-
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
Το εχω ακουσει κι αυτο το επαθε γνωστος μου ανατριχιαστικο Περα απ αυτο μπορει να κοψει καλωδια , σωληνακια κλπ? Αν βαλω ενα σκυλι μεσα?Η γάτα χλωμό, τα ποντίκια ναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το εχω ακουσει κι αυτο το επαθε γνωστος μου ανατριχιαστικο Περα απ αυτο μπορει να κοψει καλωδια , σωληνακια κλπ? Αν βαλω ενα σκυλι μεσα?
Ο Θεός να φυλάει από γάτες και ζωάκια στη μηχανή .
Στον πατέρα μου πριν χρόνια σε ένα Peugeot 505 μέρες σαν αυτές, με πολύ κρύο είχε μπει μια γατούλα στη μηχανή για ζεστούλα και με το που έβαλε μπροστά άκουσε θόρυβο και αιωνία η μνήμη της γατούλας… έγινε κιμάς από τους ιμάντες που ήταν επάνω. Λύση πιστεύω δεν υπάρχει (τα σπρέι δεν τα ήξερα) αν και αυτός ο κινητήρας αν δεν κάνω λάθος έχει του ιμάντες κλεισμένους με καπάκια. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:inlove:
ειναι παντρεμενη λεμε
και με παιδι
-
Ο χρήστης stavroula έγραψε:
:inlove:
ειναι παντρεμενη λεμε
και με παιδι
Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι όμως (ακουστε και τον παλιό ).
ΥΓ: Δεν υποννοώ κάτι φυσικά για σένα. Απλά ότι το 'παντρεμένη με παιδί' δεν σημαίνει τίποτα απολύτως...
-
για σενα
-
Ο χρήστης dennis1 έγραψε:
Παιδιά γεια σας και από εμένα. Είμαι κάτοχος ενός 3008 από τον Ιούλιο γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αυτ/το( με μια αλλαγή βέβαια στο μπέκ βενζίνης μέσα στην εγγύηση).Μήπως σου είπαν ότι έφταιγε η βενζίνη?
Για την επιστολή που λέτε δεν έχω λάβει καμμία ειδοποίηση μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να τους πω?
Γιατί να μη μπορείς;...
Όσο για το grip control το δοκίμασα σε διαδρομή στην ορεινή Καρδίτσα με κάμποσο χιόνι σε ευθείες και ελαφρώς ανηφορικές διαδρομές τα πάει τέλεια μετά όμως αλυσίδες εγώ πήρα τις biathlon ακριβές μεν αλλά πολύ ευκολοφόρετες και διακριτικές
Απενεργοποίησες το GC όταν φόρεσες τις αλυσίδες; Αν όχι, διαπίστωσες πρόβλημα όσον αφορά την λειτουργία του GC με τις αλυσίδες; Οι Biathlon δεν βρίσκουν στην βάση του ελατηρίου στο αμορτισέρ; Τι απόσταση αφήνουν;
-
ναι ακριβώς πάντα η βενζίνη φταίει
το gip control απενεργοποιήθηκε από μόνο του πριν βάλω αλυσίδες προσπάθησα να το παίξω έξυπνος και να πάω με το grip control μετά από λίγο ανάψανε τα λαμπάκια του ABS ESP και του ηλεκτρικού χειρόφρενου
σταμάτησα για κανένα 5λεπτο και μετά όλα καλάόχι ταιριάζουν γάντι και πολύ πιο ομαλή η κίνηση με τις biathlon
-
Εγώ κάνω υπομονή.Για την παραλαβή μέ πάνε στό τέλος της εβδομάδας και όσο νάναι μία συγκινισιακή συχνοουρία τήν έχω.
-
ναι ακριβώς πάντα η βενζίνη φταίειτο gip control απενεργοποιήθηκε από μόνο του πριν βάλω αλυσίδες προσπάθησα να το παίξω έξυπνος και να πάω με το grip control μετά από λίγο ανάψανε τα λαμπάκια του ABS ESP και του ηλεκτρικού χειρόφρενου
σταμάτησα για κανένα 5λεπτο και μετά όλα καλάόχι ταιριάζουν γάντι και πολύ πιο ομαλή η κίνηση με τις biathlon
Γιατί έβγαλε βλάβη, έχει κανείς καμιά ιδέα; Αν το grip control ζοριζόταν, δεν θα έπρεπε απλώς το αυτοκίνητο να σταματήσει/κολλήσει; Ή τα κόκκινα λαμπάκια απλώς σημαίνουν ότι δεν δίνουν αποτέλεσμα τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά συστήματα που χρησιμοποιεί το grip control;
-
LED ΣΑΝ ΤΟΥ Audi -
Πολύ 'σαν' όμως, γιατί τέτοιου τύπου που είναι μόνο περί καγκουριάς πρόκειται...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ 'σαν' όμως, γιατί τέτοιου τύπου που είναι μόνο περί καγκουριάς πρόκειται...+1
δεν μπορουν να τα κανουν τουλαχιστον λευκα? και αυτα μπλε πρεπει να ειναι?
-
Hand made πρέπει να είναι αυτο ε;
-
Γιατί έβγαλε βλάβη, έχει κανείς καμιά ιδέα; Αν το grip control ζοριζόταν, δεν θα έπρεπε απλώς το αυτοκίνητο να σταματήσει/κολλήσει; Ή τα κόκκινα λαμπάκια απλώς σημαίνουν ότι δεν δίνουν αποτέλεσμα τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά συστήματα που χρησιμοποιεί το grip control;
μάλλον το δεύτερο ότι είναι για τα μάτια του κόσμου και αν δεις στο youtube από το επίσημο βίντεο της peugeot το έχει πάει σε μισό μέτρο χιόνι.
-
μάλλον το δεύτερο ότι είναι για τα μάτια του κόσμου και αν δεις στο youtube από το επίσημο βίντεο της peugeot το έχει πάει σε μισό μέτρο χιόνι. -
να κανω μια ερωτηση καπως ασχετη με αυτα που συζητατε
υπαρχει περιπτωση αν θελει καποιος να αυξησει την ιπποδυναμη του 3008? (μιλαμε για τον τουρμπο κινητηρα)
ξερω οτι σε αλλες μαρκες γινεται και μαλιστα το κανουν οι αντιπροσωπιες (vw π.χ)
αν ξερει καποιος ας με κατατοπισει... -
Yπάρχουν εταιρείες που ασχολούνται με αυτό, πχ etuners, overload κλπ.
Συνήθως με πρόγραμμα και μόνο πηγαίνει κανείς στα 200 παρά άλογα.
-
παιδια μια ερωτηση:
ξερει κανεις τα ηχεια τι ισχυ εχουν;
εχω το pp 150hp.. -
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Παντως, μεχρι τωρα ήξερα ότι το bluetooth module είναι πρόσθετο στο RD4, άρα θεωρητικά μπορείτε να το βάλετε όποτε θέλετε. Έχει αλλάξει κάτι και είναι integral στην πηγή πχ;
Έψαξα και βρηκα αυτές της τιμες
bluetooth car kit για το 3008 για να δουλευει με το εργοστασιακο cd και το Χειριστήριο στο τιμόνι 300 €
To USB Box 145€@drdino
Ρώτησα εχθές στην Lion αν υπάρχει module για ΒΤ και μου απάντησαν αρνητικά. Μήπως γνωρίζεις κάτι περισσότερο; Λογικά θα έπρεπε να ήταν όπως το λές γιατί στον οδηγό χρήσης δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά στο μηχάνημα ή στην οθόνη, εκτός από το πρόσθετο tab για το ΒΤ που απεικονίζεται δίπλα στις 'λειτουργίες ήχου' και 'προσωπικές ρυθμίσεις'.@miatasgk
Μπορείς να παραθέσεις περισσότερες λεπτομέρειες ή κάποιο link για το BT car kit που αναφέρεις; -
Για δες εδω : http://www.gelisound.gr/ViewShopStaticP ... lueId=1831
Moderator συγγνώμη άλλα δεν το κάνω για διαφήμιση..............
Peugeot 3008 '08