καθώς ήμουν ημίγυμνος ανοίγει η πόρτα και μπαίνει πάνω στη μούρη μου ο
ΚούγιαςΜεγάλες στιγμές ακολούθησαν, απίστευτοι διάλογοι διεμείφθησαν μεταξύ Κούγια και λοιπών 55ρηδων 60ρηδων που ήταν εκεί και ήταν 'οπαδοί' του ...Δεν μπορούσα να φύγω, ήθελα κι άλλο, αλλά επίσης δεν μπορούσα να πνίξω τα γέλια μου...Μέσα 4-5 τύποι με τις κοιλιές τους (ο Κούγιας στυλάκι) να λαλάνε υπό τη μπαγκέτα του Κούγια ο οποίος ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ
Αυτά που εγράφησαν στο παρόν φόρουμ δεν ήταν τίποτα σε σχέση με τις @@ριες που αντηλλάγησαν (τι κάνεις μωρή χορεύτρια κλπ)...
Πάω να αράξω λίγο και να φάω, ίσως μετά παραθέσω κορυφαίους διαλόγους -
Μαρέσει που πλερώθηκα
Μαρέσει που ακολουθούν μερικές μέρες ξεκούρασης απο τα πάντα
Μαρέσει που ο corsair δουλεύει κ αύριοΔε μαρέσει που δεν ξέρω ποιον να επιλέξω για να μου πλύνει το αμάξι.τον adi ή τον thanix?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρέσει που πλερώθηκα
Μαρέσει που ο corsair δουλεύει κ αύριοΔε μαρέσει που δεν ξέρω ποιον να επιλέξω για να μου πλύνει το αμάξι.τον adi ή τον thanix?
-
Δεν μου αρεσει γιατι τωρα θα πρεπει να σαπισω στο ξυλο τον ροζουλη... Κριμα και τον ειχα συμπαθησει.
-
Δεν μου αρεσει επισης το οτι οι πελατες ειναι το λιγοτερο ταλακες και θυμηθηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ να τα ζητησουν ΤΩΡΑ. Τωρα εχουμε γιορτες ρε Εβραίοι γμτ...
-
Δεν μου αρεσει που εννιοτε ειναι απιστευτως γιωτομπαλλοι και ζητανε την εκκαθαριστικη ΦΠΑ 2008... Δειξτε ελεος γμτ...
-
Δεν μου αρεσει που αύριο δουλευω... Ειλικρινα δεν ξερω γιατι ο ταλακας δεν πηρα αδεια απο την σημαια... Θα παω να πεταω ταπες στο βαρελι μεχρι να παει 2 και να τα μαζεψω να φυγω.
-
Μου αρεσουν τα Kef iQ10... και που θα βρω χρόνο επιτελους να τα ακούσω οπως πρεπει
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
-
Δεν μου αρεσει επισης το οτι οι πελατες ειναι το λιγοτερο ταλακες και θυμηθηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ να τα ζητησουν ΤΩΡΑ. Τωρα εχουμε γιορτες ρε Εβραίοι γμτ...
-
Δεν μου αρεσει που εννιοτε ειναι απιστευτως γιωτομπαλλοι
Δειξτε ελεος γμτ... -
Δεν μου αρεσει που αύριο δουλευω... Ειλικρινα δεν ξερω γιατι ο ταλακας δεν πηρα αδεια απο την σημαια... Θα παω να πεταω ταπες στο βαρελι μεχρι να παει 2 και να τα μαζεψω να φυγω.
+1
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μου άρεσε που στα αποδυτήρια καθώς ήμουν ημίγυμνος ανοίγει η πόρτα και μπαίνει πάνω στη μούρη μου ο
Κούγιαςκαλά ρε Γιάννη, πόσο ύψος έχεις, 1.40
Πάω να αράξω λίγο και να φάω, ίσως μετά παραθέσω κορυφαίους διαλόγους
Το ισως ξέχασέ το
Κουγιας ΤΩΡΑ -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτά που εγράφησαν στο παρόν φόρουμ δεν ήταν τίποτα σε σχέση με τις @@ριες που αντηλλάγησαν (τι κάνεις μωρή χορεύτρια κλπ)...
Πάω να αράξω λίγο και να φάω, ίσως μετά παραθέσω κορυφαίους διαλόγουςΤι θα γίνει;
περιμενουμε!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρέσει που ο corsair δουλεύει κ αύριοΑ, ναι, ξέχασα να το γράψω αυτό. Ακολουθούν 3 'βδομάδες καθησιού για μένα.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πάω να αράξω λίγο και να φάω, ίσως μετά παραθέσω κορυφαίους διαλόγουςΤι θα γίνει;
περιμενουμε!
Ετοιμάζομαι για νανάκια, είμαι σα ναρκωμένος
Κ :-Τι κάνεις μωρή χορεύτρια ?
- Πωπω τι γαμώ που ήσουν με το Χατζηνικολάου, τον διέλυσες
- Α μωρέ τον παπάρα τον ξεφτίλισα τελείως
-Ναι ήσουν καταπληκτικός και μετά όταν κλείσαν τα μικρόφωνα τι έγινε ?
-Του γ@μησ@ τη μάνα του π@στη, α μωρη η λουλου που με παρακαλούσε για τη συνέντευξη και μετά μου έκανε μ@λ@κίες...Τον πήρε ο διάλος μετά, της πουτ@ν@ς έγινε...
Κ: -Κηνυγούσα ένα κουκουλοφόρο (κάτι τέτοιο : αλήτη τραμπούκο) αλλά μου ξέφυγε (νομίζω για την Πάτρα έλεγε, κάτι με το ποδήλατο έλεγε αλλά δεν το έπιασα καλά)...Αν τον έπιανα θα τον άφηνα στον τόπο, πως μου γλύτωσε...Δεν θα πιάσω έναν στα χέρια μου, θα τον λιώσω
-Ναι ρε και γυμνάζεσαι τόσο, κρίμα-Τι έγινε πάλι στην Πάτρα και σε γιουχάρανε ?
-Χα, 10 άνθρωποι όλοι κι όλοι ήταν ,6000 κόσμος ήταν μαζί μου και φωνάζανε υπέρ μου ....(δυστυχώς δε θυμάμαι το σύνθημα που είπε)...- Την υπόθεση με το φρουρό την έχω κερδίσει ήδη γι αυτό έχουν λυσσάξει...Μάξιμουμ 10 χρόνια,ύπάρχει εξοστρακισμός, ΤΕΡΜΑ..
-Μαγκιά σου πάρ' τους τα σώβρακα, έχουμε γεμίσει αδερφάρες...
Όλα αυτά γινόταν σε ένα κλίμα σαν πανηγύρι, στην αρχή νόμισα ότι οι άλλοι τον δουλεύαν και σπάγαν πλάκα αλλά τελικά κατάλαβα ότι σοβαρολογούσαν : ήταν οι μεγαλοαστοί - νοικοκυραίοι της Βουλιαγμένης που τους έτρεχε ο ανδρισμός από τα μπατζάκια, μαζί με τις πατσές ...Κάθε τρεις και λίγο γινόταν και μια αναφορά στις π@στρες που έχουμε γεμίσει και ότι πρέπει να τους δείξουμε, να τους μπήξουμε κλπ.
Και μετά άρχισαν να λένε πολλά για την Παναχαϊκή αλλά δεν έχω ιδέα και δεν καταλάβαινα...Ο ένας του έλεγα 'γαμώ τις επενδύσεις' ο άλλος 'τι τους πήρες αυτούς τους τελειωμένους' 'ο Χ είναι χοντρομ@λ@κας' ..Ο Κούγιας έλεγε όχι ο Χ είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχει πολλά λεφτά (αυτό με τα λεφτά το είπε και κόλλησε το στόμα του απο την κ@βλα@)...
Βγαίνοντας έξω με περίμενε η Στέλλα κι εγώ να είμαι σκασμένος στα γέλια, κυριολεκτικά γελάγανε και τ'αυτιά μου, στη ρεσεψιόν η κοπελίτσα ρώταγε να πω τι έλεγε μέσα ο Κ...
Πραγματικά ήταν μεγαλειώδης παράσταση, μόνο αν ήσουν μπροστά θα καταλάβαινες για τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ μιλάμεΑυτά
-
φίλε κoutsan, πραγματικά σε ζηλεύω. Έζησες σκηνές απείρου κάλλους (και κάλων, φαντάζομαι..)
Μέσα από τους διαλόγους που είχες την ευγενή καλωσύνη να μας παραθέσεις, πιστεύω ότι μπορούν να συναχθούν αρκετά χρήσιμα και διδακτικά συμπεράσματα.
-
Ο Κ πάσχει απο μικροφαλλία: τόσο γ@μ!σι ρίχνουν μόνο όσοι τρίβουν τις π@@τριχές τους με μανία, ψάχνουν να βρουν ποια σκλήρυνε από το τρίψιμο και τη χρησιμοποιούν για κατούρημα..
(1β: της κοντής ψ#λής της φταίν' οι τρίχες.... ) -
Ο Κ και οι περι αυτού μεγαλοαστοί είναι οπισθογεμείς: τέτοια μανία για τον κwλο, τις λουγκρες, τις λουλούδες και λοιπές περσόνες, ε δε μπορεί, κάποιο σοβαρό σύμπλεγμα πρέπει να υποκρύπτει.
-
Money is Aphrodisiac.
Και πάλι σε ευχαριστούμε: επιτελους θα χαρούμε τα χριστούγεννα: Merry F^^ing Xmas everydoby!
-
-
-
Δηλαδή ρε συ, Koutsan, για να καταλάβω, στο χλιδάτο ξενοδοχείο στην βουλιαγμένη για μασάζ τι περίμενες να ακούσεις;
-'πω, πω γ@μάτη χτες η διαδήλωση, έριξα 3 μολότοφ στους μπάτσους και πέτυχα τον ένα'
-'Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ έκαψα 1 μπατσικό και 2 καταστήματα. Βούτηξα και κάτι iPhone μούρλια'
-'Σας έχω όλους! 2 μέρες ήμουν κλεισμένος στο πολυτεχνείο, ρίξαμε καδρόνια, πέτρες, κάψαμε κάδους, 5 χριστουγεννιάτικα δέντρα και 8 ακυρωτικά του μετρό!' -
καπιταλόνια
θέλω και γω να πάω, τσούζει από τιμές?
-
Εφόσον αυτά έπρεπε να περιμένω να ακούσω σημαίνει ότι στα χλιδάτα ξενοδοχεία ακούγονται αποκλειστικά @@ριες και δίνονται παραστάσεις καραγκιόζη με συμμετοχή όσων συχνάζουν ?
Α. Περίμενα να ΜΗΝ ακούσω ένα 10λεπτο ενορχηστρωμένης ΒΛΑΚΕΙΑΣ σε γηπεδικό περιτύλιγμα.
Β. 'Περίμενα' να ακούσω
i) ΤΙΠΟΤΑ
ii)Κάτι του στυλ 'είδες τους αλήτες τι έκαναν, που φτάσαμε φίλε μου κλπ κλπ ?' και όχι για τη μάνα του Χατζηνικολάου και τις αδερφές που έχει γεμίσει ο κόσμος και χρειάζεται να ξεβρωμίσουμε...Γ. Και τέλος οφείλω να ομολογήσω ότι απήλαυσα τα μάλα όλα όσα άκουσα ...Όσο είμαι σε θέση να μην έχω ανάγκη έστω και 1 από αυτούς τους π@π@ρες ώστε να χρειάζεται να τους συναναστραφώ έστω και ελάχιστα, γιατί είναι πελάτες, προϊστάμενοι, εργοδότες ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο νιώθω ΠΕΡΙΦΗΜΑ
Αν ποτέ χρειαστεί να συνυπάρξω - λόγω 'ανάγκης' - μαζί τους τότε πλέον θα αρχίσει να με ενοχλεί πραγματικά -
και όλα αυτά σε ένα spa...
-
Πρέπει να συμφωνήσω με τον Koutsan ( ). Θα μπορούσαν απλά να συζητούν τα γεγονότα των ημερών από τη δική τους οπτική (τα κωλόπαιδα τα σπάνε, κτλ) χωρίς 'έξυπνες' ατάκες του στυλ 'τον μ@μησ@ μετά την εκπομπή', κτλ.
-
Απλά δείχνουν τι υποκριτές είναι, που το παίζουν επίπεδο και τα λοιπά, αλλά off the record έχουν στόμα νταλικέρη.
Το κουστούμι δεν κάνει τον άνθρωπο.
Μ'αρέσε το πατινάζ χθες στο Φλοίσβο, δεν είχε πολύ κόσμο και ήταν πολύ ωραία.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]