-
Ερώτησις: Ένα HD βίντεο .mkv 1920x1072 αρνείται να παίξει ομαλά σε CPU 2Ghz, 2GB RAM & ATI HD3870. Τι δεν κάνω σωστά;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εκανα την μα...κια να κανω αναβαθμιση στο iPod (Touch 16 GB) απο την 1.1.4 σε 2.0
Και εχασα ολα τα προγραμματα και δεν μπορω να το ξεκλειδοσω.... Εχει κανεις κανα νεο;;; Ποτε θα βγει κανα προγραμμα που να το ξεκλειδωνει και να περναει τον installer;;;;Το iPhone 2.0 το σπάσανε already, google it, κάαατι θα βρεις..
Πα@@ σπασανε.
Απλα κυκλοφωρησαν ενα βιντεο οπου δειχνουν οτι το σπασανε.
Το προγραμμα για να το σπασεις, δεν το χει κανενας....
Α... Προγραμμα για τα ΧΡ θελω.Αύριο μεθαύριο θα το δώσουνε ρε ταραμά.
Προσωπικά σήμερα έκανα την καλύτερη αγορά που θα μπορούσα να κάνω, αγόρασα το 2.0 για το Touch και πραγματικά μεταμορφώθηκε το Touch. Πλέον θα το βγάλω από το συρτάρι. Mail παντού, google maps με directions, vpn, βλέπω το macbook να παίρνει πούλο για τις μικροδουλειές όταν είμαι εκτός σπιτιού. Α, είναι και γρήγορο, καμία σχέση με WM. Δώσε τα 8€ που θέλει και δεν θα το μετανιώσεις.. Τουλάχιστον εγώ δεν το μετάνιωσα. Και Ελληνικά δεν έχει, μην ρωτήσεις.Διαβαζεις τι γραφω;;;;
ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΕΚΔΩΣΗ 2.0 ΓΙΑ ΤΟ Touch
Τα δωσα τα 8Ευ και μετανιωνω που δεν περιμενα μια βδομαδα, μεχρι να βγαλουν το ανοιχτιρη....
Ελεως!!!Με τα ΧΡ και τα σΒιστα, πρωτα εβγαινε το κρακ και μετα το λειτουργικο!
-
Ε οκ, ξέχασα τι διάβασα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ερώτησις: Ένα HD βίντεο .mkv 1920x1072 αρνείται να παίξει ομαλά σε CPU 2Ghz, 2GB RAM & ATI HD3870. Τι δεν κάνω σωστά;με ποιό παιχτίρι ;
-
VLC, MPlayer
-
VLC, MPlayerΤσσσ, δεν παίζει μ΄αυτά.
πήγαινε εδώ http://www.matroska.org
-
Μια χαρά τρέχουν τα Matroska με αυτά.. τα προτείνει κιόλας το matroska.org αν δεν πρόσεξες
Ερώτησις: Ένα HD βίντεο .mkv 1920x1072 αρνείται να παίξει ομαλά σε CPU 2Ghz, 2GB RAM & ATI HD3870. Τι δεν κάνω σωστά; -
πως μπορώ να αλλάξω την IP που φαίνεται σε κάποια σελίδα που μπαίνω?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
πως μπορώ να αλλάξω την IP που φαίνεται σε κάποια σελίδα που μπαίνω?Τι εννοεις ακριβως? Θες να βαλεις μια IP που να μην ανταποκρινεται στην αληθινη?
-
σωστά, ας γίνω και λίγο σαφής
αυτή η super σελιδούλα φαίνεται ότι σε αφήνει να παίρνεις τζάμπα τηλέφωνα.
http://evaphone.com/
μετά από κάποιες κλήσεις όμως λέει ότι έχει μπλοκάρει το IP με το οποίο μπαίνεις -
Το πιο ευκολο ειναι να κλεισεις το dsl μοντεμ για μερικα δευτερολεπτα. Oταν το ανοιξεις, θα εχει ανανεωθει η ip που παιρνεις απο τον παροχο σου.
Aν χρησιμοποιεις Firefox, υπαρχει και ενα χρησιμο addon για να τσεκαρεις την ip σου ΕΔΩ.
-
Μια χαρά τρέχουν τα Matroska με αυτά.. τα προτείνει κιόλας το matroska.org αν δεν πρόσεξεςΕρώτησις: Ένα HD βίντεο .mkv 1920x1072 αρνείται να παίξει ομαλά σε CPU 2Ghz, 2GB RAM & ATI HD3870. Τι δεν κάνω σωστά;
Εγω φταίω
Εννοούσα να τρέξεις το http://www.matroska.org/~toff/MatroskaDiag.exe για να δεις αν υπάρχουν τίποτα περίεργα real κλπ και χρειαστείς RealAlternative. Διαφορετικά δεν βλέπω για ποιό λόγο να μην παίζει καλά πέραν του κακού packing. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε οκ, ξέχασα τι διάβασα.Το παθαινεις συχνα;;;
-
Μια χαρά τρέχουν τα Matroska με αυτά.. τα προτείνει κιόλας το matroska.org αν δεν πρόσεξεςΕρώτησις: Ένα HD βίντεο .mkv 1920x1072 αρνείται να παίξει ομαλά σε CPU 2Ghz, 2GB RAM & ATI HD3870. Τι δεν κάνω σωστά;
και ο player, και το Η/W είναι μια χαρά. Full HD παίζει και με πολύ λιγότερα.
Αν το αρχείο ήταν σε κανά optical drive ή USB δοκίμασε να το περάσεις στο σκληρό. Αν ήταν από το σκληρό... δοκίμασε άλλο σκληρό -
Εντελώς ενημερωτικά.
Στο πρόβλημα με το PC του σπιτιού, αλλάχθηκε η πρίζα ασφαλείας με άλλη, το τροφοδοτικό καλώδιο που ήταν τσακισμένο και σκέφτηκα μπας και επηρέαζε και έγινε και reset στο router!
ΤΖΙΦΟΣ!!!
Καταλήγω ότι κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό αλλά δεν μπορώ να κάνω format λόγω Raid δίσκου και έλλειψης της ανάλογης δισκέττας.
Αποφάσισα να αλλάξω μητρική και να εγκαταστήσω από την αρχή τα ΧΡ. Και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εντελώς ενημερωτικά.Στο πρόβλημα με το PC του σπιτιού, αλλάχθηκε η πρίζα ασφαλείας με άλλη, το τροφοδοτικό καλώδιο που ήταν τσακισμένο και σκέφτηκα μπας και επηρέαζε και έγινε και reset στο router!
ΤΖΙΦΟΣ!!!
Καταλήγω ότι κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό αλλά δεν μπορώ να κάνω format λόγω Raid δίσκου και έλλειψης της ανάλογης δισκέττας.
Αποφάσισα να αλλάξω μητρική και να εγκαταστήσω από την αρχή τα ΧΡ. Και βλέπουμε.
καλό κουράγιο.....Νίκο....
αφού θα κάνεις νεα εγκατάσταση γιατί δεν βάζεις τα Vista ? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εντελώς ενημερωτικά.Στο πρόβλημα με το PC του σπιτιού, αλλάχθηκε η πρίζα ασφαλείας με άλλη, το τροφοδοτικό καλώδιο που ήταν τσακισμένο και σκέφτηκα μπας και επηρέαζε και έγινε και reset στο router!
ΤΖΙΦΟΣ!!!
Η δισκετα χρειαζεται για το sata.Γιατι δεν κατεβαζεις τον driver απο το site της μητρικης;Τι raid εχεις;ΓΙα ταχυτητα ή για ασφαλεια (δεν θυμαμαι τα νουμερα);
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Εντελώς ενημερωτικά.
Στο πρόβλημα με το PC του σπιτιού, αλλάχθηκε η πρίζα ασφαλείας με άλλη, το τροφοδοτικό καλώδιο που ήταν τσακισμένο και σκέφτηκα μπας και επηρέαζε και έγινε και reset στο router!
ΤΖΙΦΟΣ!!!
καλό κουράγιο.....Νίκο....
αφού θα κάνεις νέα εγκατάσταση ΜΗ βάλεις τα Vista !!! -
Δεν ξέρω τι να ψάξω Βασίλη. Και δεν έχω και διάθεση. Μου την έχει δώσει άσχημα το μπουρδέλο!!!
Vista ούτε για πλάκα. ΧΡ/SP3 με 1GB μνήμης είναι μια χαρά!
-
τι ακουν τα ματια μου?
ρε κουκο!
για πες μας... εχει ξεχωριστο controler που ειναι για raid και εχει και εναν αλλο IDE?
το raid μπορεις να το απενεργοποιησεις με καποιο τροπο απο το bios?
γιατι δεν φτιαχνεις μια δισκετα, αφου κατεβασεις τον driver του controler σου απο το site της μητρικης?!
τι θελω να πω.. αλλαξε IDE στον δισκο και δοκιμασε να κανεις εγκατασταση ρε φιλε!!
Το να μην σε αφηνει λογω raid Μου κανει εκτος απο κουλο, λιγο παραξενο..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]