-
Αν σε τσακωσει το Λιμεν πες τους κανω χιλιομετρα συντηρησης, το παω στο Σκαραμαγκα
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
τι μηχανή έχει,και πόσα αλογατα.
Αν δεν κανω λαθος φαρμαν καπως ετσι, υπαρχει?
10 μιλια τελικη
Αν σε τσακωσει το Λιμεν πες τους κανω χιλιομετρα συντηρησης, το παω στο Σκαραμαγκα
-
Εχω πεθανει ρεεεε σταματηστε Βλεπω το βαγγελη να κανει κρουαζιερα το αλλο καλοκαιρακι..
-
μίλια συντήρησης παρακαλώ,στην θάλασσα βρισκόμαστε.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
τι μηχανή έχει,και πόσα αλογατα.
Αν δεν κανω λαθος φαρμαν καπως ετσι, υπαρχει?
10 μιλια τελικη
τα 0-10 σε ποσο.
-
τα 0-10 σε ποσο.Σε δυο μερες
-
τα 0-10 σε ποσο.
Σε δυο μερες
βρε έχει μηχανή μέσα η είναι κωπήλατο και με θέλεις μαζί για να τραβάω κουπί .
-
τα 0-10 σε ποσο.
Σε δυο μερες
Ε τα 2cv τα πατας..τι αλλο θες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
τα 0-10 σε ποσο.
Σε δυο μερες
Ε τα 2cv τα πατας..τι αλλο θες..
κατά μια έννοια σαν βάρκες πηγαίνουν και αυτά.
-
τα 0-10 σε ποσο.
Σε δυο μερες
βρε έχει μηχανή μέσα η είναι κωπήλατο και με θέλεις μαζί για να τραβάω κουπί .
Βασικα αφου δεν γ@@με που δεν γ@@με τουλαχιστον θα πηγαινουμε για ψαρεμα
-
**Α 110 ΑLPINE ** Σωστος
Ποσους κομβους να πιανει ;
Τυμπανο και φουμο αγορασες ;
-
να το πω εγώ πάει στο διάολο,αλλά και εσύ
στο τέλος θα μας ρίξουν βρομόξυλο εδώ μέσα οι κυριλαδες σκαφατοι. -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
**Α 110 ΑLPINE ** ΣωστοςΠοσους κομβους να πιανει ;
Τυμπανο και φουμο αγορασες ;
Ωχ, θα το παιζει σκαφατος
Το λιζα θα ερθεις να κανουμε μπανανα που λες στην υπογραφη σου το λες για το καικη μου
-
Ηρεμα Καπταιν Ιγκλο, ακομα δεν το πηρες , Να μας πας καμμια βολτα, πολυ μ αρεσε οπως το ειδα
-
η μπανάνα δεν μπορεί να πάει με τόσα πολλά μίλια
-
η μπανάνα δεν μπορεί να πάει με τόσα πολλά μίλιαθα τραβαει η μπανανα το σκαφος
-
Μικρός έκανα μαθήματα με optimist και στην συνέχεια μόνος μου laser & surf. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι μετά από 20+ χρόνια μήπως αγοράσω τώρα κάτι που να μπορεί να συνδυάσει μερικά από τα παρακάτω:[list:nsehc36l]
Να έχει πανί
Να μπορώ να το μεταφέρω (με κοτσαδόρο κλπ)
Να έχει ίσως μια μικρή μηχανή
Να είναι αρκετά σταθερό ώστε να μπορεί μια 4μελής οικογένεια να το εμπιστευτεί[/list:u:nsehc36l]
Δεν διάβασα όλες τις σελίδες οπότε αν ανάλογο ερώτημα έχει τεθεί και στο παρελθόν ζητώ συγνώμη.Με βλέπω να κάνω κάποια στιγμή και τα μαθήματα με ιστιοπλοϊκό που αναφέρονται στις πρώτες σελίδες.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
....σκέφτομαι μετά από 20+ χρόνια μήπως αγοράσω τώρα κάτι που να μπορεί να συνδυάσει μερικά από τα παρακάτω: Να έχει πανί, Να μπορώ να το μεταφέρω (με κοτσαδόρο κλπ), Να έχει ίσως μια μικρή μηχανή, Να είναι αρκετά σταθερό ώστε να μπορεί μια 4μελής οικογένεια να το εμπιστευτεί....Εγώ ξεκίνησα από παιδάκι με Tabur 320, μετά Laser, Sunflower και μεγαλώνοντας Lightning και γρήγορα ανοιχτής θάλασσας (είχαμε δικό μας Ohlson 29, πολύ ορτσάτο και καλοτάξιδο). Μετά νοικιάζοντας αλλά τελευταία λιγόστεψε η παρέα (παιδιά υποχρεώσεις κλπ) και άρχισα να βλέπω την ανάγκη για κάτι τέτοιο που να μπορώ να το ελέγχω εύκολα (οικονομικά, χρονικά και χωροταξικά).
Είχα βρει πριν από καιρό δοκιμαστικό για τέτοια σκάφη σε ξένο περιοδικό/site. Υπάρχουν λοιπόν τέτοια σκάφη με λογικό βάρος (πχ 750 κιλά) και γύρω στα 20-25 πόδια. Διαθέτουν βάση για μικρή εξωλέμβια, αναδιπλούμενη καρίνα, ίσως και δεξαμενές έρματος, καμπινούλα κλπ ό,τι πρέπει. Δεν ξέρω όμως μάρκες μοντέλα ούτε τι βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα... Ψάξε στο διαδίκτυο και αν θέλεις πες τα εδώ ή με πμ. -
Εκτος απο το meteo και to free meteo εχετε καποια αλλη σελιδα για καιρο αξιοπιστη και ειδικα για θαλασσα
-
Εκτος απο το meteo και to free meteo εχετε καποια αλλη σελιδα για καιρο αξιοπιστη και ειδικα για θαλασσαhttp://poseidon.ncmr.gr ό,τι καλύτερο για θάλασσα!
Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).