-
Ο χρήστης Costis. έγραψε:
Όχι μια χαρά είναι το πρατήριο και βάζω μόνο από ένα συγκεκριμένο, αλλά τυχαίνει καμία φορά να πρέπει να βάλεις από αλλού κ μου είπαν ότι πολλά έχουν βιοντίζελ το οποίο καταπονεί το κινητήρα. Ισχύει?Ολα εχουν βιοντιζελ και δεν καταπονει τον κινητηρα.Απλα στα παλια αυτοκινητα βγαζει την μαυριλα που ειχε εναποτεθει με τα χρονια απο το απλο ντιζελ στο κυκλωμα τροφοδοσιας και για αυτο βουλωνουν τα φιλτρα.Σε νεα αμαξια που δουλευουν μονο με βιοντιζελ δεν υπαρχει βρωμια για να βγαλει.
Το μονο που μπορει να χρειαστεις ειναι ,αν εισαι σε μερος που η θερμοκρασια πεφτει παρα πολυ χαμηλα τον χειμωνα,να βαλεις αντιπαγωτικο. -
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Προ ημερών άλλαξα, εντός εγγυήσεως, το 'αλουμινένιο' στεφανάκι γύρω από το λεβιέ ταχυτήτων. Πάει το τσικ τσικ.....
Πόσο φυσιολογικό είναι σε 18 μήνες να συμπληρώσω 2 φορές παραφλού? Συνολικά έχω βάλει σχεδόν 1 μπουκαλάκι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι μια χαρά είναι το πρατήριο και βάζω μόνο από ένα συγκεκριμένο, αλλά τυχαίνει καμία φορά να πρέπει να βάλεις από αλλού κ μου είπαν ότι πολλά έχουν βιοντίζελ το οποίο καταπονεί το κινητήρα. Ισχύει?
Ολα εχουν βιοντιζελ και δεν καταπονει τον κινητηρα.Απλα στα παλια αυτοκινητα βγαζει την μαυριλα που ειχε εναποτεθει με τα χρονια απο το απλο ντιζελ στο κυκλωμα τροφοδοσιας και για αυτο βουλωνουν τα φιλτρα.Σε νεα αμαξια που δουλευουν μονο με βιοντιζελ δεν υπαρχει βρωμια για να βγαλει.
Το μονο που μπορει να χρειαστεις ειναι ,αν εισαι σε μερος που η θερμοκρασια πεφτει παρα πολυ χαμηλα τον χειμωνα,να βαλεις αντιπαγωτικο.Ευχαριστώ για τις Πληροφορίες γιατί μου φαίνεται ο καθένας λέει ότι θέλει για να πουλήσει
-
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Προ ημερών άλλαξα, εντός εγγυήσεως, το 'αλουμινένιο' στεφανάκι γύρω από το λεβιέ ταχυτήτων. Πάει το τσικ τσικ.....Εννοείς το 'τραπεζοειδές' που είναι στην βάση της κονσόλας και περικλείει και το διακόπτη του χειρόφρενου; Αποκολλήθηκε και έτριζε; Περίεργο μου φαίνεται.
Πόσο φυσιολογικό είναι σε 18 μήνες να συμπληρώσω 2 φορές παραφλού? Συνολικά έχω βάλει σχεδόν 1 μπουκαλάκι.
Ελπίζω το μπουκάλι να είναι του λίτρου και όχι πεντάλιτρο...
Είσαι από τους 'τυχερούς' που άλλαξαν αντλία νερού; Έψαξες για ίχνη διαρροής στα εμφανή σημεία του κυκλώματος ψύξης (κολάρα, δοχείο, ψυγείο κλπ);Νομίζω ότι απώλεια ψυκτικών υγρών λιγότερο του ενός λίτρου στο διάστημα που αναφέρεις (που περιλαμβάνει και 2 καλοκαίρια) δεν είναι και τόσο τρομερό.
Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Iomy που ταλαιπωρήθηκε βραδιάτικα για να μου φέρει τους υαλοκαθαριστήρες!
Alexandr, μήπως σου τηλεφώνησε κανείς εχθές και με ζήτησε;
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Εννοείς το 'τραπεζοειδές' που είναι στην βάση της κονσόλας και περικλείει και το διακόπτη του χειρόφρενου; Αποκολλήθηκε και έτριζε; Περίεργο μου φαίνεται.
Ακριβώς αυτό. Έτριζε από την αρχή και με σπρέι σιλικόνης σταμάτησε μεν αλλά φούσκωσε το χρώμα. Στα καινούρια δε έχουν βάλει 'μοκετάκια' πάνω στα πιασίματα και τώρα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι όλα ΟΚ.
Ελπίζω το μπουκάλι να είναι του λίτρου και όχι πεντάλιτρο...
Είσαι από τους 'τυχερούς' που άλλαξαν αντλία νερού; Έψαξες για ίχνη διαρροής στα εμφανή σημεία του κυκλώματος ψύξης (κολάρα, δοχείο, ψυγείο κλπ);.
Νομίζω ότι απώλεια ψυκτικών υγρών λιγότερο του ενός λίτρου στο διάστημα που αναφέρεις (που περιλαμβάνει και 2 καλοκαίρια) δεν είναι και τόσο τρομερό.Λίτρου είναι ευτυχώς και δεν έχω αλλάξει αντλία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα μηχανικού στο εξουσιοδοτημένο το θέμα της αντλίας έχει λυθεί από τις αρχές του 2012 (παραγωγή) ενώ για όσα έχουν πρόβλημα υπάρχει οδηγία από την κατασκευάστρια εταιρεία. Δεν μπορώ να ελέγξω την ακρίβεια των λόγων απλά τους μεταφέρω. Σημειώνω ότι δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο στο TSI παρ'όλο που έχει περάσει 5 καλοκαίρια. Θα κοιτάξω μήπως χάνει από πουθενά. Τι σύμπτωμα πρέπει να προσέξω?
Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Iomy που ταλαιπωρήθηκε βραδιάτικα για να μου φέρει τους υαλοκαθαριστήρες!
Πόσο τους βρήκατε παιδιά? Οι επίχρυσοι κράματος τιτανίου που βάζουν οι 'επίσημοι' κοστίζουν 24,10€ - 22,71€ - 7,08€
Σύνολο 66,28€ -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Alexandr, μήπως σου τηλεφώνησε κανείς εχθές και με ζήτησε;
O iomy ήταν τελικά; Χωρίς πλάκα, το σκεφτόμουνα μετά την κλήση, και λέω, δεν μπορεί, τέτοια σύμπτωση, μήπως είναι ο iomy που ψάχνει τον Pitt για τους υαλοκαθαριστήρες, και μπέρδεψε τα τηλέφωνα;
-
Θα κοιτάξω μήπως χάνει από πουθενά. Τι σύμπτωμα πρέπει να προσέξω?Λογικά δεν πρέπει να έχεις συμπτώματα με τόση μικρή διαρροή, ούτε θα παρατηρήσεις αύξηση της θερμοκρασίας. Ρίξε μια ματιά στα μέρη του κυκλώματος ψύξης που φαίνονται, το ψυγείο, την αντλία νερού, τους ελαστικούς σωλήνες ιδιαίτερα στα σημεία ενώσεων κοντά στους σφιγκτήρες κλπ. Κοίτα στα σημεία αυτά μήπως υπάρχουν ίχνη από άλατα (συνήθως χρώματος ανοιχτού πράσινου).
Πόσο τους βρήκατε παιδιά? Οι επίχρυσοι κράματος τιτανίου που βάζουν οι 'επίσημοι' κοστίζουν 24,10€ - 22,71€ - 7,08€
Σύνολο 66,28€'Επίχρυσοι κράματος τιτανίου'; Ουάου... Αν ήξερα ότι είναι τόσο high-tech θα έπαιρνα αυτούς.
Αυτοί για τους οποίους μιλάμε είναι της Bosch και στοίχισαν περίπου 45€ (τιμή φιλική).
Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να τους βάλω ακόμη, ελπίζω να βρώ λίγο χρόνο αύριο.Έχω βρεί τον μπελά μου με τις γάτες! Πριν από δυό - τρείς βδομάδες παρατήρησα πατημασιές από γάτες στο παρμπρίζ και πάρα πολλές τρίχες (τούφες ολόκληρες) και λάσπες στην οροφή. Το πήγα για πλύσιμο και την επομένη εκτός από τρίχες είδα στην οροφή και ξεράσματα από γάτες... Μπλιάχ...
Αναγκάστηκα να κάνω πατέντα για να τις διώξω, αλλά είναι λίγο άκομψη. Αγόρασα ναφθαλίνη σε μικρές διάτρητες θήκες (περιέχουν 3 μπαλάκια κάθε μια) και κόλλησα μαγνητάκια κάτω από αυτά. Έκανα 3 τέτοια και τα έβαλα στην οροφή. Την άλλη μέρα πάλι τα ίδια. Έκανα άλλα 3 (σύνολο 6) και κάλυψα σχεδόν όλη την οροφή. Φαίνεται ότι δουλεύει αποτρεπτικά, αλλά είναι μπελάς. Τα βγάζω κάθε φορά που κινώ το αυτοκίνητο και τα ξαναβάζω όταν παρκάρω.
Ξέρετε καμιά πιο αποτελεσματική λύση; (Χρήση 'εργαλείων' όπως Benelli ή Mossberg αποκλείεται...)
O iomy ήταν τελικά;
Αυτοπροσώπως!
Σου τηλεφώνησα εκείνο βράδυ για να σου κάνω πλάκα, αλλά δεν απάντησες. Την γλύτωσες... -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Αυτοί για τους οποίους μιλάμε είναι της Bosch και στοίχισαν περίπου 45€
Τσκ Τσκ Τσκ.........Επάργυροι
Έχω βρεί τον μπελά μου με τις γάτες! Πριν από δυό - τρείς βδομάδες παρατήρησα πατημασιές από γάτες στο παρμπρίζ και πάρα πολλές τρίχες (τούφες ολόκληρες) και λάσπες στην οροφή. Το πήγα για πλύσιμο και την επομένη εκτός από τρίχες είδα στην οροφή και ξεράσματα από γάτες... Μπλιάχ...
Ξέρετε καμιά πιο αποτελεσματική λύση;
Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις διατροφή στις γάτες. Να προτιμήσεις εμπλουτισμένες γατοτροφές που κάνουν καλό και στο τρίχωμα ενώ επίσης πρέπει να ελαττωθούν στο ελάχιστο καταχρήσεις όπως κεμπάπ, καυτερά κλπ. Τώρα για τις πατημασιές βάλε δυο πινακίδες που να αποτρέπουν το ανέβασμα αν δεν σκουπίσουν τα πόδια τους.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Έχω βρεί τον μπελά μου με τις γάτες! Πριν από δυό - τρείς βδομάδες παρατήρησα πατημασιές από γάτες στο παρμπρίζ και πάρα πολλές τρίχες (τούφες ολόκληρες) και λάσπες στην οροφή. Το πήγα για πλύσιμο και την επομένη εκτός από τρίχες είδα στην οροφή και ξεράσματα από γάτες... Μπλιάχ...
Αναγκάστηκα να κάνω πατέντα για να τις διώξω, αλλά είναι λίγο άκομψη. Αγόρασα ναφθαλίνη σε μικρές διάτρητες θήκες (περιέχουν 3 μπαλάκια κάθε μια) και κόλλησα μαγνητάκια κάτω από αυτά. Έκανα 3 τέτοια και τα έβαλα στην οροφή. Την άλλη μέρα πάλι τα ίδια. Έκανα άλλα 3 (σύνολο 6) και κάλυψα σχεδόν όλη την οροφή. Φαίνεται ότι δουλεύει αποτρεπτικά, αλλά είναι μπελάς. Τα βγάζω κάθε φορά που κινώ το αυτοκίνητο και τα ξαναβάζω όταν παρκάρω.
Ξέρετε καμιά πιο αποτελεσματική λύση; (Χρήση 'εργαλείων' όπως Benelli ή Mossberg αποκλείεται...)
Pitt, άσε τις πατέντες. Βάλε τη σχάρα που έχεις και από πάνω τοποθέτησε ένα ευρύχωρο σπιτάκι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να τις κάνεις και βόλτα.
Πριν μια εβδομάδα άλλαξα και πίσω τακάκια και με συμπλήρωσαν 1 λίτρο λάδι elin 5-30 μετά απο 10000. Σύνολο 115 ευρώ.
Όσο για τα λάστιχα Pitt, τα καινούρια Primacy 3 μου τα δίνει ένας λαστιχάς 750, ενώ η αντοπροσωπεία τα χρεώνει πάνω από 1000
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Όσο για τα λάστιχα Pitt, τα καινούρια Primacy 3 μου τα δίνει ένας λαστιχάς 750, ενώ η αντοπροσωπεία τα χρεώνει πάνω από 1000
Γιατι να αγορασει καποιος λαστιχα απο αντιπροσωπεια;
-
Από περιέργεια ρώτησα και απορώ με τη διαφορά που είναι μεγαλύτερη μάλιστα, απλώς δε θυμάμαι το ποσό. Μου φαίνεται ότι κάθε λάστιχο το πουλάει πάνω από 300 και μάλιστα το είδα από τους νέους επισημους καταλόγους της michelin. Οι άλλοι δηλαδή τι καταλόγους έχουν;
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Από περιέργεια ρώτησα και απορώ με τη διαφορά που είναι μεγαλύτερη μάλιστα, απλώς δε θυμάμαι το ποσό. Μου φαίνεται ότι κάθε λάστιχο το πουλάει πάνω από 300 και μάλιστα το είδα από τους νέους επισημους καταλόγους της michelin. Οι άλλοι δηλαδή τι καταλόγους έχουν;Απο αντιπροσωπεια ελαστικων εννοουσες;Εγω νομιζα απο αντιπροσωπεια Peugeot
Οι 'λαστιχαδες' αγοραζουν με εκπτωσεις κλπ και κυνηγανε το,η Μισελεν δεν ενδιαφερεται για την λιανικη πωληση για αυτο και πουλαει με την προτεινομενη τιμη ή ανωτατη λιανικη τιμη.
-
Τσκ Τσκ Τσκ.........ΕπάργυροιΝαι, ακριβώς. Αυτά με τα Swarovski!
Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις διατροφή στις γάτες. Να προτιμήσεις εμπλουτισμένες γατοτροφές που κάνουν καλό και στο τρίχωμα ενώ επίσης πρέπει να ελαττωθούν στο ελάχιστο καταχρήσεις όπως κεμπάπ, καυτερά κλπ. Τώρα για τις πατημασιές βάλε δυο πινακίδες που να αποτρέπουν το ανέβασμα αν δεν σκουπίσουν τα πόδια τους.
Pitt, άσε τις πατέντες. Βάλε τη σχάρα που έχεις και από πάνω τοποθέτησε ένα ευρύχωρο σπιτάκι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να τις κάνεις και βόλτα.
Κεφάκια βλέπω! Καλά κάνετε γιατί αλλιώς θα μας πάρει από κάτω...
Ίσως φαίνεται αστείο, αλλά δεν είναι. Αν βρεις μια φορά βρωμιές στο αυτοκίνητο, λες ότι είναι φυσιολογικό, αλλά κάθε μέρα ή και δυό φορές την ημέρα, σε τρελαίνει. Το μεγαλύτερο σπάσιμο δεν είναι οι τρίχες και ο εμετός τους στην οροφή (που δεν ξέρω με τα οξέα που περιέχει, τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στο χρώμα) αλλά οι πατημασιές στο παρμπρίζ. Μπαίνεις μέσα, λες 'σιγά μωρέ, δεν φαίνονται τόσο πολύ' και από την στιγμή που ξεκινάς την οδήγηση, το μάτι σου όλο εκεί πάνω πέφτει μέχρι που αναγκάζεσαι να σταματήσεις για να τις καθαρίσεις.
Εν πάση περιπτώσει, εγώ το αντιμετώπισα έτσι:
Τώρα πρόσεξα ότι στο foroum έχει ολόκληρο topic σχετικό με τις γάτες. Αισθάνομαι καλύτερα, γιατί τουλάχιστον δεν είμαι μόνος...
Πριν μια εβδομάδα άλλαξα και πίσω τακάκια και με συμπλήρωσαν 1 λίτρο λάδι elin 5-30 μετά απο 10000. Σύνολο 115 ευρώ.
Η Elin έχει αρκετούς τύπους λαδιών. Είσαι σίγουρος ότι αυτό που βάζεις καλύπτει τις προδιαγραφές που συνιστά η Peugeot για τον κινητήρα μας; Αναρωτήθηκες γιατί το συνεργείο της αντιπροσωπείας δεν σου βάζει το λάδι που συνιστά η Peugeot;
Απο αντιπροσωπεια ελαστικων εννοουσες;Εγω νομιζα απο αντιπροσωπεια Peugeot
Μη χτυπιέσαι άδικα Billy. Σωστά κατάλαβες. Το παιντί εννοούσε αντιπροσωπεία της Peugeot!
Τώρα χτυπιέμαι εγώ...…Μου φαίνεται ότι κάθε λάστιχο το πουλάει πάνω από 300 και μάλιστα το είδα από τους νέους επισημους καταλόγους της michelin. Οι άλλοι δηλαδή τι καταλόγους έχουν;
Όλοι οι έμποροι τους ίδιους τιμοκαταλόγους έχουν, αλλά το παιχνίδι παίζεται στα ποσοστά των εκπτώσεων με τα οποία αγοράζει ο κάθε ένας λόγω τζίρου, αποκλειστικότητας, προώθησης, τοποθεσίας, τρόπου πληρωμής κλπ. συνεπώς οι τιμές που θα βρείς ποικίλουν. Περιμένω τηλέφωνο από τον λαστιχά μου και θα σε ενημερώσω.
-
Μερικα νεα απο το υγραεριο που εχω βαλει (φυσικα μετα τα τελευταια μετρα και την αυξηση του ΕΦΚ δε ξερω αν ενδιαφερεται κανεις ..και ισως καλα κανει...αλλα ισως να επιστρεψει η βενζινη στο 1.8+ και το ξανασκεφτειται, οποτε σας τα παραθετω).
- Η βενζινη που οπως ειχα υπολογισει τη 1η φορα ειναι ενα ντεποζιτο/5000km μαλλον ηταν ιδιαιτερα αισιοδοξη εκτιμηση.
Επειδη πλεον αυτη τη περιοδο κινουμε και σε πολη ..εχει πεσει η εκτιμηση στα 4000-4200km (λογικο στην αρχη καις υγραεριο..αρα οσο πιο μικρες διαδρομες κανεις..τοσο πιο πολυ υγραεριο καις) - το ντεποζιτο με βγαζει σιγουρα 550 km ενα μπορεις να με παει και ως 650 km...στο τελευταιο μου γεμισμα μαλιστα υπολογισα καταναλωση στα 7.8-7.9 που ειναι ιδιαιτερα εντυπωσιακη αφου θεωρειται οτι με γκαζι καις πανω απο 15% περισσοτερο (φυσικα θυμιζω οτι στο συστημα της BRC για το 3008 συνεχως καις και βενζινη εστω και λιγο). Αν με ρωτησετε γενικα που κινουμε ..θα σας πω ..4 ατομα εκτος πολης ή 1 ατομο εντος πολης
ΥΓ για το ODB ELM που πηρα...δε το δοκιμασα και πολυ...αλλα η εφαρμογη μου δειχνει μερικα σωστα..και μερικα κουλα !!! (πχ 350 mgr CO2 ρυπους ! ...ισχυς που να μη ξεπερναει τα 60 αλογα ..ακομα και με 4η στις 6000 στροφες..) δε μου φαινονται ολα ροδινα ..αλλα δε το εψαξα και πιο πολυ
- Η βενζινη που οπως ειχα υπολογισει τη 1η φορα ειναι ενα ντεποζιτο/5000km μαλλον ηταν ιδιαιτερα αισιοδοξη εκτιμηση.
-
Πρέπει να ρυθμίσεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου για την ιπποδύναμη: κυβισμό, βάρος κλπ κλπ. Μην περιμένεις ακρίβεια πάντως, είναι εντελώς θεωρητικοί οι υπολογισμοί.
-
Zonas, σκέφτηκα να σου στείλω PM αλλά προτίμησα να τα αναφέρω εδώ για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι φίλοι:
TOYO C1S: 620€
Continental Sport Contact 3: 720€ (γι’ αυτό μου είπε ότι είναι υπό κατάργηση)
Continental Sport Contact 5: 780€
Michelin Primacy 3: 720€Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τοποθέτηση και αφορούν διάσταση 225/50/17.
Καλό Σαββατοκύριακο
-
Ξέχασα να πώ δυό λόγια για τους υαλοκαθαριστήρες.
Οι μπροστινοί που έβγαλα (της πρώτης τοποθέτησης) ήταν και αυτοί BOSCH, ακριβώς ίδιοι με αυτούς που έβαλα. Η αντικατάστασή τους ήταν παιχνιδάκι. Υπενθυμίζω ότι για λόγους ευκολίας αντικατάστασης, οι υαλοκαθαριστήρες μπορούν να σταματήσουν σε όρθια θέση στα άκρα του παρμπρίζ.
Ο πισινός υαλοκαθαριστήρας ήταν της VALEO. Συγκρινόμενος με τον BOSCH που τοποθέτησα, θα έλεγα ότι ο πρώτος είχε πιο στιβαρή κατασκευή και το πλαστικό του είχε ενισχύσεις που δεν είχε ο BOSCH. Θέλει λίγη προσοχή στην αντικατάσταση γιατί σε αντίθεση με τους μπροστινούς, ο βραχίονας καθώς και η υποδοχή που κουμπώνει το μάκτρο είναι ενιαίο και πλαστικό και μάλλον δεν αντέχει σε ζόρι.
Επειδή οι μπροστινοί είναι ακριβούτσικοι, έχετε υπόψη σας ότι το λάστιχο βγαίνει εύκολα, συνεπώς μπορείτε αν θέλετε να αντικαταστήσετε μόνο αυτό και να αφήσετε το παλιό μάκτρο. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στον πισινό, αλλά μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.
-
Άντε να βάλω καμιά φωτογραφία από την πρόσφατη βόλτα μου (από τις αισθητά μειωμένες πλέον), στα Βαρδούσια.
Πανικός και πυκνή ομίχλη στο καταφύγιο.
Απροσδόκητα πολύ λάσπη και μεγάλα νεροφαγώματα από ένα σημείο και πέρα, και στις μεγάλες ανηφόρες πριν φτάσεις επάνω. Το θηρίο με έβγαλε ασπροπρόσωπο πάλι , κάνοντας παρέα με κάτι φτιαγμένα terios, jimny και λοιπές δυνάμεις, και κάτι αγροτικά. Όλα τα λοιπά 2κίνητα (και όχι μόνο ) αφημένα πολύυυυ κάτω!
Τι πρόσφυση να έχει το καϋμένο το 100% ασφάλτινο λαστιχάκι που έχω βάλει για λόγους οικονομίας πίσω; Εδώ όχι και στη χειρότερη κατάσταση
Πολύ δύσκολη η κατάβαση στις λασπωμένες κατηφόρες, με πολύ προσοχή και πατινάζ στις λάσπες. Ευτυχώς τα Hankook Optimo που έχω βάλει πίσω τα πήγαν καλά στις λάσπες και στα κοτρώνια / νεροφαγώματα.
Και μία πιο χαμηλά
-
Να είσαι καλά ρε Alexandr με το πανέμορφο μπορντοροδοκόκκινό σου!
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Άντε να βάλω καμιά φωτογραφία από την πρόσφατη βόλτα μου (από τις αισθητά μειωμένες πλέον)Ε, ρε τι κάνει η κρίση. Βλέπω ότι παρέδωσες και πινακίδες...
Zonas, τι έκανες με τα ελαστικά;
Το Σαββατοκύριακο θα είμαι με παρέα στο Φαλακρό. Ψήνεσαι; -
Λάστιχα δεν έβαλα ακόμη. Πριν τα Χριστούγεννα όμως υποχρεωτικά. Δε νόμιζω να βολέψει η Θεσσαλονίκη λόγ ωαπόστασης αν και είναι πιο φθηνά αυτά που είπες.
Καλά εγώ το Σάββατο πάω Θεσσαλονίκη αυθημερόν και συ έρχεσαι Φαλακρό; Με πρόλαβες. Θα σε πάρω τηλ να τα πούμε με κάποιον τρόπο είτε το Σάββατο ή την Κυριακή.
Θες να σε οργανώσει το Ζonas tours κάτι.......;
Έχω να σε προτείνω ταβέρνες στη γύρω περιοχή.
Peugeot 3008 '08