-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Για οποιον ασχολειται και γνωριζει :Περιμενουμε τους προσεχεις μηνες καινουριο ipod touch ;
http://buyersguide.macrumors.com/#iPod_touch
iPod touch
Buy only if you need it - Approaching the end of a cycle
Last Release September 09, 2008
Days Since Update 184 (Avg = 185) -
Για οποιον ασχολειται και γνωριζει :Περιμενουμε τους προσεχεις μηνες καινουριο ipod touch ;
Εχει βγει 3 μηνες τωρα το iΡod tΟuch 2.
Εχω το 16αρη πρωτης γενιας απο το καλοκαιρι και θελω να το σπροξω (εχει γρατζουνιες στο πισω καλυμα)να παρω το 2ρης γενιας.
Θα βγαλουν καινουριο;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Για οποιον ασχολειται και γνωριζει :
Περιμενουμε τους προσεχεις μηνες καινουριο ipod touch ;
Εχει βγει 3 μηνες τωρα το iΡod tΟuch 2.
Εχω το 16αρη πρωτης γενιας απο το καλοκαιρι και θελω να το σπροξω (εχει γρατζουνιες στο πισω καλυμα)να παρω το 2ρης γενιας.
Θα βγαλουν καινουριο;;;Απ'οτι λέει, είναι πολύ πιθανό..
το iΡod tοuch 2 έχει βγεί απο το σεπτέμβρη, οπότε πλησιάζει η ώρα που θα αλλαχθεί.. -
Πληθαίνουν οι φήμες για υπολογιστή με οθόνη αφής
Η Apple κάτι κάνει εδώ . . .
-
Δεν ξερω wagner , φλερταρω το 2nd gen και απο οτι διαβαζω απο δω και κει
λενε για μετα το καλοκαιρι . Οποτε εχουμε ακομα.Απο e-bay το ειχες παρει το δικο σου ;
-
Είναι καλό αυτό το σκέτο Apple ipod touch ? Βλέπεις ταινίες και ακούς μουσική ? Εχει περιορισμούς ?
-
Τρικαλο
Ταινιες , μουσικη , wifi , αφη
-
Ραδιόφωνο έχει;
-
Γνωστος εγκαθετος
Καποιο καλο site του εξωτερικου για ενημερωση σχετικα με pc's (ολες τις εξελιξεις) με rss ;
-
Πάρτε ένα ipod classic που χωράει όλη την δισκογραφία του Tiesto (μάλλον... )
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πάρτε ένα ipod classic που χωράει όλη την δισκογραφία του Tiesto (μάλλον... )ολα τα ASOT Armin van Buuren τα χωραει;
ακομα εχω το iPod Video... -
Γνωστος εγκαθετοςΚαποιο καλο site του εξωτερικου για ενημερωση σχετικα με pc's (ολες τις εξελιξεις) με rss ;
τα RSS απο www.Engadget.com, www.dailytech.com, www.gizmodo.com, www.xbitlabs.com θα πρεπει να σε καλύψουν αρκετα...
-
ΤρικαλοΤαινιες , μουσικη , wifi , αφη
ωραία φάση την κόβω. Χμμμμ
-
Προσπαθώ να κάνω format στον υπολογιστή μου μέσω του cd των windows xp και στο σημείο που πρέπει να συμφωνήσεις με τους όρους χρήσης πατάω f8 αλλά δεν ανταποκρίνεται. Αν πατήσω esc βγαίνει και κάνει επαννεκίνηση αλλά το f8 δεν το δέχεται...
Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβάινει?? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τρικαλο
+i
Ευχαριστω corsair !
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Προσπαθώ να κάνω format στον υπολογιστή μου μέσω του cd των windows xp και στο σημείο που πρέπει να συμφωνήσεις με τους όρους χρήσης πατάω f8 αλλά δεν ανταποκρίνεται. Αν πατήσω esc βγαίνει και κάνει επαννεκίνηση αλλά το f8 δεν το δέχεται...
Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβάινει??Να πω κάτι χαζό...
Μήπως υπάρχει κανένα πλήκτρο που ενεργοποιεί τα 'F'-πλήκτρα;
Η το πληκτρολόγιο είναι ασύρματο; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τρικαλο
Ναι..
Άμα βγάλεις το wifi και το αντικαταστήσεις με ethernet, θα μπορούσε να μιλάει για γκόμενα.. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβάινει??Να πω κάτι χαζό...
Μήπως υπάρχει κανένα πλήκτρο που ενεργοποιεί τα 'F'-πλήκτρα;
Η το πληκτρολόγιο είναι ασύρματο;Μετά τις 20 φορές που το προσπάθησα έπιασε. Δεν ξέρω τι γινόταν...
Το πληκτρολόγιο είναι ασύρματο αλλά γιατί να το δημιουργούσε αυτό?? -
Βλέπω στο site της wind ότι υπάρχουν καινούργια modem της SonyEricsson. Με τα Huawei (δοκιμασμένο και το E170 της Cosmote, αλλά και το E172 της Vodafone) έχω χάσει πια κάθε ελπίδα ότι θα δουλέψουν ποτέ σωστά με το mac.
Το θέμα είναι ότι παρόλο που στην ιστοσελίδα τους γράφουν ότι το SonyEricsson MD400 είναι συμβατό με mac OS-X (το γράφει και στην συσκευασία) μετά από μερικά τηλεφωνήματα που έκανε ο υπάλληλος του καταστήματος της wind στην περιοχή μου, μου είπε ότι σχεδόν σίγουρα δεν θα δουλέψει με το mac καθώς για να παίξει χρειάζεται μια εφαρμογή που είναι συμβατή μόνο με windows.
Ειλικρινά είμαι απελπισμένος και αγανακτισμένος με το θέμα αυτό καθώς χρειάζομαι σύνδεση παντού για την δουλειά μου, αλλά με το mac αυτό δεν γίνεται -εκτός και αν του περάσω windows, πράγμα που δεν θέλω για πολλούς λόγους.
Τα έχει δοκιμάσει κανείς γενναίος να μας πει τι γίνεται;
-
Mac. Just Works (?)
Κάποιος έπρεπε να το πει..
EDIT:
http://www.novamedia.de/sonyericsson/ve ... 00_en.htmlThank you for purchasing a modem device from Sony Ericsson.
To use a MD400/MD400g USB modem with your Mac OS X system, you will need “launch2net – Sony Ericsson Edition”. This application enables you to set up and use HSPA, UMTS, EDGE and GPRS connections, depending on your mobile device and network carrier.
If you want to use the MD400/MD400g USB modem, please make sure your Apple Macintosh is clocked with at least 1 GHz.
Στη λίστα υπάρχουν και οι 3 εταιρίες.
Το λέει και στο FAQ της SE
http://www.sonyericsson.com/cws/support ... band/md400Is this product compatible with Macintosh operating systems?
The PC Card can be used with a MacBook Pro machine. Apple Macintosh users can make GPRS/EDGE/UMTS/HSPA connections via the separate free software download “launch 2 net – Sony Ericsson Edition.” This separate application is available as a free download from nova media. You'll need to be running MacOS 10.4.3 or later to use the EC400 in your Mac.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]