-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://i.gizmodo.com/5170542/shots-leak-of-lenovo-pocket-yoga-netbook-looks-like-it-actually-fits-in-a-pocketToo much.
Nokia N800 ή N810 + iGo Stowaway bluetooth keyboard = κομπλέ.
Από μία τσέπη για το καθένα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Χρηστο τελικα τι εκανες με το ΜΒΡ;θα παρεις αλλο;
Για την ώρα δουλεύει απροβλημάτιστα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Nokia N800 ή N810 + iGo Stowaway bluetooth keyboard = κομπλέ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aβολη οθόνη, είπαμε netbook αλλά αυτό είναι pocketbook. Με την καμία.Εννοεις, ανοητη,γελοια, ηλιθια, κλπ κλπ.... Δεν μπορω να καταλαβω ποιος τους ειπε πως δεν χρειαζομαστε την vertical dimension....
-
-
Εγκατέστησες βίστα στο κινητό;
-
Το F:\Temp, σε ποιό γαλαξία είναι;
-
Εγκατέστησες βίστα στο κινητό;
Το F:\Temp, σε ποιό γαλαξία είναι;
-
-
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου υπάρξει προβλημάτων με SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ...
και εφόσον η μητρική σου υποστηρίζει το** DDR3** γιατί έβαλες DDR2;
Κουτί :
THERMALTAKE VJ74321N2E WING RS 200 BLACK 430W λες να μην σου φτάσει; Τότε COOLERMASTER RC-690-KKP2-GP CM 690 BLACK 460W ! -
Γιατί η διαφορά στις επιδόσεις είναι μικρή και στην τιμή αρκετά μεγάλη.
-
Λετε να μην φτάνουν τα 430 W; Αν θα βάλουμε το κουτί με 430W - να και τα λεφτά για DDR3 !
Για τα παιχνίδια δεν θα έφτανε ο CORE 2 DUO E7400; -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου υπάρξει προβλημάτων με SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ...
και εφόσον η μητρική σου υποστηρίζει το** DDR3** γιατί έβαλες DDR2;
Κουτί :
THERMALTAKE VJ74321N2E WING RS 200 BLACK 430W λες να μην σου φτάσει; Τότε COOLERMASTER RC-690-KKP2-GP CM 690 BLACK 460W !Σωστά, για την Seagate, θα το μελετήσω.
Για τη ram, ούτε που κοίταξα για DDR3, θυμόμουν ότι είναι ακριβή...
Να πάω σε κάτι σαν αυτό;
Τα τροφοδοτικά που έχουν μέσα τα κουτιά είναι ποιοτικά; Αυτό με τρώει, έχοντας αλλάξει δυο φτηνιάρικα μέχρι τώρα...
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί η διαφορά στις επιδόσεις είναι μικρή και στην τιμή αρκετά μεγάλη.\
Μάνο υποθέτω πως αναφέρεσαι στην κάρτα οθόνης;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Για τη ram, ούτε που κοίταξα για DDR3, θυμόμουν ότι είναι ακριβή...
Το κατα πόσο αξίζουν μια μελέτη δεν βλάπτει ...
Τα τροφοδοτικά που έχουν μέσα τα κουτιά είναι ποιοτικά; Αυτό με τρώει, έχοντας αλλάξει δυο φτηνιάρικα μέχρι τώρα...
Λες στα THERMALTAKE, COOLERMASTER να βάζουν μέσα ΜΗ THERMALTAKE, COOLERMASTER;;;
Αλήθεια, δεν το ξέρω!!!! -
-
Και θα βλέπαμε αυτό :
-
Μια βοηθεια... τελευταια στο Firefox οταν φορτωνω σελιδα ενω την δειχνει κανονικα, αργει να σταματησει το φορτωμα..... Ενα παραδειγμα ειναι οτι οταν παω να απαντησω σε μαιλ του Yahoo ας πουμε αργει παρα πολυ να ετοιμαση την σελιδα απαντησης ωστε να πληκτρολογισω την απαντηση μου.... ψαχνοντας δε στα tools στην error console εχει μια τεραστια λιστα απο errors. Η java console δεν ειναι σαν επιλογη να την επιλεξω (φαινεται αχνα!!!) τι πρεπει να ρυθμισω???? Ευχαριστω εκ των προτερων..... Θα ξαναμπω αυριο το πρωι οποτε καθε ιδεα δεκτη......
-
Χρήστο αυτό που μου λές για την Huawei μου φαίνεται πολύ περίεργο. Εγώ με την Huawei της Vodafone δεν έχω κανένα πρόβλημα στο Macbook..
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Λοιπόν, Win2003 Server σε μηχάνημα που φοράει DDR ECC RAM (αν αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία)
Είχε 3 DIMM του μισού GB, και σήμερα έβγαλα το ένα και προσέθεσα 2 του ενός (σύνολο 3GB).
Από την ώρα εκείνη και μετά, αρνούνται τα windows να ξεκινήσουν, και παγώνει μόλις εμφανιστεί η κινούμενη μπάρα με το σήμα των windows.
Το memtest δεν έδειξε τίποτα, σε safe mode ξεκινά κανονικά, επίσης ξεκινά κανονικά μόνο με τις παλιές ή μόνο με τις καινούριες μνήμες. Τι γίνεται;Τι server είναι ( το μηχάνημα εννοώ ) ;
Είναι όλες ( και οι νέες ) μνήμες ECC ;
Τις έχεις βάλει στις σωστές θέσεις για dual Channel ; Μερικοί servers το απαιτούν όταν ο αριθμός των DIMM είναι ικανός για dual channel.
Έχεις κάνει firmware upgrade ;
Ενημέρωση...
Τελικά δοκίμασα με 4 ίδιες μνήμες (Kingston 1GB DDR400 ECC), και το πιο πρόσφατο BIOS και κάνει τα ίδια
Ανοίγει κανονικά μόνο αν έχω 2 μνήμες επάνω.Σημειώνω ξανά οτι το πρόβλημα εμφανίζεται ΜΟΝΟ κατά το κανονικό μπουτάρισμα σε Win2003, σε safe mode ανοίγει κανονικά... ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ
(βλακεία... με ένα χιλιάρικο θα παίρναμε καινούριο πολλές φορές γρηγορότερο αλλά είχε κολλήσει του πατέρα μου οτι είναι μόνο η RAM που του λείπει... και πήγε και έσκασε 300 ευρώ μόνο για μνήμες και τελικά δουλειά δε γίνεται.. )
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]