-
Καλησπερες παιδια είμαι στη δυσάρεστη θέση να μην μπορώ να αποφασίσω χαχαχαχα
Θα αγοράσω ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μη ρωτήσετε τι και πως αλλά οι δυο επιλογές είναι η μέρα με τη νυχτα
Η 1η είναι audi TT mk1
Και η 2η
3008 1.6 150 το κλασσικό μοτερ της λιονταρινας.
Για άλλους λόγους μ αρέσει το ένα για άλλους το άλλο απλά διαβάζω πολλα κακά για το 3008 εδώ και έρχονται δευτερες σκέψεις ενώ έκλεινα προς τα εκεί τελικά. Πείτε καμια γνώμη δεν είναι αξιόπιστο; δεν αξίζει λέτε;
Να διευκρινίσω δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον στο μυαλό μου άλλη επιλογή μιλάμε η για το ένα η για το άλλο. Πείτε καμια γνωμη
-
Καλύτερα να παίξεις το ποσό σε ένα καζίνο μαύρο/κόκκινο και ότι κάτσει.. Αν χάσεις, δε πειράζει, τι είχες τι έχασες. Αν κερδίσεις μπορείς να απορρίψεις και τα δύο και να βρείς κάτι πιο αξιόλογο...
-
Καλησπερες παιδια είμαι στη δυσάρεστη θέση να μην μπορώ να αποφασίσω χαχαχαχα
Θα αγοράσω ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μη ρωτήσετε τι και πως αλλά οι δυο επιλογές είναι η μέρα με τη νυχτα
Η 1η είναι audi TT mk1
Και η 2η
3008 1.6 150 το κλασσικό μοτερ της λιονταρινας.
Για άλλους λόγους μ αρέσει το ένα για άλλους το άλλο απλά διαβάζω πολλα κακά για το 3008 εδώ και έρχονται δευτερες σκέψεις ενώ έκλεινα προς τα εκεί τελικά. Πείτε καμια γνώμη δεν είναι αξιόπιστο; δεν αξίζει λέτε;
Να διευκρινίσω δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον στο μυαλό μου άλλη επιλογή μιλάμε η για το ένα η για το άλλο. Πείτε καμια γνωμη
Ειναι πολύ ωραίο να διαλέγεις αυτοκίνητο επειδή απλά το γουστάρεις, χωρίς να μπαίνουν μέσα άλλοι παράγοντες όπως χωροταξικοί, οικονομοτεχνικοί και άλλοι. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ θα επέλεγα το TT. Νομιζω το καλύτερο Audi ever!
-
Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ θα επέλεγα το TT. Νομιζω το καλύτερο Audi ever!
Κακό αυτοκίνητο (Golf 4 ήταν) και πριν μπει το EPS και επικίνδυνο.
-
Ήταν σχεδιαστικά πολύ μπροστά από την εποχή του, καλύπτοντας εν μέρει τα συμβατικά μηχανικά μέρη. ESP νομίζω μετά τον πρώτο χρόνο είχαν όλα, ενώ προσετέθη και στα παλαιότερα. Το να χαρακτηρίζουμε κακό κι επικίνδυνο το ΤΤ, το Α3 της γενιάς του ακόμα και το Golf 4 νομίζω είναι υπερβολικό. Δηλαδή ποια είναι τα καλά εκείνης της εποχής? Επίσης είναι το μόνο σπορτίφ-κόμπακτ μοντέλο που μπορείς να το βρεις σε ένα κομμάτι σημερα(μαζί και το celica). Μπορείς να βρεις και την E46, αλλά για άνω του μετρίου επιδόσεις πρέπει να πας στα 2,5 λίτρα . Οπότε.......
-
Όλα τα άλλα ήταν τα πιο σπορτιφ. Γενικώς είχε μια εντονως υποστροφικη συμπεριφορά απόρροια των ρυθμίσεων για ουδέτεροτητα του πίσω άξονα. Τα πολυ μαλακά αμορτισερ του επίσης έδιναν έντονες κλίσεις, το τιμονι ήταν κάπως ασαφές και με μικρή πληροφόρηση στο τι κάνουν τα μπροστινά ελαστικα και όλο αυτό εμρηνευοταν ως μια μη σπορτιφ οδική συμπεριφορά.
-
Όλα τα άλλα ήταν τα πιο σπορτιφ. Γενικώς είχε μια εντονως υποστροφικη συμπεριφορά απόρροια των ρυθμίσεων για ουδέτεροτητα του πίσω άξονα. Τα πολυ μαλακά αμορτισερ του επίσης έδιναν έντονες κλίσεις, το τιμονι ήταν κάπως ασαφές και με μικρή πληροφόρηση στο τι κάνουν τα μπροστινά ελαστικα και όλο αυτό εμρηνευοταν ως μια μη σπορτιφ οδική συμπεριφορά.
Δηλαδη ποια βρε Λαπ?
-
Το Bravo, το 306, η xsara,....ακομα και το Astra!
-
Το Bravo, το 306, η xsara,....ακομα και το Astra!
πολυ κουπέ το bravo, η xsara το Astra και το 306!Ασε που Astra, bravo και ΤΤ είχα, δεν μπορώ να δω τη σύγκριση πουθενά!
-
Ε σε τι ήταν καλύτερο το golf 4; σε ποιότητα πλαστικών του εσωτερικού. Οντως εκεί ητνα μανούλα αν και μετά χρόνια φουσκώνε στο σημείο που ερχόταν σε επαφή με το παρμπρίζ.
Σε ολα τα αλλα ηταν απλό έως πολύ απλό με 75 και 100 αλογα, βαρύ και πολύ μαλακο χωρίς λόγο σε στις στροφες.
Ξέχασα και το focus φυσικά.
Στο golf 5 έγινε πραγματικά ένα άλμα μπροστά.
-
To TT αναφέρθηκε ως επικίνδυνο για αυτόν το λόγο...
https://www.motor1.com/news/130143/worst-sports-cars-audi-tt/
-
Ήταν σχεδιαστικά πολύ μπροστά από την εποχή του, καλύπτοντας εν μέρει τα συμβατικά μηχανικά μέρη. ESP νομίζω μετά τον πρώτο χρόνο είχαν όλα, ενώ προσετέθη και στα παλαιότερα. Το να χαρακτηρίζουμε κακό κι επικίνδυνο το ΤΤ, το Α3 της γενιάς του ακόμα και το Golf 4 νομίζω είναι υπερβολικό. Δηλαδή ποια είναι τα καλά εκείνης της εποχής? Επίσης είναι το μόνο σπορτίφ-κόμπακτ μοντέλο που μπορείς να το βρεις σε ένα κομμάτι σημερα(μαζί και το celica). Μπορείς να βρεις και την E46, αλλά για άνω του μετρίου επιδόσεις πρέπει να πας στα 2,5 λίτρα . Οπότε.......
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό θέμα. Από εκεί και πέρα είναι ένα μετριότατο αυτοκίνητο, πολύ χειρότερο στον δρόμο από τον ανταγωνισμό της εποχής.
Peugeot 3008 '08