-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Τι έγινε καί έπεσε τέτοια ησυχία?Κάνουν όλοι οικονομία
Μου 'χε λείψει να βάλω καμιά φωτογραφία. Καμιά σχέση με τον παλιό καλό καιρό βέβαια, αλλά τι να κάνουμε. Από τον Παρνασσό.
Τον τελευταίο καιρό οδηγώ όσο πιο οικονομικά γίνεται. Μέσα στην πόλη ποτέ πάνω από 2000 στροφές. Εκμεταλλεύεσαι την ροπή του τούρμπο, και πράγματι κάνεις καλή οικονομία. Έξω, μέχρι 120 στον αυτοκινητόδρομο και μέχρι 100 σε επαρχιακό χωρίς πολλές στροφές. Έτσι πετυχαίνω να μου δείχνει το trip computer μέχρι και κάτω από 6 lt/100km με όλη την οικογένεια μέσα για διαδρομές του στυλ Αθήνα-Γαλαξίδι (που έχει και ανέβασμα στο βουνό). Αλλά μιλάμε σε παίρνει ο ύπνος, μιλάμε για πολύ νύστα
Πάντως μια φορά που ήμουν χωρίς την οικογένεια ή άλλους συνεπιβάτες και δεν σκέφτηκα την οικονομία, ξανα-θυμήθηκα πόσο γρήγορα για το ύψος και το βάρος του μπορεί να πάει στις στροφές
@iomy, πόσο καιρό το έχεις το δικό σου, σου χάλασαν κιόλας οι υαλοκαθαριστήρες;
-
Εναμισι χρονο ακριβως και οι μπροστινοι διαλυθηκαν. Παντως στα ταξιδια μου που ειναι συχνοτερα απο τη κινηση μεσα στη πολη με το cruise control, κατω απο 150 δεν πεφτω ποτε. Οσο για τη καταναλωση γυρω στα 8l/100 (στην Εγνατια οδο.)
-
Βρε σεις , εχει χρησιμοποιησει κανενας την AUX υποδοχη που υπαρχει κατω απο το καπακι ανοιγματος του ψυγειου?
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
Βρε σεις , εχει χρησιμοποιησει κανενας την AUX υποδοχη που υπαρχει κατω απο το καπακι ανοιγματος του ψυγειου?Εγώ έχω αγοράσει αυτό http://www.golden-i.gr/iphone/accessori ... phone.html
Μπορείς ν'ακούσεις μουσική και γενικώς ό,τι ήχος μπορεί να βγει απο το τηλέφωνο,από τα ηχεία. -
...α μπραβο...κι εγω για το iphone το θελω...αυτο που εχει στο link που εστειλες , φαινεται μια χαρα...
Thanks Dio
-
Κι εγώ στο iPhone το χρησιμοποιώ.
Πραγματικά είναι πολύ καλό και στυλάτο.Ό,τι έχω πάρει της Belkin είναι και ποιοτικό και αξιόπιστο! -
Εγώ συνδέω με ένα τέτοιο καλώδιο το κινητό μου εκεί (συν το καλώδιο του κινητού) για να έχω ανοιχτή ακρόαση (εκτός αν δεν θέλω να με ακούν οι συνεπιβάτες μου ).
-
Σήμερα πήγα και άλλαξα την τσιμούχα και τη φλάντζα απο το καπάκι βαλβίδων γιατι εδώ και καιρό όλο το πλαίσιο ήταν λαδωμένο. Σύνολο 46,11 + μαστορικα 38,36. Τα τελευταία μαλιστα 2000 χλμ συμπλήρωσα 2 φορές λάδια και έλεγα μήπως ήταν άπο αυτό το γεγονός αλλά μου το απέκλεισαν οι της αντιπροσωπείας.
Πρόσεξαν επίσης ότι ένα λάστιχο μέσα από το οποιο εισέρχεται αέρας στη μηχανή (πάνω, πάνω στη μηχανή, αν βρω εικόνα θα σας τη δείξω) είναι ψιλοκομμένο και το κόλλησαν προσωρινα. Το κόστος αλλαγης είναι 120 επειδή είσαι αναγκασμένος να αγοράσεις ένα σετ από 4 λάστιχα που συγκοινωνούν.
-
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Και ενα θεμα για συζητηση: Υαλοκαθαριστηρες.
Χτες αγορασα τον δεξιο (70cm) 12 euro απο μεγαλο πολυκαταστημα,αλλα τον μεγαλο δεν μπορω να τον βρω πουθενα σε λογικη τιμη στην Ελλαδα γιαυτο απο Δευτερα θα παραγγειλω απο το e-bay ενα σετ.-
Το σωστό μήκος του 'μικρού' μάκτρου είναι 68cm και όχι 70cm. Βρίσκει πουθενά αυτό που έβαλες;
-
Αν οι υαλοκαθαριστήρες δεν είναι πολύ φθαρμένοι, δεν τους αντικαθιστούμε τώρα, αλλά από Σεπτέμβρη.
-
Ίσως ακούγεται υπερβολή, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν θα έβαζα οποιουσδήποτε υαλοκαθαριστήρες. Στις άσχημες συνθήκες που συνήθως μου είναι απαραίτητοι, θέλω να έχω την καλύτερη δυνατή ορατότητα.
-
Ψάξε για το σετ της Bosch Aerotwin με P/N: '3 397 007 501' ή πιό γνωστό σαν 'A 501 S'. Βλέπω ότι υπάρχει εδώ και εδώ, αλλά νομίζω ότι και το Praktiker είχε κάποια μοντέλα Aerotwin. Σίγουρα υπάρχουν και σε άλλα καταστήματα, ίσως και σε βενζινάδικα.
Τον τελευταίο καιρό οδηγώ όσο πιο οικονομικά γίνεται. Μέσα στην πόλη ποτέ πάνω από 2000 στροφές. Εκμεταλλεύεσαι την ροπή του τούρμπο, και πράγματι κάνεις καλή οικονομία. Έξω, μέχρι 120 στον αυτοκινητόδρομο και μέχρι 100 σε επαρχιακό χωρίς πολλές στροφές. Έτσι πετυχαίνω να μου δείχνει το trip computer μέχρι και κάτω από 6 lt/100km με όλη την οικογένεια μέσα για διαδρομές του στυλ Αθήνα-Γαλαξίδι (που έχει και ανέβασμα στο βουνό).
Μια χαρά οδηγείς, σχεδόν στα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας.
Χώρια που δεν κινδυνεύεις να σου χαλάσει την ημέρα κανένα στρουμφάκι.Πάντως η κατανάλωσή σου είναι αρκετά χαμηλότερη από την δική μου. Σε ταξίδι Θεσ/νίκη - Βόλο (~220km) που πήγα με την σύζυγο πριν από λίγες μέρες, με σταθερό το Cruise Control στα 125 km/h (εκτός από Πλαταμώνα, Τέμπη & Βελεστίνο), με μέση ταχύτητα οργάνου ~90 km/h, χωρίς ανέβασμα σε βουνό φυσικά, με σχετικά άδειο** το πορτμπαγκάζ και με φουλαρισμένο το ρεζερβουάρ, η κατανάλωση που έδειξε το όργανο ήταν 6.8 L/100km. Αν συνυπολογίσω και την απόκλιση του οργάνου (βλέπε πίνακες κατανάλωσης που ανέβασα στο παρελθόν) αυτό σημαίνει πραγματική κατανάλωση περίπου 7,5 L/100km.
Βέβαια το βράδυ στην επιστροφή το σανίδωσα και ...πόνεσα!**Ίσως να φταίει το γεγονός ότι στο πορτμπαγκάζ, μεταξύ τάβλας και πάτου (με την τάβλα στο επίπεδο της πίσω πορτούλας όταν αυτή είναι ανοιχτή) έχω έρμα για να μη με πιάνει το κύμα... Είναι φίσκα με ένα σωρό μ@λ@κίες για 'ώρα ανάγκης' που κουβαλούσα και στα άλλα μου αυτοκίνητα και δεν χρησιμοποίησα ποτέ.
Ίσως βέβαια να χρειάζομαι και δίαιτα....α μπραβο...κι εγω για το **iphone **το θελω...
Κι εγώ στο **iPhone **το χρησιμοποιώ.
Πουτ@ν@ κρίση...
-
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό οδηγώ όσο πιο οικονομικά γίνεται. Μέσα στην πόλη ποτέ πάνω από 2000 στροφές. Εκμεταλλεύεσαι την ροπή του τούρμπο, και πράγματι κάνεις καλή οικονομία. Έξω, μέχρι 120 στον αυτοκινητόδρομο και μέχρι 100 σε επαρχιακό χωρίς πολλές στροφές. Έτσι πετυχαίνω να μου δείχνει το trip computer μέχρι και κάτω από 6 lt/100km με όλη την οικογένεια μέσα για διαδρομές του στυλ Αθήνα-Γαλαξίδι (που έχει και ανέβασμα στο βουνό).
Μια χαρά οδηγείς, σχεδόν στα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας.
Χώρια που δεν κινδυνεύεις να σου χαλάσει την ημέρα κανένα στρουμφάκι.Πάντως η κατανάλωσή σου είναι αρκετά χαμηλότερη από την δική μου. Σε ταξίδι Θεσ/νίκη - Βόλο (~220km) που πήγα με την σύζυγο πριν από λίγες μέρες, με σταθερό το Cruise Control στα 125 km/h (εκτός από Πλαταμώνα, Τέμπη & Βελεστίνο), με μέση ταχύτητα οργάνου ~90 km/h, χωρίς ανέβασμα σε βουνό φυσικά, με σχετικά άδειο** το πορτμπαγκάζ και με φουλαρισμένο το ρεζερβουάρ, η κατανάλωση που έδειξε το όργανο ήταν 6.8 L/100km. Αν συνυπολογίσω και την απόκλιση του οργάνου (βλέπε πίνακες κατανάλωσης που ανέβασα στο παρελθόν) αυτό σημαίνει πραγματική κατανάλωση περίπου 7,5 L/100km.
Βέβαια το βράδυ στην επιστροφή το σανίδωσα και ...πόνεσα!Δεν απέχουν και πολύ οι καταναλώσεις μας, αν σκεφτείς ότι λόγω και των επαρχιακών οδών η δικιά μου μέση ταχύτητα ήταν 80-85. Και οι καταναλώσεις που ανέφερα ήταν του trip computer. Χωρίς το βουνό βέβαια υποθέτω θα μου έδειχνε λίγο λιγότερο.
Για το σανίδωμα κάνεις κάτι αντίστοιχο με αυτό βέβαια
γιατί, ως γνωστό, τα άλογα θέλουν σανό
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Χωρίς το βουνό βέβαια υποθέτω θα μου έδειχνε λίγο λιγότερο.Τέτοια με λές και με σκοτώνεις...
Η Cayenne είναι από αυτές της Λάρισας; Ο τύπος έει ξεφύγ...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Χωρίς το βουνό βέβαια υποθέτω θα μου έδειχνε λίγο λιγότερο.
Τέτοια με λές και με σκοτώνεις...
Να μη σε τα λέω τότε
Η Cayenne είναι από αυτές της Λάρισας; Ο τύπος έει ξεφύγ...
Μπα, κάπου από τας Ευρώπας είναι, στη Λάρ'σα έχουν αγρουτ'κά για τέτοιες δουλειές.
-
...σας βλεπω και τους 2 ... για να σοβαρευτουμε λιγο...
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΗΝΤΑΝΕ ΕΔΑ?
ΓΥΡΙΣΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ?ΜΗΝ ΜΕ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ -
...ασχετο, σχετικο...για τους ιδιοκτητες 3008...Θα παμε φετος για την 2η Πανελληνια συναντηση μας?
Να ξερω να μαζευω κανα φραγκο ...
ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ
-
Ετοιμάζω ...περιπετειώδεις διαδρομές...
...ha ha...αυτη τη φορα Zonas, θα ειμαι προετοιμασμενος...δεν θα εχω πλυνει το αυτοκινητο!!!
...αντε, κατα τον Ιουνιο, να μαζευομαστε λεω εγω...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟ, ΑΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
-
...α μπραβο...κι εγω για το iphone το θελω...αυτο που εχει στο link που εστειλες , φαινεται μια χαρα...Thanks Dio
ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ
-
Καλως μας ηρθες παλι captain giannis!
-
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
-
Πού λέτε να πάμε φέτος;
Peugeot 3008 '08