-
Επιστρέψαμε λοιπόν από την όμορφη Χαλκίδα....
Ασφαλώς και το περιβάλλον και η διαφύλαξη της ακεραιότητας του πρέπει και είναι πρώτη προτεραιότητα...
Ο χώρος των αγώνων αποδεικνύει ότι δεν είναι αγνώμων, παρά τις π@π@ριές που ακούγονται δεξιά και αριστερά από δήθεν οικολόγους...
Αλλά....
Μήπως τα πράγματα το Σ/Κ μπορούσαν να έχουν πάει διαφορετικά...
Η κίνηση του Λώρη ήταν μονόδρομος εκεί που είχαν φτάσει αλλά μήπως θα μπορούσε να μην είχε φτάσει εκεί το θέμα;
Γιατί σκεφτείτε τα έξοδα τόσων ανθρώπων, την ταλαιπωρία και, εντέλει, άλλο ένα χαστούκι στους πληγωμένους ελληνικούς αγώνες που είμαι σίγουρος πλεον, ότι έχουν μπει για τα καλά στο περιθώριο....
Απόδειξη; Οι τριακόσιοι του Λεωνίδα (όχι του Κύρκου...) είμασταν στην υπερειδική του Σαββάτου, που εκτός του εισιτηρίου, δεν ήταν Παραλληλοδρόμιο, αλλά μια πραγματική ειδική 4 χλμ. με θέαμα...Οι περισσότεροι, για άλλη μια φορά, γνωριζόμασταν με τα μικρά μας ονόματα, παρά τους 'φόβους' της λέσχης για κοσμοσυρροή χιλιάδων θεατών.....
Οι ειδικές της Κυριακής έρημες, αν και πολύ ενδιαφέρουσες, και πείτε μου εσείς αν ξαναπατήσει άνθρωπος, άσχετος με το χώρο, μετά από αυτά τα συνεχιζόμενα φιάσκο....
Το θέμα των πυρκαγιών δεν είναι τωρινό και δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνονται αγώνες μέσα στο καλοκαίρι....Κάτι δεν πάει καλά (και αυτό δεν είναι νέα διαπίστωση......)
-
Ο χρήστης FactorX έγραψε:
Ο απόλυτος άρχων του σπορ, ξανακτύπησε. Αυτή τη φορά επιδεικνύοντας ικανότητες αστυνομικού ρεπόρτερ. Επειδή λοιπόν δεν μπορεί να γίνει τίποτα στο σπορ αυτό χωρίς να τύχει της έγκρισης του κ. EL EM δηλώνω τα κάτωθι: Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για όσα γράφει ο factorx - ανεξαρτήτως του ποιος είναι, επειδή ο παντογνώστης κ. EL EM αγνοεί προφανώς τα προσωπικά δεδομένα. Και είμαι έτοιμος να εκθέσω τις απόψεις μου στο λαϊκό δικαστήριο που στήνεται.Α. Σωστή, με βάση την πρώτη πληροφόρηση που είχε (χωρίς να είναι πάντως ολοκληρωμένη) η απόφαση της ΕΘΕΑ. Αυτό λέει ο κανονισμός και τέρμα. Από εκεί και πέρα προς τι όλη αυτή η εκστρατεία απαξίωσης; Όταν δεν έχουμε δώσει κανένα άλλο δικαίωμα;
Β. Καταρχήν δεν έγινε καμία «μετωπική». Αυτό αποδεικνύετε πανεύκολα. Δεν γράψαμε σωστά τον δρόμο και γυρίσαμε 100 μέτρα για να τον ξαναγράψουμε και έγινε αυτό που έγινε, οδηγώντας (εμείς) «με 10». Δεν έχει συμβεί αυτό ποτέ στον κ. EL EM; Σε κανέναν άλλο; Όλοι πηγαίνουν και συμπεριφέρονται σαν «παναγίες» στις αναγνωρίσεις; Αν είχαμε κάνει τετ- α –κε και αναγκασθεί να γυρίσουμε πίσω, τι θα γινόταν; Αν είχαμε σταματήσει για λάστιχο;
Β. Ο κ. EL EM δεν ήταν παρών και δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς έγινε. Ούτε ακόμα συγκλήθηκε το πειθαρχικό, αλλά με έκπληξή μου είδα το θέμα αυτό να γίνεται μεγάλη είδηση στο Rally.gr. Έτυχαν ανάλογης δημοσιότητας παρόμοια περιστατικά; Εγώ πάντως δεν θα ακολουθήσω την αστυνομική λογική του κ. EL EM και να πω ονόματα.
Γ. Επειδή κανένας άλλος δεν ήταν παρών (ούτε και κριτής που τόσο πρόθυμα έσπευσε να ρίξει όλη την ευθύνη σε εμάς, χωρίς καν να μας ρωτήσει), γιατί όλοι υιοθέτησαν αμέσως τις διαδόσεις του απίθανου ράδιο αρβύλα που στήθηκε αμέσως;
Δ. Θα θυμίσω στους αναγνώστες του φόρου αυτού, ότι από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής μας στους αγώνες (Rally Acropolis 2006) o κ. EL EM είχε ταχθεί με μένος από αυτές τις σελίδες εδώ εναντίον της συμμετοχής μας, ενώ ήταν καθ΄ όλα νομότυπη. Προφανώς δεν του είχαμε ζητήσει την άδεια, ούτε σπεύσαμε να γλύψουμε κανέναν.Βασίλης Ζήσης
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΖΗΣΗ ?
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ Α) ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΚΑΙ Β) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΜΙΑ Ε.Δ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΩΝΕΙ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ.- ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΕΓΩ.
- ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕ 60 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤ-Α ΚΕ ? ΕΜΕΝΑ ΣΕ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ PENTI ARIKALA ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ L.HAMILTON-J.M.LATVALA KAI M.HIIRVONEN ?
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΜΙΑ Ε.Δ. ? - ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ Ρ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ (ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !!!) ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ MITSUBISHI LANCER EVO. ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΚΥΡΙΕ ΖΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕΣ ΤΟΥ.ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ 'ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ'.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 'ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ' ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΣΑΝ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
-
Ως θεατής και μόνο, έχω να πω τα εξής, και εάν έστω και ένας νομίζει ότι πρέπει να δώσει σημασία για να επιτευχθεί κάποια βελτίωση, καλό θα είναι.
Ξεκινήσαμε για την ειδική του Σχηματαρίου και συγκεκριμένα για το σημείο που βρίσκεται στο 7,52 χλμ. της διαδρομής. Είχαμε τις οδηγίες στις προσβάσεις ανά χείρας, τις οποίες είχαμε διαβάσει σε **όλα **τα σχετικά sites (copy paste σε όλα!). Πέρα από το γεγονός ότι στις οδηγίες για την πρόσβαση 1 της ε.δ. Σχηματαρίου έλειπαν οι μισές οδηγίες (!!!), περιφερόμασταν τουλάχιστον 40 λεπτά πριν καταφέρουμε να βρούμε τη στροφή (μέσα από το Antipolis!!!) που οδηγεί στο βουνό. Και εννοείται ότι γελάσαμε με το γεγονός ότι όχι μόνο εμείς, αλλά και ενα κάρο αυτοκίνητα, πηγαινοερχόντουσαν στον κεντρικό δρόμο ψάχνοντας να βρουν αυτή τη στροφή! Αν στεκόταν κάποιος σε ένα σημείο και παρακολουθούσε, θα έβλεπε ότι πολλοί οδηγοί ανέβαιναν το δρόμο και μετά πάλι τον κατέβαιναν ψάχνοντας, και φτου κι απ΄την αρχή! Πάνω-κάτω, πάνω-κάτω καμιά δεκαριά αυτοκίνητα, γιατί, τι να κάνουμε... δε γνωρίζουμε όλοι την ε.δ. από το Acropolis! Κι ο ένας κακομοίρης ρώταγε τον άλλο, και κανείς δεν ήξερε πού να πάει, μεταξύ των οποίων και ο κριτής στον τερματισμό της ε.δ.! Και δώστου πέρα δώθε στον κεντρικό... Μιλάμε για τρελό γέλιο...!
Και άντε, εμείς ερχόμασταν από την Αθήνα, σχετικά κοντά, κι αν δεν το βρίσκαμε θα κάναμε καμιά βουτιά στη Δροσιά instead, αλλά άλλοι που ήρθαν από μακριά? Και μετά γίνεται λόγος για το πόσο λίγοι θεατές υπάρχουν στους αγώνες! Οι κύριοι που βγάζουν τις οδηγίες θα έπρεπε να σκεφτούν ότι πρέπει να **βοηθήσουν **τον κόσμο κι όχι να τον αποροσανατολίσουν, γιατί ό έρμος **θέλει **να δει τον αγώνα και σηκώνεται πρωί πρωί μέσα στον καύσωνα για να το κάνει, όντας διατεθειμένος να φάει και τη σκόνη της ζωής του! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ούτε ο κριτής δε γνώριζε που να μας στείλει!!!
Αφού λοιπόν, μετά κόπων και βασάνων - και φοβερής επιφώτησης να μπούμε **μέσα **στο Antipolis!!! - φτάνουμε στο σημείο, με **ελάχιστους **θεατές γύρω μας (αυτοί που δεν το βρήκαν απογητεύτηκαν και πήγαν για μπύρες στο Antipolis - τους πετύχαμε επιστρέφοντας), τρώμε τη ζέστη της αρκούδας και 4 λεπτά πριν την έλευση του 1ου αυτοκινήτου, ακούμε ότι ακυρώθηκε η ε.δ... Και λέμε, τώρατι κάνουμε? Πάμε στην επόμενη ή την τελευταία (όπως έκαναν μερικοί και περιμένουν ακόμη να περάσει το 1ο αυτοκίνητο!) ή service park? Ευτυχώς που διαλέξαμε το δεύτερο, για να μάθουμε ότι ο αγώνας διακόπτεται εντελώς...
Και καλά, λογικό δεδομένης της κατάστασης, αλλά θα πάρει νέα ημερομηνία? Και με τις ίδιες ειδικές? Γιατί μετά από τέτοια ταλαιπωρία που τράβηξα να βρω το σημείο, σας το λέω, δεν πάω αλλού να ξανατραβήξω τα ίδια!!!
-
Γιατί μετά από τέτοια ταλαιπωρία που τράβηξα να βρω το σημείο, σας το λέω, δεν πάω αλλού να ξανατραβήξω τα ίδια!!!
Oλα τα ευρω του κοσμου , το garazotekno .......
If you can't stand the heat, stay out of the kitchen...!
και η υπογραφη φυσικα ....
-
Kαι μετα ψαχνομαστε γιατι βλεπουμε θεατες μονο στο πρωτο σκελος της Ριτσωνας...
-
Μόλις δημιουργήθηκε χθες το πρόβλημα με την πυροσβεστική, στο ΣΕΧ στο Σχηματάρι, προτείναμε στην ΑΛΑ να πηγαίναμε όλοι οι συμμετέχοντες στον τόπο των πυρκαγιών, ως ένδειξη συμπαράστασης. Θα ήταν και μια πολύ καλή επικοινωνιακή κίνηση για το άθλημα και μια απάντηση στην πράξη σε όλα όσα έγιναν στο τελευταίο Ακρόπολις με την WWF. Αλλά ποιος να μας ακούσει εμάς; Αυτό που ενδιέφερε ήταν ο μικρόκοσμός μας, αν δηλαδή θα ξαναγίνει ο αγώνας στην Χαλκίδα, ή αλλού. Και ύστερα διερωτώμεθα γιατί ο κόσμος δεν έρχεται στους αγώνες.
Υ. Γ.
- Κατανοώ την αγωνία ορισμένων συναθλητών μου να επιβεβαιώνουν καθημερινώς την ειδημοσύνη τους, επί παντός του επιστητού. Πρέπει να ζήσουν κι αυτοί και να δικαιολογήσουν τον μισθό τους. Ως εκ τούτου τους συμπαρίσταμαι και δεν συνεχίζω το διάλογο.
- Μια συμβουλή μόνο, προς πάντα ενδιαφερόμενο: Don΄t get high by your own supply
Βασίλης Ζήσης
-
Μόλις δημιουργήθηκε χθες το πρόβλημα με την πυροσβεστική, στο ΣΕΧ στο Σχηματάρι, προτείναμε στην ΑΛΑ να πηγαίναμε όλοι οι συμμετέχοντες στον τόπο των πυρκαγιών, ως ένδειξη συμπαράστασης. Θα ήταν και μια πολύ καλή επικοινωνιακή κίνηση για το άθλημα και μια απάντηση στην πράξη σε όλα όσα έγιναν στο τελευταίο Ακρόπολις με την WWF. Αλλά ποιος να μας ακούσει εμάς; Αυτό που ενδιέφερε ήταν ο μικρόκοσμός μας, αν δηλαδή θα ξαναγίνει ο αγώνας στην Χαλκίδα, ή αλλού. Και ύστερα διερωτώμεθα γιατί ο κόσμος δεν έρχεται στους αγώνες.Υ. Γ.
- Κατανοώ την αγωνία ορισμένων συναθλητών μου να επιβεβαιώνουν καθημερινώς την ειδημοσύνη τους, επί παντός του επιστητού. Πρέπει να ζήσουν κι αυτοί και να δικαιολογήσουν τον μισθό τους. Ως εκ τούτου τους συμπαρίσταμαι και δεν συνεχίζω το διάλογο.
- Μια συμβουλή μόνο, προς πάντα ενδιαφερόμενο: Don΄t get high by your own supply
Βασίλης Ζήσης
ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!
ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.'EL-EM'
-
Με τα τρέυλερ ή χωρίς θα πηγαίνατε??? Θα τρελαθούμε τελείως........
-
Μόλις δημιουργήθηκε χθες το πρόβλημα με την πυροσβεστική, στο ΣΕΧ στο Σχηματάρι, προτείναμε στην ΑΛΑ να πηγαίναμε όλοι οι συμμετέχοντες στον τόπο των πυρκαγιών, ως ένδειξη συμπαράστασης. Θα ήταν και μια πολύ καλή επικοινωνιακή κίνηση για το άθλημα και μια απάντηση στην πράξη σε όλα όσα έγιναν στο τελευταίο Ακρόπολις με την WWF. Αλλά ποιος να μας ακούσει εμάς;Στον τόπο των πυρκαγιών να πηγαίνατε για ποιο λόγο;Για να δημιουργήσετε κυκλοφοριακή συμφόρηση και να κάνετε το έργο της πυροσβεστικής ακόμα πιο δύσκολο;Η θα κάνατε βόλτα τους πυροπαθείς με το αγωνιστικό για να ξεχάσουν τον πόνο τους;
Ευτυχώς που δεν έγινε κάτι τέτοιο...Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε. -
μετα λυπης μου αναπολουσα το ροδο του 2005 εναν απο τους καλυτερους αγωνες που εχουν γινει ever.... αληθεια γιατι καθε περσι και καλυτερα?
-
Ξεχάστηκε και αυτό.....άντε πάλι μαζι με το Κορίνθου και φέτος.......με ένα σμπάρο δυο τρυγωνια ....ή αλλοιώς πετάμε το μπαλάκι σε τριτους και βγαζουμε και την υποχρέωση.....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ξεχάστηκε και αυτό.....άντε πάλι μαζι με το Κορίνθου και φέτος.......με ένα σμπάρο δυο τρυγωνια ....ή αλλοιώς πετάμε το μπαλάκι σε τριτους και βγαζουμε και την υποχρέωση.....ΑΥΤΟ,ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ) ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΘΕΑ στη συνεδρίαση της 3ης Ιουλίου 2008 ενέκρινε το αίτημα της ΑΛΑ για διεξαγωγή του Ράλλυ Μαύρο Ρόδο εκ νέου στις 16 Νοεμβρίου.
Η ειδική διαδρομή που διεξήχθη το Σάββατο 21 Ιουνίου θεωρείται ως μη γενόμενη. Αραγε θα δεχθουν αλλες συμμετοχες? Με τα ωραρια τι γινεται? Το Σχηματαρι ?(λογω εποχης) -
Ο χρήστης varni έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ ΕΘΕΑ στη συνεδρίαση της 3ης Ιουλίου 2008 ενέκρινε το αίτημα της ΑΛΑ για διεξαγωγή του Ράλλυ Μαύρο Ρόδο εκ νέου στις 16 Νοεμβρίου.
Η ειδική διαδρομή που διεξήχθη το Σάββατο 21 Ιουνίου θεωρείται ως μη γενόμενη. Αραγε θα δεχθουν αλλες συμμετοχες? Με τα ωραρια τι γινεται? Το Σχηματαρι ?(λογω εποχης)ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΔΙΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ Ε.Δ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΠΟΥΡΝΟ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ
Ωραία... Πάνω που είχαμε βρει το σημείο και χαρήκαμε, τώρα θα τρέχουμε πάλι... Ας είναι τουλάχιστον οι οδηγίες σαφείς και ακριβείς αυτή τη φορά.
-
Δυστυχως αυτη η 'πουδρα' του Σχηματαριου (ειδικα στην ανηφορα λιγο πριν το σημειο οπου 'σκαει' η προσβαση 1 στην ειδικη) θα ειναι απλα μια αδιαβατη λασπη το χειμωνα και προφανως θα υπαρχουν πολλα τετοια σημεια σε ολο το μηκος της ειδικης. Ορθως και δεν θα γινει λοιπον χειμωνα. Ας ξαναψαξουμε/ξαναψαξετε αφου 16/11 υποτιθεται πως εχει αγωνα ταχυτητας . Τελος παντων...
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΙΛΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΝΟ (Η ΑΠΛΗ) ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ?
-
ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΙΣΩΣ.
-
Βλέποντας το βίντεο από την υπερειδική του αγώνα, μου κανει εντυπωση στην κατηφορική αριστερή που τα περισσοτερα πληρωματα φεύγουν ειτε υποστροφικά ειτε τελείως εξω, το ιδιο και στην επόμενη αριστερή, μερικοι δειχνουν σαν μπερδευονται και να στριβουν πριν την στροφή. Αέρινο πέρασμα από τους Κασίμη - Δελώτα, κατεβαινουν αεροπορία στριβουν σωστα και συνεχίζουν αέρα!!!
-
RE PAIDIA,TO RIMADI TO MAVRO RODO,AFISTE TO MIA XRONIA SE ENA MEROS,KAI TERMATISTETO KAPOTE.EISTE ELEOS
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 21 και 22 Ιουνίου...