-
Που το έχεις 'φουντάρει'? Εγω το ρίχνω σε 2 εβδομάδες. Προχθές πήγα ένα wellcraft 26 φίλου από την Μαρίνα της Αρετσούς μέχρι τον γλαρόκαβο. Καλή πλεύση είχε, για κανένα μισάωρο είχαμε ένα γεμάτο 4αράκι.
-
Μακρυα είμαστε και έλεγα να συναντηθούμε στον κόλπο κάτω από τη βίλα του Καρρά για μπανάκι και μετά σε κανένα πόρτο κουφό για τσιπουράκι στην '60άρα'
-
Γιατι οι πιο πολλοι δινουν στο σκαφος τους το ονομα της γυναικας ή της κορης του ή πιο σπανια του γιου τους?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατι οι πιο πολλοι δινουν στο σκαφος τους το ονομα της γυναικας ή της κορης του ή πιο σπανια του γιου τους?αλλιως εχει παντοφλα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατι οι πιο πολλοι δινουν στο σκαφος τους το ονομα της γυναικας ή της κορης του ή πιο σπανια του γιου τους?Είτε γιατί στερούνται φαντασίας, είτε γιατί... εχμ... αναγκάζονται:
'Το δικό ΜΟΥ όνομα θα βγάλεις στο σκάφος!' -
Ο λόγος είναι ότι όταν αναφέρονται σε σκάφος (οι Εγγλέζοι) λένε she ή lady ανεξαρτήτου είδους σκάφους...
-
Επίσης παίζουν πολύ και τα 'Αγ. Νικόλαος', 'Ελένη', 'Τα 3 αδέλφια', 'Μεγαλόχαρη', 'Αγ. Μαρίνα'
Η πλάκα είναι ότι τη δική μας τη βάρκα τη λένε Καλυψώ (ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε ιδέες μεγαλείου και το ονόμασε έτσι από το σκάφος του Κουστό) και υπάρχουν κατά καιρούς διάφοροι που με ρωτάνε αν τη μάνα μου τη λένε Καλυψώ.
-
To πιο ωραίο όνομα που έχω δει σε σκάφος ήταν σε ένα 50άρι περίπου uniesse: **bachelor again ** Θεός!
1 - 2 χρονιές το σκάφος αυτό ήταν, μαζί με ένα ίδιο μικρότερο, στην μαρίνα στην Αρετσού μετά πήγε Σάνυ, sv2 μπορεί να το έχεις δει.
-
Μια φορά πήγαινα από Χανιώτη porto carras , συνηθισμένη διαδρομή, εκεί λοιπόν που πηγαίναμe με καμια 30 μίλια περίπου ξαφνικά με περνάει το ένα από δεξιά και το άλλο από αριστερά σαν σταματημένο Καταληκτικά σκάφη, δεν ξέρω από αξιοπιστία πως πάνε αλλα είναι πανέμορφα, δεν αναφέρομαι σε μηχανές αλλά σε ηλεκτρολογικά κυρίως και συναρμογή εσωτερικού. Προσωπικά βέβαια είμαι λάτρης της princess.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατι οι πιο πολλοι δινουν στο σκαφος τους το ονομα της γυναικας ή της κορης του ή πιο σπανια του γιου τους?
Είτε γιατί στερούνται φαντασίας, είτε γιατί... εχμ... αναγκάζονται:
'Το δικό ΜΟΥ όνομα θα βγάλεις στο σκάφος!'Σου λεει αν παει τη γκομενα εκει θα ρωτησει ποιανης ειναι το ονομα?
-
Ασχολείται κανένας με Jet ski?
-
Τώρα εσείς μπορεί και να βαρέσετε, αλλά θα ρωτήσω:
Ένα φουσκωτούλι με κουπιά για να πηγαίνουν βόλτες πέρα - δώθε κ να ρίχνουν καμιά πετονιά τα πίτσι λέω να τους πάρω, τι λέτε; Και που μπορώ να βρω της προκοπής;
Ή να προτιμήσω αυτά τα 2θέσια πολυεστερικά 'κανό'; -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
To πιο ωραίο όνομα που έχω δει σε σκάφος ήταν σε ένα 50άρι περίπου uniesse: **bachelor again ** Θεός!Μιλάμε, έχω ΛΙΩΣΕΙ από το γέλιο! Ο τύπος είναι ΜΕΓΑΛΟΣ θεούλης!
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
Ασχολείται κανένας με Jet ski?Εγω οχι,εχω μπλεξει με τα σκαφη ενω στην πραγματικοτητα ειναι τα jet ski που μου αρέσουν
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ένα φουσκωτούλι με κουπιά για να πηγαίνουν βόλτες πέρα - δώθε κ να ρίχνουν καμιά πετονιά τα πίτσι λέω να τους πάρω, τι λέτε; Και που μπορώ να βρω της προκοπής;
Ή να προτιμήσω αυτά τα 2θέσια πολυεστερικά 'κανό';άμα θες να δώσεις χρήμα, μπορείς να πάρεις κάτι tenderakia suzuki που έχουν σκληρό πάτο, και παίρνουν και μηχανή. υπάρχουν και κινέζικα απλά σου λέω μάρκας για να τα δεις ιντερνετ.
τα παιδικά φουσκωτά έχουν τη τάση να παρασύρονται εύκολα απο ρεύματα και αέρα -
Αυτά με τις 2,5 ΗΡ μηχανούλες λες; Τα είδα.
Πόσο μπορεί να κοστίζουν δλδ; Και που τα βρίσκω;edit
Γύρω στα 800 Ε τα δείχνει στο νετ. Είναι καλύτερα από τα φουσκωτά λες; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ή να προτιμήσω αυτά τα 2θέσια πολυεστερικά 'κανό';Ηλια οχι φουσκωτουλι.
Και γενικα ειναι επικινδυνο το σπορ,δεν θα πρεπει να ειναι φαση 'παιζω και μαθαινω' -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
To πιο ωραίο όνομα που έχω δει σε σκάφος ήταν σε ένα 50άρι περίπου uniesse: **bachelor again ** Θεός!
Μιλάμε, έχω ΛΙΩΣΕΙ από το γέλιο! Ο τύπος είναι ΜΕΓΑΛΟΣ θεούλης!
ναι πρέπει να είσαι πολύ μπροστά για να βάλεις αυτό το όνομα. Ένα τέτοιο ήταν
@ililias, τα φουσκωτάκια τα μικρά , περίπου 220 cm, είναι ευκολομεταφερόμενα και έχουν πολύ καλή άνωση , θα το χαρείς και εσύ πολύ (πιο πολύ από τα πιτσιρίκια σου ).Απλά μιας που θα μπαινοβγαίνουν τα ζοντόβολα θέλει λίγο προσοχή μην προκαλέσουν ζημιά με τα αγκίστρια και τα μαχαίρια στα μπαλόνια. Υπάρχουν και μικρές πολυεστερικές βαρκούλες 2 μέτρων περίπου, είχαμε και εμείς 2 ήταν πολύ βολικό στο ψάρεμα αλλα μας τα έκλεψαν από την ακτή.
Το φουσκωτάκι θα το βρεις με καμια 700 και κάτι ευρώ περίπου. Αρκετά λιγότερα το πολυεστερικό. -
δες http://www.suzuki-marine.gr/suzukima.ns ... t_2004.pdf' target='_blank για μια ιδέα.
εδιτ για δώσε λινκ που τα βρίσκεις 800? καινούρια?
-
Εδώ είσαι http://www.motocraft.gr/online/viewProd ... 385&mid=34
Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).