-
Το Αγνό θα προτιμούσα εγώ γιατί έχει κάνει εδώ και καιρό αυτή τη μαγκιά με τη συσκευασία του 1 λ. (πριν δηλαδή αρχίσουν οι ιστορίες με τα μποϊκοτάζ και την ακρίβεια). Μάλιστα σε φούρνους το πουλάνε (ή πούλαγαν) 89 λεπτά.
Οι εταιρείες που παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες θεωρώ ότι πρέπει ν' ανταμοίβονται.Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ναι.....
24 κατασκευαστές το συνιστούν το Skip......29!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
και μια που το 'φερε η κουβέντα για πίτσες (όχι τις συηδικές...), -και για να το φέρω πιο κοντά στο τόπικ- μήπως οι τιμές στις πιτσαρίες έχουν ξεφύγει πλέον?χαλαρά.
παίζει να έχω και 2 χρόνια να πάρω πίτσα. Το γυρίσαν στο franchise και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Πίτα του παππού, σουβλάκι γειτονιάς και πίτσα απο το φούρνο πλέον -
Παρασκευή φρέσκιας ζύμης από τον αρτοπαρασκευαστή (*) (ζύμωμα+φούσκωμα σε 1,5 ώρα), άπλωμα με πλάστη, λαμαρίνα, σάλτσα-υλικά, 230 βαθμούς για 20', τέλεια.
Κόστος περί τα 3-4 € αντί για 8-9 € τα 6 μεγάλα κομμάτια που φτάνουν και περισσεύουν για 2 άτομα. Και υλικά ποιοτικά, όχι κατεψυγμένοι λαπάδες με συντηρητικά.(*): και φυσικά ψωμί έχω ν' αγοράσω κοντά 1 χρόνο. Άκου 0,80 € η μπαγκέτα των 300 (?) γρ. Με 1,30 € βγάζω ποιοτικό ψωμί των 950 γρ. Σε 2 χρόνια θα έχω κάνω και απόσβεση του αρτοπαρασκευαστή.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στο θέμα μας...
Σήμερα σε Σ/Μ απορρυπαντικό πλυντηρίου υγρό SKIP 3 κιλών 12,39 €!
Απορρυπαντικό πλυντηρίου υγρό ΟΜΟ 3 κιλών 6,35 €!Δεν ξέρω αν είναι το δεύτερο τόοοοοοσο καλό όσο το πρώτο, αλλά για τα μισά λεφτά τουλάχιστον για τζιν, πετσέτες και σεντόνια σίγουρα αξίζει δοκιμή. Και δεν είναι no name προϊόν, σοβαρή εταιρεία το φτιάχνει (Unilever).
Η Νεοχημική ουσιαστικά τα φτιάχνει του Λαυρεντιάδη που φτιάχνει άλλα τόσα no-name brands...
Εχει ήδη αγοραστει απο ξένο fund.
Σχετικα με τα αυτα τα ήδη σουπερμαρκετ (απορυπαντικα, καθαριστικά, χαρτιά, οδοντοπαστες, κρεμοσαπουνα κλπ) όντως ειναι πολυ ακριβα στην Ελλαδα αλλα κανουν εκπτωσεις που κα που οποτε οταν τα βρισκεις στις εκπτωσεις περνεις πολλα και τα αποθηκευεις (γνωστη πρακτικη απο το εξωτερικο οπου αυτα τα ειδη μπαινουν σε κυλιομενες εκπτωσεις πολυ συχνα σε βαθμο που σου στοιχιζουν σταθερα 50% λιγοτερο απο τις τιμες Ελλαδας και επηδει ειναι ακριβα κανει μεγαλη διαφορα ειδικα οταν εχεις οικογενεια.)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παρασκευή φρέσκιας ζύμης από τον αρτοπαρασκευαστή (*) (ζύμωμα+φούσκωμα σε 1,5 ώρα), άπλωμα με πλάστη, λαμαρίνα, σάλτσα-υλικά, 230 βαθμούς για 20', τέλεια.
Κόστος περί τα 3-4 € αντί για 8-9 € τα 6 μεγάλα κομμάτια που φτάνουν και περισσεύουν για 2 άτομα. Και υλικά ποιοτικά, όχι κατεψυγμένοι λαπάδες με συντηρητικά.(*): και φυσικά ψωμί έχω ν' αγοράσω κοντά 1 χρόνο. Άκου 0,80 € η μπαγκέτα των 300 (?) γρ. Με 1,30 € βγάζω ποιοτικό ψωμί των 950 γρ. Σε 2 χρόνια θα έχω κάνω και απόσβεση του αρτοπαρασκευαστή.
Με την ίδια λογικη, φαντάζομαι πως σου περισσεύει λίγος χώρος στο μπαλκόνι για 2 κοτούλες
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Στο θέμα μας...
Απορρυπαντικό πλυντηρίου υγρό ΟΜΟ 3 κιλών 6,35 €!Δεν ξέρω αν είναι το δεύτερο τόοοοοοσο καλό όσο το πρώτο, αλλά για τα μισά λεφτά τουλάχιστον για τζιν, πετσέτες και σεντόνια σίγουρα αξίζει δοκιμή. Και δεν είναι no name προϊόν, σοβαρή εταιρεία το φτιάχνει (Unilever).
Η Νεοχημική ουσιαστικά τα φτιάχνει του Λαυρεντιάδη που φτιάχνει άλλα τόσα no-name brands...
Ναι κάτι είχα διαβάσει. ...πήρε μαζί του κι άλλες Ελληνικές νομίζω.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό με τα μεταλλαγμένα (εκτός αν τον έχετε ήδη δει):
http://www.greenpeace.org/raw/content/g ... 112553.pdf
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με την ίδια λογικη, φαντάζομαι πως σου περισσεύει λίγος χώρος στο μπαλκόνι για 2 κοτούλες
Nope!
Χρόνος παρασκευής ψωμιού (δηλαδή δικής μου δουλειάς) 5 λεπτά το πολύ. Τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα. Περισσότερο θέλω για να πάω στο φούρνο. Η όλη διαδικασία κρατάει γύρω στο 3ωρο, αλλά δεν ασχολείσαι καθόλου.
Η δε πίτσα έχει δουλειά όσο και ένα απλό φαγητό, κανένα 20 λεπτο ως μισάωρο ας πούμε. Κι είναι νόστιμη, ενώ ξέρεις και τι τρως. -
Έχω την πεποίθηση ότι ο μουσακάς που τρώνε στην Περσία είναι κάτι περισσότερο όμοιο με το ιμάμ μπαϊλντί ( με την έννοια ότι τα υλικά δεν είναι τακτοποιημένα σε κομμάτια ) ενώ ο δικός μας , μετά την προσθήκη της μπεσαμέλ αλλά και πριν , τρώγεται κρύος και είναι τακτοποιημένος.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν επιτρέπεται από τον νόμο. αλλιώς νομίζεις δεν θα έβλεπες ; Και βέβαια , με τα 1.000. Αντί για κανίς , κοτούλες σε ελεγχόμενο περιβάλλον.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Στο θέμα μας...
Σχετικα με τα αυτα τα ήδη σουπερμαρκετ (απορυπαντικα, καθαριστικά, χαρτιά, οδοντοπαστες, κρεμοσαπουνα κλπ) όντως ειναι πολυ ακριβα στην Ελλαδα αλλα κανουν εκπτωσεις που κα που οποτε οταν τα βρισκεις στις εκπτωσεις περνεις πολλα και τα αποθηκευεις (γνωστη πρακτικη απο το εξωτερικο οπου αυτα τα ειδη μπαινουν σε κυλιομενες εκπτωσεις πολυ συχνα σε βαθμο που σου στοιχιζουν σταθερα 50% λιγοτερο απο τις τιμες Ελλαδας και επηδει ειναι ακριβα κανει μεγαλη διαφορα ειδικα οταν εχεις οικογενεια.)
+1000 και οχι μονο για ειδη σπιτιου αλλα και σχεδον σε ολα τα ειδη.,,,πχ 10 μερες προσφορα 12+12 δωρο coca cola και μετα pepsi...οδοντοκρεμες,μπισκοτα και αλλα πολλα. Παιρναμε παγωτο 3 λιρες στην Αγγλια 1+1 σταθερα τη στιγμη που το ιδιο παγωτο εδω εχει 5+ ευρω. Η διαφορα ειναι οτι εκει λειτουργει ο ανταγωνισμος, καθως οτι εκπτωσεις κανουν οι εταιρειες περνανε στον καταναλωτη και δεν τις τσεπωνουν (οπως εδω) οι μεγαλομπακαληδες. Αξιοσημειωτο ειναι οτι οι εκπτωσεις (πραγματικες) στην Αγγλια ξεκινουν παραμονη Χριστουγεννων που ο κοσμος θα ψωνισει και οχι το Γεναρη οπως εδω Οπως και τα στοκατζιδικα εχουν φοβερες προσφορες. Οποιος εχει παει στο Bicester καταλαβαινει τι λεω...Αγορασα Timberland παπουτσι με 60 ευρω προπερσι και το βρηκα φετος στο factory outlet 240ευρω!!!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και μια που το 'φερε η κουβέντα για πίτσες (όχι τις συηδικές...), -και για να το φέρω πιο κοντά στο τόπικ- μήπως οι τιμές στις πιτσαρίες έχουν ξεφύγει πλέον?
χαλαρά.
παίζει να έχω και 2 χρόνια να πάρω πίτσα. Το γυρίσαν στο franchise και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Πίτα του παππού, σουβλάκι γειτονιάς και πίτσα απο το φούρνο πλέονΝτομινοζ και πιτσα χατ, παρλααβη απο το καταστημα για πιτσα.
-
άκουσα μόλις διαφήμιση 'ενεχυροδανειστήριο αυτοκινήτων' στην Αθήνα.
δίνουν λύση στο οικονομικό σου πρόβλημα... απλά μετά πρέπει να πάρεις ταξί...
που φτάσαμε Νίκο Τσιαμτσίκα?!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο θέμα μας...Σήμερα σε Σ/Μ απορρυπαντικό πλυντηρίου υγρό SKIP 3 κιλών 12,39 €!
στο Astra σου γιατί βάζεις πχ ΕΚΟ με 1,20 και όχι ΒP με 1,35 ?
το ότι το Skip είναι ακριβότερο δεν σημαίνει ότι είναι κ καλύτερο....όνομα πουλάνε. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
άκουσα μόλις διαφήμιση 'ενεχυροδανειστήριο αυτοκινήτων' στην Αθήνα.δίνουν λύση στο οικονομικό σου πρόβλημα... απλά μετά πρέπει να πάρεις ταξί...
δεν το ήξερες ?
η διαφήμιση ήταν από πέρσι........ -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
δεν το ήξερες ?
η διαφήμιση ήταν από πέρσι........δεν την άκουσα μέχρι σήμερα!
ήταν όλα τα λεφτά!
μάλλον φταίει το γεγονός ότι το μαγαζί είναι στην Αθήνα και δεν έχει κατάστημα στη συμπρωτεύουσα, οπότε δε διαφημίζεται από τους τοπικούς σταθμούς. Το άκουσα στην ΈραΣπορτ 93,9 που αναμεταδίδεται εδώ πάνω σήμερα το πρωί ακούγοντας τις εξελίξεις στα αθλητικά. Λύθηκα στα γέλια με τη σκέψη που έκανα: 'δίνουν λύση στο οικονομικό σου πρόβλημα... απλά μετά πρέπει να πάρεις ταξί...' -
δεν το ήξερες ?
η διαφήμιση ήταν από πέρσι........δεν την άκουσα μέχρι σήμερα!
ήταν όλα τα λεφτά!
μάλλον φταίει το γεγονός ότι το μαγαζί είναι στην Αθήνα και δεν έχει κατάστημα στη συμπρωτεύουσα, οπότε δε διαφημίζεται από τους τοπικούς σταθμούς. Το άκουσα στην ΈραΣπορτ 93,9 που αναμεταδίδεται εδώ πάνω σήμερα το πρωί ακούγοντας τις εξελίξεις στα αθλητικά. Λύθηκα στα γέλια με τη σκέψη που έκανα: 'δίνουν λύση στο οικονομικό σου πρόβλημα... απλά μετά πρέπει να πάρεις ταξί...'γιατί το ταξί θα σου κοστίσει λίγο ????
καλύτερα να έχεις ποδήλατο......κάνεις και γυμναστική και είναι και οικολογικό..... -
σωστά, έτσι που φθάσαμε, και το ταξί πολυτέλεια είναι!
-
σωστά, έτσι που φθάσαμε, και το ταξί πολυτέλεια είναι!Γιατί, ούτως ή άλλως δεν ήταν;
-
Στην ελλαδα, φυσικά και όχι.
-
σωστά, έτσι που φθάσαμε, και το ταξί πολυτέλεια είναι!Το ταξι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι πολυτελεια.
Σε χωρες που εχουν πυκνο δικτυο ΜΜΜ εννοειται...
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;