-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τι μάρκα είναι; Είναι καμία σοβαρή;Η κεραία πρέπει να είναι όρθια (λογικά όπως την έχεις-κοιτάει ταβάνι) και παράγει σήμα σε μορφή ντόνατ τριγύρω της.
Μαρκα ; Συγγενης σου πρεπει να ναι , d-link
Προς τα πανω ειναι η κεραια. Ξαχνω στις ρυθμισεις τωρα , τι στο καλο ;
το απεναντι μπαλκονι δεν μπορει να φτασει ; -
ωραίος ο Safari 4 (beta)
-
Σε παρακαλώ, τέκνο μου.
-
kubiak, lokatzis και apopol, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια στο excel.
Τελικά έκανα περίπου αυτό που πρότεινε ο kubiak, με τη διαφορά ότι στο Excel 2007 υπήρχε έτοιμος τύπος:
-
Σε αυτό το τόπικ όμως δεν έπρεπε να μισούμε το Excel και τη Microsoft;
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε αυτό το τόπικ όμως δεν έπρεπε να μισούμε το Excel και τη Microsoft;Όχι, είναι στο άλλο τοπικ αυτό.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μαρκα ; Συγγενης σου πρεπει να ναι , d-linkΠρος τα πανω ειναι η κεραια. Ξαχνω στις ρυθμισεις τωρα , τι στο καλο ;
το απεναντι μπαλκονι δεν μπορει να φτασει ;Έχει κανα αριθμό δίπλα κοντά στο 449;
Κάνε και αναβάθμηση με το πιο πρόσφατο firmware.
Έχεις σκεφτεί την περίπτωση που έχει βλάβη το προιόν; Να το πήγαινες εκεί που το αγόρασες να τους το έλεγες; Άμα δεν βγάλεις άκρη από μόνος σου, πήγαινέ τους το. -
Μέχρι πρόσφατα είχα ανάμεσα στις επαφές μου στο msn και το ρομποτάκι της encarta, στο οποίο μπορούσες να κάνεις ερωτήσεις για διάφορα θέματα. Σήμερα παρατήρησα ότι η συγκεκριμένη επαφή χάθηκε. Μια σύντομη αναζήτηση στο google μου έδωσε την εξήγηση:
(link)
-
Kρίμα... Αλλά δεν αντιλαμβάνονται όλοι ότι η wiki δεν είναι 'εγκυκλοπαίδεια' με την στενή έννοια του όρου.
-
Danke ddl
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kρίμα... Αλλά δεν αντιλαμβάνονται όλοι ότι η wiki δεν είναι 'εγκυκλοπαίδεια' με την στενή έννοια του όρου.Γιατί ήταν η M$ Encarta ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kρίμα... Αλλά δεν αντιλαμβάνονται όλοι ότι η wiki δεν είναι 'εγκυκλοπαίδεια' με την στενή έννοια του όρου.
Γιατί ήταν η M$ Encarta ?
η ενκάρτα ήταν ψιλοαποδεκτή σαν πηγή. Η wiki δεν ειναι.
-
Προτιμώ την Britannica.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχω ένα CD με την Encarta από το 1995, είναι ιστορικό;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
το ίδιο έχω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
307 ΜΒ με 6 tabs ο Safari4 beta σε 10 λεπτά! Και μετά λέμε για «αλεπούδες» ...Πάντως είναι πολύ καλός και βολικός αν κ ακόμα έχει προβλήματα ...beta γαρ. Βλέπω την πατέντα με τα tabs του Chrome να την υιοθετούν όλοι...άντε Μοzilla . Κερδίζεις πολύ χώρο στην οθόνη.
Εγώ τα άλλαξα τα ταβς (στο κλασικό, 3.2....) για να πιάνω από παντού το παράθυρο και να το μετακινώ στην οθόνη. Μου την έδιναν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ίδιο έχω...
να ανοιξουμε ενα συλλογο,encarta 95 + ms flight sim 95
-
Εχω αυτό το παροπλισμένο mp3 player.
Δουλεύει με μπαταρία ΑΑΑ 1.5V. Θέλω να το συνδέσω με ηχεία και να ακούω μουσική -ράδιο- εκεί που δουλεύω. Αλλά η μπαταρία δεν φτουράει. Κρατά 2 μέρες μαξ. Δεν συμφέρει. Μπορώ με κάποιο πατέντα να το κάνω να δουλέψει με κάποιο μετασχηματιστή ρεύματος;
Δεν έχει άλλη υποδοχή μόνο των ακουστικών. Μπορώ να συνδέσω κάτι στις επαφές ώστε να δουλέψει; Με «κροκοδειλάκια» μήπως;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]