-
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... eather.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Miche ... our-HP.htm -
καλησπερα
ως κατοχος ενος vapor grey στα 120 (55k km) παρακολουθω το φορουμ οποτε υπαρχει χρονος και αρχικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τη μεταφορα των εμπειριων σας εδω
θα ηθελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα και θα παρακαλουσα για τα σχολια σας
-
Αλλαγη υαλοκαθαριστηρων
ψαχνω για αλλαγη στα λαστιχα μονο
αν καποιος στην αθηνα εχει καμια ακρη ας στειλει ενα pm -
αλλαγη ελαστικων
λογω κοστους, κοιταζω το ενδεχομενο αλλαγης σε 16αρια απο τα 17αρια της μαμας
η κινηση ειναι κατα βαση σε ασφαλτο, ποια η γνωμη σας?
ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας
-
-
Πέμπτη βράδυ γυρίζοντας λιώμα από τη δουλειά, με άφησε καταμεσίς στην Ευελπίδων!
Άργησε και η οδική βοήθεια, κατέληξα σχεδόν μεσάνυχτα σπίτι. Και η άνοδος της Ευελπίδων κλεισμένη σε μία από τις 2 λωρίδες της επί 2ωρο από ένα μπορδοροδοκόκκινο σαραβαλάκι (είναι και βαρύ, δεν μπορείς ούτε με βοήθεια να το μετακινήσεις σε ελαφριά ανηφόρα).Τρόμπα βενζίνης η βλάβη, πάει το 200άρι+. Τι να πω, απογοήτευση, είναι η 2η φορά ουσιαστικά που με αφήνει στο δρόμο (ευτυχώς μέσα στην πόλη και τις 2 φορές και κοντά στο συνεργείο), η πρώτη από πεταλούδα, όπου τουλάχιστον τσουλούσε με 10χλμ/ώρα. Τι εμπιστοσύνη να του έχεις πλέον. Μετά σου λέει γιατί αγοράζει ο κόσμος Γιαπωνέζικα που δεν στρίβουν, κτλ, κτλ.
-
Για να σε παρηγορήσω, άμα κάνει ένα διακοσσάρι η τρόμπα είναι φτηνή.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Πέμπτη βράδυ γυρίζοντας λιώμα από τη δουλειά, με άφησε καταμεσίς στην Ευελπίδων!
Άργησε και η οδική βοήθεια, κατέληξα σχεδόν μεσάνυχτα σπίτι. Και η άνοδος της Ευελπίδων κλεισμένη σε μία από τις 2 λωρίδες της επί 2ωρο από ένα μπορδοροδοκόκκινο σαραβαλάκι (είναι και βαρύ, δεν μπορείς ούτε με βοήθεια να το μετακινήσεις σε ελαφριά ανηφόρα).Τρόμπα βενζίνης η βλάβη, πάει το 200άρι+. Τι να πω, απογοήτευση, είναι η 2η φορά ουσιαστικά που με αφήνει στο δρόμο (ευτυχώς μέσα στην πόλη και τις 2 φορές και κοντά στο συνεργείο), η πρώτη από πεταλούδα, όπου τουλάχιστον τσουλούσε με 10χλμ/ώρα. Τι εμπιστοσύνη να του έχεις πλέον. Μετά σου λέει γιατί αγοράζει ο κόσμος Γιαπωνέζικα που δεν στρίβουν, κτλ, κτλ.
ποιο ιαπωνικο στα λεφτα που εδωσες δεν στριβει;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ποιο ιαπωνικο στα λεφτα που εδωσες δεν στριβει;;;;
Ξέρω εγώ ποιο; Τι ρωτάς εμένα, ρώτα αυτούς που το λένε. Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν έχω εμπειρία από σύγχρονα γιαπωνέζικα (το παλιό μου ήταν γιαπωνέζικο που πράγματι δεν έστριβε, αλλά μιλάμε για Corolla του 97). Το δικό σου, π.χ., μια χαρά θα στρίβει υποθέτω.
-
Τα Ιαπωνικά δεν μένουν απο τρόμπα βενζίνης;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Ιαπωνικά δεν μένουν απο τρόμπα βενζίνης;Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια αλλά δεν είναι συχνο φαινόμενο, μάλλον σπάνια -........
-
Εμενα με εχει αφησει απο τρομπα βενζινης και το ΜΙΝΙ& η BMW.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Ιαπωνικά δεν μένουν απο τρόμπα βενζίνης;Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Το (προηγούμενο) δικό μου Γιαπωνέζικο συν άλλα 2 σε πρώτου βαθμού συγγένειας άτομα δεν τους έχει καεί ούτε λάμπα σε τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων. Στο 3008, στα 95000χλμ με έχει αφήσει ήδη 2 φορές (και δεν μιλάω για κάτι άλλα μικροπροβλήματα, όπως χαλασμένος αισθητήρας, αντλία νερού, κτλ.). Η σύμπτωση της δικιάς μου εμπειρίας με τις φήμες ότι τα Γιαπωνέζικα είναι πιο αξιόπιστα είναι τυχαία; Δεν ξέρω, τι να πω, μπορεί.
Συνολικά σαν αυτοκίνητο βέβαια το 3008 είναι τάξεις μεγέθους καλύτερο από το προηγούμενό μου, και συνεχίζω να το θεωρώ από τα καλύτερα οικογενειακά που μπορεί να αγοράσει κανείς σε αυτά τα λεφτά.
Α, ξέχασα να το αναφέρω, τώρα που το πήγα για τη τρόμπα, το καπάκι της μηχανής είχε κατά περίεργο τρόπο λάδια επάνω. Μου είπαν ότι πρέπει να το παρακολουθήσουμε μήπως το καπάκι χρειαστεί άλλαγμα! (=200€)!
-
Διαρροή από το σωλήνα αναθυμιάσεων λόγω κακής εφαρμογής εξέτασαν? Είναι εντοπισμένο πρόβλημα. Παρουσιάστηκε σε μένα και επισκευάστηκε εντος εγγύησης.
'.... το καπάκι της μηχανής είχε κατά περίεργο τρόπο λάδια επάνω. Μου είπαν ότι πρέπει να το παρακολουθήσουμε μήπως το καπάκι χρειαστεί άλλαγμα! (=200€)!'
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Α, ξέχασα να το αναφέρω, τώρα που το πήγα για τη τρόμπα, το καπάκι της μηχανής είχε κατά περίεργο τρόπο λάδια επάνω. Μου είπαν ότι πρέπει να το παρακολουθήσουμε μήπως το καπάκι χρειαστεί άλλαγμα! (=200€)!
Δημοσίευσή μου πέρσι το Μάιο:
....Σήμερα πήγα και άλλαξα την τσιμούχα και τη φλάντζα απο το καπάκι βαλβίδων γιατι εδώ και καιρό όλο το πλαίσιο ήταν λαδωμένο. Σύνολο 46,11 + μαστορικα 38,36...
-
Άλλο πρόβλημα πάλι. Τα πιτσιλιστήρια του παρμπριζ πετούν νερό τόσο ασθενικά (και τα 2) που καταβρέχουν μόλις καμιά 30αριά πόντους (σε ύψος) από το τεράστιο τζάμι, το οποίο βέβαια δεν καθαρίζει. Των προβολέων δουλεύουν κανονικά (όταν είναι αναμμένοι). Άρχισε να βαράει διάλυση μου φαίνεται.
@ZONAS Μου είχαν αλλάξει όταν ήταν σε εγγύηση το 'ψευδοκάπακο του κινητήρα'. Νομίζω αυτά που λες αλλάξαν.
@27 θα το έχω στο νου μου να τους το αναφέρω όταν (και αν) το πάω για έλεγχο, σε ευχαριστώ.
-
Μπορεί το σωληνάκι να έχει κουνηθεί και να φεύγει το μισό νερό κάτω.
Εμένα μου το φτιάξανε και μου είπαν αν ξανασυμβεί βγάζω την μόνωση και το ξαναβάζω.
Δοκίμασε... -
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Μπορεί το σωληνάκι να έχει κουνηθεί και να φεύγει το μισό νερό κάτω.
Εμένα μου το φτιάξανε και μου είπαν αν ξανασυμβεί βγάζω την μόνωση και το ξαναβάζω.
Δοκίμασε...Σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω, πιθανό να είναι κάτι τέτοιο που λες.
-
Για λάστιχα δεν μπορώ να αποφασίσω....
Τα Michelin latitute hp toure κάνουν 560 και τα goodyear wrangler 480.
Ψάχνοντας δοκιμές και σχόλια για αυτά τα δύο , βγάζω άλλα συμπεράσματα.
Καμία γνώμη για κάποιον που δοκίμασε άλλο λάστιχο εκτός από το μανίσιο;
Έχω το grip control... -
Εγώ τα Latitude Tour έχω ξαναβάλει, γιατί βρίσκω ότι συνδιάζονται πολύ καλά με το Grip control. Ειδικά για χιόνι είναι πολύ καλά για μη-χειμερινά λάστιχα. Και φαίνονται και ανθεκτικά στις κοτρωνοκαταστάσεις.
Δεν ξέρα για ποια ακριβώς wrangler λες, δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά κάποια που έχει εδώ http://www.tirerack.com/tires/goodyear/goodyear-tires.jsp δεν έχουν και τόσο καλές κριτικές (surveys).
-
καλησπερα δειτε και αυτα για το 3008 μαζι με Grip control.Στα 540 ευρω
http://www.vredestein.com/car-tyres/all-season/quatrac-3/sizes/ -
Δεν βρήκα κριτικές για αυτά.
Εδώ viewtopic.php?f=10&t=16504&start=465
έχει διάφοες γνώμες.
ΑΛΛΑ το θέμα είναι το 3008 . Διαφορετική αξιολόγηση θα βάλει κάποιος με vitara στο latitude hp και άλλη κάποιος με 3008.
Το ποιο σωστό είναι να βρούμε κάποιον που έχει 3008 και μετά τα μανίσια latitude έβαλε κάποια άλλα ... -
vrebestein quatrac 3 ειναι all season
http://www.michelin.gr/tyres/car-tyres# ... model=3008 grip control&engine=1.6 thp 156&year=2009&selectedFitment=215-60-16-95-H&retainFitment=215-60-16-95-H&fronthighwaypressure=2.6&frontnormalpressure=2.4&selectedIndexOption=0&rearhighwaypressure=3&rearnormalpressure=2.4&selectedFilter=summerhttp://www.vredestein.com/car-tyres/sea ... 150/277192
Peugeot 3008 '08