-
Λογικα θα το βρω online σε καποιο Ολλανδικο site. Οσο για την εγκατασταση θα απεθυνθω σε καποιο καταστημα που κανει εγκαταστασεις ηχοσυστηματων και υποθετω οτι θα ειναι ευκολο για αυτους.
-
Επισης αν κατσεις στο πισωκαθισμα θα δεις οτι τα μπασα ειναι πολυ καλυτερα. μαλλον εχει να κανει με τα πισω ηχεια. Μια μερα ενω ειχα ανοικτο το συστημα, μπηκα στο πισω καθισμα να φτιαξω κατι και με το που εκλεισα τη πορτα επαθα πλακα απο τα μπασα που ακουγα. μετα πηγα παλι μπροστα και τα εχασα. Ισως τελικα η καλυτερη λυση ειναι η επισκεψη σε ενα ειδικο καταστημα να μου προτεινουν οικονομικους τροπους βελτιωσης της ποιοτητας του ηχου
-
Ο χρήστης Ταξιάρχης έγραψε:
Επισης αν κατσεις στο πισωκαθισμα θα δεις οτι τα μπασα ειναι πολυ καλυτερα.Στις χαμηλές συχνότητες δεν έχουμε κατευθυντικότητα. Λίγο δύσκολο να διακρίνεις διαφορά στα μπάσα μεταξύ των εμπρός και πίσω θέσεων. Ίσως ο ήχος σου άρεσε πίσω λόγω καλύτερης στερεοφωνικής εικόνας.
Αν είσαι 'παλαβός' με τον ήχο και δεν σου χρειάζεται η ρεζέρβα, σκέψου και την λύση του S/W JBL που μπαίνει στη θέση της ρεζέρβας. Αν θυμάμαι καλά ήταν στα extra επιλογές του αυτοκινήτου. Θα χρειασθεί να το οδηγήσεις με ενισχυτή που συνήθως τοποθετείται στο ντουλαπάκι που βρίσκεται πίσω αριστερά στο πορτμπαγκάζ, κάτω από τον φακό.
Να χαίρεσαι τον γιόκα σου!
-
Γεια και χαρά!! Μου κάηκε το ένα λαμπάκι για το φως ημέρας και πήγα να το αλλάξω, μετά από 15' προσπάθεια του μηχανικού για να το βγάλει διαπίστωσαν ότι δεν το είχαν και αφού έψαξαν στο site για ανταλλακτικά της PEUGEOT μου είπαν ότι έκανε 45 € και φυσικά τα απενεργοποίησα και τα δύο. Ενδεικτικά η λάμπα για την μεγάλη σκάλα κοστίζει 10 €. Τώρα θα μου πεις ότι τα φώτα ημέρας δεν είναι απαραίτητα, τι θα γίνει όμως όταν καεί το φλας που νομίζω ότι είναι ίδια λάμπα; Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα για τα ανταλλακτικά γενικότερα θα μας βοηθούσε.
-
Το μανουάλι τι τύπο λάμπας αναφέρει;
-
Ψάχνω μπας και το βρω. Δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα, ίσως το απόγευμα.
-
Mε μια γρήγορη ματιά είναι HP 24W και έχει όντως 37 ευρώ + ΦΠΑ = 45,5.
Ψάχνω να δω αν υπάρχουν έξω, περίεργο.Όντως είναι (σχεδόν) η ίδια λάμπα με αυτή των φλας, αυτή είναι λευκή ενώ των άλλων είναι πορτοκαλί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε μια γρήγορη ματιά είναι HP 24W και έχει όντως 37 ευρώ + ΦΠΑ = 45,5.
Ψάχνω να δω αν υπάρχουν έξω, περίεργο.Όντως είναι (σχεδόν) η ίδια λάμπα με αυτή των φλας, αυτή είναι λευκή ενώ των άλλων είναι πορτοκαλί.
Ναι, HP24 είναι σύμφωνα με το manual (το ίδιο και τα φλας). Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι λάμπες και είναι τόσο ακριβές; Έχουν μέσα πολύτιμους λίθους;
-
Τελικά είναι φτηνά εδώ, σε site της Δανίας το βρήκα 47,5 €. Υπάρχουν και καλά νέα, άλλαξα το πίσω stop στο με 2,30 €.
-
Ο χρήστης Ταξιάρχης έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο καιρο απουσιας λογω αφιξης του διαδοχου, επιστρεφω ψαχνοντας το θεμα του ηχοσυστηματος.
Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος και με τιποτα δε μπορω να πετυχω τον ιδανικο ηχο ακομα και με CD που στο στερεοφωνικο ειναι απιστευτο.
Οι σκεψεις πολλες:Να αλλαξω τα ηχεια με πολυ καλυτερα (και αν χρειαζεται να βαλω και ενισχυτη).
Να παραγειλω απο το εξωτερικο το subwoofer που εχει η Peugeot ολλανδιας
http://www.peugeot.nl/media/deliacms/me ... ff095d.pdf
η τελος να δω αν υπαρχει επιτελους καποιο 2din που υποστηριζει και τη προσβαση στις παρεμετρους του οχηματος.Περιμενω οποια πληροφορια εχετε.
Για δες εδω : http://cgi.ebay.fr/PEUGEOT-308-3008-CIT ... 3a6415f0bf
-
Αλλαξα τελικα λαστικα. Πηρα τα ιδια (primacy), αλλα αμεσως σε ταξιδι διαπιστωσα προβλημα ευθυγραμμισης (τραβουσε στα δεξια).Γυριζοντας πηγα στον λαστιχα, μου εκανε ευθυγραμμιση με laser και αμεσως μετα σε ταξιδι παλι εντονοτερο το προβλημα.Πηγα στην αντιπροσωπεια με εκανε ευθυγραμμιση και διαπιστωσε αλλαζοντας τα δυο μπροστινα λαστιχα πλευρα οτι εχουν προβλημα τα λαστιχα λογω διαφορετικης ημερομηνιας παραγωγης (3110,3110,3210,2510). Τελικα εβαλαν τα μπρος πισω και τωρα παει προς τα αριστερα. Ισχυει αυτο περι ημερομηνιας παραγωγης; Καμια ιδέα;Πηρα πντως τον λαστιχα και μου ειπε οτι δεν ισχυει...Γιατι ομως με το που εγινε η αλλαγη δεξια αριστερα, αλλαξε και η κλιση απο δεξια αριστερα...
-
Είναι στραβά τα λάστιχα.
-
Ζητάς αλλαγή εντός εγγύησης.
-
Θα του πούνε να κάνει 2-3.000 χλμ
ελπίζοντας ότι
- θα φθαρούν τα λάστιχα και θα ισιώσουν
- θα συνηθίσει το αμάξι να τραβάει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα του πούνε να κάνει 2-3.000 χλμελπίζοντας ότι
- θα φθαρούν τα λάστιχα και θα ισιώσουν
- θα συνηθίσει το αμάξι να τραβάει.
Αυτο μου εέπαν απο την αντιπροσωπεια. Αυριο θα παω για ζυγοσταθμιση στον λαστιχα να τα δει. Οψομεθα...
-
Εντάξει, σε 40000χλμ θα τα αλλάξεις πάλι, ούτε 40000χλμ υπομονή δεν μπορείς να κάνεις;
Είναι μη μπλέξεις φίλε Zonas, μάλλον είναι τα στραβά λάστιχα που είπαν οι από πάνω, και άντε να το παραδεχτεί ο λαστιχάς τώρα αυτό!
-
Ο λαστιχας γελουσε.Ετυχε να ειναι και εκει ενας αντιπροσψπος της Michelin αλλα δεν μπορουσα σημερα να παω. Το κοβω να μην τα αλλαζει. Ετσι και αλλιως του χρονου κατα το καλοκαιρι,Θεου θελοντος θα τα αλλαξω παλι.
Παρατηρησα ομως σε ιδιο ταξιδι 300χλμ αυξηση καταναλωσης απο 9.4 σε 9.8. Μηπως ειναι ο αναπρογραμματισμος που εκαναν, μηπως τα νεα λαστιχα που ειναι αφθαρτα ή μηπως επειδη ειναι στραβα και δεν υπαρχει σωστη ευθγραμμιση...
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Ο λαστιχας γελουσε.Ετυχε να ειναι και εκει ενας αντιπροσψπος της Michelin αλλα δεν μπορουσα σημερα να παω. Το κοβω να μην τα αλλαζει. Ετσι και αλλιως του χρονου κατα το καλοκαιρι,Θεου θελοντος θα τα αλλαξω παλι.Παρατηρησα ομως σε ιδιο ταξιδι 300χλμ αυξηση καταναλωσης απο 9.4 σε 9.8. Μηπως ειναι ο αναπρογραμματισμος που εκαναν, μηπως τα νεα λαστιχα που ειναι αφθαρτα ή μηπως επειδη ειναι στραβα και δεν υπαρχει σωστη ευθγραμμιση...
Τι εννοείς αναπρογραμματισμός; Την αναβάθμιση του υπολογιστή του αυτοκινήτου που σου περάσαν στο σέρβις; Γιατί αυτήν η αναβάθμιση την κατανάλωση δεν την επηρέασε σίγουρα.
-
Την καταναλωση δεν την επηρεασε βεβαια, μηπως ομως βελτιωσε τον υπολογισμο στο trip comp καθως υπηρχε καποια αποκλιση
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Την καταναλωση δεν την επηρεασε βεβαια, μηπως ομως βελτιωσε τον υπολογισμο στο trip comp καθως υπηρχε καποια αποκλισηΌχι, δυστυχώς, στο δικό μου έχει την ίδια απόκλιση που είχε και πριν. Ήταν κάτι που έλπιζα ότι θα μπορούσε να κάνει η αναβάθμιση, αλλά ατύχησα!
Peugeot 3008 '08