-
1η ιουλιου περναω για το 2ο service (σημερα κλεινω 2 χρονια) ...μου ειπαν 290€ ..!!! μου φανηκε απιστευτα μεγαλο το ποσο ..φυσικα θα κανω φασαρια οταν παω...αδιανοητο...160€ εδωσε πριν 1 μηνα ο γαμπρος μου που εκλεισε 2 χρονια με το ford mondeo...πλακα μας κανουν ? ...θα δωσω τα 3/4 του 15νθημερου μου ?
-
Και καλά θα κάνεις.
Νέο κίνημα δεν πληρώνω νταβατζήδες. -
τα αυτοκινητα 5ετων + τα χρεωνουν 100€ + ...και τα δικα μας τα καινουρια 300 ...ε οχι..
-
Χαιρετισμούς από το Πήλιο!
@Alexandr, που είναι οι φωτογραφίες; ΟΕΟ...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Χαιρετισμούς από το Πήλιο!@Alexandr, που είναι οι φωτογραφίες; ΟΕΟ...
Είχαμε και τη βάφτιση είπαμε
Λοιπόν, εχθές βρέθηκα στο Πήλιο στη συνάντηση των 3008άρηδων με τους (κατ'αλφαβητική σειρά) captain-giannis, Pitt, Steftsak και zonas (και με τις τους οι περισσότεροι). Σούπερ τύποι όλοι τους (και όλες τους ), επιβεβαιώθηκε το επίπεδο όσων κυκλοφορούν με το 3008 (για να ευλογήσουμε και τα γένια μας - που δεν έχουμε!). Για την ωραία παρέα δεν το συζητώ, για το ωραίο μέρος επίσης δεν το συζητώ, και (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) για τις ωραίες αμαξάρες που μας πήγανε εκεί επίσης δεν το συζητώ
Καταρχήν, η συνάντηση πρέπει πράγματι να ήταν το διαγαλαξιακό γεγονός του αιώνα (όπως είπε κάποιος σε κάποιο άλλο thread). Πέντε 3008 το ένα πίσω από το άλλο, ήταν το θέαμα του αιώνα. Μόνο να βλέπατε τα βλέματα του κόσμου όταν περνούσαμε, λες και είχε γίνει αποβίβαση αρειανών!!!
Εγώ δυστυχώς, και χωρίς την , έπρεπε να φύγω αυθημερόν, λόγω της ως ανωτέρου βάφτισης.
Και μερικές φωτογραφίες.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε και λίγο χωμάτινη, αρκετά κακοτράχαλη θα έλεγα μάλιστα, μέσα στα πανέμορφα δάση του Πηλίου:
Πέντε 'βουβάλια' σε ένα στενό χωματόδρομο, πού να χωρέσουν στην φωτογραφία, προσπαθησα για το καλύτερο!
Ελπίζω στους υπόλοιπους που έμειναν και σήμερα να μην τους τα χάλασε πολύ ο καιρός, γυρίζοντας το βράδυ πέτυχα βροχή και φοβερούς ανέμους οι οποίοι σήκωναν σύννεφα σκόνης, κάτι όχι το καλύτερο για ψηλό αυτοκίνητο, αν και κουνούσε λιγότερο από όσο θα περίμενα.
Αυτά, και ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να μπορέσω να έρθω με την και να μείνω!
-
...ηταν ολα υπεροχα...
Thanks guys!
-
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
-
Ο χρήστης captain giannis έγραψε:
:yahoo: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗΕυτυχώς η Ελλάδα έχει πολλά μέρη
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
1η ιουλιου περναω για το 2ο service (σημερα κλεινω 2 χρονια) ...μου ειπαν 290€ ..!!! μου φανηκε απιστευτα μεγαλο το ποσο ..φυσικα θα κανω φασαρια οταν παω...αδιανοητο...160€ εδωσε πριν 1 μηνα ο γαμπρος μου που εκλεισε 2 χρονια με το ford mondeo...πλακα μας κανουν ? ...θα δωσω τα 3/4 του 15νθημερου μου ?Δεν θυμάμε ακριβώς, αλλά νομίζω το δικό μου στα 20000χλμ (των 2 ετών δηλαδή) ήταν 200-κάτι (220, 230, κάτι τέτοιο). Τι σκέφτεσαι να κάνεις; Τελειώνει και η εγγύησή σου, οπότε υποθέτω θα βρεις κάποιο μη επίσημο;
-
...οι χαρτες εχουν ηδη βγει για την 2η Πανελληνια Συνανατηση 3008...
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
1η ιουλιου περναω για το 2ο service (σημερα κλεινω 2 χρονια) ...μου ειπαν 290€ ..!!! μου φανηκε απιστευτα μεγαλο το ποσο ..φυσικα θα κανω φασαρια οταν παω...αδιανοητο...160€ εδωσε πριν 1 μηνα ο γαμπρος μου που εκλεισε 2 χρονια με το ford mondeo...πλακα μας κανουν ? ...θα δωσω τα 3/4 του 15νθημερου μου ?
Δεν θυμάμε ακριβώς, αλλά νομίζω το δικό μου στα 20000χλμ (των 2 ετών δηλαδή) ήταν 200-κάτι (220, 230, κάτι τέτοιο). Τι σκέφτεσαι να κάνεις; Τελειώνει και η εγγύησή σου, οπότε υποθέτω θα βρεις κάποιο μη επίσημο;
Το σκεφτηκα...αλλα θα παω και αυτη τη φορα σε επισημο...απο την αλλη θα δουμε για κατι αλλο
Βασικα στην alpha lion (θεσσαλονικη) το κανω service...αν επιμεινουν στα 290...υπαρχουν και αλλου επισημοι (πχ μπακανιαρη) -
να πω επισης (οτι αν και δεν αφορα το συγκεκριμενο thread απολυτα) επειδη ειχα αναφερει για υγραεριο..ακουσα το σαββατο στο mega οτι θα αυξηθει ο φορος στο υγραεριο απο 0.125 σε 0.200 ..τοσο στο βιομηχανικο οσο και στο LPG ...αρα πλεον τα πραγματα ειναι πιο σαφη....εφοσον ψηφισθει λοιπον το μεσοπροθεσμο ...τα κλειδωσαν και αυτο..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
welcome to france!!! οχι οτι τα τα υπολοιπα δηλαδη ειναι αξιοπιστα αλλα τα γαλλικα την έχουν ήδη την φημη !!! απλά σε εσένα τα έβγαλε πολύ νωρίς , γκαντεμιά μεγάλε.
Σταμάτα να τρολλαρεις.
Μα αστον, γνωριζει τα παντα απο αυτοκινητα
πρωτον τι ειναι το τρολαρισμα δε γνωριζω
δευτερο δεν ξερω πολλα πραγματα απο αυτοκινητα παρα μονο αυτα που μ ενδιαφερουν. Γαλλικο αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ αλλα όσοι γνωστοί έχουν μου λεν μακριά απο γαλλικά!!! (εννοωντας πως βγάζουν συχνά βλάβες)
Για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω οδηγήσει μου φάνηκε πολύ ποιοτικό , απλά θα απογοητευόμουν κι εγω αν με το που θα αγόραζα ένα καινούριο αυτοκίνητο και δη σχετικά ακριβό άρχισε να βγάζει βλάβες.Ωραία, αρκεί ότι παραδέχεσαι ότι δεν ξέρεις και πολλά.
Για να μαθαίνεις λοιπόν, η μπαταριά δεν είναι βλάβη.
Sent from my MB860 using smoke signals.
δηλαδη απο οσα έχω γράψει εδω καταλάβατε ότι το κάνω για να ξεκινήσω καυγάδες?
η βλάβη της μπαταρίας σου έμεινε? κάτι για αντλίες και άλλα που αναφέρει παραγράφηκαν?
μαλλον θέλετε να ακούτε ότι τα αμάξια είναι τέλεια πανέμορφα και υπεροχήματα ε? (και μετά ξυπνάτε)
εγω γράφω και τα θετικά και τα αρνητικά αλλα δυστυχώς το δευτερο δυσαρεστεί
και συνεχιζω εχετε παρεξηγησει λιγο το ρολο του forum , ο οποιος δεν ειναι να εκθειαστει το καθε οχημα απο τους ιδιοκτητες του και να γραφετε διθυραμβικα σχολια (γιατι μονο τετοια βλεπω σε καθε τοπικ οχηματος που βλεπω , ολα υπεροχηματα πια!!!) -
Και μπήκες εσύ, με θητεία 3 μηνών εδώ, για να πεις στον moderator ποιός είναι ο ρόλος του φόρουμ; Μάλιστα...
Για να γράψεις τα θετικά και τα αρνητικά ενός αυτοκινήτου πρέπει να γνωρίζει και πέντε πράγματα περί αυτοκίνησης. Κατά δήλωσή σου δεν γνωρίζεις και πολλά, οπότε...
ΥΓ: Για εμπόρους αυτοκινήτων μας πέρασες, που άλλη δουλειά δεν έχουμε από το να προμοτάρουμε την πραμάτεια μας;
-
εχεις δικιο , οποτε σιωπω και καντε το παιχνιδι σας
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και μπήκες εσύ, με θητεία 3 μηνών εδώ, για να πεις στον moderator ποιός είναι ο ρόλος του φόρουμ; Μάλιστα...Για να γράψεις τα θετικά και τα αρνητικά ενός αυτοκινήτου πρέπει να γνωρίζει και πέντε πράγματα περί αυτοκίνησης. Κατά δήλωσή σου δεν γνωρίζεις και πολλά, οπότε...
ΥΓ: Για εμπόρους αυτοκινήτων μας πέρασες, που άλλη δουλειά δεν έχουμε από το να προμοτάρουμε την πραμάτεια μας;
Πες τα και το εχει παρακανει ο τυπος
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
εχεις δικιο , οποτε σιωπω και καντε το παιχνιδι σαςΑγαπητέ nikbib , είναι ντροπή να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις. Τίνος παιχνίδι παίζουμε; Αν έχεις κάτι να προσφέρεις στην συζήτηση, εμπρός κάντο. Αν όχι, σε παρακαλώ μη μας την χαλάς.
Κανείς μας δεν είπε ότι το 3008 είναι το τέλειο αυτοκίνητο ή υπερόχημα. Τουναντίον, όλοι κουβεντιάζουμε τα προβλήματα που μπορεί να έχουμε και το κάνουμε για να ενημερωνόμαστε και να βρίσκουμε λύσεις.
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι μας πρίν σκάσουμε 24 - 28 χιλιάρικα για να αγοράσουμε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, υπολογίσαμε πολλές παραμέτρους και καταλήξαμε σε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες μας κατά τον καλύτερο τρόπο. Πλέον δεν μας ενδιαφέρει αν εσύ θεωρείς ότι το C-Max, το Meriva, το QQ ή οποιοδήποτε άλλο είναι καλύτερο ή χειρότερο, διότι αφ’ ενός μεν έχουμε κάνει την επιλογή μας, αφετέρου δε η ανέξοδη και αυτόκλητη άποψή σου βασίζεται σε κριτήρια που καλύπτουν τις δικές σου και όχι τις δικές μας ανάγκες.
Υπάρχουν ένα σωρό threads που αναφέρονται σε συγκρίσεις αυτοκινήτων, υπάρχει επίσης το γενικότερο thread για τα Crossover, μπορείς να γράψεις τις εμπειρίες σου και την γνώμη σου εκεί.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι αυτοκίνητο οδηγάς, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω τον ειδήμονα και τον παντογνώστη μιλώντας για τα υπέρ και τα κατά του αυτοκινήτου σου, που ενδεχομένως την μόνη σχέση που θα είχα μ’ αυτό θα ήταν να το είχα δεί σε φωτογραφία, ή το πολύ - πολύ παρκαρισμένο κάπου.
Αν έχεις 3008 και γνωρίζεις τα προβλήματα που έχει, θα σε ακούσουμε με προσοχή. Αν θέλεις να ενημερωθείς για οτιδήποτε αφορά το 3008 από κάτοχους και χρήστες, είμαστε όλοι στην διάθεσή σου.
Σε κάθε περίπτωση, σε παρακαλώ να σεβαστείς το καλό και φιλικό κλίμα που επικρατεί σε αυτό το thread.
ΥΓ. Εντυπώσεις και κουτσομπολιά από την συνάντηση των 3008άρηδων θα γράψω το βραδάκι, γιατί τώρα συγχύστηκα...
-
pitt, μην συγχυζεσαι και παρεις κανενα λαθος χαπι απο τα νευρα σου.και εγω κατακρινω τις φερραρι(που δεν εχω)γιατι οταν περναει απο σχολειο βρισκει απο κατω στα σαμαρακια.
-
Η συνάντηση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.
Ομολογώ ότι πριν ξεκινήσουμε για Πήλιο, η σύζυγος είχε κάποιες επιφυλάξεις του είδους 'τι θα κάνω εγώ όταν εσείς θα κουβεντιάζετε με τις ώρες για τα αυτοκίνητα' και άλλα τέτοια ωραία. Οι επιφυλάξεις της όμως διαλύθηκαν μόλις βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους φίλους που μας περίμεναν πίνοντας καφεδάκια κάτω από έναν πλάτανο στην Πορταριά.
Οι συζητήσεις μας δεν επικεντρώνονταν μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά κουβεντιάζαμε και πολλά άλλα ετερόκλητα θέματα, από το λίπασμα που πρέπει να βάζουμε στις γαρδένιες που αγοράσαμε από το Πήλιο, έως το μεσοπρόθεσμο και το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας μας. Για το τελευταίο μάλιστα μετά από άφθονες μπύρες, βρήκαμε και λύσεις! Οι κυρίες της παρέας συμμετείχαν και αυτές στη συζήτηση με τον δικό του τρόπο. Όταν δηλαδή κουβεντιάζαμε για το τι λάδι χρησιμοποιούμε στο αυτοκίνητο, αυτές συζητούσαν για το λάδι που βάζουν στο φύλλο της τυρόπιτας!
Ήμασταν μια πολύ καλή παρέα και περάσαμε τόσο ωραία, που όταν φύγαμε, αγκαλιαστήκαμε συγκινημένοι και υποσχεθήκαμε να ξαναβρεθούμε.
Επιβεβαιώνω απολύτως αυτό που είπε ο Alexandr για το επίπεδο των ανθρώπων που γνώρισα!
Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου. Από όπου περνούσαμε μας έβλεπαν με απορία και αμηχανία, Κάποιες φορές ακούγαμε και διάφορα ωραία όπως:
- Τα ΠΕΖΑ! Περνάνε τα ΠΕΖΑ!
- Κι’ άλλο ίδιο, ακόμη ένα και ένα τέταρτο, περίμενε έχει κι΄άλλα...
Στον Αγ. Ιωάννη όπου μπερδεύτηκα και πήρα λάθος δρόμο με αποτέλεσμα να περάσουμε από το χωριό δύο φορές, ακούσαμε και το ωραίο: “Από την Peugeot είναι και κάνουν διαφήμιση.”
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον **Steftsak **για την ευχάριστη έκπληξη που μας ετοίμασε, μοιράζοντας μας καπελάκια με το σήμα της Peugeot, το λογότυπο του 3008 και το username του καθενός μας. Μου έδωσε και ένα επιπλέον που γράφει **drdino **και προορίζεται για τον γνωστό μοντερέητορ που μας την έσκασε και δεν ήρθε.
Ευχαριστώ τον **Zonas **που ανέλαβε να μας βρεί το ήσυχο ξενοδοχείο (παραδοσιακό κτίριο, με πισίνα, δορυφορική και όλα τα καλούδια) αλλά και να κανονίσει για το πρόγραμμά μας. Ήταν τέτοια η προετοιμασία που είχε κάνει ο μπαγάσας, που είχε μελετήσει την ιστορία και τα αξιοθέατα της περιοχής και μας έλεγε πράγματα που ούτε ξεναγός δεν τα ήξερε. Δεν παρέλειψε βέβαια και περιλάβει στο πρόγραμμα και ειδική χωμάτινη διαδρομή (παρά τις αντιρρήσεις κάποιων (γκουχ-γκουχ) ότι τα αυτοκίνητα ήταν φρεσκοπλυμένα) για να δοκιμάσουμε τις εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου. Μαζί με αυτές βέβαια δοκιμάσθηκαν και οι εκτός δρόμου αντοχές των οδηγών, αλλά αυτό δεν έχει σημασία...
Ευχαριστώ επίσης τον **Alexandr **για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες του και το χαμόγελό του που έως το βράδυ που πήρε τον δρόμο της επιστροφής, δεν το έβγαλε από πάνω του.
Τέλος ευχαριστώ για την καλή του παρέα τον καπετάνιο μας, τον captain giannis με το υπέροχο χιούμορ, την καλή και εύθυμη σύζυγο και την πανέμορφη κορούλα του.
Οι φωτογραφίες είναι από το χιονοδρομικό όπου παρά την ζέστη, είχε μια περίεργη ομίχλη που θύμιζε ταινία Χίτσκοκ.
Κάντε κλίκ στην επάνω αριστερά γωνία κάθε φωτογραφίας για να τις προβάλετε σε υψηλή ανάλυση.Εύχομαι την επόμενη φορά να καταφέρουν να έρθουν και οι υπόλοιποι φίλοι, που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να έρθουν προχθές.
-
Λαλειστατος,δεν θα μπορουσα να τα περιγραψω καλυτερα.Σας ευχαριστουμε ολους για το υπεροχο σαβατοκυριακο που μοιραστηκαμε.Περιμενουμε ανυπομονα την επομενη εξορμηση.
Peugeot 3008 '08