-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν ξέρω τι να ψάξω Βασίλη. Και δεν έχω και διάθεση. Μου την έχει δώσει άσχημα το μπουρδέλο!!!Vista ούτε για πλάκα. ΧΡ/SP3 με 1GB μνήμης είναι μια χαρά!
kouk μπορεις, αν δεν βαριεσαι φυσικα, να μου εξηγησεις τι προβλημα υπαρχει με το pc κλπ (ή και με pm να μην κουραζουμε και τα παιδια εδω) διοτι δεν εχω παρακολουθησει. Αλλιως αν ειναι πες μου σε πια σελιδα ειναι εδω μεσα να δω.
-
Ανοιξε το κουτί και δες το καλώδιο του δίσκου αν πάει πάνω στην μητρική ή σε χωριστή κάρτα. Αν πάει πάνω στην μητρική, θα βρεις τον οδηγό από το site του κατασκευαστή της μητρικής. Αν πάει σε κάρτα, θα έχει πάνω κατασκευαστή και Serial Number και έτσι θα βρεις εύκολα τον οδηγό.
Να ξέρεις πάντως πως είναι πολύ πιθανό τα Vista να μην χρειαστούν τον οδηγό χωριστά ενώ ακόμη κι αν τον χρειαστούν, τον ψάχνουν και σε CD και όχι μόνον σε δισκέτα όπως τα ΧΡ.
Τα Vista είναι μια χαρά, εγώ τα έχω βάλει στο σπίτι και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα.
Πρίν ρίξεις τα καλά σου λεφτά, δοκίμασε κι αυτή τη λύση, Κούκο μου. -
Ρε συ Νίκο, πολύ παίδεμα για το τίποτα. Στείλτο στο διάολο και πάρε ένα καινούργιο να κάνεις την δουλειά σου. Μόνο την στεναχώρια που έχεις τραβήξει τόσες μέρες να σκεφτείς, θα δεις ότι δεν αξίζει τον κόπο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ρε συ Νίκο, πολύ παίδεμα για το τίποτα. Στείλτο στο διάολο και πάρε ένα καινούργιο να κάνεις την δουλειά σου. Μόνο την στεναχώρια που έχεις τραβήξει τόσες μέρες να σκεφτείς, θα δεις ότι δεν αξίζει τον κόπο...Nίκο, μην τον ακούς! Δεν σέβεται την...πατροπαράδοτη αρχή της...οικονομίας!
Ορίστε, ...καινούριο μηχάνημα να το πετάξεις! Ντροπή!
(πάντως αν το σουτάρεις, φέρτο να κάνει παρέα στον...φορτιστή του Plantronics! )Αν είναι θέμα software, είμαι σίγουρος πως φτιάχνεται πάντως και επιπλέον, υπάρχουν και άλλες λύσεις: πχ εγώ αγόρασα έναν εξωτερικό ελεγκτή PCI για τον σκληρό δίσκο, γιατί αυτός που είχε η μητρική πάνω δεν ήθελε να δουλέψει. Και έκανα την δουλειά μου με 20€. Αν έχεις μόνον ένα δίσκο πάνω στο Raid , αυτή είναι και για σένα μια καλή λύση.
Θα έχεις και το CD άκι του ελεγκτη με τους drivers.
Ξαναλέω πάντως, ΔΕΝ χρειάζεται να μπεις καν σε έξοδα, ένα άνοιγμα του κουτιού και λίγο googliσμα χρειάζεται μόνον! -
-
Για τον 007: Ξαφνικά δουλεύει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστη (χωρίς φόρτο και με θερμοκρασία 42 στο μαξιμουμ) και δεν μπορεί να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού (ενώ συνδέονται κανονικά 1 PC και 2 laptop). Στην Τεχνική Υπηρεσία, όμως, όλα δούλεψαν κανονικά!!!
viewtopic.php?p=1273092#p1273092
viewtopic.php?p=1270059#p1270059 -
Ο δίσκος συνδέεται στην μητρική. Όταν αρχίζει το format ρωτάει αν θέλω να εγκαταστήσω raid. Λέω όχι και συνεχίζω αλλά δεν το βλέπει και σταματάει. Για να συνδέσω τον δίσκο αλλιώς, δεν ξέρω.
-
Το έχω λύσει/καθαρίσει/αποσυνδέσει όλο πάνω από 5 φορές. Όταν δούλεψε κανονικά στους τεχνικούς που το πήγα, τρελάθηκα!!! Προφανώς κάτι το επηρεάζει στο σπίτι μου! Αλλά, πλέον, μετά και το reset στον router, δεν μπορώ να φανταστώ τι.
Δια ταύτα
Το πάω για αλλαγή μητρικής, αλλαγή συνδεσμολογίας του δίσκου, format και βλέπουμε!
-
-
Τι μάρκα είπαμε ότι είναι το μηχανάκι? (όχι του Gruppo, φαντάζομαι.... )
-
Altec
-
Αχ, αγαπητέ... με όλα αυτά που έχει βγάλει το Αθανασουλέικο μηχανάκι σου, ούτε η αποθεραπεία του Αλεξόπουλου να ήταν (που είναι και Πυργιώτης! )...
Μητρική, doctor says.
-
kouk, απο την αλληλεπίδραση δικτύου ανεμιστήρα επεξ εγώ 99% λέω οτι είναι θέμα driver ή utility της κάρτας δικτύου.
αν πχ έχεις κάποιο παράξενο=wpa κλείδωμα στο ασύρματο βγάλτο και δοκίμασε
περιέγραψε σε παρακαλώ το πρόβλημα επιγραμματικά αλλά συγκεκριμένα. Ποια κάρτα δικτύου έχεις, τι settings, επεξ, μητρική κλπ
προς θεού μην αρχίζεις τα format για πλάκα -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Αχ, αγαπητέ... με όλα αυτά που έχει βγάλει το Αθανασουλέικο μηχανάκι σου, ούτε η αποθεραπεία του Αλεξόπουλου να ήταν (που είναι και Πυργιώτης! )...
b]Μητρική[/b], doctor says.Η πλάκα, όμως, είναι ότι, ακριβώς με την ίδια μητρική και setting, δούλεψαν τα πάντα όταν το πήγα στους τεχνικούς!!!
kouk, απο την αλληλεπίδραση δικτύου ανεμιστήρα επεξ εγώ 99% λέω οτι είναι θέμα driver ή utility της κάρτας δικτύου.
αν πχ έχεις κάποιο παράξενο=wpa κλείδωμα στο ασύρματο βγάλτο και δοκίμασε
περιέγραψε σε παρακαλώ το πρόβλημα επιγραμματικά αλλά συγκεκριμένα. Ποια κάρτα δικτύου έχεις, τι settings, επεξ, μητρική κλπ
προς θεού μην αρχίζεις τα format για πλάκαΚι εγώ αυτό σκέφτηκα. Και όταν το πήγα στους τεχνικούς ξεράθηκα όταν συνδέθηκε αμέσως σε ασύρματο router που είχαν εκεί!!!
Τίποτα περίεργο. WPA-PSK. Και όλα τα άλλα στο σπίτι δουλεύουν μια χαρά. Ακόμα και στην ίδια θέση με το PC. Αλλά όχι το PC σε άλλη θέση! Η κάρτα είναι μια Linksys με κεραία 7db. Δουλεύει 2 χρόνια τώρα μια χαρά. Επίσης δουλεύει σε ένα άλλο PC που την έβαλα.
Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η λειτουργία του ανεμιστήρα του επεξεργαστή στο φούλ χωρίς να έχει ανέβει η θερμοκρασία!!!Τα έχω δοκιμάσει όλα πριν φτάσω στην απόφαση για format!
-
χωρίς την κάρτα τρελαίνεται ο ανεμιστήρας?
βγάλε την wpa. γύρνα το σε wep ή καθόλου και δοκίμασε
όλα ΔΕΝ τα έχεις δοκιμάσει.
έχω την εγκατάσταση μου 4 χρόνια και εχω αλλάξει τρία πισι μέχρι τώρα, χωρίς φορματ...
μην τρελαινόμαστε φορματ κατευθείαν -
Ταχω κάνει. Τζίφος όσο είμαι στο σπίτι!!!
-
Να μετακομίσεις το σκεφτηκες;
-
.... το μπουρδελο καιγεται!
.... το μπουρδελο καιγεται!
.... το μπουρδελο καιγεται! -
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
χωρίς την κάρτα τρελαίνεται ο ανεμιστήρας?δεν μου απάντησες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
χωρίς την κάρτα τρελαίνεται ο ανεμιστήρας?
δεν μου απάντησες
ναι, όμως μόνο στο σπίτι. Στο γραφείο, μια χαρά!!!
-
φορητός είναι?
η κάρτα δικτύου pcmcia?με το τσιγκελι στα βγάζουμε πρόεδρε
-
Τα έχω ξαναπεί, και φοβάμαι ότι θα μου την πέσουν οι εγκάθετοι.
PCI είναι η κάρτα. Linksys. Με τους τελευταίους drivers, αλλά και με δοκιμές με όλους τους πρπηγούμενους. Το PC είναι σταθερό. Το πρόβλημα ξεκίνησε ξαφνικά. Μόνη αλλαγή στο περιβάλλον ένα νέο ασύρματο δίκτυο, που όμως δεν εηρεάζει κανένα άλλο υπολογιστή στο σπίτι, ένας εκ των οποίων έχει ολόϊδια κάρτα. Στον οποίο η δικιά μου 'πάιζει' μια χαρά.
-
@kouk
Δεν έχω διαβάσει πολύ πίσω. Μήπως στη δουλειά έχει ψυχρίτσα και στο σπίτι ζεστούλα;
Μπορει νά πα και μλκία
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]