- 

Άντε αρχίσαμε και πάλι . Φωτιά στον Κάλαμο. Κάηκε μάλλον και ένα σπίτι. Αέρας και υψηλές θερμοκρασίες...αναμενόμενο. 
- 

Άντε αρχίσαμε και πάλι . Φωτιά στον Κάλαμο. Κάηκε μάλλον και ένα σπίτι. Αέρας και υψηλές θερμοκρασίες...αναμενόμενο. 
- 

- 

Σε 5-6 χρονια θα εχει μεινει αραγε τιποτα για να καει ? 
- 

Πολύ αισιόδοξος είσαι Βαγγέλη... 
- 

Ένα περίεργο φυσικό φαινόμενο, όπως το παρατήρησα μέσω του ελικοφτέρου του ΣΚΑΗ: γύρω-γύρω κατοικίες και αγροί και στη μέση δάσος! 
- 

Ο χρήστης konstantinosV έγραψε: 
 Άντε αρχίσαμε και πάλι . Φωτιά στον Κάλαμο. Κάηκε μάλλον και ένα σπίτι. Αέρας και υψηλές θερμοκρασίες...αναμενόμενο.γιατί εσύ τι περίμενες ?????? 
 το κράτος σου λέει με τον νόμο να χτίζονται αυθαίρετα: ΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΩΡΩ.......
- 

- 

- 

- 

- 

Για να τονωθεί η οικοδομή που έχει πάρει κάτω βόλτα, βλέπω μπουρλότα τρελά, μαζί με εντάξεις σε σχέδιο πολλών περιοχών. 
 Τρώω τη γλώσσα μου.
- 

Καιγεται ο Υμηττός πάνω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία... 
 (Ελπίζω να μην καίγεται και το εκκλησάκι )
- 

εγώ το έχω πει και εύχομαι να μην βγω αληθινός φέτος έχει σειρά η Θεσσαλονίκη(καραδοκούν Ρήσοι επιχειρηματίες για ξενοδοχεία κτλπ) για κάψιμο αφού τα κάψανε όλα εδώ Αθήνα και Πελοπόννησο! Κρίμα πολύ κρίμα να καίγονται τα δάση εμείς είμαστε τα μόνα θύματα! 
- 

Ο χρήστης car_crazy έγραψε: 
 Καιγεται ο Υμηττός πάνω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία...
 (Ελπίζω να μην καίγεται και το εκκλησάκι )Τι στην ευχή έκαψαν πάλι εκει πάνω? Τα καμμένα πουρνάρια? #$%&το κερατό μου μέσα@^&#($^&... 
- 

Δε μπορώ να φανταστώ λόγο εμπρησμού εκεί. Ήταν πολύ ψηλά, πάνω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία το οποίο τελικά δεν κάηκε. 2 ελικόπτερα είχε μόνο και η φωτιά έσβησε πολύ γρήγορα, μάλλον επειδή δεν έχει και τίποτα να κάψει. 
- 

Αυτή η περιοχή καίγεται συνεχώς από το 1975.... (Βάλε και το κτηματολόγιο στο σκεπτικό..... ) 
- 

Tώρα καίγεται ο Υμηττός. 
 Φαίνεται από εδώ που είμαι.
- 

- 

Ξέρουμε από ποιο σημείο ξεκίνησε αυτή τη φορά; 
 Πότε πια θα σταματήσει αυτό ρε γμτ;

Καιγόμαστε (άλλοτε 2008, 2009)νυν 2010 .