-
αναμέναμε περισσότερα και ποιοτικότερα
Και στο παλιό μου αμάξι (Polo) είχε εμφανιστεί σχίσιμο στο τιμόνι. Και να πω ότι πατούσα κόρνα συχνά
-
Τα κρατάω για το βιβλίο που θα εκδόσω, ξέρει ο μιράζ για αυτό...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Η κόρνα δεν πατάει πού εύκολα η είναι η ιδέα μου?
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα… Πρέπει να βαράω μπουνιές το τιμόνι κάθε φορά που θέλω να κορνάρω ??
Τινιακέ, συνέχισε να βαράς μπουνιές στον αερόσακο και πες μας τις εντυπώσεις σου όταν ανοίξει...
Δοκιμάσατε το αυτονόητο; Εννοώ να πατήσετε στα σημεία που έχει το σηματάκι με την κόρνα;Premium Pack ή απλό Premium; Αξίζει τα λεφτά του το PP; Τι θα λέγατε για το λευκό;
Ένα από τα χρώματα που σκεφτόμουνα αλλά δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο, νομίζω θα του πάει (αυτά βέβαια είναι και υποκειμενικά).
Συμφωνώ ότι είναι υποκειμενικό. Σαν χρώμα μου αρέσει αλλά δεν το προτίμησα για λόγους πρακτικότητας. Αν μένεις σε μέρος που δεν βρέχει και δεν έχει λάσπες, ή αν δεν σε πειράζει να φαίνεται λερωμένο, πάρτο...
Φίλε διάβαζε καλύτερα την επόμενη φορά...δεν έγραψα για μπουνιές στο τιμόνι....
Είπαμε να γράφουμε εντυπώσεις τώρα αν αυτές γίνονται αιτία σαχλών σχολίων ο καθένας ας κρίνει.... -
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
Είπαμε να γράφουμε εντυπώσεις τώρα αν αυτές γίνονται αιτία σαχλών σχολίων ο καθένας ας κρίνει....Πράγματι, δεν έγραψες εσύ για μπουνιές αλλά ο φίλος μας ο Petros S. Ζητώ ειλικρινώς συγγνώμη για το λάθος στο όνομα.
Aυτό που έγραψα δεν είναι προσβλητικό, ούτε είχα την παραμικρή πρόθεση να προσβάλλω εσένα ή τον Petros S. Πρόθεσή μου ήταν να σε βοηθήσω εξηγώντας πως να πατάς την κόρνα.
Χρησιμοποίησα γλαφυρό ύφος στην απάντησή μου και δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό.
Κακό είναι να χάνουμε την αίσθηση του χιούμορ και να αποκαλούμε αναίτια τον άλλο σαχλό...Να είστε όλοι καλά.
-
Πωπω, χαλαρώστε λίγο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πωπω, χαλαρώστε λίγο.Που να πεί κανένας τπτ για την αδερφή τους. Εμφύλιος θα γίνει. Να γι αυτό οι γάλλοι είμαστε υποτονικοί. Αντί να επιτιθέμεθα στους Γότθους και τους ντιγκιντάγκες τους Ιταλούς που μόνο σχεδιάκια στο πρόσωπο ξέρουν να κάνουν καθόμαστε και μάλωνουμε μεταξύ μας
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Είπαμε να γράφουμε εντυπώσεις τώρα αν αυτές γίνονται αιτία σαχλών σχολίων ο καθένας ας κρίνει....Πράγματι, δεν έγραψες εσύ για μπουνιές αλλά ο φίλος μας ο Petros S. Ζητώ ειλικρινώς συγγνώμη για το λάθος στο όνομα.
Aυτό που έγραψα δεν είναι προσβλητικό, ούτε είχα την παραμικρή πρόθεση να προσβάλλω εσένα ή τον Petros S. Πρόθεσή μου ήταν να σε βοηθήσω εξηγώντας πως να πατάς την κόρνα.
Χρησιμοποίησα γλαφυρό ύφος στην απάντησή μου και δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό.
Κακό είναι να χάνουμε την αίσθηση του χιούμορ και να αποκαλούμε αναίτια τον άλλο σαχλό...Να είστε όλοι καλά.
Έχεις δίκιο και μπράβο που το παραδέχτηκες το λάθος.
Στο κάτω κάτω είσαι πάντα πρόθυμος και εξυπηρετικός και η αιτία ,καλώς ελπίζω, για πολλούς να πάρουν το 3008....
Παρόλα αυτά έχω την αίσθηση ότι η κόρνα δεν έχει την ευαισθησία που θα έπρεπε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να γι αυτό οι γάλλοι είμαστε υποτονικοί. Αντί να επιτιθέμεθα στους Γότθους και τους ντιγκιντάγκες τους Ιταλούς που μόνο σχεδιάκια στο πρόσωπο ξέρουν να κάνουν καθόμαστε και μάλωνουμε μεταξύ μας -
Σας ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση στη συζήτηση για το ‘’ Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα… Πρέπει να βαράω μπουνιές το τιμόνι κάθε φορά που θέλω να κορνάρω ??’’ μιάς και παρερμηνεύτηκα από την υπερβολική μου έκφραση που την ανέφερα αστειευόμενος. Η κόρνα είναι όντος λίγο σκληρή, ωστόσο αν την πατήσεις στα σωστά σημεία δεν έχει πρόβλημα. Σίγουρα θα μπορούσε να πιέζετε πολύ πιο εύκολα, αν και η κόρνα δεν είναι για παιχνίδι..
Σήμερα πήγα ταξίδι Αθήνα. 450 km με 6,9L/100 km βενζίνη με περίπου 35km μέσα στην Αθήνα με ταχύτητα που δεν ξεπέρασε τα 130 km/ώρα. Το cruise control όπου το επέτρεπε ο δρόμος για χρήση ήταν εντυπωσιακό και πρακτικό. Ο κινητήρας κυριολεκτικά αθόρυβος !!!. Το ‘’Head-Up Display’’ πολύ πρακτικό για εκτός πόλης διαδρομές και το προτείνω ανεπιφύλακτα να το πάρουν οι υποψήφιοι αγοραστές στη full έκδοση.Ερώτηση: Το ESP έχει μπορέσει κανείς έστω με σκόπιμη στραβοτιμονιά για δοκιμή να το θέσει σε λειτουργία ??. Το αυτοκίνητο με τα λάστιχα και το βάρος που έχει κολλάει σαν βεντούζα στο δρόμο.
-
Αμα δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε μια πλακίτσα μεταξύ μας...
Οσο για το ΕΣΠ όποτε θές στο κάνω να επέμβει. -
Εκτενές τέστ (θετικό) του 3008 στο DRIVE mag του Φεβρουαρίου...
Το είδα σήμερα στα περίπτερα και το πήρα...
Enjoy!
-
Ημουν στην εθνικη Αθηνων - Λαμιας και κατεβαινα προς Πειραια οταν ενα 3008 εμφανιστηκε ξαφνικα και απειλητικα πισω μου γεμιζωντας μου τον κεντρικο καθρεφτη με την παρουσια του,
παρολο το αρχικο σοκ καταφερα να διατηρησω την ψυχραιμια μου και εσφιξα το τιμονι οσο πιο πολυ μπορουσα και με τα δυο μου χερια για να μην χασω τον ελεγχο του αυτοκινητου,
εριξα μια ματια ακομα στον καθρεφτη για να σιγουρευτω οτι αυτο το εξαμβλωμα που ειδα δεν ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας μου και πραγματι κυκλοφορει ετσι ελευθερο στους δρομους σπερνωντας τον τρομο και τον πανικο στα μικρα παιδια , προκαλωντας αποβολες στις εγκύους,κοβωντας το γαλα στις θηλαζουσες , δημιουργωντας ψυχολογικα προβληματα στον υπολοιπο πληθυσμο και κανωντας τους γερους να παρακαλανε να τους παρει ο χαρος μια ωρα αρχητερα, μοναδικη εξαιρεση οι γεροι που πασχουν απο βαριας μορφης αλτσχαιμερ και μεσα σε λιγα λεπτα θα εχουν ξεχασει το κακο που τους βρηκε αντικρυζωντας το 3008.
Οπλιστικα με οτι αποθεματα ψυχικου σθενους ειχα και κοιταξα....
τωρα πια δεν ειχα καμια αμφιβολια.... αυτο το τερατουργημα που ηταν πισω μου και εμφανιζωταν στον καθρεφτη του οχηματος μου ηταν περα για περα αληθινο........αρχισε να με λουζει κρυος ιδρωτας και αμεσως ενιωσα να με κατακλιζει η αδρεναλινη που απελευθερωνε ο οργανισμος μου οντας σε συγχυση και φοβο απο την παρουσια του σατανα μερικα μετρα πισω μου.
Ναι ειναι αληθινο σκεφτηκα απο μεσα μου και εριξα αλλη μια δειλη και φοβισμενη ματια προς το μερος του εστιαζωντας στην ανεκδιηγητη μασκα που προικισε το δημιουργημα του ο δρ.Φρανκενσταιν σχεδιαστης της peugeot ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι οταν ειδε το πρωτο οχημα να περναει απο την γραμμη παραγωγης της εταιριας αρχισε και φωναζεi ' IT'S ALIVE, IT'S ALIVE ! ' εχωντας διπλα του τον πιστο του υπηρετη ΄Ιγκορ.Αυτο ηταν , ενας κομπος αρχισε να ανεβαινει στον λαιμο μου και να με πνιγει,ενα βαρος να καθεται στο στομαχι μου και το στομα μου να ξεραινεται,
τα ματια μου αρχισανε να τσουζουν και να καινε , οι παλμοι μου να ανεβαινουν σε τρομακτικο αριθμο κανωντας την καρδια μου να χτυπαει τοσο δυνατα που ηταν θεμα δευτερολεπτων να παθω ανακοπη.
Στο μυαλο μου πλεον υπηρχε μονο η σκεψη της φυγης και αυτη με εκανε να κατεβασω ταχυτητα και να βυθισω το γκαζι στο πατωμα ουτως ωστε να γλυτωσω απο αυτο το βδέλυγμα , ετσι και εκανα κατεβασα σε 4η και πατωντας γκαζι αρχισα να τρεχω οσο πιο πολυ μπορουσα , ετρεχα διχως αυριο που λενε χωρις να φοβηθω τα πολλα χιλιομετρα που ειχα αναπτυξει μιας και το αισθημα της αυτοσυντηρισης με ωθουσε να παω ολο και πιο γρηγορα ολο και πιο μακρια ,ουτως η αλλως το μονο κακο που θα μπορουσε να μου συμβει εξ'αιτιας της ταχυτητας ηταν ο θανατος ,ο οποιος ομως εκεινη την ωρα φανταζε ως λυτρωση μπροστα στην φρικη του 3008.
Βγηκα πανικοβλητος απο την εθνικη στην πρωτη εξοδο και μολις σιγουρευτηκα οτι δεν με ακολουθησε σταματησα για να συνελθω, με τα χιλα ζορια και με τον τρομο ζωγραφισμενο στο προσωπο μου εφτασα στο σπιτι μου οπου και διπλοκλειδωσα την πορτα για να σιγουρεψω οτι ειμαι ασφαλης απο το θηριο.
Εκ'τοτε εκανα τρομερες προσπαθειες να σβησω αυτη την τρομακτικη εμπειρια απο το μυαλο μου ,σταματησα να τρωω,ο υπνος μου περιοριστηκε σε 1-2 ωρες την ημερα ,ξανακυλησα στο αλκοολ, αρχισα παλι το τσιγαρο και εκανα αρκετες φορες χρηση ναρκωτικων ,ολα αυτα με βοηθησανε αλλα την λυση την εδωσε ο ψυχιατρος δινωντας μου γενεες δοσεις απο αντικαταθλιπτικο Προζακ.Αν και αυτο ηταν μια πραγματικα φρικτη εμπειρια μπορω να πω οτι τωρα πλεον ειμαι καλα και εχω ξεπερασει το προβλημα που μου δημιουργησε το 3008
-
ΘΕΟΣ!!!
-
Ποσα θα κερδίζαμε αν πληρωναν για την δωρεάν ψυχανάλυση στο φορουμ
-
Ο χρήστης zisispap έγραψε:
...Στο μυαλο μου πλεον υπηρχε μονο η σκεψη της φυγης και αυτη με εκανε να κατεβασω ταχυτητα και να βυθισω το γκαζι στο πατωμα ουτως ωστε να γλυτωσω απο αυτο το βδέλυγμα , ετσι και εκανα κατεβασα σε 4η και πατωντας γκαζι αρχισα να τρεχω οσο πιο πολυ μπορουσα , ετρεχα διχως αυριο που λενε χωρις να φοβηθω τα πολλα χιλιομετρα που ειχα αναπτυξει μιας και το αισθημα της αυτοσυντηρισης με ωθουσε να παω ολο και πιο γρηγορα ολο και πιο μακρια ,ουτως η αλλως το μονο κακο που θα μπορουσε να μου συμβει εξ'αιτιας της ταχυτητας ηταν ο θανατος ,ο οποιος ομως εκεινη την ωρα φανταζε ως λυτρωση μπροστα στην φρικη του 3008.Βρε εσύ ήσουν αυτός που πήγαινε με 60 στην εθνική οδό και ξαφνικά άρχισε να τρέχει σαν τρελός;
Δεν ήθελα να σε τρομάξω, αλλά μου είχε κολλήσει το cruise control...Νομίζω ότι οι mods πρέπει να σου δώσουν το βραβείο του καλύτερου ...παρθενικού post!
-
-
Ο χρήστης zisispap έγραψε:
Youtube Video'Αντε καλά!!
Ψαρωτικό βίντεο
-
το απογευμα μολις παρελαβα επιτελους το PP 150 σε μαυρο χρωμα.Λογω κακοκαιριας (μερα που βρηκα και εγω) και νυχτας δεν προλαβα να το εξερευνησω πολυ καλα.....το θεμα ειναι αλλου :μολις γυριζα σπιτι σταματησα με αλαρμ σε ενα σουπερ μαρκετ για 2 λεπτα να παρει κατι η γυναικα μου ...ε 'ο διαολος εσπασε το ποδι του' οπως λεμε και εμενα τα νευρα μου ενας μαλακας καραφλας (ΚΡΗ 1458 μακρια του παιδια) οπως πηγε να ξεπαρκαρει ταρακουνησε λιγακι το 3008 νομιζα οτι θα παθαινα εγκεφαλικο!!!κατεβαινω κατω και ειχε το θρασος να μου επιτεθει κιολας οτι ταχα ειχα παρκαρει πισω του,(δηλ αν ηταν ανθρωπος τι θα γινοτανε) μολις ειδα ομως οτι το τανκς δεν ειχε παθει τιποτα (κατα 90% διοτι λογω βροχης & νυχτας δε ειμαι σιγουρος αλλα αυριον το πρωι θα το εξακριβωσω) πηγα να τοΝ καρυδωσω αλλα σηκωθηκε και εφυγε
απο τη μια επειδη σηκωθηκε και εφυγε θα θελα να παω στην τροχαια να τον καταγγειλω απο την αλλη ομως λεω μακαρι να μην εχει τιποτα και να ληξει το θεμα εδω.ελπιζω ολο αυτο που περασε το 3008 μου να ειναι το πρωτο και τελευταιο του και οτι εγινε να ηταν για γουρι.....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ....
-
Ο χρήστης almeida έγραψε:
ενας μαλακας καραφλας (ΚΡΗ 14ΧΧ μακρια του παιδια) οπως πηγε να ξεπαρκαρει ταρακουνησε λιγακι το 3008Καλοτάξιδο να είναι και μη σκάς με αυτά. Όλα τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν γενικώς μια ανεξήγητη ... τάση για τέτοιες μικροζημιές.
Και η σύζυγός μου το 'εγκαινίασε' πριν από τα Χριστούγεννα προσπαθώντας να το βγάλει από την πυλωτή. Η ζημΝιά αποκαταστάθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με 80 ευρουλάκια. Αυτά να είναι μόνο τα προβλήματα...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
ενας μαλακας καραφλας (ΚΡΗ 14ΧΧ μακρια του παιδια) οπως πηγε να ξεπαρκαρει ταρακουνησε λιγακι το 3008
Καλοτάξιδο να είναι και μη σκάς με αυτά. Όλα τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν γενικώς μια ανεξήγητη ... τάση για τέτοιες μικροζημιές.
Και η σύζυγός μου το 'εγκαινίασε' πριν από τα Χριστούγεννα προσπαθώντας να το βγάλει από την πυλωτή. Η ζημΝιά αποκαταστάθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με 80 ευρουλάκια. Αυτά να είναι μόνο τα προβλήματα...
Να'σαι καλά φίλε,σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!
Ξέχασα να σημειώσω οτι στο super σταμάτησα για να πάρει κάτι η γυναίκα μου για την πεθερά μου!!!!!
Peugeot 3008 '08