-
ναι αλλα οι κλισεις ηταν πιο μικρες....δεν ξερω ρε συ....κατι ειχε που σ εκανε να ζαλιζεσαι πιο ευκολα
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ναι αλλα οι κλισεις ηταν πιο μικρες....δεν ξερω ρε συ....κατι ειχε που σ εκανε να ζαλιζεσαι πιο ευκολαΧα, χα, χα! Δεν μου λές, εσύ ζαλίζεσαι ή κάποια... κυρία;
Έγώ το πρόβλημα το έχω από το '80 και με επτά συνολικά αυτοκίνητα. Μόνο στις μοτοσυκλέτες δεν μου ζαλιζόταν... και περιέργως και στο 3008!
Ίσως γιατί όλα τα άλλα ήταν δική μου επιλογή, ενώ αυτό...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
ναι αλλα οι κλισεις ηταν πιο μικρες....δεν ξερω ρε συ....κατι ειχε που σ εκανε να ζαλιζεσαι πιο ευκολα
Χα, χα, χα! Δεν μου λές, εσύ ζαλίζεσαι ή κάποια... κυρία;
Έγώ το πρόβλημα το έχω από το '80 και με επτά συνολικά αυτοκίνητα. Μόνο στις μοτοσυκλέτες δεν μου ζαλιζόταν... και περιέργως και στο 3008!
Ίσως γιατί όλα τα άλλα ήταν δική μου επιλογή, ενώ αυτό...
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!
-
οχι ηταν κατι παλικαρια πισω στο καθισμα οταν το δοκιμαζαμε και σε αγρια στοφιλικια και γρηγορες διαδρομες ζαλιστηκαν.... ...(ειναι bmwδακιδες)
εγω μια χαρα το βρηκα το αυτοκινητο...κορυφαιο κρατημα!
μ@@@α που ξεχασα να δοκιμασω τα πολλα προγραμματα του esp του! -
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Το καθισμα bucket το οδηγου ζοριστικε απο τα πολλα κιλα μου και κανει ενα κριτσ κριτσ αν εχει λακουβες ο δρομος ή αν σταματαω/ξεκιναω. Καπου κατι εφυγε μεσα...στην αρχη ενοχλουσε, τωρα οχι και τοσο αφου εχω παντα το radio/cd ανοιχτο.και στο 307 εγινε σε εμενα αυτο ...αλλα οχι οταν καθομαι οταν παω να σηκωθω για να βγω εξω ακουγονται κατι κριτσι κριτσι...
και δεν ειμαι πολλα κιλα....τσπ -
Σας ευχαριστώ!
με diesel λοιπόν...οπότε εμείς της Αθήνας το ξεχνάμε.... -
τεχνική οδηγία ανάκλησης του 3008 λόγω προβλήματος στο μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων...
-
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
τεχνική οδηγία ανάκλησης του 3008 λόγω προβλήματος στο μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων...Είχα διαβάσει γι' αυτό στο Γαλλικό forum. Έλεγαν ότι αφορούσε το μοτέρ της Bosch που φορούσαν οι πρώτες παρτίδες των οχημάτων.
Που το έμαθες; Ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες;BTW, το παρέλαβες το αυτοκίνητο;
-
Καθυστέρηση μία εβδομάδα ακόμη για να γίνει αλλαγή...
-
Γεια σας παιδια. Εχω παραγγειλει ενα peugeot 3008, 1,6 THP, 150HP, premium pack, GRIP CONTROL, vapor grey ακριβως ιδιο με του Pitt δηλαδη και εχω μερικες αποριες:
- συμφωνα με το επισημο site το 3008 που παρηγγειλα εχει AFU, ASR ,REF. Τι ειναι ολα αυτα?
- Το συγκεκριμενο μοντελο εχει την αναδιπλουμενη οθονη πανω στο ταμπλο? Γιατι η πιο φτωχη εκδοση που ειδα στην αντιπροσωπεια δεν την εχει. Ετσι για να εχω μια εικονα.
- Pitt τι εννοεις οταν λες οτι εχει ρεζερβα και οχι κιτ επισκευης? Δεν εχει γρυλο?
- Οταν βαζουμε βενζινη κατεβαινουμε για να ξεκλειδωσουμε την ταπα? Τουλαχιστον ετσι καταλαβα. Τοσα κουμπακια και μπιχλιμπιδια εχει χαθηκε και ενα ανοιγμα της ταπας απο μεσα?
- Αυτο το usb box ποιος μας το περναει? Στην αντιπροσωπεια ή αλλου?
Τελος παντων νομιζω οτι καναμε καλη επιλογη αυτοκινητου. Το περιμενουμε πριν τα Χριστουγεννα απ οτι μας ειπαν τουλαχιστον. Οτι αλλη απορια εχω θα σας ξαναενοχλησω αν και ο Pitt ηταν κατατοπιστικοτατος.
-
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Γεια σας παιδια. Εχω παραγγειλει ενα peugeot 3008, 1,6 THP, 150HP, premium pack, GRIP CONTROL, vapor grey ακριβως ιδιο με του Pitt δηλαδη και εχω μερικες αποριες:- συμφωνα με το επισημο site το 3008 που παρηγγειλα εχει AFU, ASR ,REF. Τι ειναι ολα αυτα?
- Το συγκεκριμενο μοντελο εχει την αναδιπλουμενη οθονη πανω στο ταμπλο? Γιατι η πιο φτωχη εκδοση που ειδα στην αντιπροσωπεια δεν την εχει. Ετσι για να εχω μια εικονα.
- Pitt τι εννοεις οταν λες οτι εχει ρεζερβα και οχι κιτ επισκευης? Δεν εχει γρυλο?
- Οταν βαζουμε βενζινη κατεβαινουμε για να ξεκλειδωσουμε την ταπα? Τουλαχιστον ετσι καταλαβα. Τοσα κουμπακια και μπιχλιμπιδια εχει χαθηκε και ενα ανοιγμα της ταπας απο μεσα?
Τελος παντων νομιζω οτι καναμε καλη επιλογη αυτοκινητου. Το περιμενουμε πριν τα Χριστουγεννα απ οτι μας ειπαν τουλαχιστον. Οτι αλλη απορια εχω θα σας ξαναενοχλησω αν και ο Pitt ηταν κατατοπιστικοτατος.
κανατε εξαιρετικη επιλογη....για οικογενεια IMO αυτη την στιγμη αυτο ειναι το καλύτερο αυτοκινητο στα λεφτά του και το skoda yeti!
οσο για τα αλλα θα στα απαντησουμε απλα ειμαστε χαλαροι τωτα ..
για το (5) θα γινει χαμος με τις απαντησεις η μαλλον.... ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ -
To ASR είναι το antispin, ουσιαστικά δεν επιτρέπει σπινάρισμα στην φάση της επιτάχυνσης.
Το AFU είναι η υποβοήθηση φρεναρίσματος πανικού. Αν καταλάβει το σύστημα ότι κάνεις φρενάρισμα πανικού, δίνει πλήρη ισχύ στα φρένα ακόμα και αν εσύ πατάς το πεντάλ ελάχιστα.
Το REF ελέγχει το φρενάρισμα στις στροφές. -
Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. Με την ησυχια σας δεν βιαζομαι. Θα κυκλοφορησω το αυτοκινητο με το νεο ετος για να μην πληρωνω διπλα τελη και με βλεπω να κλειδωνομαι μεσα , μαζι με το βιβλιο οδηγιων για να μαθω ολα τα κουμπακια γιατι γινεται χαμος. Αλλαγη χρονου στο πεζο θα κανω μου φαινεται.
-
Να το χαρείς και ατρακαριστο....
-
Σ ευχαριστω.
Βασικα ψαχναμε μια εταιρεια που να μας κραταει κατ αρχην το γκολφ που εχουμε τωρα αφου γιναμε γονεις και δεν ειναι και οικογενειακο αυτοκινητο, (μονο το καροτσι πιανει το μισο πορτ μπαγκαζ), θελαμε οικογενειακο αυτοκινητο, σε στυλ πολυμορφικο, να ειναι νεο μοντελο, και σε συνδιασμο με την εκπτωση 1800 συν 1200 μπονους ανταλλαγης (για το οποιο ο αντιπροσωπος εκανε το κοροιδο στην αρχη αλλα η Lion τον εβαλε στη θεση του) οποτε καλυτερη επιλογη δεν θα μπορουσαμε να εχουμε πιστευω. Μας αρεσε πιο πολυ εσωτερικα αλλα κι απ εξω δεν ειναι ασχημο.
-
να σας ζησει με υγεια και παντα τυχερο .....(για το παιδι μιλαω)
-
Ευχαριστουμε να εισαι καλα.
-
Γεια σας παιδια. Εχω παραγγειλει ενα peugeot 3008, 1,6 THP, 150HP, premium pack, GRIP CONTROL, vapor grey ακριβως ιδιο με του Pitt δηλαδη και εχω μερικες αποριες:Καλοτάξιδο και σου εύχομαι να το κρατήσετε πολλά χρόνια ώστε με το καλό να το οδηγήσει και το παιδί...
- συμφωνα με το επισημο site το 3008 που παρηγγειλα εχει AFU, ASR ,REF. Τι ειναι ολα αυτα?
Ο δόκτορας σου απάντησε, αλλά βρε παιδί μου, αυτά τα ρωτάνε πριν το αγοράσουν...
Αν ευνοείς το HUD (Head Up Display) ναι, την έχει. Δεν έχει την μεγάλη οθόνη με το σύστημα πλοήγησης.
Έχει και γρύλο και ρεζέρβα. Άλλωστε η ρεζέρβα θα ήταν άχρηστη χωρίς τον γρύλο. Για εξοικονόμηση χώρου (σε κάποιες περιπτώσεις και κόστους) υπάρχουν εκδόσεις που αντί για ρεζέρβα έχουν συμπράγκαλα για να επισκευάσεις το λάστιχο χωρίς να το βγάλεις από την θέση του. Πρόκειται για ένα δοχειάκι με υγρό το οποίο με την βοήθεια ηλεκτρικής τρόμπας αέρος μπαίνει μέσω της βαλβίδας στο ελαστικό και βουλώνει την τρύπα του ελαστικού.
Ακριβώς έτσι είναι και υπάρχει σοβαρός λόγος που γίνεται αυτό. Στα παραπάνω βήματα 'κατεβαίνουμε για να ξεκλειδώσουμε την τάπα' ξέχασες να αναφέρεις ότι προηγούνται τα 'σβήνουμε τον κινητήρα και βγάζουμε το κλειδί από τον διακόπτη της μίζας'. Έτσι δεν ξεχνάμε ποτέ τον κινητήρα σε λειτουργία ενώ γεμίζουμε το ρεζερβουάρ με εύφλεκτο καύσιμο...
Στην αντιπροσωπεία από όπου το αγοράζουμε και απαιτούμε να μας κάνουν δώρο την τοποθέτηση...
... με βλεπω να κλειδωνομαι μεσα , μαζι με το βιβλιο οδηγιων για να μαθω ολα τα κουμπακια γιατι γινεται χαμος.
Και θα κάνεις πάρα πολύ καλά. Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες που καλό θα ήταν να τις ξέρεις, ειδάλλως μπορεί να προξενήσεις ακόμη και ζημιές.
Το αυτοκίνητο είναι θαυμάσιο και θα το χαρείτε. Αν έχεις απορίες και μπορούμε να βοηθήσουμε, εδώ είμαστε...
-
Σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Λες να αντεξει 18 χρονια ωστε να βγαλει ο γιος μου διπλωμα? 6 μηνων ειναι για την ωρα.
1.Για τα AFU, ASR ,REF δεν τα κατεχω αλλα και δεν τα ψαχνω και τοσο σαν γυναικα, φτανει που τα εχει. Ο δε συζυγος χειροτερος απο μενα.
-
Εννοω την οθονη του πλοηγου. Ελεγα μηπως την εχει χωρις πλοηγο. Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν τον φερνουν Ελλαδα γιατι ειναι πακετο με δορυφορικο τηλεφωνο που κανει 3000 ευρω και δεν το παιρνει κανενας αφου μπορεις να παρεις φτηνο και να το κολησεις στο τζαμι.
-
Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο κιτ επισκευης. Καλα αν εχει τρυπα το λαστιχο , αν στραβωσει η ζαντα εχει σφυρι να την ισιωσεις?
-
Συνηθισα απο το γκολφ που η ταπα ανοιγει απο μεσα.
-
Εμας μας ειπαν οτι θα μας κανουν δωρο το συναγερμο. Ποσο κοστιζει το usb box?
-
Τι εννοεις οτι μπορω να προξενησω ζημιες?
Οκ οτι αλλα θυμηθω θα σας ρωτησω. Ευχαριστω.
-
-
Σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Λες να αντεξει 18 χρονια ωστε να βγαλει ο γιος μου διπλωμα? 6 μηνων ειναι για την ωρα.Γιατί όχι; Ο μεγάλος μου ο γιός όχι μόνο οδήγησε το ίδιο αυτοκίνητο που τον μετέφερε από το μαιευτήριο στο σπίτι, αλλά πριν από δυο χρόνια το ψιλοστούκαρε κιόλας. Τον μικρό τον πρόλαβε η απόσυρση...
- Εννοω την οθονη του πλοηγου. Ελεγα μηπως την εχει χωρις πλοηγο. Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν τον φερνουν Ελλαδα γιατι ειναι πακετο με δορυφορικο τηλεφωνο που κανει 3000 ευρω και δεν το παιρνει κανενας αφου μπορεις να παρεις φτηνο και να το κολησεις στο τζαμι.
Δεν υπάρχει δορυφορικό τηλέφωνο στο πακέτο!!! Μάλλον σου είπαν χαζομάρες...
- Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο κιτ επισκευης. Καλα αν εχει τρυπα το λαστιχο , αν στραβωσει η ζαντα εχει σφυρι να την ισιωσεις?
Φαντάζομαι να το λες για αστείο, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, μη προσπαθήσεις να διορθώσεις τις ζάντες του με σφυρί...
- Εμας μας ειπαν οτι θα μας κανουν δωρο το συναγερμο. Ποσο κοστιζει το usb box?
Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά θυμάμαι ότι ήταν πολύ υπερτιμημένο. Ελπίζω ο συναγερμός να είναι ο εργοστασιακός που συνεργάζεται πλήρως με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.
- Τι εννοεις οτι μπορω να προξενησω ζημιες?
Θα σου πω ένα παράδειγμα. Αν σου μείνει από μπαταρία και φωνάξεις μια άσχετη οδική βοήθεια για να στο φορτώσει, ή προσπαθήσεις να το ρυμουλκήσεις, ενδεχομένως να προξενήσεις ζημιά στα πίσω φρένα! Η λύση στο βιβλιαράκι...
Peugeot 3008 '08