-
είμαι και εγώ κάτοχος 3008 με τα 150 hp το αγόρασα το 2010 και βλέπω ότι αρκετά από τα προβλήματα τα έχω και εγώ o δικός μου προβληματισμός είναι δεν ξέρω σε πιο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη να πάω η εγγύηση λήγει τον Οκτώβριο αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
ποσο σου βγηκε το μαλλι ? και ποσα km εχεις ?220 ευρώ μαζί με την εργασία, στα 75000km.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Έλα ρε συ, έπαθες το ίδιο ακριβώς με αυτό που έπαθα εγώ 2 βδομάδες πριν! Σε εμένα βέβαια μου το έφτιαξαν την ίδια μέρα, καθώς το πήγα νωρίς το πρωί και το ανταλλακτικό ήρθε το μεσημέρι.Κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα με την πεταλούδα, εκτός από εσάς τους δύο. Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Προσπαθώντας να εντοπίσουμε την αιτία της βλάβης με την βοήθεια της στατιστικής επιστήμης και αναλογιζόμενοι τι κοινό έχουν τα δικά σας αυτοκίνητα που δεν το έχουν όλα τα άλλα που δεν παρουσιάζουν βλάβη στην πεταλούδα, καταλήγουμε στο προφανές και αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα, ότι η βλάβη οφείλεται στο μπορντοροδοκόκκινο χρώμα του αυτοκινήτου σας!
Μάλιστα κύριοι! Είναι γεγονός πέραν πάσης αμφιβολίας ότι κάτι συμβαίνει με το χρώμα σας που σκοτώνει τις πεταλούδες.
είμαι και εγώ κάτοχος 3008 με τα 150 hp το αγόρασα το 2010 και βλέπω ότι αρκετά από τα προβλήματα τα έχω και εγώ o δικός μου προβληματισμός είναι δεν ξέρω σε πιο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη να πάω η εγγύηση λήγει τον Οκτώβριο αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος ευχαριστώ.
Καλωσόρισες στην παρέα μας συμπατριώτη.
Τι προβλήματα αντιμετώπισες ως τώρα; Που το πήγαινες για service; Γιατί θέλεις να αλλάξεις συνεργείο;
Εγώ συνεχίζω και το πηγαίνω στην Lion.Υ.Γ. Για να μην έχουν καμία αμφιβολία όσοι ενδεχομένως αμφισβητήσουν την παραπάνω διάγνωση, πες μας τι χρώμα είναι το 3008 σου και αν είχες ποτέ προβλήματα με πεταλούδες.
-
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα , το 3008 μου είναι ασημί με το Premium Pack με το Grip Control με 32000 Km
Αρχικά το πήγαινα στον αντιπρόσωπο στην Καστοριά αλλά μου πέφτει λίγο μακριά!!
Για τα προβλήματα που προέκυψαν είναι τα έξης ,κλασικά τα τριξίματα στα παράθυρα η πόρτα στο χώρο αποσκευών τα οποία τα διορθώθηκαν στο πρώτο σέρβις .
Μηχανικά είχα πρόβλημα στις χαμηλές στροφές ρετάριζε όταν με μεγάλη σχέση στο κιβώτιο επιτάχυνα, μου είπαν ότι φταίει η ποιότητα του καυσίμου και στην εγγύηση μου άλλαξαν των τενοντήρα (σωστά το έγραψα?) και τώρα έχω θέμα από μπροστά σε ανωμαλίες του οδοστρώματος κάτι κτυπάει έντονα, αυτά για την ώρα. -
Καλως ορισες κι απο εμενα! Μια εβδομαδα πριν τη ληξη της εγγυησης αλλαξα το συστημα του χρονισμου (εκανε θορυβο σαν τρακτερ οταν ηταν κρυο)καθως και μια αναβαθμιση λογισμικου που δεν εχω ιδεα σε τι μπορει να αφορα τη λειτουργια του αυτοκινητου. Στην ΔΕΘ ειδα λαστιχα Μ+S της Continental γυρω στα 450 ευρω οπως μου ειπε ο πωλητης για τις 16αρες αλλα θα συνεχισω το ψαξιμο για εναλλακτικες λυσεις και θα σας ενημερωσω σχετικα.
-
Ο χρήστης sakis.a έγραψε:
...το 3008 μου είναι ασημί...Μας έλειπε ένα ασημί για να πλαισιώνει την ετήσια εκδρομή...Τώρα που σε βρήκαμε δεν την γλιτώνεις.
Μας λείπει τώρα μαύρο, καφελαδί και γκρί -
Ο χρήστης sakis.a έγραψε:
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα , το 3008 μου είναι ασημίΑχα! Στατιστικά επιβεβαιώνεται γι' άλλη μιά φορά ότι το πρόβλημα της πεταλούδας έχει σχέση με το χρώμα!
Αρχικά το πήγαινα στον αντιπρόσωπο στην Καστοριά αλλά μου πέφτει λίγο μακριά!!
Μένεις Θεσ/νίκη και το πήγαινες για service στην Καστορία;
και στην εγγύηση μου άλλαξαν των τενοντήρα (σωστά το έγραψα?)
όχι...
και τώρα έχω θέμα από μπροστά σε ανωμαλίες του οδοστρώματος κάτι κτυπάει έντονα, αυτά για την ώρα.
Σάκη, είσαι ο άνθρωπος που ψάχνει ο Zonas! Σκέφτεται να κάνει μια ορχήστρα με μεταλλικούς ήχους... Ξέρεις… τσίκι-τσίκι μπαμ-μπαμ!
Σοβαρά τώρα, αν το χτύπημα είναι έντονο όπως λες και προέρχεται από μπροστά, εγώ θα το πήγαινα κατευθείαν για έλεγχο.
Στην ΔΕΘ ειδα λαστιχα Μ+S της Continental γυρω στα 450 ευρω
Τι να σου πω τώρα! Δηλαδή ήρθες και πάρκαρες έξω από το σπίτι μου και δεν χτύπησες κουδούνι;
-
Sakis.a ,καλωσόρισες καί από εμένα
-
ε ημουν βεβαιος οτι αυτο θα ηταν το συμπερασμα
δεν το πηρα ακομα..ακομα στην αναμονη του ανταλλακτικου (και αρα προς επιβεβαιωση του προβληματος)
το δικο μου στα 62000 ειναι -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Έλα ρε συ, έπαθες το ίδιο ακριβώς με αυτό που έπαθα εγώ 2 βδομάδες πριν! Σε εμένα βέβαια μου το έφτιαξαν την ίδια μέρα, καθώς το πήγα νωρίς το πρωί και το ανταλλακτικό ήρθε το μεσημέρι.
Κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα με την πεταλούδα, εκτός από εσάς τους δύο. Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Προσπαθώντας να εντοπίσουμε την αιτία της βλάβης με την βοήθεια της στατιστικής επιστήμης και αναλογιζόμενοι τι κοινό έχουν τα δικά σας αυτοκίνητα που δεν το έχουν όλα τα άλλα που δεν παρουσιάζουν βλάβη στην πεταλούδα, καταλήγουμε στο προφανές και αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα, ότι η βλάβη οφείλεται στο μπορντοροδοκόκκινο χρώμα του αυτοκινήτου σας!
Μάλιστα κύριοι! Είναι γεγονός πέραν πάσης αμφιβολίας ότι κάτι συμβαίνει με το χρώμα σας που σκοτώνει τις πεταλούδες.
Πλήρως επιστημονικά τεκμηριωμένη αιτιολογία
Και εγώ που νόμιζα ότι στις πεταλουδίτσες αρέσουν τα έντονα τα χρώματα! Την επόμενη φορά θα βάλω μία τέτοια που κοστίζει λιγότερο καθότι σε αφθονία στα χωράφια:
sakis.a, καλωσήρθες καί από εμένα!
-
Είναι φίλος ο αντιπρόσωπος στο Νομό και επειδή το 406 του πατέρα μου εκεί κάνει σέρβις……
Όσο για το πρόβλημα σήμερα κλείνω ραντεβού στην Lion και μόλις έχω νέα ενημερώνω ,για λάστιχα ενδιαφέρομαι και εγώ μια και με τα Michelin δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος,όσο για την εκδρομή όποτε γίνει γιατί όχι! -
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Μας λείπει τώρα μαύρο, καφελαδί και γκρίΓιατί Mr. Politically Correct δεν το λές όπως το λέμε στην παρέα; Σκατί...
δεν το πηρα ακομα..ακομα στην αναμονη του ανταλλακτικου
Μη ξεχάσης την προτροπή του drdino, να τους ζητήσεις την παλιά πεταλούδα για να δείς σε τι κατάσταση ήταν.
Πλήρως επιστημονικά τεκμηριωμένη αιτιολογία
Διακρίνω ίχνη αμφισβήτησης; Βάλε κύριε τα δεδομένα στο SPSS και αν δεν σου βγάλει συντελεστή Pearson=1 θα σου χαρίσω ένα λιβάδι με πεταλούδες!
Δύο αυτοκίνητα μπήκαν σε Safe Mode και τα δύο κόκκινα! Ούτε Windows να τρέχανε...
Μια που το κουβεντιάζουμε, ξέρετε ότι τα αυτοκίνητα κόκκινου χρώματος είναι αυτά που εμπλέκονται σε ατυχήματα (ντούπ-ντούπ, χτύπα ξύλο) πολύ συχνότερα από τα άλλα; Γι’ αυτό οι ασφαλιστικές εταιρείες στο εξωτερικό (ίσως κι’ εδώ;) τα χρεώνουν με υψηλότερα ασφάλιστρα.
για λάστιχα ενδιαφέρομαι και εγώ μια και με τα Michelin δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος
Σάκη, έχουμε τα ίδια χιλιόμετρα. Πριν από λίγο καιρό έκανα και εγώ την σκέψη να τα αλλάξω, κυρίως επειδή “τσίριζαν”. Το “τσίριγμα” τελικώς προερχόταν από την πολύ υψηλή θερμοκρασία του οδοστρώματος καθώς τώρα που η θερμοκρασία έπεσε δεν ακούγονται καθόλου. Δεν έπαθαν καμία ζημιά, δεν τρύπησαν ποτέ, δεν έχουν φθορές, τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά και το πέλμα τους έχει πάρα πολύ ψωμί ακόμη. Επειδή αν θα τα άλλαζα πάλι τα ίδια θα έβαζα σκέφθηκα να τα αφήσω όπως είναι και το ψάχνω για ένα σετ χειμερινά. Τα δικά σου τι πρόβλημα έχουν;
Να και ένας χρήσιμος οδηγός για τον έλεγχο και την συντήρηση των ελαστικών μας από την Michelin.
-
Όντως τσιρίζουν αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα με και τα ENERGY τσιρίζουν απλά τώρα με τις πρώτες βροχές δεν έβρισκε πρόσφυση αλλά και τον χειμώνα με τα χιόνια παρά το GR.Control δεν μπορούσε να κάνει βήμα, έχω την εντύπωση ότι έχουν ξεραθεί .
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
...Γιατί Mr. Politically Correct δεν το λές όπως το λέμε στην παρέα; Σκατί...Εγώ ήθελα να το χαρακτηρίσω σκατολαδί αλλά σκέφτηκα ότι έτσι θα θυμώσει ο υποψήφιος της παρέας. Τώρα πάει. Τα σκατολάδωσες! Κανείς με αυτό το χρώμα,...το σκατοκουραδί πρός μουσταρδοευκηλί..., δε θα μας πλαισιώσει.
Όσο για τις πεταλούδες, μήπως σκέφτεστε να γυρίσετε το sequel της ταινίας butterfly effect 3 (το φαινόμενο της πεταλούδας);
-
Λοιπον πραγματι το προβλημα ηταν στη papillon (πεταλουδα).
Μου την εχουν δωσει..την εχω μαζι μου..αλλα τι να καταλαβω τωρα που τη βλεπω ? Να βγαλω fotos??
Made in Germany η πεταλουδιτσα...180 μου βγηκε το μαλλι...φρεσκοξυρισμενος.Sakis.a : welcome to the club..τα ιδια ειχα και εγω...
Για λαστιχα σας ειπα τη γνωμη μου για τα http://www.toyotire.gr/tire/pattern/open-country-ht
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Μου την εχουν δωσει..την εχω μαζι μου..αλλα τι να καταλαβω τωρα που τη βλεπω ? Να βγαλω fotos??Για βγάλε να δούμε σε τι κατάσταση ήταν...
-
Έχει ψωνίσει κανείς από αυτό το eshop?
http://www.peugeot-accessoires.com -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει ψωνίσει κανείς από αυτό το eshop?
http://www.peugeot-accessoires.comΟ nikos-ss είχε αγοράσει πατάκια. Νομίζω και ο miatasgk κάτι πήρε.
-
Eίναι υπαρκτό μαγαζί δηλαδή, οκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι υπαρκτό μαγαζί δηλαδή, οκ.Για να ρωτάς, υποθέτω ότι θα είδες κάτι σε σκοτωμένη τιμή και έχεις ενδοιασμούς.
Υπαρκτό είναι, φτηνό δεν ξέρω αν είναι. Τα πατάκια τα είχε όσο και η Lion.
Μικρός πυροσβεστήρας αυτοκινήτου 50€...
Peugeot 3008 '08