-
Αυτο το forum να μην μπορεις να ανεβασεις φωτογραφιες...
-
γεια σας παληκαρια, μπαινω σφηνα σε ασχετο σημειο, αρχισατε να περνατε κτεο? ποσα μετρα το μαλλι?σε 10 μερες επιστρεφω και μου φαινεται οτι ηρθε η ωρα του να περασει κτεο,αν δεν ειμαι ηδη εκπροθεσμος.τι κανονιζουμε για φετος?
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Νομίζω ότι το ανταλλακτικό της ζώνης είναι ίδιο για πολλά μοντέλα. οπότε λογικά θα βρω κατι έξω σε καινούργιο με λίγα χρήματα.Θα σας ενημερώσω. Στο κάτω κάτω , είναι μόνο το ένα μέρος , αυτό που δένει κάτω από το κάθισμα.
Ελπίζω να υπάρχει σαν ανταλλακτικό μόνο το κομμάτι με το συρματόσχοινο και όχι κομπλέ μαζί με τον προεντατήρα.
Το πρόβλημα με τη ζώνη μάλλον προέκυψε από τα μπισκοτάκια και πατατάκια που μπαίνουν εκεί μέσα.
Χα, χα, χα! Σταμάτα βρε να μασουλάς όταν οδηγείς...και δέσε τα ζουζούνια σου στα πίσω καθίσματα.
Αν είναι όπως το λές, λύγισε το συρματόσχοινο προς τα πίσω και προσπάθησε να ρουφήξεις τα τρόφιμα με μια δυνατή ηλεκτρική σκούπα που καταλήγει σε στενό ρύγχος. Αφού τα βγάλεις, ψέκασέ το με λίγο λιπαντικό spray.Τώρα τελευταία κάποια πρωινά δε δουλεύει το ηλεκτρονικό χειρόφρενο και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ τη βέργα. Δε ξέρω αν οφείλεται στο κρύο σε συνδυασμό με το ότι το παρκάρω με κλίση. Ωστόσο, μετά από λίγο λύνεται το πρόβλημα. Πάντως όταν βιάζεσαι πρωί πρωί να πας σχολεία και σχετικά σε σπάνε τα νεύρα.
Η μπαταρία σου να είναι σε καλή κατάσταση; Έχω την εντύπωση ότι στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες (δεν το έχω πρόχειρο τώρα για να το επιβεβαιώσω) αναφέρει ότι όταν κάνει παγωνιά, να μη ενεργοποιείς το ηλεκτρικό χειρόφρενο γιατί μπορεί να παγώσει και να κολήσει.
Φέτος αν είμαστε καλά νομίζω ότι οφείλουμε να κάνουμε ότι δεν κάναμε πέρσι. Μπήκαν και νέα μέλη. Κάντε οικονομία για ένα διήμερο...
Τι άλλη οικονομία να κάνουμε; Τα κόψαμε όλα...
Άσε που πρέπει να μαζέψουμε παράδες για να βάλουμε GPS Tracker και Kill Switch.
Πάντως για ένα διήμερο νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.την ευλογια σου γεροντα, παλι κλαιγεσαι? τι θα τα κανεις τα λεφτα? για ανασκουμπωθητε να κατεβετε χανια φετος.σπιτι υπαρχει 200 τμ και κοιμιζει 3 ζευγαρια.αναμενω
-
Ο χρήστης captain giannis έγραψε:
γεια σας παληκαρια, μπαινω σφηνα σε ασχετο σημειο, αρχισατε να περνατε κτεο? ποσα μετρα το μαλλι?σε 10 μερες επιστρεφω και μου φαινεται οτι ηρθε η ωρα του να περασει κτεο,αν δεν ειμαι ηδη εκπροθεσμος.τι κανονιζουμε για φετος?Γειά σου καπετάνιε! ΚΤΕΟ πέρασα πριν λίγους μήνες και μου στοίχισε 35€.
Επειδή βλέπω ότι στα Χανιά οι τιμές είναι ακριβότερες, σου προτείνω να έρθεις εδώ να το περάσεις και με την ευκαιρία να βρεθούμε.Χαιρετισμούς και καλή επάνοδο στην πατρίδα...
-
μολις θυμηθηκα οτι επρεπε να το περασω το γεναρη ,αρα...we drunk him
-
Καλή χρονιά σε όλους.
Χάθηκα από το forum.
Αύριο πρώτα ο Θεός θα το πάω για servise και κάποια στιγμή θα αναλύσω και τις δικές μου εμπειρίες.
Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τις Γαλλίδες σας. -
Γεια χαρά κι από εμένα.Αγόρασα κι εγώ πριν από καμιά 10ρια μέρες ένα μεταχειρισμένο (06/10/10 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με 38,000χ.χλμ) Peugeot 3008 prenium 120hp vapor grey.
Έχω διαβάσει και τις 196 σελίδες και νιώθω πραγματικά σαν να σας ξέρω από παλιά πολλούς εδώ μέσα.
Το αυτοκίνητο το πήραμε για την καθημερινότητα της γυναίκας μου και φυσικά για τα ταξίδια μας. Πρόσφατα γίναμε τετραμελής οικογένεια και το τίμιο i10 ήταν πλέον πολύ μικρό γι εμάς,έτσι το θυσιάσαμε για το 3008.
Ήμουν και εγώ στο δίλημμα 120,150 ή 156 άλογα αλλά το πρώτο που με ένοιαζε ήταν τα λίγα χιλιόμετρα και η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου.Γενικά είμαι υπομονετικός στην οδήγηση μου και δεν υπερβαίνω σχεδόν ποτέ τα 130 χλμ/ώρα(ιδιαίτερα τώρα με δύο παιδιά) οπότε δεν είχα πρόβλημα να επιλέξω τα 120 ατμοσφαιρικά άλογα μιας και με τα turbo είμαι λίγο επιφυλακτικός.
Σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τα 120 άλογα αλλά θεωρώ ότι το σασμάν θα έπρεπε να είναι 6άρι έτσι ωστε στα 120 να έχεις περίπου 3000 στροφές και όχι 3.500- 1.Το αυτοκίνητο είναι για τη γυναίκα μου
2.Το δικό μου αυτοκίνητο είναι NISSAN
3.Το χρώμα αυτοκινήτου μου είναι Vapor Grey
4.Είμαι από τη ΘεσσαΛονίκη
Με ποιόν μοιάζω?
- 1.Το αυτοκίνητο είναι για τη γυναίκα μου
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους !!
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε μου βγάζει μήνυμα να κάνω ελέγχω στην πίεση του αέρα στα λάστιχα , κάνω των έλεγχο οι πιέσεις είναι ΟΚ μετά από λίγο καιρό το ξαναεμφανίζει το μήνυμα αυτό γίνετε εδώ και δύο μήνες το αυτοκίνητο έχει 58000χλμ. καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ? -
Φίλε είναι απλώς χαλασμένος ο αισθητήρας που έχεις σε κάποια ρόδα σου.
Ο δικός μου ο πίσω δεξια είναι έτσι.Για να καταλάβεις ποιος είναι πρέπει να το πας στην αντιπροσωπία .
Εγώ δεν το άλλαξα, καθώς αν θυμάμαι καλά κοστίζει 70-100 ευρώ ο ένας. -
Ο χρήστης tiniakos31 έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους.
Χάθηκα από το forum.
Αύριο πρώτα ο Θεός θα το πάω για servise και κάποια στιγμή θα αναλύσω και τις δικές μου εμπειρίες.
Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τις Γαλλίδες σας.Γειά σου Τηνιακέ. Περιμένω να ακούσω τις εμπειρίες σου, όπως περιμένω και τις προπέρσινες φωτογραφίες από τον γάμο...
Έχω διαβάσει και τις 196 σελίδες
Καλωσόρισες και χαρά στο κουράγιο σου!
2.Το δικό μου αυτοκίνητο είναι NISSAN
3.Το χρώμα αυτοκινήτου μου είναι Vapor Grey
4.Είμαι από τη ΘεσσαΛονίκη
Με ποιόν μοιάζω?
Έλα μου ντε;
Το nickname έχει να κάνει με την δουλειά σου;Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους !!
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε μου βγάζει μήνυμα να κάνω ελέγχω στην πίεση του αέρα στα λάστιχα , κάνω των έλεγχο οι πιέσεις είναι ΟΚ μετά από λίγο καιρό το ξαναεμφανίζει το μήνυμα αυτό γίνετε εδώ και δύο μήνες το αυτοκίνητο έχει 58000χλμ. καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ?Αν και απάντησε ο silversurferGR, έχω κάποιους ενδοιασμούς με τον τρόπο που περιγράφεις το πρόβλημα. Λες ότι κάνεις έλεγχο και μετά από λίγο καιρό ξαναεμφανίζεται το μήνυμα, αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι μετά τον έλεγχο (και προφανώς την συμπλήρωση αέρα) η ένδειξη σβήνει. Υποθέτω ότι προσθέτεις αέρα διότι δεν μπορεί να σβήνει το μήνυμα απλώς με την τοποθέτηση του πιεσόμετρου στην βαλβίδα...
Αν είναι έτσι, τότε φαίνεται ότι κάποιο ελαστικό σου χάνει αέρα. Πήγες σε βουλκανιζατέρ να ελέγξεις μήπως έχει κάτι καρφωμένο σε κάποιο ελαστικό;
Φίλε είναι απλώς χαλασμένος ο αισθητήρας που έχεις σε κάποια ρόδα σου.
Ο δικός μου ο πίσω δεξια είναι έτσι.Για να καταλάβεις ποιος είναι πρέπει να το πας στην αντιπροσωπία .Γιατί να πάει στην αντιπροσωπεία για να καταλάβει ποιό ελαστικό αφορά, όταν το μήνυμα στον πίνακα λέει ποιό ελαστικό έχει χαμηλή πίεση αέρα; Προφανώς ούτε όλες οι βλάβες δεν είναι ίδιες ούτε τα αίτια και η αντιμετώπιση είναι ίδια. Ένας αισθητήρας μπορεί για διάφορους λόγους να πάψει να επικοινωνεί με το TPMS (μηχανική καταπόνηση συνήθως σε κάποιο βουλκανιζατέρ, εξάντληση της μπαταρίας του, τοποθέτηση του ελαστικού σε διαφορετική θέση από την αρχική) ή μπορεί να δίνει λανθασμένη ένδειξη. Αν συμβαίνει το πρώτο (το TPMS δεν επικοινωνεί με τον αισθητήρες) στην οθόνη προβάλλεται ένα μήνυμα σαν το 'tyre pressure not monitored' ενώ στις άλλες περιπτώσεις το μήνυμα καταδεικνύει και το ελαστικό που έχει πρόβλημα.
-
Το μήνυμα που εμφανίζει δεν αναφέρει ότι έχω απώλεια αέρα απλά μου υπενθυμίζει ότι πρέπει να κάνω ελέγχω την πίεση των ελαστικών κάτι σαν προληπτικό έλεγχο
Και αφού μου βγάζει την ειδοποίηση πήγα έκανα τον έλεγχο απλά οι πιέσεις ήταν κανονικές !!!
Για λίγο καιρό σταμάτησε να βγάζει την ένδειξη δηλ. για καμιά εβδομάδα και μετά πάλι τα ίδια , το αυτοκίνητο το έχω 3,5 χρόνια και δεν έχω αλλάξει μπαταρία ακόμα το αναφέρω για το λόγο ότι όλοι αυτοί οι αισθητήρες είναι ευαίσθητοι. -
Ο χρήστης sakis.a έγραψε:
Το μήνυμα που εμφανίζει δεν αναφέρει ότι έχω απώλεια αέρα απλά μου υπενθυμίζει ότι πρέπει να κάνω ελέγχω την πίεση των ελαστικών κάτι σαν προληπτικό έλεγχοΚαλό θα ήταν να μας πείς τι ακριβώς μήνυμα σου εμφανίζει. Μήνυμα για προληπτικό έλεγχο... δεν το καταλαβαίνω.
Δύο φορές μου εμφανίσθηκε μήνυμα που μου έλεγε σε ποιο τροχό είχα πρόβλημα. Το TPMS με έσωσε γιατί την πρώτη φορά ετοιμαζόμουν για μακρινό ταξίδι. Την γλύτωσαν επίσης και τα ελαστικά γιατί το σύστημα με ενημέρωσε εγκαίρως και δεν πρόλαβαν να φθαρούν. Και τις δύο φορές δεν φαινόταν εξωτερικά 'καθισμένα' τα ελαστικά, αλλά και τις δύο φορές υπήρχαν καρφάκια. Αν έβλεπα την πίεση των ελαστικών, θα το είχα αντιληφθεί, αλλά ποιος την ελέγχει κάθε μέρα.
το αυτοκίνητο το έχω 3,5 χρόνια και δεν έχω αλλάξει μπαταρία ακόμα το αναφέρω για το λόγο ότι όλοι αυτοί οι αισθητήρες είναι ευαίσθητοι.
Δεν είναι καθόλου ευαίσθητοι, ίσα- ίσα, είναι κατασκευασμένοι να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, σε υψηλές ταχύτητες περιστροφής και σε κάθε λογής κραδασμούς. Παρουσιάζουν βέβαια μια 'αλλεργία' στους τεράστιους λεβιέδες που χρησιμοποιούν στα βουλκανιζατέρ για να βγάζουν τα ελαστικά...
Όταν αναφέρθηκα σε μπαταρία, δεν εννοούσα την μπαταρία του οχήματος αλλά αυτήν που έχει μέσα κάθε αισθητήρας. Δυστυχώς η μπαταρίες αυτές δεν αντικαθίστανται και όταν εξαντληθούν, αχρηστεύεται ολόκληρος ο (πανάκριβος) αισθητήρας.
-
Προφανώς δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που σου αναφέρει ότι το τάδε λάστιχο έχει πρόβλημα.
Αλλά στο tyre pressure is not monitoring.
Αυτό κατάλαβα από τα συμφραζόμενα.
Η μπαταρία που αναφέρεις , μπορεί και αλλάζει; -
Με πρόλαβες όσο έγραφα.
-
Το nickname έχει να κάνει με την δουλειά σου;
Ναι
-
Καλησπερα
Προκειται να κανω μεταβιβαση ενος 3008, τι κωδικους θα πρεπει να παραλαβω μιας και ο ιδιοκτητης δεν ξερει τι ακριβως εχει ?
Υπαρχει κωδικος ραδιωφονου και κωδικος immobilizer ?
Αυτα υπαρχουν σε γραπτη μορφη? Σε καρτα?
Ευχαριστω
Β -
Είχα διαβάσει παλαιότερα για φθορές στο τιμόνι από κάποιο φίλο και θα ήθελα να το σχολιάσω λίγο μιας και το δικό μου έχει ένα ξεφλουδισματάκι.Το πρόβλημα αυτό το έχω δει και σε πολλά 3008 στο car.gr αλλά και σε 308 που έψαχνα παλαιότερα.Το θεωρώ ντροπή για ένα αυτοκίνητο που καινούριο κοστίζει κάτι παραπάνω από 20 χιλιάρικα όταν μάλιστα αυτοκίνητα των 10 χιλιάδων όπως το Micra (δερμάτινο τιμόνι) που το έχω για εκπαιδευτικό και το έχουν πιάσει εκατοντάδες ξένα χέρια δεν έχει πάθει το παραμικρό.
Όταν το πήρα (μεταχειρισμένο) ρώτησα στην αντιπροσωπεία εάν θα ήθελα να το αλλάξω πόσο πάει και μου είπαν περίπου 120-150 Ε και θέλει και κανα δυο μέρες γιατί πρέπει να ξηλωθεί με προσοχή (αερόσακος) και να ξαναραφτεί. -
Ο χρήστης vangelisd έγραψε:
Υπαρχει κωδικος ραδιωφονου και κωδικος immobilizer ?Όχι.
Βεβαιώσου όμως ότι έχεις τον αντάπτορα (καρυδάκι) για το ξεκλείδωμα των μπουλονιών ασφαλείας των τροχών.Είχα διαβάσει παλαιότερα για φθορές στο τιμόνι από κάποιο φίλο και θα ήθελα να το σχολιάσω λίγο μιας και το δικό μου έχει ένα ξεφλουδισματάκι.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, παρουσιάσθηκε ξεφλούδισμα στον Alexander που διορθώθηκε με αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης. Πάντως ξεφλούδισμα με πιάσιμο ή σφίξιμο του τιμονιού πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί. Αν παίζει κάποιος ασυναίσθητα με τα νυχάκια του στο τιμόνι, είναι άλλο θέμα...
-
Συν τα δαχτυλιδια.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συν τα δαχτυλιδια.Σωστά!
Peugeot 3008 '08