-
απο βάρος τι λέει?
εννοω να το έχεις μια μέρα μαζί σου πηγαίνοντας αποδω και αποκει...
αυτονομία 5ώρες που διαβάζω επιβεβαιώνεις? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
προσπαθώ να κάνω bootable ένα καινούριo φλασάκι που πήρα Transcend 8GB μέσω αυτής της διαδικασίας στο Eee (καταραμένη έλλειψη dvd rom) για να περάσω μια έκδοση των xp nlite αλλά έχει μουλαρώσει στο σημείο που πρέπει να το κάνω φορμάτ....μου βγάζει σφάλμα Format[ex] error 11 και δεν κάνει φορματ.
Το παρακάμπτω αλλά πιο κάτω μου λέει ότι το usb μου δεν είναι valid oύτε σε fat.Tι κάνω??? Γαμώ τα εξωτερικά μου dvd rom....
Και εγώ είχα δοκιμάσει την ίδια μέθοδο και είχα το ίδιο πρόβλημα. Τελικά αγόρασα ένα εξωτερικό DVD recorder και έκανα τη δουλειά μου.
-
Εγώ την κατάφερα πάντως την δουλειά.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
απο βάρος τι λέει?
εννοω να το έχεις μια μέρα μαζί σου πηγαίνοντας αποδω και αποκει...
αυτονομία 5ώρες που διαβάζω επιβεβαιώνεις?Επιβεβαιώνω 5.30 με wireless on, BT/webcam disabled και φωτεινότητα τρεις σκάλες πάνω από το min. Από δουλειά τπτ σημαντικό, internet surfing, άνοιγμα pdf, λίγο μουσική και τέτοια.
-
Για φορητο που λεγαμε
περα απο τη μεταπωληση που γνωριζοντας τον αδερφο μου δεν προκειται να μπει στη διαδικασια-απλα θα παρει αλλον,δεν βρισκω καποιο λογο να του προτεινω MacBook.το ψαχνω ακομα βεβαια
οσο για τον velociraptor που αναρωτηθηκε καποιο παιδι,στα 234 που χει πεσει ο 300ρης (εγω τον ειχα αγορασει γυρω στα 300) ειναι πολυ καλη αγορα:καταπολεμας το σημαντικοτερο bottleneck του συστηματος σου,κι εχεις αρκετη χωρητικοτηα για data,περα απο παχνιδια.Υπαρχουν και μικροτεροι αλλα αναλογικα δεν αξιζουν imo.Ο θορυβος δεν προβληματιζει εκτος κι αν εισαι υπερ-απαιτητικος παντου(gfx card,psu Κτλ)
-
φορματ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
xenos το βρισκεις κάπου το 6820s?
τα άλλα που δείχνεις είναι 15αριαΤο ξέρω, για προτεινετε και κανα 15άρι καλό... (νάχει σκληρό μιν 250, μνήμη 2+, κάρτα γραφικών με δική της μνήμη...)
-
Τι όριο τιμής είχες θέσει;
Στα 700 ευρώ μια καλή λύση με συγχρονο επεξεργαστή είναι αυτή της Packard Bell. Συνδυάζεται με το «Δες την Ψηφιακά» (αν θυμάμαι καλά θα αγοραστεί με χρήση έκπτωσης) με Open Office στην ίδια τιμή. -
έχω αυτό το ποντίκι: (Μicrosoft)
όταν πάω στο control panel και στα mouse properties και αλλάζω το pointer speed στο τέρμα fast αυτό το κρατά μέχρι την επόμενη εκκίνηση όπου με πάει ξανα στο default (μέση). Γιατί το κάνει;
-
Για να έχεις με κάτι να ασχολείσαι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για να έχεις με κάτι να ασχολείσαι.Είσαι 'κακός'
-
Του την φύλαγα από εδώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Του την φύλαγα από εδώ.Το χρήμα δεν κρύβεται μονσιούρ!
Κάποιος windows-user και όχι apple-zealot ξέρει;
-
(από user αλλά όχι expert..)
Ο συγκεκριμένος πόντικας έρχεται με δικό του driver (+πρόγραμμα ρύθμισης, κλπ)?? Αν ναι -και δεν το έχεις εγκαταστήσει- τότε ενδέχεται το control panel των windows να μην 'ακούει'. Το ίδιο μπορεί να ισχύει ακόμα και αν έχεις εγκαταστήσει το software του ποντικιού, αλλά πας να του αλλάξεις ρυθμίσεις μέσα απότ το c.p. Μου είχε συμβεί το ίδιο στο τελευταίο ποντίκι MS που χρησιμοποίησα (πάει καιρός βέβαια, αφού αλλαξοπίστησα: Logitech._) -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τι όριο τιμής είχες θέσει;
Στα 700 ευρώ μια καλή λύση με συγχρονο επεξεργαστή είναι αυτή της Packard Bell. Συνδυάζεται με το «Δες την Ψηφιακά» (αν θυμάμαι καλά θα αγοραστεί με χρήση έκπτωσης) με Open Office στην ίδια τιμή.Πολυ καλό μου φαίνεται... Από ποιότητα, τα Packard Bell τι λενε γενικά?
-
Μη έχοντας αρκετή εμπειρία θα τα κατέτασσα στο μέσο όρο. Γενικά τα θεωρώ τίμια μηχανήματα. Είχε τύχει να δουλέψω σε ένα PB πριν καιρό (παλαιότερη σειρά) και μου άρεσε η στιβαρότητά του. Μοντέλο της σειράς που σου προτείνω έχω δει από κοντά στην Ιταλία (δεν είχα χρόνο να το περιεργαστώ αναλυτικά) και τουλάχιστον η οθόνη και η απόκριση του πληκτρολογίου μου άφησαν καλές εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
(από user αλλά όχι expert..)
Ο συγκεκριμένος πόντικας έρχεται με δικό του driver (+πρόγραμμα ρύθμισης, κλπ)?? Αν ναι -και δεν το έχεις εγκαταστήσει- τότε ενδέχεται το control panel των windows να μην 'ακούει'. Το ίδιο μπορεί να ισχύει ακόμα και αν έχεις εγκαταστήσει το software του ποντικιού, αλλά πας να του αλλάξεις ρυθμίσεις μέσα απότ το c.p. Μου είχε συμβεί το ίδιο στο τελευταίο ποντίκι MS που χρησιμοποίησα (πάει καιρός βέβαια, αφού αλλαξοπίστησα: Logitech._)έχω κι ένα ασύρματο Logitech που το παράτησα γιατί ξεφλούδιζε και γενικά μέσα σε μερικούς μήνες άρχισε να αποσυντίθεται...
θα δοκιμάσω αν και δεν έχω drivers...θα ψάξω να κατεβασω. Μερσί
EDIT: βρήκα, τους έβαλα και όντως έκαναν conflict με των logitech.
Ολα καλά πλέον....να σκάσουν οι οχτροί -
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]