May 3, 2011, 8:31 PM

Γελας με τον πόνο μου alexandr σου εύχομαι να μην σου τύχει όπως και σε κανέναν άλλον.Όσο για τις δισκόπλακες τις βγάλαμε και δεν φαινόνταν τίποτα,τα συμπτώματα ήταν οταν πήγα να φρενάρω στα 130 χιλιομετρα το τίμονι έπαιζε σαν τρέλο και γενικώσ δεν κρατούσε καθόλου το αυτοκίνητο.Ο μηχανικός είπε αστοχία υλικου ό γκαντέμης λέμε.Οσο για τον τεντωτήρα ενημερώτικα ZONAS και εμένα στην αρχή το έκανε για λίγο και μετα σταματούσε αλλα μετα απο καποίο διάστημα το έκανε συνέχεια και εκανε στο τελός σαν τρακτέρ.Για να ξέρετε και τι παίζει με τον τεντωτήρα είναι ο ιδιοσ που φοράει το 207 και είναι ελατωματικός και τι εννοω ειναι πιο μαλακοσ απο οτι πρεπει και υπαρχει περιπτωση να χαλάσει και την καδένα και την γλίστρα που εμένα μου τα αλλάξαν όλα, οι καινουργιοι ειναι οκ ετσι μου ειπαν μεσα απο την lion και μετα απο πολλη μεγαλη φασαρια μου τα αντικαταστησαν γιατι στην αρχη δεν μπορούσα να το αποδείξω.Αυτα που λένε είναι φθηνές δικαιολογίεσ για να μην τα αλλάξουν οσο είναι στην εγγύηση,αν περάσει ο χρόνος θα στα αντικαταστήσουν φυσικά με το αζημιωτο και ας βγω ψευτης που δεν το νομίζω.