-
καλοφαγωτο... ρε φιλε
και εγω το περιμενω απο το καινουργιο χρονο.
χαρηκα που νοιωθεις δικαιωμενος για τα 150 αλογα διοτι και εγω το turbo επελεξα...>Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ!!!
Τι να πω δεν χορταίνεται.... Μια βόλτα και τώρα θα κοιμηθεί μέχρι τις 4-1-2010 όπου θα δηλωθεί η γέννηση του για να κυκλοφορεί ελεύθερα στην κοινωνία...
Θα επανέλθω αργότερα τι να γράψω τώρα θα χρειαστούν 10 σελίδες για να πω εντυπώσεις.
Καλές Γιορτές σε όλους και Καλά Χριστούγεννα με υγεία ψυχής και σώματος.
Και εννοείται χωρίς στάλα αλκοόλ γιατί η ζωή είναι μικρή για να φύγει στο κρασί
Υ.Γ. Νοιώθω δικαιωμένος που πήρα το turbo. -
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Ειχε μπλε σκουρο στην πιο φτωχη εκδοση στην αντιπροσωπεια και μας αρεσε αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμο για το premium pack οποτε μαλλον μας το πηρες. Τα διαθεσιμα ηταν το ασημι που εχω τωρα και δεν ξαναηθελα το vapor gray που τελικα πηρα, ενα καφε-λαδι που δεν μας πολυαρεσε και σε κοκκινο που δεν μας αρεσε οποτε δια της ατοπου απαγωγης καταληξαμε στο vapor gray. Για πες εντυπωσεις.Δεν στο πήρα εμείς πήραμε το PREMIUM 1,6 GRIP CONTROL!!!
Πάντως είναι άριστη αγορά το αμάξι.Και γκάζια φοβερά και τρένο στα κρατήματα.
Πάντως και σε αυτό ο pitt έπεσε μέσα: στο πάτημα του συμπλέκτη βρίσκει καμιά φορά το πόδι στο πλαστικό από πάνω(μιλάμε για 48 νούμερο παπούτσι).
Και έχω μια αίσθηση ότι πιάνεται λίγο το πόδι μου στη ράχη του πέλματος όταν πατάει το γκάζι αλλά είναι θέμα συνήθειας(θα στρώσει και αυτό - το πόδι εννοώ - με τον καιρό).
Και τα φρένα ακινητοποιούν ιδανικά ένα τόσο βαρύ όχημα!
Και και και και και και και νοιώθω τυχερός που δεν πήρε κάνα κουβά (yeti tiguan) ειδικά για το δεύτερο μόνο για μούρη.
Να μας έχει ο Θεός καλά να τα χαρούμε τα ευρά που δώσαμε και να είναι όλα αχρείαστα (αερόσακοι abs,σου σου σου και φου φου του).
Πάντως κάνεις προσπάθεια να βγεις... μαγνήτες έβαλαν οι Γάλλοι δυσκολεύομαι να ξεκολλήσω από το κάθισμα. -
40 νουμερο που φοραω εγω λογικα δεν θα εχω προβλημα ε?
-
Πηγα σημερα παρεδωσα το γκολφακι και περιμενω το 3008. Μου εδωσαν ενα κουβα νισσαν σανυ για να εξυπηρετηθω. Σαν βαρκα πηγαινει τρομαξα να το φερω στο σπιτι. Απο ποτε ειναι αυτο το μοντελο ρε παιδια?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι όντως και τηλέφωνο το navi, όχι δορυφορικό βέβαια.Επειδή ίσως να μπερδευτεί κανείς, θα ήταν καλό να διευκρινίσουμε ότι το nav ΔΕΝ είναι και τηλέφωνο, αλλά συσκευή πλοήγησης και αναπαραγωγής ήχου με δυνατότητα ανοικτής συνομιλίας (hands-free μέσω σύνδεσης Bluetooth) με κινητό τηλέφωνο.
Εδω που τα λεμε ολοι εχουμε κινητο μαζι μας, και navigator αγοραζεις με 100-200 ευρω οποτε τα 3000 ευρω που μου ειπε οτι κανει το πακετο ειναι παρα πολλα.
Συμφωνώ σε αυτό
Πράγματι. Συμφωνώ και εγώ ότι είναι υπερβολικά υπερτιμημένο. Βέβαια δεν συγκρίνεται σε πρακτικότητα με τις αηδίες που κολλάνε με βεντούζα στο τζάμι και κρέμονται τα καλώδιά τους, ούτε με τις συσκευές hands-free που δεν ξέρεις που να τις βάλεις. Χώρια που πρέπει να τις μαζεύεις κάθε φορά για να μη σου σπάσουν τα τζάμια...
Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να αναβαθμίσεις (αλλάξεις) το Wip Sound και να βάλεις το Wip Nav. Πρέπει κανείς να προνοήσει να το παραγγείλει με το αυτοκίνητο.γεια σου φιλε μου Pitt, σε λιγο καιρο περιμενω και εγω το πολυποθητο 3008 PP 150 HP με ανυπομονησια...
ψαχτηκα παρα πολυ (renault,seat,ford...) αλλα τελικα επελεξα το 3008.ελπιζω να καναμε τη σωστη επιλογη. αυτο που θα θελα να σου πω ειναι οτι ολες οι δημοσιευσεις περιοδικων, δημοσιογραφων μπροστα στη δικια σου δε μπορουν καν να συγκριθουν...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.. η περιγραφη σου ηταν το 'κερασακι' πριν παρω την αποφαση για να το παραγγειλω...Απαιτώ η Peugeot να δώσει ποσοστό στο pitt για κάθε 3008 που πωλείται μετά το post του..... Καλύτερος και από διαφήμιση στην tv....
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εύχομαι να βγούν καλά τα αυτοκίνητά μας γιατί αλλιώς βλέπω να με κυνηγάτε...
40 νουμερο που φοραω εγω λογικα δεν θα εχω προβλημα ε?
Με σαράντα νούμερο (ζωή νάχεις...) ίσιο παπούτσι μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν όμως φοράς και τακουνάκι...
Χρόνια Πολλά σε όλους!
-
Μπα δεν ειμαι φαν του τακουνιου ειδικα στο τιμονι το θεωρω επικινδυνο. Το 3008 παει απο δευτερα και βλεπουμε , το νισσαν το ζητησαν πισω γιατι ηθελαν να παραδωσουν πινακιδες (καλυτερα γιατι ετριζε ολοκληρο. Εξυπηρετηση πελατων σου λεει ) το γκολφ τζαμπα το δωσαμε αφου τα τελη και οι πινακιδες πηραν παραταση μεχρι τις 15/1 αλλα σημερα το ανακοινωσαν και οι πινακιδες παραδωθηκαν χθες, και μειναμε χωρις αμαξι χρονιαρες μερες. Ειπε θα προσπαθησει να μας δωσει καποιο την παραμονη.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ PEUGEOT 3008!!!!
-
Καλη χρονια με λιγοτερα ατυχηματα στην ασφαλτο.
Τελικα το σαραβαλακι που μας εδωσαν αντικατασταθηκε απο ενα σεβρολετ αβεο. Σαφως καλυτερο. Αντε να δουμε θα ερθει απο δευτερα το 3008? Οι πινακιδες και η αδεια βγαινουν αυθημερον?
-
Βρε μανία με αυτό το aveo αυτόν τον καιρό, πολύ παίζει
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Βρε μανία με αυτό το aveo αυτόν τον καιρό, πολύ παίζειΟ ιδιος αντιπροσωπος εχει και την σεβρολετ και μας εδωσε αυτο του test drive για να βολευτουμε για 2-3 μερες. Ελπιζω το 3008 να ειναι καλυτερο.
-
Βρε μανία με αυτό το aveo αυτόν τον καιρό, πολύ παίζει
Ο ιδιος αντιπροσωπος εχει και την σεβρολετ και μας εδωσε αυτο του test drive για να βολευτουμε για 2-3 μερες. Ελπιζω το 3008 να ειναι καλυτερο.
Το aveo δεν έχει καμία σχέση με το 3008, συγκρίνεις σώβρακα με φανέλες
Τα περί aveo τα αναφέρω γιατί είχε γίνει πάρα πολύ κουβέντα σε άλλο θέμα σαν επιλογή αυτοκινήτου
-
Ποιο ειναι το σωβρακο και ποια η φανελα?
Το ξερω για το τοπικ με το αβεο και μια και το οδηγησα καλουτσικο ειναι , οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα με πολυ μικρη μπαγκαζιερα. Παντως εχει ανετη καμπινα.
-
Ποιο ειναι το σωβρακο και ποια η φανελα?Όπως θες τα βάζεις, δεν έχει σημασία, απλά τονίζω την διαφορετικότητα της χρήσης
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Όπως θες τα βάζεις, δεν έχει σημασία, απλά τονίζω την διαφορετικότητα της χρήσης
Ε όχι και τα βάζεις και όπως θές!
Το σώβρακο είναι κάτω... η φανέλα επάνω!!!
Οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι 'παρά φύση'! -
Μαλλον σωβρακο ειναι το 3008 γιατι χωρις φανελα κυκλοφορεις, χωρις σωβρακο ομως?
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Όπως θες τα βάζεις, δεν έχει σημασία, απλά τονίζω την διαφορετικότητα της χρήσης
Ε όχι και τα βάζεις και όπως θές!
Το σώβρακο είναι κάτω... η φανέλα επάνω!!!
Οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι 'παρά φύση'!Βλέπω kinky διαθέσεις
Αυτό που εννοούσα είναι η διαφορετικότητα των αυτοκινήτων, μην στεκόμαστε στα καθεαυτά εσώρουχα
-
Μαλλον σωβρακο ειναι το 3008 γιατι χωρις φανελα κυκλοφορεις, χωρις σωβρακο ομως?Να ρωτήσουμε τον Pasxo μήπως;
σόρρυ για τα
-
Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Είμαι και εγώ ένα από τα...θύματα του 3008. Τους τελευταίους δύο μήνες βρέθηκα στο δίλημμα 3008 ή YETI. Τα λεφτά ήταν περίπου τα ίδια, το λιονταράκι υπερείχε σε εμφάνιση και εξοπλισμό, το αρκουδάκι στη τετρακίνηση. Τελικά κατέληξα στο 3008 και στις 15 του μήνα, περίπου, περιμένω ένα P.P. black perla.
Καλή χρονιά!
-
Καλοτάξιδο λοιπόν
-
Ο χρήστης Crius έγραψε:
Είμαι και εγώ ένα από τα...θύματα του 3008.Με τρομαξες , νομισα οτι το πηρες και βγηκε μαπα. Καλοταξιδο.
Αυριο μου ειπαν θα ερθει το δικο μου εκτος αν εννοουσαν ...απο αυριο (και βλεπουμε)
Peugeot 3008 '08