-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το abarth τι επιλογές εχει σε χρωματα κλπ??
Άσπρο (περλέ), κόκκινο, μαύρο, γκρι (κορυφαίο ΙΜΗΟ).
όταν λές γκρί εννοείς το ανθρακί?
για εμένα βάλτε ένα λευκό
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Γκρι, εννοώ γκρί
Σούπερ το περλέ λευκό, αλλά αυτό είναι διαφορετικό, κλάσικ και με τις κόκκινες ρίγες είναι πανέμορφο από κοντά.
-
Αυτό το γριζάκι για μένα! Ερωτεύσιμο
-
καγκουρες
άμα εξαιρέσεις τα αυτοκόλλητα και τους καθρέπτες μια χαρά είναι
-
Τα 18.500 για ένα 500 Abarth είναι λίγο, πολύ, ή πάρα πολύ κλέψιμο;
Το Grande Punto Abarth θα κάνει το ίδιο δηλαδή; Γιατί για παραπάνω δεν το κόβω!
-
Βασικα το Punto Abarth θα κανει λιγοτερο(στην ιταλια 18100) αλλα εδω φυσικα δεν πληρωνεις το αμαξι οπως αλλωστε και με το mini.Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν ειναι και καλο αμαξι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γκρι, εννοώ γκρί
Σούπερ το περλέ λευκό, αλλά αυτό είναι διαφορετικό, κλάσικ και με τις κόκκινες ρίγες είναι πανέμορφο από κοντά.
Ζημιά!
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Τα 18.500 για ένα 500 Abarth είναι λίγο, πολύ, ή πάρα πολύ κλέψιμο;Το Grande Punto Abarth θα κάνει το ίδιο δηλαδή; Γιατί για παραπάνω δεν το κόβω!
Το ίδιο θα κοστίζει το Grande. Παιχνίδια είναι, όχι αυτοκίνητα (πολύ) μαζικής παραγωγής. Τα 26.700 για Cooper S (που παράγεται και μαζικά), πόσο κλέψιμο τα βρίσκεις;
Ζημιά!
Δε λες τίποτα. Κορυφαία επιλογή χρώματος έκαναν οι άνθρωποι. Γενικά, στο 500 ταιριάζουν πολύ τα 'μουντά' (μη μεταλλίζοντα/ιριδίζοντα) χρώματα: γκρι, λαδί, γαλάζιο παστέλ.
Το συγκεκριμένο το προτιμώ με τις ρίγες και τους καθρέπτες όπως είναι, αλλά χωρίς την καρό οροφή (too much).
-
Τα λεφτά του Cooper S δεν είναι απλό κλέψιμο αλλά κοινό ποινικό αδίκημα.
Τα 18.500 όμως του 500 Abarth έχουν και αυτά φιλοδοξίες για κάποια σοβαρή ποινή έστω και με αναστολή....
-
Φαντασου ποσο θα πουλαγε το cooper s αν ηταν 3 χιλιαρικα κατω....Καλα για το 1.6 τι να πω που κανει 22000?
-
Τσαμπουκά-τουτού!
-
Για δειτε την τιμη του cooper s στη Γερμανια κ θα δειτε τι κλοπη κανει η εδω αντιπροσωπεια...
Επισης απο 18500 ξεκιναει κ η mito οποτε οσο να'ναι δεν το λες κ ευκαιρια το 500 abarth... -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Για δειτε την τιμη του cooper s στη Γερμανια κ θα δειτε τι κλοπη κανει η εδω αντιπροσωπεια...
Επισης απο 18500 ξεκιναει κ η mito οποτε οσο να'ναι δεν το λες κ ευκαιρια το 500 abarth...Αν δεις αγαπητε τον εξοπλισμο του 500 Abarth και της βασικης ΜιΤο θα αλλαξεις γνωμη....
-
Μεταξύ Μι.Το και 500 Abarth, με ίδιο εξοπλισμό και τιμή, διαλέγω εύκολα το δεύτερο...
Ακριβό ή όχι, αυτό μου αρέσει και αδιαφορώ για τους χώρους. Οικογένεια δεν έχω, ταξιτζής δεν είμαι. Όποιος δεν χωράει, ας αγοράσει κάνα Avensis να γουστάρει λαμαρίνα.
-
Ομολογουμένως είναι πολύ όμορφο και θα έλεγα ότι είναι σχετικά ...φτηνό εάν λάβει υπ'όψιν του τις τιμές των ατμοσφαιρικών μοντέλων. Φυσικά είναι πανάκριβο σε σχέση με τον θεωρητικό ανταγωνισμό αλλά μιλώντας για ένα αμάξι που και πατάει καλά και καλώς ή κακώς είναι πρίμιουμ είναι λογική η τιμή.
Θα το έπαιρνες λοιπόν? Μμμμ δεν ξέρω εάν χωράω, γιατί αλλιώς εάν το έχεις το ρευστό και θες ένα αμάξι για την πόλη για σένα και το αμόρε τότε είναι πολύ καλή επιλογή.
Με βάση τις δικές μου ανάγκες τώρα και ελπίζοντας σε μια κάπως καλύτερη αίσθηση τιμονιού το πούντο άμπαρτ φαίνεται πολύ καλύτερη επιλογή, ίσως περισσότερο και από την μίτο...
-
Οι μπροστινες θεσεις ειναι μια χαρα , οποιοσδηποτε βολευεται , για τους πισω θα υπαρξουν καποια προβληματακια.Αλλα για ταξιδι με 4 ατομα και αποσκευες αυτο το αμαξι δεν κανει.Για να μην σου πω ακομα και με 3.Βλεπω τον φιλο μου με το cooper τι τραβαει καθε φορα που παμε βολτα εκτος πατρας.Τωρα αν το αυτοκινητο το θες μονο για την πολη η αν σε ταξιδι θα πατε δυο ατομα τοτε ειναι μια χαρα.Εγω παντως θα επελεγα το GPunto Abarth αντι για αυτο γιατι τα ιδια λεφτα κανει τις ιδιες επιδοσεις εχει αλλα βαζεις μεσα 4 ατομα και πας οπου θες.Απλως χανεις σε εμφανιση
-
Και γιατί δεν παίρνεις αυτό κάνοντας παράλληλα μια παραγγελία για αυτόματο ώστε μόλις έρθει το αυτόματο τους δίνεις πίσω το χειροκίνητο ή το πουλάς (τόσο καιρό που θα κάνουν να έρθουν οι παραγγελίες θα βρεις αγοραστή στο άψε σβήσε) Θα χάσεις κάποια χρήματα αλλά αν δεν μπορείς να περιμένεις είναι μια λύση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μεταξύ Μι.Το και 500 Abarth, με ίδιο εξοπλισμό και τιμή, διαλέγω εύκολα το δεύτερο...Ακριβό ή όχι, αυτό μου αρέσει και αδιαφορώ για τους χώρους. Οικογένεια δεν έχω, ταξιτζής δεν είμαι. Όποιος δεν χωράει, ας αγοράσει κάνα Avensis να γουστάρει λαμαρίνα.
συμφωνώ με τον αγαπητό φίλο και πάω ένα κλίκ πιό πέρα...
ξήλωμα τα πίσω καθίσματα και roll cage!
...σε λευκό επιμένω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μου δίνουν Αμπαρθάκι άμεσα αλλά γμτ δεν θέλω με τίποτα αυτοκίνητο με χειροκίνητο σασμάν..... -
είναι και υπερστροφικο!
FIAT 500 Abarth