-
Ψήνομαι από φίλους νά βάλλω υγραέριο.Θά πάω στήν Πεζω νά τό κυτάξω.
-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Ψήνομαι από φίλους νά βάλλω υγραέριο.Θά πάω στήν Πεζω νά τό κυτάξω.Αν μπορέσεις γράψε μας τι θα σου πουν. Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι μήπως και κάνω καμιά τέτοια κίνηση όταν λήξει η εργοστασιακή εγγύηση. Για να μη φάω όλα μου τα λεφτά σε βενζίνες. Το είχα αποφασίσει να περιορίσω λίγο τις βόλτες για να κάνω λίγη οικονομία. Και μετά έκανα 8000χλμ. σε 2,5 μήνες
Δεν κόβεται το άτιμο το Πεζάκι (ή Πεζάρα, μάλλον), εξάρτηση είναι! -
Καλό μήνα σε όλους.
Ξέροντας ότι αντιπροσωπίες άλλων αυτοκινήτων βάζουν επισήμως αέριο, ρώτησα την LION πριν από μήνες και η απάντηση ήταν αρνητική. Μου ανέφεραν πολλούς λόγους αλλά θυμάμαι τον βασικότερο, τον υπερσυμπιεστή...
Μου είπαν μάλιστα ότι η Peugeot θα βγάλει έναν κινητήρα που θα μπορεί να κάψει αέριο, αλλά επρόκειτο για κάποιον μικρό, παλαιάς σχεδίασης και φυσικά χωρίς υπερσυμπιεστή.
Εν ολίγοις μου συνέστησαν να το ξεχάσω...
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Το είχα αποφασίσει να περιορίσω λίγο τις βόλτες για να κάνω λίγη οικονομία. Και μετά έκανα 8000χλμ. σε 2,5 μήνες Δεν κόβεται το άτιμο το Πεζάκι (ή Πεζάρα, μάλλον), εξάρτηση είναι!Άκουσα ότι ο Παπακωνσταντίνου θα ζητήσει να αναγράφουμε στο Ε1 τα χιλιόμετρα του κοντέρ και όποιος κάνει 8.000km σε 2,5 μήνες θα του παίρνουν το τουτού...
-
ωραιο αυτοκινητο αλλα με κινητηρα euro 4 υστερει πολυ (μεγαλη καταναλωση , μετριες επιδοσεις , πολυ ρυποι και επομενως ακριβα τελη κυκλοφοριας), ειδικα με την τιμη που εχει παει η βενζινη!!! αν τους έκοβε και του κανανε καμμια αναβαθμιση θα το επαιρνα με τη μια.
Οσο για υγραεριοκίνηση πιστευω ότι σε οποιοδήποτε κινητήρα μπαίνει το αέριο αρκεί να υπάρχουν οι ανάλογες ρυθμίσεις και τροποποιήσεις με το ανάλογο σύστημα.....
(σε κινητήρες turbo μπαίνει υγρού ψεκασμού απ όσο έχω ακούσει ψάξτε το λίγο....) -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
ωραιο αυτοκινητο αλλα με κινητηρα euro 4 υστερει πολυ (μεγαλη καταναλωση , μετριες επιδοσεις , πολυ ρυποι και επομενως ακριβα τελη κυκλοφοριας), ειδικα με την τιμη που εχει παει η βενζινη!!! αν τους έκοβε και του κανανε καμμια αναβαθμιση θα το επαιρνα με τη μια.Αν έχεις ενδοιασμούς για την κλάση Euro του κινητήρα, τότε τρέχα να το πάρεις γιατί ο κινητήρας του από πέρσι ήδη είναι Euro 5...
Τώρα τι εννοείς λέγοντας 'μεγάλη κατανάλωση' (6,7 l/100km φορτωμένο σε ταξίδι) και 'μέτριες επιδόσεις' (156Hp) ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Τι τιμές κατάλωσης, ισχύος και ρύπων θα ήθελες για ένα αυτοκίνητο σαν το 3οο8;
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
ωραιο αυτοκινητο αλλα με κινητηρα euro 4 υστερει πολυ (μεγαλη καταναλωση , μετριες επιδοσεις , πολυ ρυποι και επομενως ακριβα τελη κυκλοφοριας), ειδικα με την τιμη που εχει παει η βενζινη!!! αν τους έκοβε και του κανανε καμμια αναβαθμιση θα το επαιρνα με τη μια.
Οσο για υγραεριοκίνηση πιστευω ότι σε οποιοδήποτε κινητήρα μπαίνει το αέριο αρκεί να υπάρχουν οι ανάλογες ρυθμίσεις και τροποποιήσεις με το ανάλογο σύστημα.....
(σε κινητήρες turbo μπαίνει υγρού ψεκασμού απ όσο έχω ακούσει ψάξτε το λίγο....)Εδώ κι ένα χρόνο πουλιέται με κινητήρα euro-5 πλέον (τον αναβάθμισαν, μείωσαν τις εκπομπές και αύξησαν λίγο την ιπποδύναμη, και υποθέτω θα μειώθηκε λίγο και η κατανάλωση). Οι επιδόσεις του μόνο μέτριες δεν είναι (το τελείως αντίθετο μάλιστα), και έχει καλή κατανάλωση για την ιπποδύναμή του και το βάρος του, ειδικά εκτός πόλης (εντάξει, μέσα στην πόλη νομίζω είναι πολύ βαρύ για να θεωρηθεί οικονομικό, όχι ότι είναι και σπάταλο όμως). Εγώ έχω την αρχική έκδοση euro-4, η οποία πληρώνει κάπως ακριβά τέλη, συμφωνώ.
Σε σχέση με το παλιό μου Corolla του 97, των 86 ίππων και του 35% μικρότερου βάρους (1500 κιλά vs 1000 κιλά) καίει σχεδόν τα ίδια (ίσως λίγο λιγότερο εκτός και λίγο περισσότερο εντός πόλης) - για να δούμε και πόσο προόδευσε η τεχνολογία! Για να μην πω ότι το Matiz της συζύγου με το 1/2 του βάρους και το 1/3 της ιπποδύναμης υπολογίζω ότι καίει μόνο 1-2 lt/100km λιγότερα από το 3008 στην πόλη.
Το δικό μου πρόβλημα είναι τα πάρα πολλά χλμ που κάνω (και αρκετά και μέσα στην πόλη, στις ανηφοριές και κατηφοριές της Κυψέλης, που είναι ότι χειρότερο), και όχι ότι δεν είναι οικονομικό. Ίσως βέβαια καλό θα ήταν να αποκτήσει κανένα start-stop και κανένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας (για μένα που το χρησιμοποιώ στην πόλη!).
Πάντως νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες ότι πρέπει να μπαίνουν υγρού ψεκασμού, εξάλλου το έχω διαβάσει στο αντίστοιχο thread. Βέβαια, άλλο να σου το κάνει αυτό η ίδια η αντιπροσωπεία (με ότι συνεπάγεται για εγγύηση κτλ.). Να δούμε, μήπως αλλάξει κάποια στιγμή αυτό.
Πού μας έχουν καταντήσει
Edit: όπα, με πρόλαβε ο Pitt!
-
και σε μενα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν ξεχνα το. Τωρα αν πας σε αλλο συνεργειο δεν ξερω.
alexandr αν βρεθεις καλοκαιρι σε παραλια Λαρισας δοκιμασε διασχιση Μαυροβουνιου απο Σκητη σε Ελαφο. Την εκανα τωρα το Πασχα (συνδυασμος πατημενου χωματοδρομου, κακοτραχαλου με αρκετα λασπωδη σημεια που σου αρεσουν). Μονο ομως που πρεπει να μου πεις να σου γραψω την διαδρομη με λεπτομερεια, αλλιως χανεσαι ευκολα.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
...
Άκουσα ότι ο Παπακωνσταντίνου θα ζητήσει να αναγράφουμε στο Ε1 τα χιλιόμετρα του κοντέρ και όποιος κάνει 8.000km σε 2,5 μήνες θα του παίρνουν το τουτού...Ωχ, με βλέπω σύντομα με το νέο οικονομικό μοντέλο πεζό 2. (Μη του βάζεις ιδέες τώρα!)
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
και σε μενα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν ξεχνα το. Τωρα αν πας σε αλλο συνεργειο δεν ξερω.alexandr αν βρεθεις καλοκαιρι σε παραλια Λαρισας δοκιμασε διασχιση Μαυροβουνιου απο Σκητη σε Ελαφο. Την εκανα τωρα το Πασχα (συνδυασμος πατημενου χωματοδρομου, κακοτραχαλου με αρκετα λασπωδη σημεια που σου αρεσουν). Μονο ομως που πρεπει να μου πεις να σου γραψω την διαδρομη με λεπτομερεια, αλλιως χανεσαι ευκολα.
Ωραία, μ'αρέσουν αυτά Όταν βρεις χρόνο στείλε μου με ΠΜ καμιά οδηγία (έχω και έναν ωραίο λεπτομερή χάρτη της περιοχής).
-
1.Το δικο μου δέν είναι τουρμπί.(120 ίπποι)
2.Πήγα καί μού είπαν γίνεται ή δουλειά μας γύρω στά 1600-1700 ευρουλάκια ,καί μαλιστα τήν τοποθέτηση κάνει η skoda.
3.Ρώτησα καί αλλού,μού έδοσαν τήν ίδια τιμή.
4.Ψάχνω προδιαγραφές,εγγυήσεις κλπ πρίν κατασταλάξω.
5,Ολοι παρουσιάζουν το σύστημα πού πουλάνε ώς τό καλύτερο,καί εγώ πού δέν έχω τόσες γνώσεις είμαι επιφυλακτικός.
6.Θά σάς κρατώ ενήμερους. -
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου για το peugeot 3008.Αγορασα το 3008 το 8/20009 με τουσ 150 ιππους και εκτοτε εχω αντιμετωπισει παρα πολλα προβληματα,οπωσ εχω αντικαταστησει 1)αντλια νερου 2) τεντωντηρασ,καδενα,γλιστρεσ, 3)και προχτεσ ακουσον ακουσον δισκοπλακεσ.Nα σας ενημερωσω οτι το αυτοκινητο εχει μονο 18800 χιλιομετρα τα οποια ειναι μονο σε ταξιδια με πολυ καλη χρηση και service στις αντιπροσωπειεσ.Περιττο να σας πω τι εγω τραβηξει για να αντικαταστησω τα παραπανω ανταλλακτικα απο τις αντιπροσωπειες ολοκληρη οδυσσεια.Αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε αν εχετε εντοπισει και αλλα προβληματα γιατι ειμαι ετοιμοσ να το πουλησω και δεν το θελω αλλα δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στα συνεργεια.Ελεος!!!!!
-
Ο χρήστης zoumpas έγραψε:
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου για το peugeot 3008.Αγορασα το 3008 το 8/20009 με τουσ 150 ιππους και εκτοτε εχω αντιμετωπισει παρα πολλα προβληματα,οπωσ εχω αντικαταστησει 1)αντλια νερου 2) τεντωντηρασ,καδενα,γλιστρεσ, 3)και προχτεσ ακουσον ακουσον δισκοπλακεσ.Nα σας ενημερωσω οτι το αυτοκινητο εχει μονο 18800 χιλιομετρα τα οποια ειναι μονο σε ταξιδια με πολυ καλη χρηση και service στις αντιπροσωπειεσ.Περιττο να σας πω τι εγω τραβηξει για να αντικαταστησω τα παραπανω ανταλλακτικα απο τις αντιπροσωπειες ολοκληρη οδυσσεια.Αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε αν εχετε εντοπισει και αλλα προβληματα γιατι ειμαι ετοιμοσ να το πουλησω και δεν το θελω αλλα δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στα συνεργεια.Ελεος!!!!!Εγώ πάντως πέρα από το άλλαγμα της αντλίας νερού (που ήταν προφανώς ελαττωματική παρτίδα) δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα (είμαι στα 38000χλμ.).
-
Ε δεν έμεινε να βγάλει και τπτ άλλο
-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Ψήνομαι από φίλους νά βάλλω υγραέριο.Θά πάω στήν Πεζω νά τό κυτάξω.2.Πήγα καί μού είπαν γίνεται ή δουλειά μας γύρω στά 1600-1700 ευρουλάκια ,καί μαλιστα τήν τοποθέτηση κάνει η skoda.
Billi, σε παρακαλώ διευκρίνισέ μας, πήγες στην Lion ΕΛΛΑΣ και σου είπαν ότι μπορεί να εγκατασταθεί;
Το αναλαμβάνει η Lion αλλά το τοποθετεί η αντιπροσωπεία της Skoda;
Τι γίνεται με την εγγύηση του αυτοκινήτου, μετά την εγκατάσταση;
Μήπως πήγες σε ιδιώτη αντιπρόσωπο της Lion ΕΛΛΑΣ και όχι στην Lion ΕΛΛΑΣ;
Λίγο δύσκολο να λένε διαφορετικά πράγματα σε κάθε υποκατάστημά τους.Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου για το peugeot 3008.Αγορασα το 3008 το 8/20009 με τουσ 150 ιππους και εκτοτε εχω αντιμετωπισει παρα πολλα προβληματα,οπωσ εχω αντικαταστησει 1)αντλια νερου 2) τεντωντηρασ,καδενα,γλιστρεσ, 3)και προχτεσ ακουσον ακουσον δισκοπλακεσ.Nα σας ενημερωσω οτι το αυτοκινητο εχει μονο 18800 χιλιομετρα τα οποια ειναι μονο σε ταξιδια με πολυ καλη χρηση και service στις αντιπροσωπειεσ.Περιττο να σας πω τι εγω τραβηξει για να αντικαταστησω τα παραπανω ανταλλακτικα απο τις αντιπροσωπειες ολοκληρη οδυσσεια.
Εγώ πάντως πέρα από το άλλαγμα της αντλίας νερού (που ήταν προφανώς ελαττωματική παρτίδα) δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα (είμαι στα 38000χλμ.).
Zoumpas, μέτρα καλά τις αποδείξεις που θα καταθέσεις με το Ε1 γιατί με την τύχη που έχεις στοιχηματίζω ότι θα είσαι μέσα στο δείγμα...
Σε μένα βέβαια ούτε η αντλία παρουσίασε πρόβλημα ακόμη.
Τι ακριβώς έγινε με τους δίσκους των φρένων και τους άλλαξες; Φαγώθηκαν στα 19.000km ή τις στράβωσες;Αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε αν εχετε εντοπισει και αλλα προβληματα γιατι ειμαι ετοιμοσ να το πουλησω και δεν το θελω αλλα δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στα συνεργεια.Ελεος!!!!!
Στα 1.544 σχόλια των προηγούμενων σελίδων θα δεις τα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες. Για να μη κουράζεσαι και εκτός από το πρόβλημα της αντλίας που προανέφερε και ο Alexandr, οι υπόλοιπες 'συστηματικές βλάβες' συνοψίζονται σε ψιλοτριξίματα στις πόρτες και αδυναμία του ηχοσυστήματος να κρατήσει την ρύθμιση του RDS...
Αν μου διαφεύγει κάτι, ας το αναφέρει κάποιος φίλος.
-
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου για το peugeot 3008.Αγορασα το 3008 το 8/20009 με τουσ 150 ιππους και εκτοτε εχω αντιμετωπισει παρα πολλα προβληματα,οπωσ εχω αντικαταστησει 1)αντλια νερου 2) τεντωντηρασ,καδενα,γλιστρεσ, 3)και προχτεσ ακουσον ακουσον δισκοπλακεσ.Nα σας ενημερωσω οτι το αυτοκινητο εχει μονο 18800 χιλιομετρα τα οποια ειναι μονο σε ταξιδια με πολυ καλη χρηση και service στις αντιπροσωπειεσ.Περιττο να σας πω τι εγω τραβηξει για να αντικαταστησω τα παραπανω ανταλλακτικα απο τις αντιπροσωπειες ολοκληρη οδυσσεια.Αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε αν εχετε εντοπισει και αλλα προβληματα γιατι ειμαι ετοιμοσ να το πουλησω και δεν το θελω αλλα δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στα συνεργεια.Ελεος!!!!!Στα 47000 εγω μονο τη γνωστη αντλια νερου αλλαξα. Με τον τεντωτηρα καδενας μαλλον σχολαστικοι ηταν στην αντιπροσωπεια σου και την αλλαξαν, γιατι και σε μενα μου ειπαν οτι αυτος ο θορυβος στο μαρσαρισμα εινα προσωρινος και θελει μονο υπομονη και ομαλη επιταχυνση στα πρωτα δευτερολεπτα του ξεκινηματος στις κρυες μερες. Τωρα εχει εξαφανιστει.Οσο για τα τριξιματα του Pitt εγω στη δεξια πισω πορτα εχω απο την αρχη που αγορασα το αμαξι (κακη συναρμογη απο την αρχη). Το ιδιο προβλημα ειχα και με GOLF FSI απο τη αρχη. Κατα τα αλλα μια χαρα
Συνιστω παντως ακραδαντα δερματινο σαλονι και ηλιοροφη ιδιως για οσους εχουν παιδια...
-
Γελας με τον πόνο μου alexandr σου εύχομαι να μην σου τύχει όπως και σε κανέναν άλλον.Όσο για τις δισκόπλακες τις βγάλαμε και δεν φαινόνταν τίποτα,τα συμπτώματα ήταν οταν πήγα να φρενάρω στα 130 χιλιομετρα το τίμονι έπαιζε σαν τρέλο και γενικώσ δεν κρατούσε καθόλου το αυτοκίνητο.Ο μηχανικός είπε αστοχία υλικου ό γκαντέμης λέμε.Οσο για τον τεντωτήρα ενημερώτικα ZONAS και εμένα στην αρχή το έκανε για λίγο και μετα σταματούσε αλλα μετα απο καποίο διάστημα το έκανε συνέχεια και εκανε στο τελός σαν τρακτέρ.Για να ξέρετε και τι παίζει με τον τεντωτήρα είναι ο ιδιοσ που φοράει το 207 και είναι ελατωματικός και τι εννοω ειναι πιο μαλακοσ απο οτι πρεπει και υπαρχει περιπτωση να χαλάσει και την καδένα και την γλίστρα που εμένα μου τα αλλάξαν όλα, οι καινουργιοι ειναι οκ ετσι μου ειπαν μεσα απο την lion και μετα απο πολλη μεγαλη φασαρια μου τα αντικαταστησαν γιατι στην αρχη δεν μπορούσα να το αποδείξω.Αυτα που λένε είναι φθηνές δικαιολογίεσ για να μην τα αλλάξουν οσο είναι στην εγγύηση,αν περάσει ο χρόνος θα στα αντικαταστήσουν φυσικά με το αζημιωτο και ας βγω ψευτης που δεν το νομίζω.
-
Γελας με τον πόνο μου alexandr σου εύχομαι να μην σου τύχει όπως και σε κανέναν άλλον.Όσο για τις δισκόπλακες τις βγάλαμε και δεν φαινόνταν τίποτα,τα συμπτώματα ήταν οταν πήγα να φρενάρω στα 130 χιλιομετρα το τίμονι έπαιζε σαν τρέλο και γενικώσ δεν κρατούσε καθόλου το αυτοκίνητο.Ο μηχανικός είπε αστοχία υλικου ό γκαντέμης λέμε.Οσο για τον τεντωτήρα ενημερώτικα ZONAS και εμένα στην αρχή το έκανε για λίγο και μετα σταματούσε αλλα μετα απο καποίο διάστημα το έκανε συνέχεια και εκανε στο τελός σαν τρακτέρ.Για να ξέρετε και τι παίζει με τον τεντωτήρα είναι ο ιδιοσ που φοράει το 207 και είναι ελατωματικός και τι εννοω ειναι πιο μαλακοσ απο οτι πρεπει και υπαρχει περιπτωση να χαλάσει και την καδένα και την γλίστρα που εμένα μου τα αλλάξαν όλα, οι καινουργιοι ειναι οκ ετσι μου ειπαν μεσα απο την lion και μετα απο πολλη μεγαλη φασαρια μου τα αντικαταστησαν γιατι στην αρχη δεν μπορούσα να το αποδείξω.Αυτα που λένε είναι φθηνές δικαιολογίεσ για να μην τα αλλάξουν οσο είναι στην εγγύηση,αν περάσει ο χρόνος θα στα αντικαταστήσουν φυσικά με το αζημιωτο και ας βγω ψευτης που δεν το νομίζω.Γελάω με τον πόνο σου, πού το είδες αυτό; Μάλλον θα αναφέρεσε στο επόμενο ποστ του drdino.
Από ότι βλέπω πρέπει να είσαι από τους πρώτους που το πήρες, αν η παρτίδα του τεντωτήρα ήταν ελαττωματική ίσως ήταν στα πολύ πρώτα, γιατί δεν έχει αναφέρει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο. Είναι σπάσιμο πάντως να σου πετυχαίνουν τέτοια σε καινούριο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Γελάω με τον πόνο σου, πού το είδες αυτό; Μάλλον θα αναφέρεσε στο επόμενο ποστ του drdino.Μάλλον εμένα εννοεί, γι' αυτό που είπα για τις αποδείξεις του Ε1.
Όσο για τις δισκόπλακες τις βγάλαμε και δεν φαινόνταν τίποτα,τα συμπτώματα ήταν οταν πήγα να φρενάρω στα 130 χιλιομετρα το τίμονι έπαιζε σαν τρέλο και γενικώσ δεν κρατούσε καθόλου το αυτοκίνητο.Ο μηχανικός είπε αστοχία υλικου ό γκαντέμης λέμε.
Περίεργη η απάντηση του μηχανικού! Αστοχία υλικού θα ήταν αν είχαν σπασίματα ή περίεργες φθορές, αλλά εσύ λες ότι δεν φαίνονταν τίποτα. Μέτρησες το οβάλ πριν την αντικατάσταση; Όταν φρέναρες ομαλά, αισθανόσουν στο πόδι σου διακύμανση από το πεντάλ του φρένου;
Από αυτά που περιγράφεις θα έλεγα ότι μάλλον είχαν στραβώσει οι δίσκοι φρένων. Είναι εύκολο να το καταφέρεις, ιδίως άμα πέσεις σε παγωμένα νερά ενώ οι δίσκοι σου είναι ζεματιστοί.Αν συμβαίνει αυτό, τότε δεν θα έλεγα ότι είναι πρόβλημα του αυτοκινήτου, απλά ακολουθεί και αυτό τους νόμους της φυσικής...
-
Σόρρυ alexandr εκανα λάθος το όνομα, τον άλλον τον Κύριο εννοώ που σφυρίζει κλέφτικα......Οσο για τις δισκόπλακες έπρεπε να γράψει κάτι στην εντολή αγοράς και αυτό γιατί αν έγραφε ότι στραβώσαν το τμήμα εγγυήσεων της lion δεν θα κάλυπτε την αξία και θα έπρεπε να τα πληρώσω γιατί ενημερωτικά τα θεωρούνε αναλώσιμα.Απλως και σε αυτον φάνηκε παράξενο γιατί τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου ηταν λίγα και οπτικά δεν φαινόνταν τίποτα.Σίγουρα θα έχουν στραβώσει αλλιωσ δεν εξηγήτε αυτο,οσο για τα νερά δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι τέτοιο γιατί όπωσ έχω προάναφερει, τα χιλιόμετρα τα έχει κάνει σε ταξίδια με ελάχιστα φρένα και τα τακάκια σχεδόν καινούργια.Οσο για τεντωντήρα ίσως έχεις δίκιο ήταν απο τα πρώτα που βγήκαν 8/2009 και μετά το διορθώσαν.Τελος πάντων απλά ήθελα να αναφέρω αυτά τα προβλήματα που εχουν συμβεί σε εμένα,ώστε να δω αν έχουν εμφανιστεί και σε κανέναν αλλον.Απο τι καταλαβαίνω είμαι απο τους γουρλήδες που υπάρχουν γιατί έχω φτάσει στα όρια μου,ας επλίσουμε ότι ήταν και το τελευταίο πρόβλημα.ελπίζω να καταλαβαινετε την αγανάκτησή μου.
-
Σόρρυ alexandr εκανα λάθος το όνομα, τον άλλον τον Κύριο εννοώ που σφυρίζει κλέφτικα......C'est moi...
Οσο για τις δισκόπλακες έπρεπε να γράψει κάτι στην εντολή αγοράς και αυτό γιατί αν έγραφε ότι στραβώσαν το τμήμα εγγυήσεων της lion δεν θα κάλυπτε την αξία και θα έπρεπε να τα πληρώσω γιατί ενημερωτικά τα θεωρούνε αναλώσιμα... ...Απο τι καταλαβαίνω είμαι απο τους γουρλήδες που υπάρχουν γιατί έχω φτάσει στα όρια μου,ας επλίσουμε ότι ήταν και το τελευταίο πρόβλημα.ελπίζω να καταλαβαινετε την αγανάκτησή μου.
Φίλε zoumpas, χαλάρωσε... Δεν είσαι γκαντέμης, μια χαρά είσαι.
Η μόνη βλάβη που δεν συνέβη σε άλλον, είναι του τεντωτήρα της καδένας. Το πρόβλημα της αντλίας το αντιμετώπισαν αρκετοί φίλοι και αντιμετωπίσθηκε με αλλαγή από την αντιπροσωπεία. Ίσως θα έπρεπε η Peugeot να τις ανακαλέσει, γιατί αν κρίνω από τα κρούσματα που είχαμε εμείς εδώ, πρόκειται για συστηματική βλάβη.
Για τους δίσκους των φρένων, μη το πείς ούτε στον παπά...
Απ΄όσο γνωρίζω, καμία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων δεν καλύπτει τους δίσκους. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υλικά τριβής, τις λάμπες, τον συμπλέκτη, τις μπαταρίες τα αμορτισέρ κλπ. Θα έλεγα λοιπόν ότι μάλλον είσαι τυχερούλης που δεν έδωσες μία και έχεις καινούριους δίσκους...
Peugeot 3008 '08