Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στην αμμο θετικος παραγοντας το φαρδυ λαστιχο
αρνητικος παραγοντας το βαρος
Να συμπληρώσω ότι για πολύ οδήγηση στην άμμο ο στάνταρ τρόπος να αυξήσεις την επιφάνεια επαφής του ελαστικού με την άμμο είναι να τα ξεφουσκώσεις πολύ (εγώ φυσικά δεν έκανα κάτι τέτοιο, ακόμη αυτό έλειπε!). Βέβαια η έκδοση με grip control έχει πιο στενά λάστιχα από αυτή χωρίς!
το grip control δεν σου προσφερει τιποτα αρκει να εχεις σταθερες στροφες στη μηχανη
Ναι, αλλά αν χωρίς ESP, και χάνοντας το αυτοκίνητο ορμή, αρχίζουν και γυρίζουν πιο γρήγορα από ότι πρέπει οι τροχοί (μια που δεν έχουν και πρόσφυση καλή) μπαίνουν μέσα στη άμμο τελικά. Το απλό ESP πάλι, επειδή θεωρεί ότι οι τροχοί δεν έχουν ικανοποιητική πρόσφυση, μπορεί να τους κόψει τη ροπή. Αυτό το 2ο το δοκίμασα κατά λάθος την προηγούμενη φορά που είχα δοκιμάσει πιο παλιά. Μου είχε σβήσει μες στην άμμο, και όταν σβήνει επανέρχεται στο απλό ESP. Μέχρι να το πάρω είδηση, οι τροχοί πήγαιναν να γυρίσουν και σταμάταγαν αμέσως (και απορούσα γιατί!). Όταν το πήρα είδηση και έβαλα το sand mode, άρχισα να προχωρώ σιγά-σιγά (μέχρι που έφτασα στην παχιά άμμο, χωρίς καθόλου ορμή βέβαια, και φυσικά κόλλησα).
Το momentum (να έχεις επαρκή φόρα δηλαδή και να μη σταματάς μέσα στην άμμο) και τα ξεφούσκωτα λάστιχα, από ότι έχω διαβάσει, είναι αυτό που συνιστούν για οδήγηση σε άμμο (και μιλούν για 4κίνητα βεβαίως).
χωρια που αν παιξεις παραπανω και το esp βαραει υπερωριες συντομα δισκος-πλατο θα γινουν παφυλλο και εκθεμα
Είμαι σίγουρος ότι αν το κάνεις κάθε μέρα αυτό, θα πάθει διάφορα! Έτσι κι αλλιώς δεν είναι φτιαγμένο για συχνή ή σκληρή χρήση εκτός δρόμου. Άλλο τώρα να το κάνεις από καμιά φορά όταν χρειαστεί, ή για να ανεβεί λίγο η αδρεναλίνη
Και μια που μ' έπιασε λογοδιάρροια, ένα Νοτιο-Αφρικάνικο site στο οποίο δοκιμάσαν το grip control στην έρημο και βρήκαν ότι δουλεύει:
http://www.motoring.co.za/index.php?fSe ... Id=5338022
Είχα διαβάσει κάνα-δυο ακόμη τέτοια νοτιαφρικάνικα, αλλά δεν θυμάμαι ποια.