-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
9αρι είναι...
Δες το advent στα 270κατι, πολυ πιο ανετη οθονη/πληκτρολογιο
Ροτζερ, τσεκάρω προσφορές αυριο
Χτες ημουν electroworld και το εχουν 299. Αν περιμενεις κι αλλο... μπορει να το δεις ειτε 350, ειτε 270...αναλογα με το πως θα ξυπνησουν εκει στο electro Σαν μετοχη ειναι η τιμη του... In anyway και στα 299 παραμένει πολυ καλο deal... Αλλα αντιστοιχα χτυπάνε 370-400...
Το δουλεύω καθημερινά στο γραφείο και με εχει βγάλει ασπροπροσωπο! Go for it...
-
πωω μη μας ψήνεις τώρα
ωραίο το adventi
-
Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς το ψάχνω
Πιθανόν να το έχουν με άλλο όνομα εδώ? -
Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς το ψάχνω :oops:
Πιθανόν να το έχουν με άλλο όνομα εδώ? :hmmm:Το δεκάρι που σου πρότειναν πιο πάνω λες; Advent 4211. Είναι ο κλώνος του MSI Wind και το φέρνουν τα Electroworld και ο Κοτσόβολος. Μια χαρά μηχανάκι, σύμφωνα με ενυπώσεις χρηστών, αλλά με μικρή μπαταρία.
Για να πω πάντως την αμαρτία μου, ψιλομετάνιωσα που πήρα το Asus 1000H. Όχι ότι είναι κακό, απλά θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ (μα είναι δυνατόν να κολλάει με Skype και Firefox ανοιχτά;) κι ας ήταν και ακριβότερο.
-
Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς το ψάχνω
Πιθανόν να το έχουν με άλλο όνομα εδώ?βρες το πιο φτηνό κλώνο του MSI wind.
μπορεί να το βρεις σαν medion akoya -
υποσημείωση.
Το αγοράζω απο Ολλανδία, γι αυτό ρωτάω πως να το ψάξω -
MSI Wind, Advent 4211, Medion Akoya. Πάρε το φτηνότερο από τα τρία, εκτός αν βρεις κάποιο με μπαταρία 6 κελιών σε συμφέρουσα τιμή.
-
Μερσι, αύριο κάνω εξόρμιση
-
κυκλοφορεί στο ελληνικό εμπόριο και με 6ρα μπαταρία ??
-
Το καινούργιο Facebook είναι τραγικό.
Δεν υπάρχει πλέον το 'Less about τάδε', τρώω το σπαμ του αιώνα με τα ρημαδιασμένα τα QUIZ, δεν μπορώ να αφαιρέσω κάποια Highlights απο τα δεξιά, πολλά απο τα οποία έχω ήδη δει και βρίσκονται εκεί 4-5 μέρες (έχω τόσους φίλους, αλλά δεν ανανεώνει με τα πράγματα που κάνουν), και το home μου αυτή τη στιγμή είναι σαν το wall μιας φίλης που έχει γενέθλια, μιας και έχει γεμίσει με τα μηνύματα που της έστειλαν.
Αφού μπερδεύτηκα στην αρχή και πήγα να της ευχηθώ μέσα απο το 'What's on your mind?'.
Για να μη μιλήσουμε για το υπερτραγικό, έχω ορίσει πολύ περιοριστικές ρυθμίσεις για το ποιός μπορεί να βλέπει το προφίλ μου και τις φωτό μου (μόνο φίλοι, μια ομάδα απ'αυτους είναι και αυτοί περιορισμένοι). Χθες που ήμουν σε μια φίλη, βρήκε απο ένα αποκριάτικο πάρτυ φωτογραφίες μου, πάτησε πάνω στο όνομα μου και μπήκε κανονικά στο ΠΛΗΡΕΣ προφίλ μου.
Είδαμε και φωτογραφίες, τα πάντα (όλα ).
Πρέπει τώρα να κάθομαι και να ασχολούμαι με τη μ@λ@κί@.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δεν υπάρχει πλέον το 'Less about τάδε'Πώς δεν υπάρχει. Είναι το 'Χ' πάνω δεξιά σε ένα news feed item. Το ίδιο πράγμα ακριβώς.
τρώω το σπαμ του αιώνα με τα ρημαδιασμένα τα QUIZ
Block this application.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν υπάρχει πλέον το 'Less about τάδε'Πώς δεν υπάρχει. Είναι το 'Χ' πάνω δεξιά σε ένα news feed item. Το ίδιο πράγμα ακριβώς.
τρώω το σπαμ του αιώνα με τα ρημαδιασμένα τα QUIZ
Block this application.
Μα αν πατήσω πάνω του, μου λέει 'In the future, you won't see posts from Τάδε'.
Δεν θέλω να μη ξαναδώ ποστ του συγκεκριμένου, θέλω να περιοριστεί το ρημαδιασμένο απο το να με βομβαρδίζει..
Δεν μπορώ να το μπλοκάρω, γιατί είναι quiz που έκαναν φίλοι μου, και το εμφανίζει στο news feed μου σαν ιστορία. Θα πρέπει δηλαδή εκείνοι να περιορίσουν τις εφαρμογές που επιτρέπονται να εμφανιστούν στο προφίλ τους.
Η μόνη εφαρμογή που έχω ενεργή γενικά είναι το Poker, τίποτα άλλο.
Δε μπορώ να βρώ και απο που ρυθμίζω τι news updates προτιμώ να μου εμφανίζει..Καλά, που βρέθηκαν ξαφνικά τόσα ελληνόφωνα quiz στο fb; Θα θεωρηθώ παρανοικός αν πω οτι υποψιάζομαι στοχευμένη διαφήμιση μέσω των απαντήσεων στα κουίζ αυτά;
-
Καλά, που βρέθηκαν ξαφνικά τόσα ελληνόφωνα quiz στο fb; Θα θεωρηθώ παρανοικός αν πω οτι υποψιάζομαι στοχευμένη διαφήμιση μέσω των απαντήσεων στα κουίζ αυτά;...καθόλου...
πραγματικά δεν φαίνεται από πουθενά τρόπος απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων του quiz... -
Για δες, και στα αριστερά, εκεί που λέει News Feed, στο αριστερό μενού, αν πατήσεις στο κάτω 'more' (βρίσκεται κάτω από το video) σου εμφανίζει κάτι μετά το iLike; γιατί εμένα μου εμφανίζει αυτά:
Video
Notes
iLike
Ποιο παιδικό cartoon είσαι;
when will you die??
Movies
How good are you in bed?
Τα οποία δεν έχω ανοίξει ποτέ.Κάτι άλλο:
Άμα κάνω ctrl+A (select all) στη σελίδα του home, κάτω απο το αριστερό μενού εμφανίζεται αυτό 'SO : 469.50 →' Είναι με άσπρα γράμματα για να μη φαίνεται.
Τι στο καλό είναι αυτό πάλι;
Έκανα μια ανανέωση και μου έβγαλε αυτό: 'SO : 1,494.25 →' -
Άμα κάνω ctrl+A (select all) στη σελίδα του home, κάτω απο το αριστερό μενού εμφανίζεται αυτό 'SO : 469.50 →' Είναι με άσπρα γράμματα για να μη φαίνεται.
Έκανα μια ανανέωση και μου έβγαλε αυτό: 'SO : 1,494.25 →'Μας παρακολουθούν
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Έκανα μια ανανέωση και μου έβγαλε αυτό: 'SO : 1,494.25 →'Μας παρακολουθούν
Σε τι να χρησιμεύει άραγε;
Τα στατιστικά τους τα κρατάνε απο τη μεριά του σερβερ, αυτό γιατί να το βγάζει πάνω στη σελίδα;
Ίσως έχει να κάνει με το live news feed απο τις ιστορίες. -
Θέλω τη βοήθειά σας.
Κάποιο πρόγραμμα σαν το endnote για το Μακ ποιό είναι;
Να μπορώ να περνάω κατευθείαν της πηγές μου στο κείμενο! -
Η Microsoft λανσάρει τον Internet Explorer 8
H νέα έκδοση του Internet Explorer, με την οποία η Microsoft ελπίζει να ανακτήσει το χαμένο της μερίδιο στην αγορά των browser, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και ενσωματώνει νέες λειτουργίες όπως τo «Accelerator», σχεδιασμένες να διευκολύνουν συνήθεις εργασίες.
Ο IE είναι διαθέσιμος για δωρεάν κατέβασμα στο δικτυακό τόπο της Microsoft από τις 17.00 ώρα Ελλάδας την Πέμπτη. Το πρόγραμμα εγκαθιστάται μόνο σε υπολογιστές που τρέχουν νόμιμα αντίγραφα των Windows.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
αυτό το πράγμα με τα quiz στο facebook πρέπει να σταματήσει άμεσα!!
-
Η μ@λ@κία έγινε...Χθες στην μεγάλη βροχή το PSP μου , πήρε νερά. Έβγαλα την μπαταρία και το UMD και ανοιχτό το άφησα να στεγνώνει χθες και σήμερα όλη την ημέρα. Πριν λίγο δοκίμασα να το βάλω μπροστά και ενώ άναψε ( μου ζήτησε βέβαια ημερομηνία και ώρα άρα reset ) στην οθόνη φαίνονταν ίχνη νερού. Πώς θα σώσω το μικρό μου ταλαίπωρο συντροφάκι ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]