-
Εσύ μόνο στο σημερινό ματς παρατήρησες μια εχμ...δυσκολία να βάλουμε γκολ;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ας έπαιζε ο ΠΑΟΚ μπάλα και μετά ας ζητούσε και σφυρίγματα σωστά. Τώρα, όσο χάλια και να ήταν η διαιτησία, να 'χαμε να λέγαμε. Γκολ δεν βάζουμε ούτε με αίτηση.Βέβαια, ούτε και ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα. Και αυτός σε 'να 'χαμε να λέγαμε' κατάσταση είναι.
Την Κυριακή αν λέγεται ΠΑΟΚ η ομάδα με τις ασπρόμαυρες ρίγες (ούτε εμφανίσεις δεν μπορώ να τις πω), με το τίγκα γήπεδο, πρέπει να πετάξει 4 γκολάκια (ας είναι και 1, αλλά θέλει κυριαρχία 90 λεπτών) για να λέει ότι κάτι αξίζει. Δεν νομίζω να πειράξει και τον ΟΣΦΠ ιδιαίτερα, που έχει μπουχτίσει από τίτλους και κύπελλα...
Δεν τον κόβω για κουτό τον Βαλβέρδε. Ξέρει τα χάλια της ομάδας και θα πάει να κρατήσει το 0 πίσω. Για χ θα την κατεβάσει την ομάδα.
-
Εσύ μόνο στο σημερινό ματς παρατήρησες μια εχμ...δυσκολία να βάλουμε γκολ;μιλώντας για εσάς τα παόκια, όχι... αλλά κρίνουμε το ματς ως μεμονομένος γεγονός που που κρίνει πορεία στο κύπελο...
εμείς είμαστε χειρότεροι στο σκοράρισμα... (ΑΕΚ)...
-
Στο γηπεδο ακουστηκε ο εθνικος υμνος η ηταν ιδεα μου????
-
οι παοκτσήδες μαζεύονται ήδη από τώρα στο αεροδρόμιο
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στο γηπεδο ακουστηκε ο εθνικος υμνος η ηταν ιδεα μου????Το Μακεδονία ξακουστή ακούστηκε...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Στο γηπεδο ακουστηκε ο εθνικος υμνος η ηταν ιδεα μου????
Το Μακεδονία ξακουστή ακούστηκε...
άντε ρε, μπράβο στα παλικάρια!!!
-
Τι Χ ρε παιδιά;... Για να βγάλει την υποχρέωση θα την ανεβάσει. Με τα 2α θα παίζουμε την Κυριακή και ο μόνος στόχος από το ματς είναι να γυρίσουν αρτιμελείς όσοι από τους αναντικατάστατους βασικούς θα παίξουν. Στανταράκι άσος την Κυριακή το ματς για να ηρεμήσει λίγο κι ο κόσμος εκεί πάνω. Για 4άρα δεν το βλέπω πάντως. 1 ή 2 γκολ θα φάμε και θα φύγουμε.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
οι παοκτσήδες μαζεύονται ήδη από τώρα στο αεροδρόμιοπαααααααμε διακοπεεεεεεεεεεςςς!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
οχι σαφως και** δεν **απευθηνεται σε εσενα η εικονιτσα, αλλα στους μεγαλους οικολογους του συν, που εχουνε βρει το ΣτΕ και μπλοκαρουν τα παντα (φαντασου πχ την Αθηνα χωρις Αττ. Οδο και χωρις μετρο, ναι γιατι ειχαν κανει και εκει προσφυγες οι οικολογοι-κωλολογοι)Το θεμα ειναι πως ναι μεν ο βωβος ετοιμαζοταν να χτισει ενα νεο τερας (ασχετα αν και πλεον ακουγεται πως δεχεται να γινει μειωση στον συντελεστη δομησης), αλλα γιατι ο συν (και το βρωμοκουναβι ο τσιπρας) κινειται επιλεκτικα. Τα ιδια εγινε και με την υποθεση της ΑΕΚ στην ΝΦ και τωρα τα ιδια στον βοτανικο, οπου κατεβασαν καθε βλαμμενη δικαιολογια τους ηρθε - 131 ασχετοι εκ των οποιον μονο 4 μενουν εκει (και ειναι οικογενεια αυτοι οι 4), ολοι οι αλλοι απο ΒΠ μεχρι κολωνακι και κεντρο! Ειναι πασιφανες λοιπον πως εδω ειναι πολιτικο συμφερον και οχι οικολογικο
Ειναι επισης γνωστο πως αρκετοι βολευονται με αστεγους τους 2 μεγαλους του κεντρου, μιας και σαν μαλακες συντηρουμε τα ακινητα της Ολυμπιακα Ακινητα ΑΕ, και δη το πιο ακριβο για συντηρηση, το ΟΑΚΑ
Το να αλλαξει παλι περιοχη ειναι πρακτικα αδυνατον, μιας και αφενως δεν συντρεχει κανενας σοβαρος λογος και αφετερου εχουν εκδοθει δανεια κλπ τα οποια θα δωθουν στην κατασκευη του γηπεδου. Το να γινουν νεες αγορες και απολλωτρειωσεις παλι θα χρειαστει 2-3 χρονια, οποτε δεν συμφερει σε καμμια περιπτωση, και κυριως, ΔΕΝ υπαρχει λογικος ανθρωπος εκει που να ειπε ΟΧΙ για το γηπεδο, μαζευτηκανε μαλιστα και πανω απο 4000 υπογραφες κατοικων ΥΠΕΡ της κατασκευης του
Ποιος ειναι λοιπον ο τσιπρας και οι 131 στημενοι που θα επιβαλουν την μαλακια τους στον λαο του ΠΑΟ (τον οποιο ο κ. Τσιπρας τον αποκαλεσε και οχλο ) και στους κατοικους της περιοχης που εδω και 30 χρονια αναπνεουν καθε αποβλητο που υπαρχει;
Τεσπα και που καθομαστε και ασχολουμαστε με τα σκατα του τσιπρα πολυ τους ειναι, απο 100 ακινητα ο καθενας τους εκει μεσα και μου το παιζουν και αριστεροι. Ουστ λαμογια
Σωστά όσα λές , θυμίζω όμως πως κανείς δεν λέει όχι στο γήπεδο. Αλλά νομίζω πώς όλοι μας λέμε όχι σε ένα ακόμη τσιμεντένιο τερατούργημα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τεσπα μπραβο στο κομμα των αλβανων και των γκευ
KaragouniS, i got news for you!
Πρεπει ν' αλλαξεις ομαδα επειγοντως! Οσο προλαβαινεις, σου λεω, ακουσε με Εχετε εναν Αλβανο κι εναν gay (τουλαχιστον), καταλαβαινεις οτι δε μπορεις να σας υποστηριζεις πια!( πίσω από την Γεωπονική Σχολή χονδρικά )
Γιατί καλέ ; Γιατί θυμώνεις ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Βουτιά του Μπακαγιόκο ήταν. Καθαρό το μαρκάρισμα του Αβραάμ...
έχεις δίπλωμα διατητή?
γιατί δίπλωματούχος διαιτητής το είπε μπροστά σε όλους τους Έλληνες, στην τηλεόραση. Εκτός και αν ήθελε να γίνει ρεζίλι...
Ο Τσίκινης έγινε τώρα αποδεκτός διαιτητής , α ;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Βουτιά του Μπακαγιόκο ήταν. Καθαρό το μαρκάρισμα του Αβραάμ...
ναι το πε και στον Α
Δεν ξέρω τι είπε ο Α. Έχω παραδεχτεί εδώ μέσα, παλαιότερα, διάφορα πράγματα.
Υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά του Ολυμπιακού.
Την μοναδική φάση που μπορεί να πει κάτι ο ΠΑΟΚ είναι η κίτρινη του Σορλέν για το μαρκάρισμα πάνω στον Ντάρμπι, που έπρεπε να το δώσει εντελώς ανάποδα.επειδη και γω εχω παραδεχτει πραγματα η φαση στον αραπη ειναι κοκκινη...το πε και ο Α που κραταει ισορροπιες (αστειακι ηταν αυτο)
βασικα στα @@ μου οι διαιτησιες εμενα...ειχα 2 ευκαιριες με ιβιτς στα πρωτα 25' και η μπαλα πηγε στην εξεδρα...θεωρω οτι ο σαντος εχει μεγαλη ευθυνη για το μπουρδελο που μασταν απο το 45 ως το 70...τον πηρε ο υπνος! ελειψε και ο γκαρσια αρκετα...
τεσπα, συνεχιζουμε!
υγ. μου κανε εντυπωση παντως οτι δεν επεσε γιουχα για την εμφανιση του οσφπ στο γηπεδο...
Σωστός. Οι δύο ευκαιρίες του ΠΑΟΚ ήταν φωτιά και θα είχαμε μεγάλα γλέντια εάν έμπαινε μία από αυτές.
Για τον Αβραάμ , εάν τελικά τον ρίχνει ( γιατί εγώ πέρα του χεριού στα πλευρά του δεν βλέπω να του κάνει κάτι άλλο ) περισσότερο για κίτρινη μου μοιάζει ( όπως λέει και ο Καραλής τώρα στον Arrena ) παρά για κόκκινη. Και ήταν βέβαια εκτός περιοχής.
Γενικά πάντως προσπαθώ να καταλάβω εάν οι ΠΑΟΚτζήδες θεωρούν άδικες τις αποβολές. Το ότι ο Ντέρπυτέτοιος παίρνει την μπάλα με φάουλ είναι σωστό ( μάλλον ) αλλά από εκεί και πέρα τι σημαίνει ; Το φάουλ ( εάν έγινε τελικά ) είναι στο κόρνερ και ο θιγμένος-άμυαλος Ίβιτς κάνει το φάουλ μετά το κέντρο. Και νομίζω την κίτρινη την παίρνει για διαμαρτυρία ή κάτι τέτοιο και όχι για το φάουλ αυτό καθ' αυτό. Αλλά δεν το δείχνει ο Α.
-
Ας έπαιζε ο ΠΑΟΚ μπάλα και μετά ας ζητούσε και σφυρίγματα σωστά. Τώρα, όσο χάλια και να ήταν η διαιτησία, να 'χαμε να λέγαμε. Γκολ δεν βάζουμε ούτε με αίτηση.Βέβαια, ούτε και ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα. Και αυτός σε 'να 'χαμε να λέγαμε' κατάσταση είναι.
Την Κυριακή αν λέγεται ΠΑΟΚ η ομάδα με τις ασπρόμαυρες ρίγες (ούτε εμφανίσεις δεν μπορώ να τις πω), με το τίγκα γήπεδο, πρέπει να πετάξει 4 γκολάκια (ας είναι και 1, αλλά θέλει κυριαρχία 90 λεπτών) για να λέει ότι κάτι αξίζει. Δεν νομίζω να πειράξει και τον ΟΣΦΠ ιδιαίτερα, που έχει μπουχτίσει από τίτλους και κύπελλα...
Εάν πάει στα νεύρα το μάτς , εύκολα το κόβω για 0-1 η 0-2. Αλλιώς μάλλον για 'Χ'.
-
Το φοβόμουν το παιχνίδι το χθεσινό,μετά απο όσα είδα με τον Άρη.Αλλα είπα δεν μπορεί,τόσο εξώφθαλμα αποκλείεται να ξαναπαίξει 12άδα.Κι όμως,he did it again!
Εύχομαι καλή πορεία στον ΟΣΦΠ στην υπόλοιπη διαρκεια.Τους πανηγυρισμούς πάντως χθες,ρε παιδιά,είστε για γέλια.Αποκλείσατε ένα ΠΑΟΚ μετά απο παράταση,με 9 και με διαιτησία το λιγότερο ευνοική.
Οι κίτρινες ήταν κίτρινες αλλα προηγήθηκαν άλλες φάσεις.
Κι ο Παπαδόπουλος εννοείται έπρεπε να φύγει.Ήταν σε καθαρή θέση για γκολ ο Μπακαγιόκο,τελευταίος παίκτης και ο Παπαδόπουλος τον σπρώχνει με το χέρι.
Όσο για τον Alpha,εγώ ξέρω οτι το χέρι που σε ταίζει δεν το δαγκώνεις .-Τι νόημα έχει να παίζουν οι υπόλοιπες ομάδες στο Κύπελλο πλέον,όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τους πανηγυρισμούς πάντως χθες,ρε παιδιά,είστε για γέλια.Αποκλείσατε ένα ΠΑΟΚ μετά απο παράταση,με 9 και με διαιτησία το λιγότερο ευνοική.
Οι κίτρινες ήταν κίτρινες αλλα προηγήθηκαν άλλες φάσεις.Ποιες άλλες φάσεις; Τη φάση στο Α' λες, στο 0-0, που ο Μουσλίμοβιτς κάνει κατέβασμα και κοντρόλ με το χέρι χωρίς κανένα σφύριγμα, ανοίγει τη μπάλα δεξιά στον Κονσεϊσάο και στο τέλος της φάσης ο Ίβιτς χάνει το πλασάρισμα από τα 2 μέτρα σε κενό τέρμα στέλνοντας τη μπάλα σχεδόν στο σημαιάκι του κόρνερ; Του ήρθε λουκουμάκι, ευτυχώς που έχει την αριστερή πατούσα στο δεξί του πόδι αυτός, αλλιώς θα είχε τελειώσει η ιστορία από τότε. Και δε νομίζω να μην πανηγύριζαν την πρόκριση οι παογκτζήδες επειδή στην αρχή της φάσης ο Μουσλίμοβιτς έπαιξε χάντμπολ. Εδώ κάνανε ήρωα τον Γκαρσία επειδή έκανε συμμορίτικο χτύπημα στον Ντιόγκο, λες να τους έπιανε η στεναχώρια για το πετσί;
Στο άλλο με τον Μπακαγιόκο, σαφώς και ήτανε κόκκινη κάρτα και αποβολή στον Αβραάμ. Ε ΚΑΙ; Αν είχε αποβληθεί ο Αβραάμ (στην παράταση) θα είχε γίνει τί ακριβώς; 'Θα' έβαζε ο ΠΑΟΚ γκολ; 'Μπορεί να' προκρινόταν αυτή η τραγική ομάδα με τα ασπρόμαυρα που εκτός από 2 παραλίγο φάσεις δεν απείλησε ποτέ; Τα 'αν' μέχρι αυτή τη γελοιότητα με τη διαιτησία απέχουν μίλια, όμως η καραμελίτσα πιπιλιέται με χαρακτηριστική ευκολία και με την παραμικρή αφορμή. Τα όργια χτες ήτανε δηλαδή ότι δεν δόθηκε ένα φάουλ στον ΠΑΟΚ. Άντε με το καλό σας εύχομαι να κράζετε και για ανάποδα πλάγια στο μέλλον. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το φοβόμουν το παιχνίδι το χθεσινό,μετά απο όσα είδα με τον Άρη.Αλλα είπα δεν μπορεί,τόσο εξώφθαλμα αποκλείεται να ξαναπαίξει 12άδα.Κι όμως,he did it again!Εύχομαι καλή πορεία στον ΟΣΦΠ στην υπόλοιπη διαρκεια.Τους πανηγυρισμούς πάντως χθες,ρε παιδιά,είστε για γέλια.Αποκλείσατε ένα ΠΑΟΚ μετά απο παράταση,με 9 και με διαιτησία το λιγότερο ευνοική.
Οι κίτρινες ήταν κίτρινες αλλα προηγήθηκαν άλλες φάσεις.
Κι ο Παπαδόπουλος εννοείται έπρεπε να φύγει.Ήταν σε καθαρή θέση για γκολ ο Μπακαγιόκο,τελευταίος παίκτης και ο Παπαδόπουλος τον σπρώχνει με το χέρι.
Όσο για τον Alpha,εγώ ξέρω οτι το χέρι που σε ταίζει δεν το δαγκώνεις .-Τι νόημα έχει να παίζουν οι υπόλοιπες ομάδες στο Κύπελλο πλέον,όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό?
Οι κίτρινες ήταν κίτρινες , παίξατε πάλι με το μαχαίρι στα δόντια ( πώς παίξατε με τον χορηγό ; Ακριβώς ανάποδα ) και μόνο μετά τις δύο κόκκινες ηρεμήσατε και σκεφτήκατε και λιγο το παιχνίδι γιατί μέχρι τότε το μόνο που είχατε στο νού σας ήταν πως θα σηκώσετε παίκτες στον αέρα.
-
*Όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης ρώτησε τους «φουσκωτούς», «πού είναι ο επίσημος Ολυμπιακός;», η απάντηση ήταν «εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός, τι γουστάρεις;».
Όταν ο ίδιος ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, λοιδορείται και δέχεται λεκτικές επιθέσεις από ανθρώπους του τετάρτου ορόφου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όχι του επίσημου Ολυμπιακού, αφού αυτοί ως δια μαγείας χάθηκαν αλλά από «φουσκωτούς» που έκαναν κουμάντο, αυτό λέει πολλά. Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, έβγαινε έξω από το μπουθ που ήταν οι φίλοι του Δικεφάλου, ψάχνοντας κάποιον επίσημο του Ολυμπιακού, και αντί για επίσημο, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί (βλέπε Τσιρώνης πρώην Αττικάρχης, ήρθε μετά από μισή ώρα), ο Θοδωρής Ζαγοράκης απευθυνόμενους σε αυτούς τους «φουσκωτούς», που είναι ο επίσημος Ολυμπιακός, η απάντηση ήταν «εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός, τι γουστάρεις;». Όταν οι υπόλοιποι φίλοι του Δικεφάλου που είχαν εξασφαλίσει τις απαιτούμενες προσκλήσεις μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως είχε γίνει και στο πρώτο ματς με τους ανάλογους του Ολυμπιακού, οι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν εκτεθειμένοι έξω από την πόρτα εισόδου για αρκετή ώρα και άρχισαν να λοιδορούνται, δεχόμενοι επιθέσεις από τους «επιστήμονες» του Πειραιά.
Γιώργος Μίνος *:superman:
-
Μία και μιλάμε για αμφισβητούμενες φάσεις εχθές.
-
Στην Καθημερινή το θέμα Αβραάμ δεν αναφέρεται καν. Ίσως και η Καθημερινή του Αλαφούζου να είναι πουλημένη στον Κόκκαλη.....
-
Ο Μουσλίμοβιτς κοντρόλαρε όχι μία αλλά δύο φορές με το χέρι. Την 1η στη φάση όπου παραλίγο να μπει το γκολ για τον ΠΑΟΚ και μετά όταν πήρε Κίτρινη. Το γεγονός ότι ο Μουσλίμοβιτς έπρεπε να είχε φύγει από το πρώτο μισάωρο φυσικά και δεν είναι αμφισβητούμενο (δύο φορές κοντρόλ με το χέρι επί μία κίτρινη ανά φορά = 1 κόκκινη) καθώς δεν βολεύει τα παπαγαλάκια.
-
Στο 1ο ημίχρονο υπήρχαν όχι μία αλλά 4 φάσεις με πτώση παίκτη του ΟΣΦΠ εμπρός από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ. Μία από αυτές ήταν ξεκάθαρη φάση για φάουλ μία παίζετε και οι άλλες δύο άσχετες. Δεν είδα κάποιον να κόπτεται για τις συγκεκριμένες δύο φάσεις (τις άλλες δύο τις αφήνω).
-
Το σύνολο των κίτρινων καρτών που οδήγησαν στις κόκκινες ήταν ο ορισμός της κίτρινης κάρτας. Στην 2η κίτρινη του Κοντρέρας έπρεπε να πάρει κίτρινη και ο Ντίογκο καθώς ζήτησε την κίτρινη του Κοντρέρας (με το χέρι του).
Οι φυλλάδες ως συνήθως ασχολούνται με τη 'σφαγή' του ΠΑΟΚ καθώς δεν έχουν να μιλήσουν για κάτι άλλο. Αν στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν ο ΆΡΗΣ ή ο ΗΡΑΚΛΗΣ ή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟ κανείς σήμερα δεν θα μιλούσε για την διαιτησία και θα δίναν και συγχαρητήρια στον Κουκουλάκη.
Η γνωστή ως πάντα ιστορία της προπαγάνδας. Ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει. Οι μικροί Δημοσιογραφίσκοι - Γκεμπελίσκοι στα διάφορα φερέφωνα (εκατέρωθεν) βγάζουν το ψωμί τους και ο κόσμος φανατίζεται άσκοπα και στο τέλος σκοτώνεται. Ο Φιλόπουλος δεν ήταν θύμα κάποιου οπαδού του ΟΣΦΠ περισσότερο από ήταν θύμα του Χελάκη, Νικολόπουλου, Νικολακόπουλου, Καρπετόπουλου, Πανούτσου, Γκόρτζου και ΣΙΑ που για χρόνια φανατίζουν τους όχλους ώστε να εξασφαλίζουν τα SUV τους τις βίλες στο Παλαιό Ψυχικό και τις διακοπές σε κότερο του εκάστοτε προέδρου (παρέα με άλλους μαϊντανούς) σε κάποιο κοσμοπολίτικο Νησί των Κυκλάδων.
-
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009