-
Άντε αρχίσαμε και πάλι . Φωτιά στον Κάλαμο. Κάηκε μάλλον και ένα σπίτι. Αέρας και υψηλές θερμοκρασίες...αναμενόμενο.
-
Άντε αρχίσαμε και πάλι . Φωτιά στον Κάλαμο. Κάηκε μάλλον και ένα σπίτι. Αέρας και υψηλές θερμοκρασίες...αναμενόμενο.
-
-
Σε 5-6 χρονια θα εχει μεινει αραγε τιποτα για να καει ?
-
Πολύ αισιόδοξος είσαι Βαγγέλη...
-
Ένα περίεργο φυσικό φαινόμενο, όπως το παρατήρησα μέσω του ελικοφτέρου του ΣΚΑΗ:
γύρω-γύρω κατοικίες και αγροί και στη μέση δάσος!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Άντε αρχίσαμε και πάλι . Φωτιά στον Κάλαμο. Κάηκε μάλλον και ένα σπίτι. Αέρας και υψηλές θερμοκρασίες...αναμενόμενο.γιατί εσύ τι περίμενες ??????
το κράτος σου λέει με τον νόμο να χτίζονται αυθαίρετα: ΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΩΡΩ....... -
-
-
-
-
Για να τονωθεί η οικοδομή που έχει πάρει κάτω βόλτα, βλέπω μπουρλότα τρελά, μαζί με εντάξεις σε σχέδιο πολλών περιοχών.
Τρώω τη γλώσσα μου. -
Καιγεται ο Υμηττός πάνω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία...
(Ελπίζω να μην καίγεται και το εκκλησάκι ) -
εγώ το έχω πει και εύχομαι να μην βγω αληθινός φέτος έχει σειρά η Θεσσαλονίκη(καραδοκούν Ρήσοι επιχειρηματίες για ξενοδοχεία κτλπ) για κάψιμο αφού τα κάψανε όλα εδώ Αθήνα και Πελοπόννησο!
Κρίμα πολύ κρίμα να καίγονται τα δάση εμείς είμαστε τα μόνα θύματα!
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Καιγεται ο Υμηττός πάνω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία...
(Ελπίζω να μην καίγεται και το εκκλησάκι )Τι στην ευχή έκαψαν πάλι εκει πάνω? Τα καμμένα πουρνάρια? #$%&το κερατό μου μέσα@^&#($^&...
-
Δε μπορώ να φανταστώ λόγο εμπρησμού εκεί. Ήταν πολύ ψηλά, πάνω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία το οποίο τελικά δεν κάηκε. 2 ελικόπτερα είχε μόνο και η φωτιά έσβησε πολύ γρήγορα, μάλλον επειδή δεν έχει και τίποτα να κάψει.
-
Αυτή η περιοχή καίγεται συνεχώς από το 1975....
(Βάλε και το κτηματολόγιο στο σκεπτικό..... )
-
Tώρα καίγεται ο Υμηττός.
Φαίνεται από εδώ που είμαι. -
-
Ξέρουμε από ποιο σημείο ξεκίνησε αυτή τη φορά;
Πότε πια θα σταματήσει αυτό ρε γμτ;
Καιγόμαστε (άλλοτε 2008, 2009)νυν 2010 .