-
το εχω ξαναρωτησει πριν αλλα μαλλον δεν ηξερε κανενας. εχω την εκδοση με τα 120 αλογα pp σε hickory brown στην αδεια κυκλοφοριας γραφει χρωματος γκρι!μου ειπε ο πωλητης απο την αντιπροσωπεια οτι ετσι τα εισαγουν!εχει κανεις το καφε και τι λεει η αδεια του?
ποτε το παμε πρωτη φορα για service?μου ειπαν στους 6 μηνες!τι ισχυει τελικα!!! -
Ο χρήστης gmaniac έγραψε:
Από την αντιπροσωπεία μου τοποθέτησαν τον συναγερμό της μάρκας του ΙΧ. Κατά την ενεργοποίηση /απενεργοποίηση με το κοντρολ/κλειδί αναβοσβύνουν τα flash σαν επιβεβαίωση. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι δυνατόν να έχω και ηχητική ένδειξη της όπλισης του ? Επίσης, κατά το κλείδωματου αυτοκινήτου με το control. είναι δυνατό το αυτόματο κλείσιμο των παραθύρων?Δοκιμασε να πατησεις παρατεταμενα το κουμπι του συναγερμου (2sec) . Λογικα θα ανεβουν τα παραθυρα σου
-
Ο χρήστης gtsgr έγραψε:
το εχω ξαναρωτησει πριν αλλα μαλλον δεν ηξερε κανενας. εχω την εκδοση με τα 120 αλογα pp σε hickory brown στην αδεια κυκλοφοριας γραφει χρωματος γκρι!μου ειπε ο πωλητης απο την αντιπροσωπεια οτι ετσι τα εισαγουν!εχει κανεις το καφε και τι λεει η αδεια του?Ίσως κάνανε κάποια γκάφα από την αντιπροσωπεία.
- Το δικό μου είναι Vapor Gray και στην άδεια γράφει (σωστά) ΓΚΡΙ.
- Το καφέ (Brown) σίγουρα δεν είναι γκρι (Gray).
ποτε το παμε πρωτη φορα για service?μου ειπαν στους 6 μηνες!τι ισχυει τελικα!!!
1ος έλεγχος: στα 5.000km ή 6 μήνες (Όποιο έρθει πρώτο)
Ερώτηση: Η οθόνη δέν εμφανίζει την ημερομηνία.Εκανα οτι λέει τό manual αλλά δεν βρήκα άκρη.Αν ξέρει καποιος(ποια) η βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη.
Να με συγχωρείς, αλλά ρύθμισα την οθόνη όταν το παρέλαβα και από τότε δεν την ξαναπείραξα και δεν το θυμάμαι απέξω. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δώ. Δεν ξέρω αν έχουμε την ίδια οθόνη. Την ώρα την δείχνει;
-
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Peugeot προσφέρει Wi-Fi Internet στα αυτοκίνητα.......
Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όλα τα μοντέλα του κατασκευαστή, ή σχεδόν ολα, μπορεί να είναι εξοπλισμένα με Wi-Fi, για πρώτη φορά στην Ευρώπη.
http://www.01net.com/editorial/514214/p ... -voitures/Αναρωτιέμαι ποιά θα είναι η χρήση του. Θα καθόμαστε παρκαρισμένοι σε κάποιο hot-spot για να συνδεθούμε; Χρειάζεται να έχεις εγκατάσταση αξίας 420€ γι' αυτό; Χαζό μου φαίνεται...
-
Προς Pitt:τήν ώρα τήν δείχνει καί τήν θερμοκρασία καί τήν κατανάλωση (η τόν σταθμό).
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όλα τα μοντέλα του κατασκευαστή, ή σχεδόν ολα, μπορεί να είναι εξοπλισμένα με Wi-Fi, για πρώτη φορά στην Ευρώπη.
http://www.01net.com/editorial/514214/p ... -voitures/Αναρωτιέμαι ποιά θα είναι η χρήση του. Θα καθόμαστε παρκαρισμένοι σε κάποιο hot-spot για να συνδεθούμε; Χρειάζεται να έχεις εγκατάσταση αξίας 420€ γι' αυτό; Χαζό μου φαίνεται...
Οχι, σου επιτρέπει να συνδέεσαι με το δικτυο 3G του πάροχου κινητής τηλεφωνίας της επιλογής σου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οχι, σου επιτρέπει να συνδέεσαι με το δικτυο 3G του πάροχου κινητής τηλεφωνίας της επιλογής σου
Αλλά προφανώς πρέπει να έχεις την οθόνη του navigator που δεν την έχουν τα δικά μας; Αλλιώς, πού αλλού θα σερφάρεις; (γαλλικά δεν ξέρω, οπότε τη σελίδα με τις πληροφορίες δεν τη διάβασα)
-
@ billis100
Πρέπει μάλλον να σου απαντήσει κάποιος που έχει την έκδοση Premium και όχι την Premium pack που εμφανίζει αλλιώς τις πληροφορίες. O Pitt αν δεν κάνω λάθος έχει την premium pack.@ gtsgr
Κι εγώ νομίζω ότι κάνανε λάθος, brown θα έπρεπε να λέει. Έτσι κι αλλιώς και στο site της peugeot καφέ το λέει.@ billis100 (ξανά)
έχεις τριξιματάκια; εμένα μου κάνει ένα τριξιματάκι στο σημείο που είναι στερεωμένη η ζώνη του οδηγού, ελπίζω μη σημαίνει κάτι αυτό ('οπως έχω ξαναπεί, είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο, αρκεί να μας βγει και αξιόπιστο). Βέβαια και το 'δεν σπάει - δε χαλάει' παλιό μου Corolla (made in Japan κιόλας), μου έκανε κάτι τριξιματάκια στην πόρτα του οδηγού από σχετικά καινούριο, τα οποία μια εμφανιζόταν και μια εξαφανιζόταν. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο άρθρο λέει ότι θα υποστηρίζει WiFi και 3G/3G +. Το WiFi στο οποίο αναφέρομαι (βλέπε 'hot-spot') προφανώς δεν σου επιτρέπει να συνδεθείς με δίκτυο 3G. Η γνώμη μου είναι ότι μερικά πράγματα είναι υπέρ του δέοντος τραβηγμένα για λόγους marketing. Αναφέρομαι και πάλι στο WiFi με την μορφή που το ξέρουμε τώρα, το οποίο είναι άχρηστο για συσκευές που κινούνται με ταχύτητα αυτοκινήτου. Βέβαια κάποιοι θα δώσουν ένα κάρο λεφτά για να το έχουν...
Αλλά προφανώς πρέπει να έχεις την οθόνη του navigator που δεν την έχουν τα δικά μας; Αλλιώς, πού αλλού θα σερφάρεις; (γαλλικά δεν ξέρω, οπότε τη σελίδα με τις πληροφορίες δεν τη διάβασα)
Στις μέρες μας δεν υπάρχει 'γαλλικά δεν ξέρω'
@ billis100
Πρέπει μάλλον να σου απαντήσει κάποιος που έχει την έκδοση Premium και όχι την Premium pack που εμφανίζει αλλιώς τις πληροφορίες. O Pitt αν δεν κάνω λάθος έχει την premium pack.Σωστά. Γι' αυτό στο post μου αναρωτήθηκα αν έχουμε την ίδια οθόνη.
-
θυμάστε που έλεγα για ένα θόρυβο που ακούγονταν κοντά στο ιμάντα, τελικά έχει πρόβλημα η αντλία του νερού και περιμένουμε τώρα το ανταλλακτικό!!!!
-
Τριξιματακια και κουδουνισμούς εχω στην εταζερα της πισω αριστερής πορτας.Μπορει να ειμαι γκαντεμης γιατι και στο προηγουμενο αμαξι(GOLF) υπηρχε παρόμοιο πρόβλημα με μια εταζέρα πίσω από την αρχή. Η αντιπροσωπεία δεν πιστεύω να μπορεί να κάνει τίποτε. Λέτε να βάλω τίποτε αφρολέξ ή μέσα όταν επιδυνωθεί το πρόβλημα γιατι τώρα ακόμα δεν είναι έντονο;
-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Σχετικά μέ τά τριξίματα: Οταν τό παρέλαβα μου έιπαν να το πάω στις 5000χλμ γιά ελεγχο.
Οτι δέν μού κάθεται καλά το σημειώνω καί θα ζητήσω να το κυτάξουν.
Ερώτηση: Η οθόνη δέν εμφανίζει την ημερομηνία.Εκανα οτι λέει τό manual αλλά δεν βρήκα άκρη.Αν ξέρει καποιος(ποια) η βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη.αφου ρύθμισες τα παντα μαυρίζοντας τα αντίστοιχα κουτάκια, πάτησες ΟΚ κάτω αριστερά;
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Στο άρθρο λέει ότι θα υποστηρίζει WiFi και 3G/3G +. Το WiFi στο οποίο αναφέρομαι (βλέπε 'hot-spot') προφανώς δεν σου επιτρέπει να συνδεθείς με δίκτυο 3G. Η γνώμη μου είναι ότι μερικά πράγματα είναι υπέρ του δέοντος τραβηγμένα για λόγους marketing. Αναφέρομαι και πάλι στο WiFi με την μορφή που το ξέρουμε τώρα, το οποίο είναι άχρηστο για συσκευές που κινούνται με ταχύτητα αυτοκινήτου. Βέβαια κάποιοι θα δώσουν ένα κάρο λεφτά για να το έχουν...
Επειδή για μένα τα Γαλλικά είναι πλέον σχεδόν μητρική γλώσσα και επειδή η μετάφραση που διάβασα είναι τραγική να ξαναπώ οτι το σύστημα βασίζεται στο δίκτυο 3G για να παρέχει την σύνδεση Internet στο αυτοκίνητο. Το Wifi είναι για να διαμοιράζει την σύνδεση αυτή στους επιβάτες του οχήματος. Απλά και ξεκάθαρα. Φυσικά η σύνδεση με το 3G δουλεύει άψογα ακόμα και με ταχύτητες 320 χλμ/ωρα.
-
εμενα τα γαλλικα δεν μου ειναι μητρικη... αλλα θα ηταν περα απο ηλιθιο, και ανεφικτο να γινει κατι με Wifi....
Οποτε ισχυει αυτο που ειπε ο φιλτατος Mirageς...Την συνδεση την κανει 3G module, και το Wifi απλα διαμοιραζει in car... thats all...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εμενα τα γαλλικα δεν μου ειναι μητρικη... αλλα θα ηταν περα απο ηλιθιο, και ανεφικτο να γινει κατι με Wifi....
Οποτε ισχυει αυτο που ειπε ο φιλτατος Mirageς...Την συνδεση την κανει 3G module, και το Wifi απλα διαμοιραζει in car... thats all...Και για μένα τα γαλλικά δεν είναι μητρική μου γλώσσα, εκτός των περιπτώσεων που χάνω τον αυτοέλεγχο...
Έτσι όπως το διευκρινίζει ο mirage έχει κάποιο νόημα... -
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
έχεις τριξιματάκια; εμένα μου κάνει ένα τριξιματάκι στο σημείο που είναι στερεωμένη η ζώνη του οδηγού, ελπίζω μη σημαίνει κάτι αυτό ('οπως έχω ξαναπεί, είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο, αρκεί να μας βγει και αξιόπιστο). Βέβαια και το 'δεν σπάει - δε χαλάει' παλιό μου Corolla (made in Japan κιόλας), μου έκανε κάτι τριξιματάκια στην πόρτα του οδηγού από σχετικά καινούριο, τα οποία μια εμφανιζόταν και μια εξαφανιζόταν.
Το έκανε και στο δικό μου……….
Διάβασα στο Γαλλικό forum τη να κάνω......
να μετακινήσω την ζώνη του οδηγού κάθετα στο ύψος που έχει για να τη ρυθμίζει………. Και αυτό ήταν σταμάτησε τελείως ο θόρυβος -
Τελικά τα κατάφερα χθες να το κολλήσω!
Αφού πρώτα το παράκανα και το πήγα πολύ μέσα σε παχιά-παχιά άμμο. Για την ακρίβεια, απορώ πώς προχώρησε σε αυτήν την άμμο τόσο πολύ προτού κολλήσει. Να ένα χαρακτηριστικό σημείο (όσο φαίνεται στη φωτογραφία που το αποδίδει πιο 'ήπιο' από ότι ήταν) από όπου πέρασε με άνεση:Σε αυτή την άμμο το έβαλα αρχικά λίγα μέτρα μέσα και γύρισα (με όπισθεν) άνετα. Μετά (αφού με τρώει ο κ@#@ς μου) πήγα πιο μέσα και γύρισα το ίδιο άνετα. Ας πάω, λέω, να δω μέχρι πού φθάνει. Έφθασα (άνετα, θα έλεγα) περίπου μέχρι το τελευταίο μπλε πλαστικό στη φωτογραφία, όπου φάνηκε να κωλώνει, οπότε έβαλα όπισθεν να γυρίσω, γιατί αν κόλλαγα πιο μέσα δεν θα μπορούσαν ούτε να με τραβήξουν (ήμουν ήδη καμιά 30-40 μέτρα μέσα στην παχιά άμμο). Έφθασα με όπισθεν μέχρι τα πρώτα μπλε πλαστικά, όπου έπεσα σε πολύ παχιά άμμο και, χωρίς momentum πλέον, κόλλησα (το κάτω μέρος της μούρης μπήκε στην άμμο). Ούτε grip ούτε ξε-grip control πλέον.
Φώναξα έναν ντόπιο με τζιπ και με τράβηξε (ευτυχώς είχε μεγάλο σχοινί). Έχει πολύ άμμο εδώ, μου λέει, συχνά κολλούν. Πού να του έλεγα ότι είναι και 2κίνητο!
Παρά το κόλλημα λοιπόν, το συμπέρασμά μου είναι ότι το sand mode δουλεύει πολύ καλά, καλύτερα από ότι θα περίμενα. Τα υπερβολικά αυτά τα κάνω όταν είμαι μόνος (χωρίς την οικογένεια) και δοκιμάζω τα όριά του (σε μέρη που δεν είναι στη μέση του πουθενά πάντα). Σε πιο φυσιολογικές καταστάσεις (σύμφωνες και με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου) ξέρω πλέον ότι με το αυτοκίνητο αυτό όταν πηγαίνοντας σε μια παραλία συναντήσω άμμο (ακόμη και αρκετή) θα προχωρήσω, εκεί όπου με ένα 'απλό' αυτοκίνητο θα γύριζα πίσω. Το ίδιο και με το χιόνι και τη λάσπη, όπου όμως νομίζω ότι τα λάστιχα παίζουν πιο σημαντικό ρόλο από τα ηλεκτρονικά. Το ίδιο και σε δρόμους με κάποια ήπια νεροφαγώματα, λακούβες, κτλ. όπου παίζει ρόλο το μεγαλύτερο ύψος.
Και μια (αρνητική) παρατήρηση που έκανα κοιτώντας να δω από πού θα μπορούσε να το σπρώξει κάποιος προς τα πίσω αν χρειαζόταν. Όλα τα μπροστά του μέρη (φτερά, καπό, προφυλακτήρας) είναι σαν χάρτινα, αν βάλει κάποιος δύναμη θα ξηλωθούν! Δεν ξέρω αν αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των καινούριων αυτοκινήτων, αλλά μου έκανε (αρνητική) εντύπωση. Σπρώξιμο προς τα πίσω δεν παίζει δηλαδή αν δεν θέλουμε να του κάνουμε ζημιά και να μας μείνει κανένα φτερό στο χέρι!
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Δεν ξέρω αν αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των καινούριων αυτοκινήτων, αλλά μου έκανε (αρνητική) εντύπωση. Σπρώξιμο προς τα πίσω δεν παίζει δηλαδή αν δεν θέλουμε να του κάνουμε ζημιά και να μας μείνει κανένα φτερό στο χέρι!ειναι ετσι για την προστασια πεζων και για αποφθγη ζημιων σε μικροσυγκρουσεις
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Δεν ξέρω αν αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των καινούριων αυτοκινήτων, αλλά μου έκανε (αρνητική) εντύπωση. Σπρώξιμο προς τα πίσω δεν παίζει δηλαδή αν δεν θέλουμε να του κάνουμε ζημιά και να μας μείνει κανένα φτερό στο χέρι!
ειναι ετσι για την προστασια πεζων και για αποφθγη ζημιων σε μικροσυγκρουσεις
Σωστά, προφανώς έχεις δίκιο, απλώς μου φάνηκε 'κάπως' όταν είδα πόσο ψεύτικες φαίνονται οι 'λαμαρίνες', και πόσο έτοιμες φαίνονται να ξεκολλήσουν ακόμη και σε σχετικά μικρή πίεση (μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω!).
-
...τωρα ξερουμε..αν το καλοκαιρι δουμε κανα 3008 στην παραλια διπλα μας, θα ειναι του alexandr!!!
Μπραβο φιλε, ωραιος
Peugeot 3008 '08