-
Είσαι τόσο πάσχος που αυτά που κάνεις εσύ τα λες για τους άλλους
Στον επόμενο καφέ θα μου λες πάλι να σου γνωρίσω φίλες μου...
Και μια που είπα για καφέ,κάτι μου έλεγε ο Kid που θα ξαναείναι Αθήνα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάρε και τον άλλον με το λουράκι στο λαιμό μπας και κανονίσουμε τίποτα.
-
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Λοιπον αυριο πρωι χλατσωνω iphone. Χθες πηγα για φαγητο στην Κηφισια με ενα φιλο που ζει στο Μοντε Καρλο και με εναν αλλο τεζα λεφτα τυπα. Ο μοντεκαρλος ειχε το lg prada (μουφα χλατσωτη). Χθες βγηκαμε με 3 φινα μωρακια, η μια μοντελλο. Ντρεπομουν να βγαλω εξω τη χλατσωμενη μπακατελα μου. Την πασπατεψα λιγο τη μοντελλα (χωρις φιδιες) αλλα τωρα που θα χλατσωσω iphone θα τη χλατσωσω σιγουρα. ευχηθειτε μου καλοριζικο κλπ. κι εχω κι ενα φιλο τσαμπικο που με χλατσωνει να φυγουμε αυριο για πατρα αλλα @@, τωρα χωνομαι σε χλατσωτο μοντελλο... ειμαι θεος ρε γμτ, δεν μπορω τοση χλατσωμενη τελειοτηταελπιζω να μη φαω κανα χλατσωτο ban
παω για υπνο χλατσωτα, θα χλατσωσω στο στομαχι μου πρωτα και μια lacta love it βεβαια.. ρε επαθα ζημια σημερααααααααααααα τι μωρο ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
φωτογραφιες σε περιοδικα και τετοια.......... τι να κλασει μπροστα της η eva longoria
χωθηκα πολυ χλατσωτα ρε, ειχα ξενερωσει με την αλλη την κομμουνιστρια, μια κρυο μια ζεστη μια κουλτουρα.. ε δεν παει ετσι ρε φιλε.
χωθηκα τοσο χλατσωτα στη μοντελλα που και ο μοντεκαρλος μου ελεγε μετα, καλα ρε μλκ, πως χωθηκες ετσι χλατσωτα;
νομιζω οτι την αγαπαω
γυρισα σπιτι και το'ριξα στο ποτο, ουτε'γω το πιστευα ποσο χλατσα εγινα.
παω που λες διπλα την πιανω αγκαλια τη λεω στο αυτι 'για πες ρε μωρο, σ'αρεσουν τα φερραρικα;' και με λεγει 'αχ, τι μου το θυμισες, δεν μου αρεσουν καθολου. με εβγαζαν σε μια φερραρι φωτογραφιες τις προαλλες, μουσκεμα εγινα'
εννοουσε οτι ηταν βρεγμενη η φερραρι η ηλιθιαanyway, bb & καληνυχτα
Έχω ΛΙΩΣΕΙ μιλάμε! ΜΠΡΑΒΟ ρεεεεεεε! Την επόμενη φορά που θα είσαι στα μέρη μας, αν δεν χλατσώνεις καμιά γκόμενα, να σε δούμε! Τα φιλιά μου στην μΠάτρα, αλάργα κι αγαπημένοι...
-
Ο αέρας τσ Μπάτραζ τα κάνει αυτά
Άιντε όνειρα γλυκά κι απονήρευτα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άιντε όνειρα γλυκά κι απονήρευτα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο αέρας τσ Μπάτραζ τα κάνει αυτά
Άιντε όνειρα γλυκά κι απονήρευταμΠάτρα και πονηρά όνειρα, δεν πάνε μαζί εξάλλου!
-
τρελό χλατς και ρισπέχτ στον σκάι
-
Ρε φίλε σημερα γυρνωντας σπιτι, ακουγα ραδιο και επαιξε Σαδικη, το 'δεν ηταν απαισιοδοξο τραγουδακι'
-
μ' ένα χορό που δεν αντέχεις να με βλέπεις φεύγω...
-
Καλημερα!Τι γινετε ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Άιντε όνειρα γλυκά κι απονήρευτα
Ωραία banner έχουν στο σάιτ σας
Δεν είμαι ο μόνος που είμαι ξύπνιος
-
Ναι οντως ειπα να ξυπνησω να σου κανω παρεα..
-
Mε το ζόρι ξύπνησα από τα χαράματα σήμερα --> 12 η ωρα.
Όργια χθες... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε φίλε σημερα γυρνωντας σπιτι, ακουγα ραδιο και επαιξε Σαδικη, το 'δεν ηταν απαισιοδοξο τραγουδακι' -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:yawn:
Mε το ζόρι ξύπνησα από τα χαράματα σήμερα --> 12 η ωρα.
Όργια χθες...Ώστε εσύ ήσουν που είχες σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι;
Είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται με δαδιά λίγο πιο κάτω, αλλά έκανα diversion και χάθηκαν -
Για συμμαζευτείτε λίγο εκεί κάτω
Για ρωμαϊκά όργια μιλάμε ?
-
What Happens in Vegas Stays in Vegas
-
Ομερτά
-
O mjakob είναι της γειτονιάς και ξέρει.
Pub - σουβλατζίδικο [#27]