-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μια χαρα θα πηγαινει.
Επρεπε να βαλεις εκεινο με τον Μπαρκουλη ραλλιστα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μια χαρα θα πηγαινει.
Επρεπε να βαλεις εκεινο με τον Μπαρκουλη ραλλιστα
εψαχνα το αλλο που περνανε 10 ατομα πανω στο αυτοκινητο τα τεμπη και τραγουδανε...
τελος οφτοπικ!
-
Το turbo πήρα τελικά!!!
-
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
Το turbo πήρα τελικά!!!Καλοτάξιδο!
Πότε το παραλαμβάνεις; Περιμένουμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου... -
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
-
καλη επιλογη...να σαι καλα να το χαρεις εσυ και η οικογενεια σου..και αντε σου ευχομαι αρκετα ταξιδακια στην ηπειρωτικη ελλαδα...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Το turbo πήρα τελικά!!!
Καλοτάξιδο!
Πότε το παραλαμβάνεις; Περιμένουμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου...Ευχαριστώ φίλε και πάλι για την on και off topic βοήθεια.
Σε 10 μέρες πρώτα ο θεός θα είμαι στο τιμόνι του.... -
καλοταξιδο και ατρακαριστο
-
καλοταξιδο!!! το αυτοκινητο ειναι πανεμορφο
-
Να πω και εγω για το αυτοκινητο αφου πηρα απο τα πρωτα
Εχω κανει πλεον 8700km. Εχω το 1.6 Τurbo Premium + Grip control babylon
Τι μου αρεσε...
Σχεδον ολα...Η δυναμη της μηχανης..η ηχομονωση της..η καταναλωση (μεχρι πριν 1 εβδομαδα ειχα 7.6l/100km αλλα λογο εμπλοκων σε πολλαπλα μποτιλιαρισματα πηγε στο 7.8....κινουμε σε μεσο κυκλο πιστευω...εντος πολης μονος και εκτος πολης φορτωμενο σταθερα με 4 ενηλικες). Τα κρατηματα επισης παρα πολυ καλα.
Τι δε μου αρεσε. Τα χαμηλης ποιοτητας σκληρα πλαστικα στις πορτες (πονουσαν ειδικα το καλοκαιρι οι αγκωνες μου που τους ξεκουραζα εκει) . H χαμηλη ορατοτητα απο δεξια (το τζαμι ειναι κοντο και η κλιση σε σχεση με τη κολονα εμποδιζει αρκετα την ορατοτητα). Το καλοκαιρι το μεγαλο τζαμι και το turbo ζεσταινουν πολυ την καμπινα
Τι θα ηθελα να ειχε για τα λεφτα που εδωσα . Αμορτισερ στο ανοιγμα του καπο. Καλυτερο ηχοσυστημα . Μεγαλυτερη οθονη (βλεπεις ή trip computer ή στοιχεια ηχοσυστηματος ή λιγο απο ολα) . Θα ηθελα να υπηρχε και usb θυρα. Δε θα με χαλουσε αν και το πισω καθισμα μπορουσε να παει μπρος πισω (αλλα σε καθε περιπτωση οι χωροι για τους πισω αλλα και για το πορτ παγκαζ ειναι ικανοποιητικοτατος).
Η ζημια του αυτοκινητου. Το καθισμα bucket το οδηγου ζοριστικε απο τα πολλα κιλα μου και κανει ενα κριτσ κριτσ αν εχει λακουβες ο δρομος ή αν σταματαω/ξεκιναω. Καπου κατι εφυγε μεσα...στην αρχη ενοχλουσε, τωρα οχι και τοσο αφου εχω παντα το radio/cd ανοιχτο. Δε ξερω αν πρεπει να ζητησω να μου το φτιαξουν ..αφου μαλλον θα απαιτηθει ανοιγμα της ραφης του καθισματος και επειδη τιποτα δεν ειναι σαν το εργοστασιακο...δε ξερω πως θα το ξαναραψουν !
Grip Control...απο το χειμωνα . Σε αμμο αν και καλοκαιρι δεν ετυχε να το χρησιμοποιησω.
Επισης επειδη ειπωθηκε κατι για service.
Πριν το παρω ρωτησα σε 3 αντιπροσωπιες...καθε μια ειπε τα εξης- 10χιλ μικρο 20χιλ μεγαλο (απο εκει το πηρα)
- 15χιλ μικρο 30χιλ μεγαλο
- 10χιλ μικρο 20χιλ μεσαιο (!!!) 30χιλ μεγαλο
Μικρο ειναι τα λαδια..μεγαλο ολα...το μεσαιο ο θεος και η ψυχη του.
Εστειλα mail στην lion για πιο επισημα και η υπευθυνη απαντηση ειναι η εξης. Το service γινεται μονο στα 20000km . Οτι χρειαζεται να γινει θα γινει.
Αυτα
-
Φίλε JohnnyX να το χαίρεσαι το αυτοκίνητο!
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Τι δε μου αρεσε. H χαμηλη ορατοτητα απο δεξια (το τζαμι ειναι κοντο και η κλιση σε σχεση με τη κολονα εμποδιζει αρκετα την ορατοτητα).Συμφωνώ! Το επεσήμανα και εγώ. Σήμερα μάλιστα και το αριστερό λούκι μου δημιούργησε πρόβλημα στην ορατότητα.
Τι θα ηθελα να ειχε για τα λεφτα που εδωσα . Καλυτερο ηχοσυστημα .
Σωστά! Το γ@μώτο είναι ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε ή να το αναβαθμίσουμε...
Μεγαλυτερη οθονη (βλεπεις ή trip computer ή στοιχεια ηχοσυστηματος ή λιγο απο ολα) .
Ωπα! Κάτι δεν πάει καλά εδώ... Εγώ στην οθόνη του ηχοσυστήματος βλέπω μόνο στοιχεία του ηχοσυστήματος και του setup του οχήματος. Τα στοιχεία του trip computer & του speed limiter τα βλέπω στην οθόνη που είναι πίσω από το τιμόνι, ανάμεσα στα δυο όργανα, καθώς και στο Head Up Display.
Θα ηθελα να υπηρχε και usb θυρα.
Μπορείς να βάλεις USB βοχ όπως έβαλα και εγώ. Συνεργάζεται πολύ καλά με το ηχοσύστημα.
Πριν το παρω ρωτησα σε 3 αντιπροσωπιες...καθε μια ειπε τα εξης
- 10χιλ μικρο 20χιλ μεγαλο (απο εκει το πηρα)
- 15χιλ μικρο 30χιλ μεγαλο
- 10χιλ μικρο 20χιλ μεσαιο (!!!) 30χιλ μεγαλο
Μικρο ειναι τα λαδια..μεγαλο ολα...το μεσαιο ο θεος και η ψυχη του.
Εστειλα mail στην lion για πιο επισημα και η υπευθυνη απαντηση ειναι η εξης. Το service γινεται μονο στα 20000km . Οτι χρειαζεται να γινει θα γινει.
Αυτό γράφει και ο οδηγός συντήρησης:
Για κανονικές συνθήκες χρήσης: 20.000 km ή 2 χρόνια
Για ειδικές συνθήκες χρήσης: 15.000 km ή 1 χρόνοΠήγες για έλεγχο στα 2.000km; Σου άλλαξαν λάδια; Διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα;
Να σε ρωτήσω και κάτι που έψαχνα σήμερα. Γνωρίζεις πως θερμαίνονται οι εξωτερικοί θερμαινόμενοι καθρέφτες; Διακόπτη δεν βρήκα πουθενά, ούτε καμία αναφορά στο manual.
-
ενεργοποιούνται από το κουμπί της αντίστασης του πίσω τζαμιού
-
-
Ευχαριστω Pitt
Εγω εχω το premium και οχι το premium pack οποτε ολα τα δεδομενα σχεδον εκει ειναι (στην οθονη πισω απο το τιμονι μονα το speed limiter/cruise control δειχνει πραγματα).
Να σημειωσω οτι εκει υπαρχει και ενα κουμπι σε ποσο διαστημα πρεπει να γινει το service
Σε καθε περιπτωση το αθροισμα των km που απομενουν και αυτων που εχουν διανυθει ειναι 30000km
Πραγμα που δειχνει οτι η Peugeot το εχει φτιαξει για 30000km .
Οχι δεν πηγα στα 2000km δεν μου ειπαν ποτε να περασω τοτε. Παντως θυμαμε στο Astra 3 που ειχα πριν μου ειχαν πει ελα στα 1000km αλλα σε καλουν μονο και μονο για να συμπληρωσουν λαδι (οχι να αλλαξουν) γιατι στην αρχη καιει ωσπου να λειανθουν τα εμβολα (μαλιστα με το opel μου ειπαν τι ηρθες...ε λεω με καλεσατε ...φυγε οπως εισαι...). Κοιταω τα λαδια...δε φαινεται καποια σοβαρη απωλεια για την ωρα. -
Γειά σας!
Επειδή σας βλέπω ενημερωμένους είπα μήπως και μπορείται να μου λύσετε μια απορια!
Κοιτάζω για το 3008, αλλά άκουσα ότι πρόκειται να βγει υβριδικό τετρακίνητο σε κάποια φάση!
Ισχύει αυτο;
Ξέρετε με ποιόν κινητηρα θα συνδιαστεί και πότε περίπου περιμένουμε να βγει;Σας ευχαριστώ!
-
Σε ένα δελτίο τύπου που είχα δει θα έχει 2.0 HDi 163hp diesel κινητήρα για τις μπροστά ρόδες + ηλεκτρικό για τις πίσω (ότι είχε και το πρωτότυπο εκθεσιακό υβριδικό που είχαν παρουσιάσει) και υπολογιζουν για λανσάρισμα την άνοιξη του 2011!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε ένα δελτίο τύπου που είχα δει θα έχει 2.0 HDi 163hp diesel κινητήρα για τις μπροστά ρόδες + ηλεκτρικό για τις πίσω (ότι είχε και το πρωτότυπο εκθεσιακό υβριδικό που είχαν παρουσιάσει) και υπολογιζουν για λανσάρισμα την άνοιξη του 2011!ακριβως ετσι
το οδηγησα το turbo ...ολοκληρομενο αυτοκινητο..... οι αναρτησεις λιγο σκληρες μου φανηκαν σε συγκριση με το 307 και γενικα μετα απο λιγο ξεχαστηκα και δεν μου εκανε τρομερη εντυπωση διοτι νομιζα οτι το οδηγω χρονια...(ισως φταιει και τα πολλα πεζο που οδηγω)
η οθονη πολυ ομορφη .
εγω στο 307 εχω την παλια και στο 207 την απληπαρατηρηση: .....ζαλιζει πιο πολυ στην γρηγορη οδηγηση απο οτι ενα 307 τους επιβατες του.
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Να σημειωσω οτι εκει υπαρχει και ενα κουμπι σε ποσο διαστημα πρεπει να γινει το service
Σε καθε περιπτωση το αθροισμα των km που απομενουν και αυτων που εχουν διανυθει ειναι 30000km
Πραγμα που δειχνει οτι η Peugeot το εχει φτιαξει για 30000km.Έχεις δίκαιο. Δεν το είχα δώσει σημασία. Ο ψηφιακός δείκτης δείχνει συνολικό διάστημα μεταξύ service 30.000km η 24 μήνες...
Τώρα φταίω εγώ αν σκεφτώ ότι την μείωση του διαστήματος στον οδηγό συντήρησης την έκανε η Lion για ... προφανείς λόγους;
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
παρατηρηση: .....ζαλιζει πιο πολυ στην γρηγορη οδηγηση απο οτι ενα 307 τους επιβατες του.
Λογικό μου φαίνεται, πιο ψηλά=μεγαλύτερο εύρος ταλάντωσης.
Peugeot 3008 '08