-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Γιατι μη μου πεις πως η ιδιοκτησία γης και **τα συμφέροντα real estate **δεν παίζουν ρολο σ αυτό που ζεις τώρα.Αυτή ακριβώς η φράση είναι και η αφορμή και το αποτέλεσμα της όλης καταστασης ... μιλάμε για τις πιο ακριβές περιοχές της Ελλάδας που καίγονται. Πολλά τα λεφτά, πολλά τα συμφέροντα!
Οι όποιες ζημίες σε ακίνητα, σε πανίδα ακόμα και σε ανθρώπινες ζωές ... παραπλευρες απώλειες είναι, που 'λυπούνται' -τηλεοπτικά- υποκριτικά δηλαδή.
-
-
Παιδιά η φωτιά είναι στη Λ. Μαραθώνος ΜΠΡΟΣΤΑ μας, στο Αθλητικό Κέντρο της Παλλήνης, πίσω από το νεκροταφείο, απέναντι από τα καρτ της Παλλήνης στην Α.Ο., στο προαστιακό.
Γίνεται ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια να τη κρατήσουν να μη περάσει απέναντι στο λόφο Λεβίδη. Προς το παρόν τη κρατάνε.
Γίνεται χαμός...χαμός παιδιά...χαμός...
-
Δυστυχώς βλέπω εικόνες που μου θυμίζουν 2 χρόνια πριν στον Υμηττό, στον Παπάγο στο σπίτι μου ... που βρέχαμε το σπίτι με νερό με το λάστιχο όταν η φωτιά έκαιγε το πευκο στην αυλή που λίγη ώρα πριν είχα το αμάξι μου απο κάτω!!!
Τραγικό!!! -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το χειρότερο ειναι που από ΔΕυτερα θα δουμε τα θλιμενα πρόσωπα ( που θα ακουν με πολυ προσοχή τον Αττικαρχη , τον Πυροσβεσταρχη κτλ ) του Κωστακη και του Γιωργακη ...
Από Πέμπτη θα αρχίσει ο Εθνικός Προγραμματισμός Προστασίας Δασων ... θα όριστει συντονιστικό όργανο κτλ ...
Μετα από 8 μηνες θα μαθουμε ότι το 15μελες συμβουλιο έχει συνεδριασει 2 φορές ...
Στις επερχομενες βουλευτικες εκλογες Πασοκ και ΝΔ θα έχουν αθροισμα 80-84 % ... ( για να μιλησουμε και για την ξεφτιλα της Αριστερας που στις εποχες της πιο σκληρης εφαρμογης του καπιταλισμου .... της απόλυτης ασελγεια πάνω στην φυση .... κτλ ...δεν μπορει να πει 2 σοβαρες / ρεαλιστικες / απλές προτασεις )
[/οφφ τοπικ?]
Τι περιμένεις να προτείνουν τα αριστερά κόματα ακριβώς για το θέμα; Να προτείνουν θέσεις για πυροσβεστικούς κρουνούς, να σχεδιάζουν αντιπυρικές ζώνες, να επιλέξουν πυροσβεστικά αεροσκάφη μήπως;
Οταν κάποιος σας θίξει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας και του πλουτισμού σε όποια μορφή, νόμιμη και παράνομη γίνεστε μενόμενοι ταύροι. Γιατι μη μου πεις πως η ιδιοκτησία γης και τα συμφέροντα real estate δεν παίζουν ρολο σ αυτό που ζεις τώρα.Να πω πρωτα πρωτα ότι ζωντας στην Πτολεμαιδα , γραφω ότι γραφω ( προφανως και χιλιομετρικώς ) χωρις να ζω αυτο που φανταζεσαι ( βεβαια ζω άλλα περιβαντολογικα ευτράπελα )
Κατ'εμε ( και απο ότι διαβαζω δεν διαφωνουμε ) ειναι καθαρα θεμα διάθεσης ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ των νομων που αφορούν την χρήση της γης μετα από πυρκαγια .
ΝΟμιζω ότι υπάρχει - πολύ απλοικα διατυπωμενος - νομος που απαγορευει κτλ κτλ .....
Να εφαρμοστει και να τελειωσει το παραμυθι.
υγ ... η ενσταση μου για την αριστερα συνοψιζεται στην παταγώδη ( ΙΜΗΟ ) αποτυχία της να πεισει ότι έχει (?) προταση εναντια στη ρεμουλα και λαμογιά.
Την αποψη μου για την παρουσια/σταση της αριστερας θα χαιρόμουν πολύ να την συζητησουμε ... μεσω pm ... ή σε ένα αλλο τοπικ -
Κοίτα, έδωσα ένα link, διάβασε το και θα καταλάβεις πως στην Ελλάδα το νόμιμο και το παράπονο δεν είναι απλή ιστορία να διαχωριστούν. Αλλοιώς δεν θα μπορούσε ο aserf να μας λέει πως δεν τον ενδιαφέρουν οι αυθαίρετοι τι θα πάθουν, ενω ταυτόχρονα να αγνοεί πως ο Νέος Βουτζάς είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ μνημείο νομιμοποιησης της αυθαιρεσίας ΙΜΗΟ
-
Άγιέ μου Pod είναι προφανές νομίζω ότι οποιοσδήποτε νόμος κι να ψηφιστεί, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Είμαστε κουτοπόνηρος λαός και θα βρούμε τρόπο να κοροϊδέψουμε το σύστημα. Σίγουρα!
Τι πιστεύω ότι χρειαζόμαστε?
- Να ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ κυριολεκτικά 5-10 εμπρηστές...να πιάσουν άλλους 10 μήπως και βάλουν μυαλό.
- Να αποκτήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια ουσιαστική πυροσβεστική δύναμη με νέα αεροπλάνα, περισσότερα αεροπλάνα, αεροπλάνα με χωρητικότητα ΝΕΡΟΥ. Τι να σου κάνει το ελικόπτερο? Πότε να προλάβει να γεμίσει το αεροπλάνο αν έχει κυματισμό τον Ευβοϊκό και πρέπει να πάει Ελευσίνα??
- Προγραμματισμό. Τι να το κάνω τώρα αν έχουν σηκωθεί 12 αεροπλάνα? Χθες που ήταν αυτά όταν καιγόταν ο Γραμματικός? Γιατί δε τη σταμάτησαν χθες?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λένε οτι θα πάει Εκάλη η φωτιά..Να και κάτι ευχάριστο...
Τώρα μίλησα πάλι με τη πύλη...
τί εννοείς 'πύλη'? μένεις σε συγκρότημα πολυκατοικιών με θυρωρό?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ναι με security, στο Λόφο Έντισον.
-
μια χρονιά τα κ#λοχρήματα που θα δωθούν μετέπειτα σε αποζημιώσεις, ας δωθούν προληπτικά την άνοιξη σε αεροπλάνα ρε γμτ...
τί κ@λοκράτος έχουμε... -
Μια απλή παρατήρηση: Το μέγεθος των καταστροφών, είναι συνήθως ποσό ανάλογο αυτού που τσεπώθηκε από τους κατά καιρούς μπλε ή πράσινους ηγέτες. Όταν δε το μεγάλο φαγοπότι έγινε και από τους δύο, 'επιβάλεται' τεράστια καταστροφή. Δε φτάνει μια απλή παραβίαση του εναέριου χώρου ή κάτι μικρό, χρειάζεται βιβλική καταστροφή και νεκροί αν είναι δυνατό, ώστε να ξεχάσει ο κοσμάκης. Αν τώρα βολεύει και να φτιαχτούν κάμποσα οικοπεδάκια, να περάσει κάποιος δρόμος, να γίνει κάποια 'greek tourist' επιχείρηση κλπ. ακόμα καλύτερα.
'Ποιά siemens, εδώ καιγόμαστε. Και άλλα τόσα νάχαν φάει αρκεί να είχαμε γλυτώσει την καταστροφή'.
...Και ξανά προς τη δόξα τραβά -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
τότε είσαι ωραίος
-
μια χρονιά τα κ#λοχρήματα που θα δωθούν μετέπειτα σε αποζημιώσεις, ας δωθούν προληπτικά την άνοιξη σε αεροπλάνα ρε γμτ...
τί κ@λοκράτος έχουμε...Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.
Σκέψου τώρα...εσύ μένεις στη Γερμανία...ας πούμε ότι καιγόταν η Βόνη στο 1/4 της...απάντησέ μου τι θα γινόταν και τι θα έκαναν οι Γερμανοί? Θα την άφηναν να καίει 30 ώρες?
-
τί κ@λοκράτος έχουμε...22 σκαφη εχουμε, πολυ περισσοτερα απο πολλες και μεγαλυτερες χωρες..δεν ειναι θεμα μεσων, αλλα διαχειρισης
-
γιατί-γιατί γιατί φωνάζω και εγώ 56 χρονιά,αλλά με γράφουν κανονικά και οι 300 κερατάδες της βουλής,που ξεφτιλίζουν τους 300 του Λεωνίδα,αλλά που να βρεθεί λίγο τσίπα από δαύτους,η τσίπα είναι ανδρικό προνόμιο κάτι που αυτοί δεν διαθέτουν.
-
Iσως γίνει κατανοητό από κάποιους ότι δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο νοιώθουν πλέον και αρχίσουν να σκέφτονται ως κοινωνικά όντα.
Και αφυπνιστούν μέσα στην κοινωνική νιρβάνα τους -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
γιατί-γιατί γιατί φωνάζω και εγώ 56 χρονιά,αλλά με γράφουν κανονικά και οι 300 κερατάδες της βουλής,που ξεφτιλίζουν τους 300 του Λεωνίδα,αλλά που να βρεθεί λίγο τσίπα από δαύτους,η τσίπα είναι ανδρικό προνόμιο κάτι που αυτοί δεν διαθέτουν.οι 300 εχουν ακριβως την ιδια τσιπα με αυτους που τους ψηφισαν.-
-
τότε είσαι ωραίος
Υπάρχει προστασία σίγουρα και γιαυτό γλυτώσαμε τα χειρότερα καθώς πέρασε από μπροστά από το σπίτι μου, μπροστά από το δρόμο μου. Ελπίζω να γυρίσω πίσω σπίτι το βράδυ να δω το έχει γίνει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Iσως γίνει κατανοητό από κάποιους ότι δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο νοιώθουν πλέον και αρχίσουν να σκέφτονται ως κοινωνικά όντα.
Και αφυπνιστούν μέσα στην κοινωνική νιρβάνα τουςνα ματαξανααφυπνιστω φίλε rx8,πες μου ειλικρινά ποιον πισωγλεντη να ψηφίσω την επόμενη φορά,ποιον.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατί-γιατί γιατί φωνάζω και εγώ 56 χρονιά,αλλά με γράφουν κανονικά και οι 300 κερατάδες της βουλής,που ξεφτιλίζουν τους 300 του Λεωνίδα,αλλά που να βρεθεί λίγο τσίπα από δαύτους,η τσίπα είναι ανδρικό προνόμιο κάτι που αυτοί δεν διαθέτουν.
οι 300 εχουν ακριβως την ιδια τσιπα με αυτους που τους ψηφισαν.-
μηδέ εξαιρουμένου και έμενα.
Καιγόμαστε (άλλοτε 2008, 2009)νυν 2010 .