-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Παιδια δεν εχω αναφερει ποτε διαρροη για αμορτισερ ..ουτε κοστος ! Δεν εχω ιδεα απο αυτα !Σωστα ηταν ο iomy με τον Pitt σε μια παλαιοτερη συζητηση
viewtopic.php?f=15&t=31997&start=2370 -
Για όλα φταίνε τα τζαπωνια καθώς το συστημα είναι της KYB
Sent from Corsair's brick
-
να τα λέμε αυτά..........αλλά κάπου διάβασα οτι δίνουν τα χαλασμένα στους κουτούς τους Γάλλους!
-
Χρόνια πολλά σε όλο το φόρουμ, με υγεία και όμορφα ταξίδια.
Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση της μηχανής του 3008 (κάτοχος turbo 150 hp). Οποιαδήποτε αξιόπιστη και δοκιμασμένη πρόταση για συνεργείο στη Θεσσαλονίκη θα μου ήταν πολύτιμη.Ευχαριστώ προκαταβολικά... -
Απο εμπειρια φιλου με 207 rallye(το ιδιο κινητηρα εχετε), πηγαινε στο Πορφυρη. Ειναι στα hondos center στη Περιφερειακη που παει για Ευοσμο. Συνεργαζεται με etuners που εχουν ασχοληθει πολυ με το συγκεκριμενο κινητηρα. Σταδια βελτιωσης για το κινητηρα σου:
http://www.e-tuners.com/?s=13&t=78 -
Ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μια επίσκεψη.
-
πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να διαχειριστεί το αμάξι περισσότερα άλογα;
Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι δεν του είναι λίγα τα 150.
Και ρεπρίζ έχει και άνετα πιάνει τα 150, αλλά εγώ προσωπικά δεν το πατάω παραπάνω.Εκτός αν κάνεις και μετατροπές και σε φρένα, αμορτισέρ κ.λ.π .
Αλλά τότε χάνεις τον μαλακό χαρακτήρα του αυτοκινήτου; -
με ενα πρωτο σταδιο στα 200 αλογα δεν εχει θεμα το αμαξι(ειδικα αν φορανε τα ιδια φρενα με το 207rallye/gt). Τωρα σχετικα με αμορτισερ ο φιλος φοραει coilover γιατι το εχει χαμηλωσει 5 ποντους.
Με το προγραμμα θα βελτιωσει λιγο την ροπη του αυτοκινητου και θα κανει καλυτερο ξεσπασμα. Επισης θα βελτιωσει και τα μειγματα καθως ειναι γνωστο πως το μαμα προγραμμα ειναι λιγο φτωχο σε μειγμα(psclub.gr/etuners.gr).
Να φαντασω καθε 30.000χλμ κανετε καθαρισμο βαλβιδων για να μην εχετε θεματα οπως εδω:
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=357 -
Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πάρεις τέτοιο αυτοκίνητο και μετά να το χαμηλώσεις.
Θα έπαιρνα το 508 ή κάποιο άλλο αν ήθελα και χώρους και τούρμπο. -
Ο φιλος μου εχει το 207 rallye, απλα επειδη εχουν τον ιδιο κινητηρα για αυτο ειπα στον zisispap καποια σταδια βελτιωσης δοκιμασμενα
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
με ενα πρωτο σταδιο στα 200 αλογα δεν εχει θεμα το αμαξι(ειδικα αν φορανε τα ιδια φρενα με το 207rallye/gt). Τωρα σχετικα με αμορτισερ ο φιλος φοραει coilover γιατι το εχει χαμηλωσει 5 ποντους.
Με το προγραμμα θα βελτιωσει λιγο την ροπη του αυτοκινητου και θα κανει καλυτερο ξεσπασμα. Επισης θα βελτιωσει και τα μειγματα καθως ειναι γνωστο πως το μαμα προγραμμα ειναι λιγο φτωχο σε μειγμα(psclub.gr/etuners.gr).
Να φαντασω καθε 30.000χλμ κανετε καθαρισμο βαλβιδων για να μην εχετε θεματα οπως εδω:
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=357Πολυ ενδιαφερον αυτο το link...Εχω πει οτι εδω και παρα πολυ καιρο νιωθω πτωση ισχυος στο αυτοκινητο και μετα απο πολυ ψαξιμο ειχα βρει οτι χρειαζεται 'decarbonatation' ..που προφανως ειναι το διωξιμο ολης αυτη της 'μουργας' στις βαλβιδες (και διωρθωμα του προβληματος μεσω ανοιγματος της κυλινδροκεφαλης..πραγμα που δε κανει κανενα συνεργειο peygeot πουθενα στην Ευρωπη)
-
Ο καθαρισμός μια χαρά γίνεται και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, απλά ίσως όχι σε όλα τα συνεργεία.
-
Τα επίσημα συνεργεία κάνουν αυτόν τον καθαρισμό μέσα στα τακτικά service;
Τι θα έγραφε το βιβλίοπ των service αν μου έχουν κάνει τέτοια εργασία;
Πόσο κοστίζει περίπου;Υπάρχει κανένα καθαριστικό-υγρό που μπαίνει στην βενζίνη και μπορεί να τα καθαρίσει;
-
Το υγρο που βαζεις για καθαρισμο βαλβιδων καθε 30.000χλμ ειναι για να διαλευει τις επικαθησεις, εννοειται πως αν δεν το εχεις κανει ποτε και εχεις καμια 60αρια χιλιαδες χλμ δεν προκειται να σου κανει δουλεια και πας για ανοιγμα. Ο φιλος καθοτι ψειρας χρησιμοποιει της Protec(νομιζω ετσι γραφεται) και μπορεις να το ριξεις ειτε στα λαδια, ειτε απο ενα σημειο της εισαγωγης αν θυμαμαι καλα, ειτε μεσα στη βενζινη. Υπαρχουν ατομα που το ριχνουν και απο τα 3 μερη για να ειναι σιγουροι ενω αλλοι μονο απο το ντεποζιτο βενζινης.
Περι συνεργειων δεν γνωριζω καθοτι δεν εχω peygeot -
Πως θα καθαρίσει αν το ρίχνεις στο ντεπόζιτο της βενζινης όταν οι βαλβίδες δεν έρχονται σε επαφη μαζί του; :hmm:
Sent from Corsair's brick
-
γιατι υπαρχει καθαριστικο για τις βαλβιδες/αυλους που το ριχνεις μεσα στο λιπαντικο του κινητηρα?
-
Αγαπητοί φίλοι. Εχω αγοράσει τον Νοέμβριο του 2009 το Peugut 3008 με 150 HP , και μου έχει παρουσιάσει φοβερά προβλήματα.Στα 9.750 χιλιόμετρα αναγκάστηκα να αλλάξω δίσκο πλατώ , στα 15.000 χιλιόμετρα αντικατέστησαν με εγγύηση την μηχανή ,γιατί έχανε λάδια , και τώρα στα 52.500 χιλιόμετρα αναγκάστηκα να αλλάξω πάλι δίσκο - πλατώ. Τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να υπάρχουν. Και συγκεκριμμένα δεν μπορώ να παρκάρω το αυτοκίνητο σε κατηφόρα , γιατί δεν μπορείς να κάνεις όπισθεν , καθότι το βάρος του οχήματος υπερνικά την δύναμη για όπισθεν , με αποτέλεσμα να πατάς συνέχεχεια συμπλέκτη και να καίς τον δίσκο. Η μηχανή συνεχίζει να καίει κάθε 5000 χιλιόμετρα 1,5 λίτρο λαδιού. Και το τραγελαφικό μετά την αλλάγη δίσκου πλατω στα 52.500 χιλιόμετρα δεν κουμπώνουν οι ταχύτητες , με αποτέλεσμα να βρίσκομαι σε απόγνωση.
Δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω,το συνεργείο που το πηγαίνω είναι στην Καστοριά,το οποίο απο 01-01-2014 με την αλλαγή
του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της PEUGEUT δεν είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο αλλά πιθανόν παράρτημα του αντιπροσώπου της Κοζάνης, και αναρωτίεμαι αν άξιζε να δώσω 25000 ευρω για ενα τέτοιο αμάξι.Αν κάποιος φίλος μπορεί να με συμβουλέψει
θα δεχόμουν ευχαρίστως οπιαδήποτε συμβουλή. -
Πότε αλλάχθηκε ο συμπλέκτης και το μοτέρ;
-
** Μηχανή άλλαξα στις 15.000 χλμ. Δίσκο πλατώ άλλαξα στις 25-03-2014.Στη συνέχεια παρήγγειλαν ένα εξάρτημα απο Γαλλία το οποίο δεν το είχαν περάσει,και το περάσανε στις 16-04-2014.Τα προβλήματα όμως με τις ταχύτητες παραμένουν.**
-
E τότε να πας να στο λύσουν, έχεις εγγύηση για αυτό.
Το μοτέρ;
Peugeot 3008 '08