-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελληνικο λαδι εξαιρετικα παρθενο πλεον ειναι παμφθηνο,προσωπικα προτιμω να το παιρνω απο lidl γιατι ειναι ισως το πιο αυστηρο supermarket σε προδιαγραφες.
Πλάκα κάνεις
ισχύει αυτό που λέει ο tiger.
-
Παιδιά, μιλάμε για ελαιόλαδο! Που στην Ελλάδα τρέχει σαν νερό και ως τυποποιημένο προέρχεται από ελαιοπαραγωγικές περιοχές. Δεν έχει ο παραγωγός τυποποιημένου ελαιολάδου κανένα όφελος να το νοθεύσει, από τη στιγμή που πάντα του περισσεύει και του έρχεται φθηνά ως πρώτη ύλη.
Ε, το να προτιμάμε λοιπόν να δίνουμε σε Γερμανούς χρήματα για ελληνικό προϊόν που βρίσκουμε σε άριστη ποιότητα παντού, είναι ατυχής επιλογή. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελληνικο λαδι εξαιρετικα παρθενο πλεον ειναι παμφθηνο,προσωπικα προτιμω να το παιρνω απο lidl γιατι ειναι ισως το πιο αυστηρο supermarket σε προδιαγραφες.
Πλάκα κάνεις
Tι ισχύει;
Που μια φορά πέταξα μια φέτα ζαμπόν από τα Λιντλ σε δυο κεραμιδόγατες που είχανε να φάνε καμιά εβδομάδα και από τους καυγάδες η ωραιότερη στη μούρη ήταν σαν τον Ανέστη Βλάχο και ούτε που το πλησίασαν;
Οι ίδιες γάτες μετά, πλακώθηκαν στο ξύλο για ληγμένη φέτα ζαμπόν από άλλο Σ/Μ -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Πλάκα κάνεις
Tι ισχύει;
Που μια φορά πέταξα μια φέτα ζαμπόν από τα Λιντλ σε δυο κεραμιδόγατες που είχανε να φάνε καμιά εβδομάδα και από τους καυγάδες η ωραιότερη στη μούρη ήταν σαν τον Ανέστη Βλάχο και ούτε που το πλησίασαν;
Οι ίδιες γάτες μετά, πλακώθηκαν στο ξύλο για ληγμένη φέτα ζαμπόν από άλλο Σ/Μπιστοποιημένο κατά ISO όχι αστεία δηλ
-
Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπήρχε πρόβλημα στην παρτίδα αυτή, αλλά μιλάμε για γάτες που τις ταίζω και ξέρω πως αν τις αφήσω νηστικές θα μου φάνε τα λάστιχα από τα αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπήρχε πρόβλημα στην παρτίδα αυτή, αλλά μιλάμε για γάτες που τις ταίζω και ξέρω πως αν τις αφήσω νηστικές θα μου φάνε τα λάστιχα από τα αυτοκίνηταΘες να πεις οτι οι γατες δεν ειναι κανίβαλοι ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπήρχε πρόβλημα στην παρτίδα αυτή, αλλά μιλάμε για γάτες που τις ταίζω και ξέρω πως αν τις αφήσω νηστικές θα μου φάνε τα λάστιχα από τα αυτοκίνητα
Θες να πεις οτι οι γατες δεν ειναι κανίβαλοι ;
Λές να...;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Θες να πεις οτι οι γατες δεν ειναι κανίβαλοι ;
Λές να...;
Eγω δεν ειπα τιποτα,εσυ δεν ξερω τι σκεφτηκες
-
και οι καφετέριες στη Λευκάδα ρίξαν τις τιμές.
Πλέον πίνεις εσπρέσσο με 1 ευρώ -
Πλ. Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη στο γνωστό ξενοδοχείο ο ελληνικός από 4.50 κατέβηκε στα 4.00. Μάλιστα κάποια μαγαζιά(κεντρικά) δεν χρεώνουν ΔΧ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παιδιά, μιλάμε για ελαιόλαδο! Που στην Ελλάδα τρέχει σαν νερό και ως τυποποιημένο προέρχεται από ελαιοπαραγωγικές περιοχές. Δεν έχει ο παραγωγός τυποποιημένου ελαιολάδου κανένα όφελος να το νοθεύσει, από τη στιγμή που πάντα του περισσεύει και του έρχεται φθηνά ως πρώτη ύλη.
Ε, το να προτιμάμε λοιπόν να δίνουμε σε Γερμανούς χρήματα για ελληνικό προϊόν που βρίσκουμε σε άριστη ποιότητα παντού, είναι ατυχής επιλογή.Υπαρχει μεγαλο οφελος να νοθευσεις εξαιρετικα παρθενο ελαιολαδο με χυμα λαδια αγνωστου ποιοτητας και προδιαγραφων.
Ξερω Ελληνα εξαγωγεα που κανει καλες δουλειες ετσι,με 'παλιόλαδα' οπως λεει ο ιδιος. -
Πάντως αν είναι να πάρεις λάδι Lidl με 5 ευρώ το λίτρο και λάδι 'Λατζιμά'(απλό παράδειγμα, δεν το λέω τοπικιστικά) από μαγαζί με 5,30 νομίζω το δεύτερο είναι προφανής επιλογή.
Γενικά πάντως δεν έχω ιδέα για το πόσο κοστίζουν τα λάδια καθώς πάντα είχαμε το δικό μας(που btw το αλέθουμε στο ελαιουργείο που αναφέρθηκε πριν )
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως αν είναι να πάρεις λάδι Lidl με 5 ευρώ το λίτρο και λάδι 'Λατζιμά'(απλό παράδειγμα, δεν το λέω τοπικιστικά) από μαγαζί με 5,30 νομίζω το δεύτερο είναι προφανής επιλογή.Δεδομενου οτι μενω στην Αθηνα,για μενα ειναι προφανης επιλογη το να παρω λαδι πιστοποιημενο και με ΠΟΠ ,τα δε χύμα κρασια που μου φερνουν κατα καιρους ασχετοι, τα χαριζω σε αλλοδαπους
Στο Lidl το εξαιρετικα παρθενο ελαιολαδο ειναι περι τα 3.50-4.0/λίτρο η τιμη,αναλογως μαρκα και συσκευασια. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως αν είναι να πάρεις λάδι Lidl με 5 ευρώ το λίτρο και λάδι 'Λατζιμά'(απλό παράδειγμα, δεν το λέω τοπικιστικά) από μαγαζί με 5,30 νομίζω το δεύτερο είναι προφανής επιλογή.Γενικά πάντως δεν έχω ιδέα για το πόσο κοστίζουν τα λάδια καθώς πάντα είχαμε το δικό μας(που btw το αλέθουμε στο ελαιουργείο που αναφέρθηκε πριν )
Αν το Lidl όντως αγοράζει καλό Ελληνικό ελαιόλαδο δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω το εμπορικό κέρδος στον Γερμανό(η απ όπου τέλος πάντων είναι οι μέτοχοι του) και όχι σε Έλληνα Σουπερμαρκετά για την αντίστοιχη ακριβώς ποιότητα. Ειδικά αν το κέρδος του πρώτου είναι μικρότερο.
Γιατί να μην το κάνω; Μήπως γιατί τα χρήματα του Έλληνα Σουπερμαρκετά θα γίνουν 'Ελλάδα'; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πάντως αν είναι να πάρεις λάδι Lidl με 5 ευρώ το λίτρο και λάδι 'Λατζιμά'(απλό παράδειγμα, δεν το λέω τοπικιστικά) από μαγαζί με 5,30 νομίζω το δεύτερο είναι προφανής επιλογή.
Γενικά πάντως δεν έχω ιδέα για το πόσο κοστίζουν τα λάδια καθώς πάντα είχαμε το δικό μας(που btw το αλέθουμε στο ελαιουργείο που αναφέρθηκε πριν )
Αν το Lidl όντως αγοράζει καλό Ελληνικό ελαιόλαδο δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω το εμπορικό κέρδος στον Γερμανό(η απ όπου τέλος πάντων είναι οι μέτοχοι του) και όχι σε Έλληνα Σουπερμαρκετά για την αντίστοιχη ακριβώς ποιότητα. Ειδικά αν το κέρδος του πρώτου είναι μικρότερο.
Γιατί να μην το κάνω; Μήπως γιατί τα χρήματα του Έλληνα Σουπερμαρκετά θα γίνουν 'Ελλάδα';Ποιος ειναι ο Ελληνας ΣΜ?
-
ΣαδοΜαχοζιστή εννοεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΣαδοΜαχοζιστή εννοεί.Δεν λεω για τους πελατες .
ΣουπερΜαρκετα εννοω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί να μην το κάνω; Μήπως γιατί τα χρήματα του Έλληνα Σουπερμαρκετά θα γίνουν 'Ελλάδα';Ποιος ειναι ο Ελληνας ΣΜ?
Ο Βασιλόπουλος ελληνικό δεν είναι πχ;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το ονομα ειναι ελληνικο,η εταιρια ειναι πλεον γαλλικη αν δεν κανω λαθος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ονομα ειναι ελληνικο,η εταιρια ειναι πλεον γαλλικη αν δεν κανω λαθος.
Ο Σκλαβενίτης;
Ο Γαλαξίας;
Δεν μπορεί, κάποιο θα υπάρχει
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;