-
Μόνο το δικό τους. Αλλά για να μην σκίσουμε το θέμα, καλύτερα πάμε στο άλλο για τα gps.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Φέτος στις γιορτές θα ψωνίσετε πράγματα για τον εαυτό σας? Είτε πρόκειται για ρούχα, παπούτσια, γκάτζετς κλπ.
Εγώ μάλλον όχι. Τσίπικα θα την βγάλω.με μέτρο ναι.
-
Φέτος στις γιορτές θα ψωνίσετε πράγματα για τον εαυτό σας? Είτε πρόκειται για ρούχα, παπούτσια, γκάτζετς κλπ.
Εγώ μάλλον όχι. Τσίπικα θα την βγάλω.o,τι θα ψωνιζα ετσι κ αλλιως. γενικα παντως αποφευγω τις αγορες την εποχη των εορτων οπως αποφευγω την εξοδο σε clubs τα σαββατα... δεν μπορω ολο αυτο το μαζικο κυμα καταναλωτων και δεν αντεχω την πολυκοσμια.... εκνευριζομαι
παντως για το σ/κ κανονιζω μια πολυ μεγαλη αγορα κ ελπιζω να μη χαλασει γιατι κ καποιος αλλος εχει εκδηλωσει ενδιαφερον
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ μάλλον όχι. Τσίπικα θα την βγάλω.o,τι θα ψωνιζα ετσι κ αλλιως. γενικα παντως αποφευγω τις αγορες την εποχη των εορτων οπως αποφευγω την εξοδο σε clubs τα σαββατα... δεν μπορω ολο αυτο το μαζικο κυμα καταναλωτων και δεν αντεχω την πολυκοσμια.... εκνευριζομαι
παντως για το σ/κ κανονιζω μια πολυ μεγαλη αγορα κ ελπιζω να μη χαλασει γιατι κ καποιος αλλος εχει εκδηλωσει ενδιαφερον
Ψήνεσαι κι εσύ για τη βιλίτσα του Σεφερλή στη Βούλα ε?, πράγματι έχω εκδηλώσει κι εγώ ενδιαφέρον και θα τη χτυπήσω (800 k έχει αρχική τιμή στον πλειστηριασμό)
-
φαλήρισε αυτός κ την πουλά;;
-
Όχι, χώρισε (εδώ και χρόνια) και ούτε αυτός ούτε η πρώην του πληρώνανε τις δόσεις του δανείου που είχαν πάρει για να την αγοράσουν και η ΑΛΦΑ την βγάζει στο σφυρί για να πάρει τα λεφτά της
-
Εγώ μάλλον όχι. Τσίπικα θα την βγάλω.Φυσικά και θα ψωνίσω για τον εαυτό μου : μετοχές, πολλές μετοχές
Ρούχα ? Παπούτσια ? Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα χρόνια έχω να αγοράσω κάτι τέτοιο
Γκάτζετς, είσαι τρελός?
Εγώ είμαι αριστερός άνθρωπέ μου -
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Φυσικά και θα ψωνίσω για τον εαυτό μου : μετοχές, πολλές μετοχές
πρόσεχε όμως μην πας κουβά....όπως το Βατοπέδι. 20 μύρια ->200.000 ...δεν τους έκατσε το χρηματιστήριο.
Μοναχοί και χρηματιστήριο...oh dear god!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φυσικά και θα ψωνίσω για τον εαυτό μου : μετοχές, πολλές μετοχές
πρόσεχε όμως μην πας κουβά....όπως το Βατοπέδι. 20 μύρια ->200.000 ...δεν τους έκατσε το χρηματιστήριο.
Μοναχοί και χρηματιστήριο...oh dear god!
Κι αν πάω στον κουβά τι έγινε, μπας και τα θέλω για να αγοράσω ρούχα ? Το χρηματιστηριακό shopping είναι τρόπος ζωής και όχι επένδυση
Ναι και πάθαν μεγάλη ζημιά στη μονή που χάσαν 20 εκατομ., θα ζοριστούν τώρα ...Για φιλοδωρήματα τα είχαν αυτά τα ψιλά
-
Εγώ μάλλον όχι. Τσίπικα θα την βγάλω.Φυσικά και θα ψωνίσω για τον εαυτό μου : μετοχές, πολλές μετοχές
Ρούχα ? Παπούτσια ? Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα χρόνια έχω να αγοράσω κάτι τέτοιο
Γκάτζετς, είσαι τρελός?
Εγώ είμαι αριστερός άνθρωπέ μουΜήπως θα φέρει ο Άγιος Βασίλης τραινάκια Trotsky τη Πρωτοχρονιά;
-
Ψήνεσαι κι εσύ για τη βιλίτσα του Σεφερλή στη Βούλα ε?, πράγματι έχω εκδηλώσει κι εγώ ενδιαφέρον και θα τη χτυπήσω (800 k έχει αρχική τιμή στον πλειστηριασμό)
μπα, προς το παρον πηρα σπιτι στην πατρα ... βαλε κ τον εξοπλισμο (ψυγειοκαταψυκτη, κουζινα κλπ) και οτι οι καιροι ειναι χαλεποι και καταλαβαινεις οτι δεν με παιρνει για αλλη βιλιτσα
εξ αλλου η βιλιτσα μου στην ερετρια ειναι σιγουρα καλυτερη αφου χτιστηκε με βαση το προσωπικο μου γουστο (εχει κ δελφινακι στην πισινα )
η μονη διαφωνια που ειχα με τον πατερα μου ηταν στο γκαζον... εγω δεν ηθελα (δεν ειναι καθολου πρακτικο κ μου φαινοταν αμερικανια) αλλα αφενος δεν μπορουσα να πω οχι καθως το πληρωσε αυτος (βασικα ψεματα εγω το πληρωσα καθως το κεφαλαιο που χρησιμοποιηθηκε ηταν απο ακινητα στο ονομα μου) και αφετερου τελικα αρχισε να μου αρεσει...
το συμπερασμα ειναι οτι οντως πρεπει να ακουμε τους γονεις μας ρε παιδι μου..
κοινως αν η μαμα σου συμφωνει κ εγκρινει χτυπα το
να ξερεις παντως οτι το γκαζον και η πισινα ειναι λιγο κουραση ωρες ωρες..
τωρα εχει ενα κομματακι σκουριας μεσα στην πισινα (δεν εχω ιδεα απο που προηλθε) κ ειναι τεραστια μανουρα να φτιαχτει... μου ειπαν απο την εταιρεια πρεπει να αδειασουν το νερο για να φτιαχτει...
επισης το γκαζον θελει συχνα κουρεμα κ φευγουν λεφτα γιατι σπανια θα το κουρεψω ο ιδιος...
οποτε προτιμησε τιποτα αμπελια ναουμ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
επισης το γκαζον θελει συχνα κουρεμα κ φευγουν λεφτα γιατι σπανια θα το κουρεψω ο ιδιος...
οποτε προτιμησε τιποτα αμπελια ναουμΚάτι ρομποτάκια που το κουρεύουν αυτόματα που είχε πάρει το μάτι μου δεν τα είδες;
Εκτός κι αν είναι ακόμα σε τίποτα φάσεις πρωτότυπα/προπαραγωγή και δε μπορείς να αγοράσεις -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
οποτε προτιμησε τιποτα αμπελια ναουμΚάτι ρομποτάκια που το κουρεύουν αυτόματα που είχε πάρει το μάτι μου δεν τα είδες;
Εκτός κι αν είναι ακόμα σε τίποτα φάσεις πρωτότυπα/προπαραγωγή και δε μπορείς να αγοράσειςΡομποτακια τα λετε εσεις;
Εμεις τα λεμε προβατα!! -
-
Γκάτζετς, είσαι τρελός?
Εγώ είμαι αριστερός άνθρωπέ μουΑριστερός Βακτριανή η Δρομάς;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εκτός κι αν είναι ακόμα σε τίποτα φάσεις πρωτότυπα/προπαραγωγή και δε μπορείς να αγοράσειςΡομποτακια τα λετε εσεις;
Εμεις τα λεμε προβατα!! -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Γκάτζετς, είσαι τρελός?
Εγώ είμαι αριστερός άνθρωπέ μουΑριστερός Βακτριανή η Δρομάς;
Η ασιατική με τις 2 καμπούρες
-
-
Όχι, χώρισε (εδώ και χρόνια) και ούτε αυτός ούτε η πρώην του πληρώνανε τις δόσεις του δανείου που είχαν πάρει για να την αγοράσουν και η ΑΛΦΑ την βγάζει στο σφυρί για να πάρει τα λεφτά τηςειναι καλο σπιτι; να το κοιταξουμε...
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;