-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μέσα και εμένα μου αρέσει είπαμε, αν δεν έχει και τα κλικι κλικι των άουντι θα ναι καλά.highlight
το HUD τί είναι;;
-
Head Up Display
-
http://www.motorauthority.com/spy-shots ... sover.html
Πολύ όμορφο σχέδιο! Άρχισα ήδη να σκέφτομαι την αγορά του. -
Εσύ δεν σπουδάζεις κάτι βιομηχανικούς σχεδιασμούς κλπ.;
-
Ναι, είμαι industrial designer αλλά τι σχέση έχει αυτό με το αν θεωρώ ένα αυτοκίνητο όμορφο ή όχι από την ώρα που η ομορφιά είναι το πιο υποκειμενικό χαρακτηριστικό; Επιμένω, μου αρέσει πολύ. Είναι το δεύτερο αυτοκίνητο της εταιρείας έπειτα από το 307 που με προδιαθέτει θετικά όταν το βλέπω. Εκτός της ομορφιάς έχει ακριβώς ό,τι ζητάω από ένα όχημα: ένα freestyle χαρακτήρα, ικανοποιητικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (τουλάχιστον όπως αυτοί φαίνονται στις επίσημες φωτογραφίες), μαζεμένες διαστάσεις (ακριβώς στα όρια της θέσης parking που έχω) ενώ εικάζω ότι το επίπεδο εξοπλισμού του θα είναι μεγάλο, γεγονός που ισχύει σε γενικές γραμμές για τα γαλλικά αυτοκίνητα. Τι θα μπορούσε λοιπόν να με αποτρέψει να το αγοράσω (εξαιρουμένης της τιμής αγοράς του) από την ώρα που καλύπτει τις ανάγκες μου και την αισθητική μου;
-
Εγώ πάλι δεν επιμένω!
-
Πολυ ιδιοτυπο σχεδιο δε μπορω να το πω ασχημο αλλα ουτε και ομορφο.Το εσωτερικο παντως ειναι Σε δυο χρονια ισως να εχω πληρη αποψη. Επισης ειμαι σιγουρος οτι στην ελλαδα θα παει απατο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολυ ιδιοτυπο σχεδιο δε μπορω να το πω ασχημο αλλα ουτε και ομορφο.Το εσωτερικο παντως ειναι Σε δυο χρονια ισως να εχω πληρη αποψη. Επισης ειμαι σιγουρος οτι στην ελλαδα θα παει απατο.το εσωτερικό τα σπάει
μου γεννιούνται ελπίδες για το RC ή όπως λένε το αντίπαλο του ΤΤ που σχεδιάζουν.
ωραίο το 3008 αλλά θα ήθελα να σουβίζει ελάχιστα περισσότερο στο εξωτερικό. -
Στο Ελληνικό site της Peugeot έχουν αρχίσει κάποια αστην πούμε παρουσίαση,
γνωριζουμε περίπου το πότε θα αφιχθεί. -
Παιδιά το αμάξι ειναι κακάσχημο αν συνεχίσει η Peugeot να βγάζει τέτοια σχέδια δεν την βλέπω καλα.Προσπαθει να μιμηθεί το qashqai και kuga χωρις ομως να βαζει το κατι αλλο που εχουν τα γαλικα σε σχεδιαση
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Πολυ ιδιοτυπο σχεδιο δε μπορω να το πω ασχημο αλλα ουτε και ομορφο.Το εσωτερικο παντως ειναι Σε δυο χρονια ισως να εχω πληρη αποψη. Επισης ειμαι σιγουρος οτι στην ελλαδα θα παει απατο.
το εσωτερικό τα σπάει
Διαφωνώ ως προς το γούστο του εσωτερικού, είμαι οπαδός του minimal εσωτερικού για περισσότερη εργονομία.
Ωστόσο, για να αρέσει σε τόσο κόσμο πρέπει να γίνει η επόμενη τάση στα ταμπλό. Πληθώρα διακοπτών, κουμπιών (επιμένω, αγοράστηκε Α4 1.8Τ λόγω κουμπιών στο τιμόνι ) και περισσότεροι διακόπτες αεροπορικού ή έστω προχωρημένου και φουτουριστικού στυλ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Διαφωνώ ως προς το γούστο του εσωτερικού, είμαι οπαδός του minimal εσωτερικού για περισσότερη εργονομία.
Minimal... οπως το Diamond του αδερφου σου... δεν θα ελεγα οτι βολευει ιδιαιτερα το minimal! Στο κατω κατω... εκει που η εργονομια μετραει πανω απο ολα (αεροπλανα) εχουν πολλα... παρα πολλα κουμπακια
-
Τα αεροπλάνα όμως τα οδηγούν εξειδικευμένοι και λίγοι, με συνήθως υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Χώρια που νομίζω ότι απαιτούν χρόνο προσαρμογής για κάθε διαφορετικό αεροσκάφος.
Τα αυτοκίνητα; Δεν υπόκεινται στα ίδια στάνταρντ εργονομίας σίγουρα, γιατί δεν υπάρχει στάνταρντ οδηγού. Σκέψου ότι οδηγάει νόμιμα ο αδερφός μου!
-
Δε νομιζω το προβλημα του αυτοκινητου να ειναι το εσωτερικο. Εξωτερικα πισω δεν βλεπεται καν με αυτα τα εμετικα φωτιστικα σωματα (Τι στο καλο ειχαν στο μυαλο τους;) ενω εμπρος ειναι εντελως ατολμο και η εκφραση της φαλαινας σε ολο της το μεγαλειο. Θα προτιμουσα να γερμανοπιηθει λιγο μπροστα και να δειχνει πιο δυναμικο (Γιατι και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη) κατι σαν τα photoshop του επομενου 407
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σκέψου ότι οδηγάει νόμιμα ο αδερφός μου! -
-
citroenvag εισαι κατοχος των citroen κατω στις φωτο?????
υποκλινομαι -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aυτο που βγενει απο το ταμπλω στο 1.50 δευτερολεπτο....
τι ειναι σαν head up display?Head up display
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
citroenvag εισαι κατοχος των citroen κατω στις φωτο?????
υποκλινομαιΚαι του αβαταρ ....
THANKSAυτο που βγενει απο το ταμπλω στο 1.50 δευτερολεπτο....
τι ειναι σαν head up display?Head up display
Στην c6 δεν βγενει κατι ετσι δεν ειναι?
-
http://www.youtube.com/watch?v=8RpvSCaNUKg
Sto 1:05 peripou fainetai apo vgainei to HUD
Peugeot 3008 '08