-
Μπορεί να μου έλεγε χαζομάρες ο υπάλληλος λοιπόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς, οι εργαζόμενοι σε τέτοιες εταιρίες δεν γνωρίζουν παρά μόνο για windows.
-
Πιθανόν, οπότε σου είπε απλά οτι δε δουλεύει σε περίπτωση που πραγματικά δε δουλεύει για να μη τον πρήξεις..
Να τονίσω οτι εγώ δεν ξέρω τίποτα περι του θέματος και το βρήκα μέσω του Google, η μόνη μου επαφή με τα Mac είναι λίγο που τα πειράζω στη Fnac όποτε πηγαίνω (και καταφέρνω και τα κολλάω ).
-
Χρηστο τελικα τι εκανες με το ΜΒΡ;
θα παρεις αλλο;
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Μετά τις 20 φορές που το προσπάθησα έπιασε. Δεν ξέρω τι γινόταν...
Το πληκτρολόγιο είναι ασύρματο αλλά γιατί να το δημιουργούσε αυτό??Πάλι να πω κάτι χαζό - μήπως δεν τον έβλεπαν σωστά τα παράθυρα;
Μήπως τον driver του τα παράθυρα φόρτωναν αργότερα;
Για αυτό καλό είναι να έχουμε κάπου ένα ενσύρματο με PS/2 ... -
έχω το εξής πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό μου. Από χτες που εγκατέστησα ένα driver για usb hardlock στέκεται αδύνατο να τον δεί. Όταν τον συνδέω ακούγεται κανονικά ο ήχος αλλά δεν φαίνεται πουθενά.
Να έγινε κάποιο κόνφλικτ με τα γράμματα?
Τί μπορώ να κάνω? -
SOS Βοηθεια.
Ανακάλυψα τελευταια στιγμη οτι κατι εκανα στην κάρτα μνημης του navigator moy και εχασα πραγματα. Μου λειπουν οι χάρτες της Ελλάδος, που τους χρειάζομαι ΑΥΡΙΟ!!!!
Που να τους βρω;;;
Μιλάω για Destinator ND, χαρτες GreeceE kai GreeceU -
Destinator ND = Destinator 7;;
Για Windows Mobile 5 ή 6; -
στο ipmart?
-
λοιπον είναι για ενα navigator Τιβο 1000, που έχει καποιο δικό του λειτουργικό για αυτό και λειτουργεί μόνο με Navigator ND. Παω να δω εκει που λέει ο Βιλλ.
-
Εμένα τελικά ήταν conflict με το όνομα του δίσκου, λύθηκε
-
Κι εγώ έβγαλα άκρη.
-
Κάποιο πρόγραμμα να πάρω ένα image με όλα του Eee μου να το κάψω σε σιντάκι κ όποτε χρειαστεί να το περάσω όπως τις διανομές λινουξ που βλέπω;
-
-
-
Moυ βγάζει ένα αρχείο .tib .... δεν μπορώ να βγάλω .iso ώστε να το κάψω σε cd bootable ωστε να το βάζω και να τα περνάει όλα μόνο του όπως στο ubuntu?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Moυ βγάζει ένα αρχείο .tib .... δεν μπορώ να βγάλω .iso ώστε να το κάψω σε cd bootable ωστε να το βάζω και να τα περνάει όλα μόνο του όπως στο ubuntu?Θα κανεις ενα ΒΟΟΤ CD (Rescue media η καπως ετσι λεγεται), θα εκκινησεις με αυτο, και μετα θα εισαγεις το cd με το αρχειο .tib
-
Στο 7αρι Eee ; Eχω βέβαια εξωτερικό dvdrom άρα με καλύπτεις μάλλον.
-
Για δες και εδω: http://www.neowin.net/forum/lofiversion ... 81776.html
(Μπορεις να σωσεις το image σε ενα στικακι αν δε θες cd-dvd)
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο 7αρι Eee ; Eχω βέβαια εξωτερικό dvdrom άρα με καλύπτεις μάλλον.τραβάς την ομάδα πισω... Κανόνισε για upgrade...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]