-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tον ΙΕ8 τον κατεβασε κανενας?Εγω αλλα χρησιμοποιω ΦΦ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tον ΙΕ8 τον κατεβασε κανενας?Καλησπέρα,
Εγκατέστησα κι εγώ τον ΙΕ8 αλλά έχει κάποια προβλήματα μάλλον.....δεν ανοίγει όλα τα site σωστά, σε αντίθεση με τον ΙΕ7.....
Για παράδειγμα, δεν παίζουν - ούτε καν εμφανίζονται όμως, είναι κενό το σημείο εκείνο - τα video clip στο site www.troktiko.blogspot.com .....ας δοκιμάσει κάποιος με το δικό του PC και με τον ΙΕ8 και ας μου πει.....μήπως χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο έξτρα πρόσθετο??
Επίσης, δεν ανοίγει σωστά το site της Alpha Finance για Χρηματιστηριακές Συναλλαγές, το Alpha Trade........
Καμιά ιδέα??
-
Υπαρχει τροπος να καταλαβω αν τοπικο ασυρματο δικτυο υποκλεπτεται απο τριτους ;
-
Σε εμενα το τρωκτικο παιζει σωστα.Δοκιμασες να πατησεις το κουμπι διπλα απο την γραμμη που βαζεις την διευθυνση που ειναι για να υπαρχει συμβατοτητα με τις παλαιοτερες εκδοσεις;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Υπαρχει τροπος να καταλαβω αν τοπικο ασυρματο δικτυο υποκλεπτεται απο τριτους ;μπες μέσα στο modem Και δες ποσες/ποιες ip είναι σινδεδεμένες
-
Σε μενου 'Internet Status' βλεπω μια IP .
Και σε ενα αλλο λεει 'connected clients' , εχει μονο εμενα .Εν τω μεταξυ δοκιμαζω απο servers της amd/ati και της microsoft και κατεβαζει με 30/40 kb/s
Houston , that is a problem -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε εμενα το τρωκτικο παιζει σωστα.Δοκιμασες να πατησεις το κουμπι διπλα απο την γραμμη που βαζεις την διευθυνση που ειναι για να υπαρχει συμβατοτητα με τις παλαιοτερες εκδοσεις;Δοκίμασες το λινκ αυτό και παίζει κανονικά με τον ΙΕ8 ?? Εμένα γιατί δεν εμφανίζεται καθόλου το βίντεο???
Δεν βγάζει το κουμπί αυτό στο site http://troktiko.blogspot.com .......
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Σε εμενα το τρωκτικο παιζει σωστα.Δοκιμασες να πατησεις το κουμπι διπλα απο την γραμμη που βαζεις την διευθυνση που ειναι για να υπαρχει συμβατοτητα με τις παλαιοτερες εκδοσεις;
Δοκίμασες το λινκ αυτό και παίζει κανονικά με τον ΙΕ8 ?? Εμένα γιατί δεν εμφανίζεται καθόλου το βίντεο???
Το κουμπι ειναι αυτο μεσα στον κοκκινο κυκλο αλλα δεν το πατησα στο συγκεκριμενο site
-
Δοκίμασες το λινκ αυτό και παίζει κανονικά με τον ΙΕ8 ?? Εμένα γιατί δεν εμφανίζεται καθόλου το βίντεο???
Kόψε το proktiko
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kόψε το proktiko
R u talking to me?Εγω μια εξυπηρετηση στον Πουντοκρατορα εκανα
-
Eνδιαφέρομαι για την ψυχική υγεία και των δυο σας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κουμπι ειναι αυτο μεσα στον κοκκινο κυκλο αλλα δεν το πατησα στο συγκεκριμενο site
Ξέρω πως είναι το κουμπί, στο δικό μου όμως γιατί δεν το βγάζει αυτό καθόλου και φυσικά δεν υπάρχει και το video ε??
-
Ακομα και στο win update μου το βγαζει το κουμπι.Αν παιζει ρολο εχω τα ΧΡ.Σε βιστα θα τον περασω αυριο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ακομα και στο win update μου το βγαζει το κουμπι.Αν παιζει ρολο εχω τα ΧΡ.Σε βιστα θα τον περασω αυριο.Στα Vista Home που έχω το εμφανίζει αυτό το πρόβλημα....
-
Καλημέρα,
Σήμερα βρήκα χρησιμοποιώντας τον ΙΕ8 πως καταναλώνει πολύ μεγάλους πόρους μνήμης, οι οποίοι αυξάνονται ανάλογα με το πόσα tabs είναι ανοιχτά!!
Πιο συγκεκριμένα, κάθε tab ανοιχτό αναγνωρίζεται ως νέο παράθυρο του ΙΕ8 στην Processes του Task Manager, με αποτέλεσμα την μεγάλη απώλεια μνήμης!! Παρακάτω ένα screenshot για του λόγου το αληθές......
Μήπως είναι κάποιο λάθος της MS??
-
Καλημέρα,Σήμερα βρήκα χρησιμοποιώντας τον ΙΕ8 πως καταναλώνει πολύ μεγάλους πόρους μνήμης, οι οποίοι αυξάνονται ανάλογα με το πόσα tabs είναι ανοιχτά!!
ναι, γιατί ο ff τα πάει καλύτερα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Καλημέρα,
Σήμερα βρήκα χρησιμοποιώντας τον ΙΕ8 πως καταναλώνει πολύ μεγάλους πόρους μνήμης, οι οποίοι αυξάνονται ανάλογα με το πόσα tabs είναι ανοιχτά!!
τουλάχιστον ο ff αξίζει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλημέρα,
Θα εβαζα φωτογραφια τωρα σχετικα με το τι αξιζει, αλλα θα γινουμε censored
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλημέρα,
Θα εβαζα φωτογραφια τωρα σχετικα με το τι αξιζει, αλλα θα γινουμε censored
και εγώ φφ έχω...
αλλά το ότι τρώει της παναγιάς τα μάτια απο ram.... είναι λιγουλάκι αλήθεια
-
FF ρεεε!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]