-
Γιά τό υγραέριο ρώτησα στήν oscar peugeot ,εκεί πού τό αγόρασα.
Επειδή ψάχνω καί ακούω καί μαθαίνω γίνομαι όλο καί πιό επιφυλακτικός.
Τά συνεργεία πού τοποθετούν υγραέριο αυξάνονται μέ γεωμετρική πρόοδο (όλοι μαστόροι,ολοι ημίθεοι).
Χρειάζεται προσοχή τόσο στίς εγγυήσεις τού οχήματος όσο καί στίς εγγυήσεις τού εγκαταστάτη τού συστήματος(πχ κατανάλωση). -
Εδώ κι ένα χρόνο πουλιέται με κινητήρα euro-5 πλέον (τον αναβάθμισαν, μείωσαν τις εκπομπές και αύξησαν λίγο την ιπποδύναμη, και υποθέτω θα μειώθηκε λίγο και η κατανάλωση). Οι επιδόσεις του μόνο μέτριες δεν είναι (το τελείως αντίθετο μάλιστα), και έχει καλή κατανάλωση για την ιπποδύναμή του και το βάρος του, ειδικά εκτός πόλης (εντάξει, μέσα στην πόλη νομίζω είναι πολύ βαρύ για να θεωρηθεί οικονομικό, όχι ότι είναι και σπάταλο όμως). Εγώ έχω την αρχική έκδοση euro-4, η οποία πληρώνει κάπως ακριβά τέλη, συμφωνώ.
παιδια να σας πω την αληθεια με τις εκπομπες καυσιμων που εχει και την καταναλωση το περασα για euro 4 (οι επιδόσεις ειναι μια χαρα)
εννοω οτι το περιμενα στις μετρησεις ECE τουλαχιστο , 1 λιτρο κατω σε καταναλωση και 140-150 εκπομπες (ισως ηταν απο τους πρωιμους euro 5 για αυτο)
τωρα οσο αφορα την υγραεριοκινηση πατε αφοβα και δεν ειναι καταντια , αποφευγεις τους λησταρχους (βλεπε κρατος) και εισαι και οικολογικος και φυσικα ησυχαζει η τσεπη σου!!!
αν εληξε η εγγυηση σας δινουν αυτοι 2 χρονια εγγυηση , αν οχι ψαχτειτε μεσω αντιπροσωπειας. -
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Γιά τό υγραέριο ρώτησα στήν oscar peugeot ,εκεί πού τό αγόρασα.
Επειδή ψάχνω καί ακούω καί μαθαίνω γίνομαι όλο καί πιό επιφυλακτικός.
Τά συνεργεία πού τοποθετούν υγραέριο αυξάνονται μέ γεωμετρική πρόοδο (όλοι μαστόροι,ολοι ημίθεοι).
Χρειάζεται προσοχή τόσο στίς εγγυήσεις τού οχήματος όσο καί στίς εγγυήσεις τού εγκαταστάτη τού συστήματος(πχ κατανάλωση).Μετά τον Μάστρο-Μήτσο tuning το Μάστρο-Μήτσος υγραέριο
-
Εγω ειχα βαλει λαμπες LED αλλα για τις HP24 δεν ειχα βρει κατι ..οποτε εκει υπαρχουν πυρακτωσεως
Να θυμησω οτι και εγω ειχα προβλημα με τον προεντατηρα της καδενας και μου το φτιαξαν.
Επιπλεον ειμαι σχεδον ετοιμος να βαλω υγραεριο μιας και δε πηρα μεταθεση...
Συγκλινω προς τη λυση της Vialle 5ης γενιας που θεωρουνται ανωτερα απο τα 4ης ..αλλα και η Vialle θεωρειται πολυ καλη
Ειναι αλλωστε η μονη που βγαζει κιτ για συγκεκριμενα αμαξια ..
http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upload/Consument_Catalogus_NL.pdf εδω υπαρχει και το αυτοκινητο μας ..το οποια μπορει να δεχτει περα απο τη τυπικη εγγυηση 2 ετων και επιπλεον 2 χρονια εγγυηση (Plus)
Σε 1 μηνα κλεινω 2 χρονια...σκεφτομαι αφου κανω αυτο το service να το γυρισω σε καθε 30000km το service.
Να σημειωσω οτι η lion με καλει καθε 20000km για 1 ολικο service (οχι μικρα-μεγαλα που αναφερονται) ...βεβαια η Peugeot δινει 30000km για service αλλωστε αυτο το δειχνει και ο δεικτης service... Υποθετω οτι απλα η ελληνικη αντιπροσωπεια της Peugeot ορισε τα 20000km για να βγαζει κανα φραγκο παραπανω (+50% δεν ειναι και λιγο) -
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Εγω ειχα βαλει λαμπες LED αλλα για τις HP24 δεν ειχα βρει κατι ..οποτε εκει υπαρχουν πυρακτωσεως
Να θυμησω οτι και εγω ειχα προβλημα με τον προεντατηρα της καδενας και μου το φτιαξαν.
Επιπλεον ειμαι σχεδον ετοιμος να βαλω υγραεριο μιας και δε πηρα μεταθεση...
Συγκλινω προς τη λυση της Vialle 5ης γενιας που θεωρουνται ανωτερα απο τα 4ης ..αλλα και η Vialle θεωρειται πολυ καλη
Ειναι αλλωστε η μονη που βγαζει κιτ για συγκεκριμενα αμαξια ..
http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upload/Consument_Catalogus_NL.pdf εδω υπαρχει και το αυτοκινητο μας ..το οποια μπορει να δεχτει περα απο τη τυπικη εγγυηση 2 ετων και επιπλεον 2 χρονια εγγυηση (Plus)
Σε 1 μηνα κλεινω 2 χρονια...σκεφτομαι αφου κανω αυτο το service να το γυρισω σε καθε 30000km το service.
Να σημειωσω οτι η lion με καλει καθε 20000km για 1 ολικο service (οχι μικρα-μεγαλα που αναφερονται) ...βεβαια η Peugeot δινει 30000km για service αλλωστε αυτο το δειχνει και ο δεικτης service... Υποθετω οτι απλα η ελληνικη αντιπροσωπεια της Peugeot ορισε τα 20000km για να βγαζει κανα φραγκο παραπανω (+50% δεν ειναι και λιγο)Στον κατάλογο της Vialle, στο δικό μας αναφέρει μόνο τον κινητήρα με κωδικό 5FW, που είναι ο μη-turbo (με τα 120 άλογα). Κακό αυτό Τον turbo δεν έχεις κι εσύ; Πάντως επειδή σε καμιά 10αριά μήνες που τελειώνει η εγγύηση θα το σκεφτώ κι εγώ πολύ σοβαρά, σαν παράκληση, ενημερώσέ μας αν τελικά κάνεις την αλλαγή ή αν βρεις κάτι (μια που το ψάχνεις πρώτος το θέμα!).
Αυτό με το service κι εμένα με απασχολεί, ο δείκτης μού λέει να ξαναπάω για service όταν φτάσω τα 60000χλμ., ενώ στην πεζό μου είπαν στα 40000χλμ. Μεγάλη διαφορά. Εσύ λες να το γυρίσεις σε service κάθε 30000χλμ και αλλαγή λαδιών κάθε 15000χλμ (αντί για κάθε 20000 και 10000 αντίστοιχα);
-
...παντως μιας και λετε για υγραεριοκινηση, ποσοι αραγε ξερουν οτι η Peugeot εν ετει 2001 ειχε βγαλει το 206 full εξοπλισμενο και ετοιμη για χρηση με υγραεριο...
Το λεω αυτο, γιατι μου κανει εντυπωση η σταση της Lion επανω σε αυτο το θεμα...οτι δεν γνωριζουν και λοιπα και λοιπα...
-
Ναι τον turbo εχω...εχω διαβασει καπου ..δε θυμαμε που οτι ολα ηταν ενταξυ σε καποιον που εβαλε στο mini του που ως γνωστο φοραει τον ιδιο κινητηρα (ο οποιος ανεφερε οτι μια παρεα με mini υγραεριο και ολα ειναι ενταξυ) . Δεν ανεφερε ομως τι συστημα εβαλε.
Οσο για το service καπως ετσι το σκεφτομαι...αλλωστε υποτιθεται τα λαδια δε 'μολυνονται' απο το υγραεριο οπως κανει αντιθετα η βενζινη αρα θα αντεχουν και παραπανω λογο της αλλαγης. -
Σε παλιοτερα online αρθρο των 4troxwn ή του αυτοτριτη (δε θυμαμε σε πιο απο τα 2) αναφερε οτι η χρηση υγραεριο ειναι ταμαμ σε κινητηρες turbo αφου η υψηλη συμπιεση ευνοει την καυση-αποδοση υγραεριου
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Σόρρυ alexandr εκανα λάθος το όνομα, τον άλλον τον Κύριο εννοώ που σφυρίζει κλέφτικα......
C'est moi...
Οσο για τις δισκόπλακες έπρεπε να γράψει κάτι στην εντολή αγοράς και αυτό γιατί αν έγραφε ότι στραβώσαν το τμήμα εγγυήσεων της lion δεν θα κάλυπτε την αξία και θα έπρεπε να τα πληρώσω γιατί ενημερωτικά τα θεωρούνε αναλώσιμα... ...Απο τι καταλαβαίνω είμαι απο τους γουρλήδες που υπάρχουν γιατί έχω φτάσει στα όρια μου,ας επλίσουμε ότι ήταν και το τελευταίο πρόβλημα.ελπίζω να καταλαβαινετε την αγανάκτησή μου.
Φίλε zoumpas, χαλάρωσε... Δεν είσαι γκαντέμης, μια χαρά είσαι.
Η μόνη βλάβη που δεν συνέβη σε άλλον, είναι του τεντωτήρα της καδένας. Το πρόβλημα της αντλίας το αντιμετώπισαν αρκετοί φίλοι και αντιμετωπίσθηκε με αλλαγή από την αντιπροσωπεία. Ίσως θα έπρεπε η Peugeot να τις ανακαλέσει, γιατί αν κρίνω από τα κρούσματα που είχαμε εμείς εδώ, πρόκειται για συστηματική βλάβη.
Για τους δίσκους των φρένων, μη το πείς ούτε στον παπά...
Απ΄όσο γνωρίζω, καμία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων δεν καλύπτει τους δίσκους. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υλικά τριβής, τις λάμπες, τον συμπλέκτη, τις μπαταρίες τα αμορτισέρ κλπ. Θα έλεγα λοιπόν ότι μάλλον είσαι τυχερούλης που δεν έδωσες μία και έχεις καινούριους δίσκους...Δηλαδή με το σκεπτικό αυτό, όταν βρέχει δεν θα πρέπει να κυκλοφορούμε έξω και να μην πατάμε καθόλου φρένο,δεν νομίζω ότι στέκει αυτό πού λες γιατί τότε θα αλλαζαμε δισκόπλακες κάθε λίγο.Όσο για τον τεντωντήρα το έχει αναφέρει και κάποιοσ πιο κάτω και μάλλον θα είναι απο τα πρώτα αυτοκίνητα σαν το δικό του.Μακάρι να έχει τύχη μόνο σε εμάσ.
-
Ο χρήστης zoumpas έγραψε:
Δηλαδή με το σκεπτικό αυτό, όταν βρέχει δεν θα πρέπει να κυκλοφορούμε έξω και να μην πατάμε καθόλου φρένο,δεν νομίζω ότι στέκει αυτό πού λες γιατί τότε θα αλλαζαμε δισκόπλακες κάθε λίγο.Αναφέρθηκα σε 'παγωμένα νερό' και σε 'ζεματιστούς δίσκους'. Αν έχεις κατέβει από βουνό οδηγώντας σβέλτα και με φορτωμένο αυτοκίνητο, τότε καταλαβαίνεις τι εννοώ 'ζεματιστούς δίσκους'. Δεν σου είπα να μη το πλένεις!
Οι δίσκοι έχουν ανοχές και το νερό τρης βροχής τους ψύχει ομοιόμορφα. Γενικώς δεν είναι φρόνιμο να ρίχνει κανείς παγωμένο νερό σε καυτό μέταλλο, είτε αυτό είναι δίσκος, είτε πολλαπλή εξαγωγής, είτε το... 'μάτι' της κουζίνας.
...παντως μιας και λετε για υγραεριοκινηση, ποσοι αραγε ξερουν οτι η Peugeot εν ετει 2001 ειχε βγαλει το 206 full εξοπλισμενο και ετοιμη για χρηση με υγραεριο...
Το λεω αυτο, γιατι μου κανει εντυπωση η σταση της Lion επανω σε αυτο το θεμα...οτι δεν γνωριζουν και λοιπα και λοιπα...Μπα! Καλώς το παιδί. Που είσαι εσύ βρε; Χάθηκες...
Ίσως να εννοούσαν αυτόν τον κινητήρα όταν μου είπαν στην Lion για 'μικρό, παλαιάς σχεδίασης και φυσικά χωρίς υπερσυμπιεστή'.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Μπα! Καλώς το παιδί. Που είσαι εσύ βρε; Χάθηκες......εδω ειμαι, παρακολουθω διαβαζω και μαθαινω απο τους μεγαλυτερους...και αρα γεροντοτερους!!!
Τις τελευταιες μερες 'απολαμβανω' τις βολτες με το 3008 μεσα στην Αθηνα , μιας και το 206 με αφησε απο τρομπα βενζινης...
Το οποιο 3008 εκανε το πρωτο του service στα 10.000 χιλιομετρα πριν το Πασχα... οπου εκει εμαθα οτι το turbo που εχουμε, δεν χρειαζεται να περιμενεις λιγο πριν ξεκινησεις or οταν σταματας οπως συμβαινει σε αλλα turbo (βλ. GOLF GT)...
Τις υπεροχες μπαρες οροφης που εχεις ετοιμαζομαι να βαλω τωρα μολις βρω λιγο χρονο...
-
Ο χρήστης steftsak έγραψε:
Μπα! Καλώς το παιδί. Που είσαι εσύ βρε; Χάθηκες...
...εδω ειμαι, παρακολουθω διαβαζω και μαθαινω απο τους μεγαλυτερους...και αρα γεροντοτερους!!!
Χμμμ... η politically correct έκφραση είναι 'ωριμώτεροι'.
Το οποιο 3008 εκανε το πρωτο του service στα 10.000 χιλιομετρα πριν το Πασχα... οπου εκει εμαθα οτι το turbo που εχουμε, δεν χρειαζεται να περιμενεις λιγο πριν ξεκινησεις or οταν σταματας οπως συμβαινει σε αλλα turbo (βλ. GOLF GT)...
Γιατί αυτό; Καλά στο ξεκίνημα ενδεχομένως το καταλαβαίνω (το πολύ - πολύ να μην έχεις ισχύ) αλλά στο σταμάτημα; Ξέσκισμα και σβήσιμο; Δεν ζεσταίνεται όπως τα άλλα; Έχει άλλο τρόπο ψύξης;
Εγώ πάντως εξακολουθώ να το πηγαίνω 'γλυκά' λίγο πριν φτάσω στον προορισμό μου.Τις υπεροχες μπαρες οροφης που εχεις ετοιμαζομαι να βαλω τωρα μολις βρω λιγο χρονο...
Με γειά σου! Ετοιμαζόμαστε για ταξίδι; Πού θα πάμε;
Εκτός από την αρχική ρύθμιση (που για λόγους ασφαλείας επέμεναν να μου την κάνουν στην Lion) δεν χρειάζεται χρόνος για την τοποθέτησή τους. Μπαίνουν & βγαίνουν σε δευτερόλεπτα.Προς όλους: Μια που ο steftsak έχει μπάρες και σίγουρα θέλει να τις δοκιμάσει, προτείνω συνάντηση φίλων, κάπου στο μέσον της επικράτειας (για να βολεύει τους εκ βορράν και νότου ορμώμενους) κάποιο από τα προσεχή Σαββατοκύριακα.
Όλοι οι κάτοχοι 3οο8 καλοδεχούμενοι!Τι λέτε;
Υ.Γ.: Alexandr, μη στενοχωριέσαι που δεν θα έχει χιόνια, θα πάμε να βρούμε λάσπες...
-
Με προλαβες Pitt. Το σκεφτομουν απο καιρο αυτην την προταση. Μεσα ειμαι εγω. Προτεινω Λαρισα που ειναι στο κεντρο.Η συναντηση μπορι να συνδυασει διαδρομες στον Κισσαβο που ειναι super αυτον τον καιρο, με καταληξη για ψαρι στα παραλια της Λαρισας ή κρεας σε ορεινο χωριο...
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Με προλαβες Pitt. Το σκεφτομουν απο καιρο αυτην την προταση. Μεσα ειμαι εγω. Προτεινω Λαρισα που ειναι στο κεντρο.Η συναντηση μπορι να συνδυασει διαδρομες στον Κισσαβο που ειναι super αυτον τον καιρο, με καταληξη για ψαρι στα παραλια της Λαρισας ή κρεας σε ορεινο χωριο...Ωραία!
Όσον αφορά τον τόπο, νομίζω ότι εκτός από αυτό που προτείνεις, έχουμε πολλές εναλλακτικές να διαλέξουμε και με ωραία μέρη για διανυκτέρευση: Βόλος/Πήλιο, Τρίκαλα/Ελάτη/Περτούλι, Καρδίτσα/Λίμνη Πλαστήρα ή όλα τα παραπάνω μαζί!
Όσον αφορά το χρόνο, προτείνω το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου. Οι πνευματικώς εργαζόμενοι θα μπορούν να συνεχίσουν το σορολόπι και την επομένη...
Για να δούμε τι λένε και οι φίλοι μας;
-
Βρε τι μου κάνετε τώρα! Ολόκληρο ΣΚ μου είναι αδύνατο τουλάχιστον μέχρι τέλη Ιουνίου (λόγω διαφόρων οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων, βαφτίσεις, εκδηλώσεις κόρης, κτλ.), αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μια ημερήσια βόλτα σε ένα από τα λίγα Σ ή Κ που έχω ελεύθερα (ακόμη και αν οι υπόλοιποι κανονίσετε ΣΚ) προς κεντρική Ελλάδα, για να σας γνωρίσω κιόλας. Μην ανυσηχείτε , οι ημερήσιες 'μακρυνές' βόλτες είναι η ειδικότης μου, ειδικά όταν είμαι χωρίς την οικογένεια! Βόλτα στον Κίσσαβο και μετά παραλία ή ορεινό χωριό που λέει ο ZONAS το βρίσκω πολύ καλή πρόταση.
Και για να το προχωρήσω λίγο, μια που είμαι ο δύσκολος της υπόθεσης, κοιτώντας τα ηλεκτρονικά μου τεφτέρια, είμαι διαθέσιμος Κυ 5/6, Σα 25/6 και Σα 2/7 (ίσως τότε μπορώ και την Κυ 3/7). Το ξέρω, λιγες ελεύθερες μέρες, αλλά ...
Edit: Με πρόλαβε ο Pitt, δυστυχώς για το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος έχω ήδη κανονίσει
-
...καλημερα,
Καταρχας για το turbo που ειπε ο φιλος Pitt, ναι εχει διαφορετικο τροπο ψυξης απο αλλους κινητηρες και γι'αυτο δεν χρειαζεται να περιμενεις οπως εγραψα πιο πανω...
Βεβαιως η προταση του Pitt ειναι ακρως ενδιαφερουσα θα ελεγα...
Ωραια θα ηταν επισης να φορτωναμε τα 3008 στο καραβακι, να βγαιναμε Italy και οπου βλεπαμε παραλια, να σταματαγαμε για βουτια...
Anyway, για να μην μας την πει ο administrator και για να μην ζαλιζουμε οσους δεν ενδιαφερονται, προτεινω να αναλαβει καποιος να το συντονισει ολο αυτο , με private messages...
-
...επισης μια παρα πολυ ωραια εκδρομη/διαδρομη , ειναι και η εξης...Ναυπλιο-Τολο-Ιρια-Επιδαυρο-Κοστα -Σπετσες.
Για κοιταχτε το λιγο...
Τωρα, το να μας βολευει ολους ενα μερος, οκ, κατανοητο, αλλα ετσι, θα πηγαινουμε συνεχεια Κεντρικη Ελλαδα...δεν πειραζει, σε καποιο ταξιδι θα ειναι πιο κοντα ο προορισμος σε καποιους, σε ενα αλλο σε καποιους αλλους...
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Και για να το προχωρήσω λίγο, μια που είμαι ο δύσκολος της υπόθεσης, κοιτώντας τα ηλεκτρονικά μου τεφτέρια, είμαι διαθέσιμος Κυ 5/6, Σα 25/6 και Σα 2/7 (ίσως τότε μπορώ και την Κυ 3/7). Το ξέρω, λιγες ελεύθερες μέρες, αλλά ...Εντάξει κύριε Υπουργέ! Καταλάβαμε.
Το χειμώνα με τα χιόνια κάθε μέρα στα βουνά και μόλις έλιωσαν τα χιόνια, δεν βρίσκουμε χρόνο.Ωραια θα ηταν επισης να φορτωναμε τα 3008 στο καραβακι, να βγαιναμε Italy και οπου βλεπαμε παραλια, να σταματαγαμε για βουτια...
...επισης μια παρα πολυ ωραια εκδρομη/διαδρομη , ειναι και η εξης...Ναυπλιο-Τολο-Ιρια-Επιδαυρο-Κοστα -Σπετσες.
Τωρα, το να μας βολευει ολους ενα μερος, οκ, κατανοητο, αλλα ετσι, θα πηγαινουμε συνεχεια Κεντρικη Ελλαδα...δεν πειραζει, σε καποιο ταξιδι θα ειναι πιο κοντα ο προορισμος σε καποιους, σε ενα αλλο σε καποιους αλλους...Φίλτατε steftsak, η Ελλάδα μας έχει πολλά όμορφα μέρη και διαδρομές, αλλά είναι η πρώτη μας συνάντηση. Για αρχή λοιπόν ας μοιράσουμε την απόσταση για να ευκολυνθούν όλοι και μετά βλέπουμε.
Anyway, για να μην μας την πει ο administrator και για να μην ζαλιζουμε οσους δεν ενδιαφερονται, προτεινω να αναλαβει καποιος να το συντονισει ολο αυτο , με private messages...
Έχεις δίκαιο, ας κρατήσουμε το thread καθαρό.
Προς το παρόν είμαστε τέσσερις. Θα στείλω PM και σε άλλους χρήστες που ίσως δεν επισκέπτονται το forum συχνά.
Το που και πότε θα πάμε, θα το συζητήσουμε με e-mail.Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει μαζί μας, ας μου στείλει PM.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Και για να το προχωρήσω λίγο, μια που είμαι ο δύσκολος της υπόθεσης, κοιτώντας τα ηλεκτρονικά μου τεφτέρια, είμαι διαθέσιμος Κυ 5/6, Σα 25/6 και Σα 2/7 (ίσως τότε μπορώ και την Κυ 3/7). Το ξέρω, λιγες ελεύθερες μέρες, αλλά ...
Εντάξει κύριε Υπουργέ! Καταλάβαμε.
Το χειμώνα με τα χιόνια κάθε μέρα στα βουνά και μόλις έλιωσαν τα χιόνια, δεν βρίσκουμε χρόνο.Άστα, και τον χειμώνα ημερήσιες εξορμήσεις ήταν κυρίως, και μάλιστα κυρίως καθημερινές (σε περισσευούμενες περσινές άδειες! ). Στα επόμενα ΣΚ, ακόμη χειρότερα, μου έχει πράγματι τύχει σε καθένα από κάτι. Ελπίζω πάντως να καταφέρω να σας συναντήσω.
Τα υπόλοιπα με ΠΜ!
ΥΓ. Υπουργός; Φτου, φτου, φτου, μακριά από εμάς!
-
Θέλω καί εγώ νά δηλώσω συμμετοχή στήν συνάντηση.Αναμένω.
Peugeot 3008 '08