-
-
Εντάξει, δεν λέω, είναι θέμα extension...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ποια ταχυτητα ρε 'σεις... Η 'ταχυτητα' του Safari φαινεται μονο στα benchmarks...Ώρα είναι να μας πείτε ότι νιώθετε και εγκάρσιες μετατοπίσεις του ημιάκαμπτου!
-
Ε καλά, εδώ άλλοι νιώθουν σημαντικότατες διαφορές μεταξύ 3θυρων και 5θυρων αμαξωμάτων...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ποια ταχυτητα ρε 'σεις... Η 'ταχυτητα' του Safari φαινεται μονο στα benchmarks...
Ώρα είναι να μας πείτε ότι νιώθετε και εγκάρσιες μετατοπίσεις του ημιάκαμπτου!
Ο δικος μου δε προλαβαινει να μετατοπιστει εγκαρσια...
Εσυ πως ακριβως διαπιστωσες πως ο Σαφαρι ειναι ταχυτερος?
-
Σου φαίνεται να διαπίστωσα κάτι σχετικά με την ταχύτητα;
Θα ανοίξω τόπικ με τις μόδες και τα αξιώματα του 4TForum. Θα πέσω κάτω από τα γέλια όμως...και θα αργήσω να το ολοκληρώσω!
-
Θα ανοίξω τόπικ με τις μόδες και τα αξιώματα του 4TForum. Θα πέσω κάτω από τα γέλια όμως...και θα αργήσω να το ολοκληρώσω!
Εxplain please!
Με ποιανου το μερος εισαι?
-
-
http://www.apple.com/safari/whats-new.html#overlay-performance
Δείτε συγκριτικά περί ταχύτητας...
Τον σαφάρι θα τον έχεις για τα add on του έναντι του safari. Αυτός πιστεύω ότι είναι ο μόνος λόγος.
Άλλος ο σαφάρι και άλλος ο safari; Ποιος είναι ο γρήγορος;
Διόρθωση:
Τον firefox θα τον έχεις για τα add on του έναντι του safari. -
για μενα σε Leopard 10.5.6 αν και εχω δοκιμασει
-safari
-firefox
-camino
-omniweb
-demeter
-operaκαταληγω οτι ο Σαφαρι ειναι ο πιο γρηγορος.
οντως δεν εχει πολλα προσθετα αλλα για αυτο που τον θελω ειναι τελειος.
ειδικα ο νεος ειναι καταπληκτικος -
Καλησπέρα,
Έχοντας αρκετά χρόνια να αναβαθμίσω το PC μου έφτασε ο καιρός για νέο σύστημα. Θα ήθελα τις απόψεις σας σε τι θα μπορούσα να αλλάξω με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα. Σκοπός είναι να μειωθεί το κόστος με τις λιγότερες 'παραχωρήσεις'. Είμαι αναποφάσιστος στο θέμα οθόνης μεταξύ Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' και HP LP2275w...
* Asus P5Q3 Deluxe (s775, DDR3, P45) * Intel Core 2 Quad 9550 * CoolerMaster Haf 932 Black * Sapphire 4870 Toxic SVGA (PCI-Express , 1GB) * Corsair 4GB DDR3-1600 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TW3X4G1600C9DHX) * Tagan PipeRock Series PSU (700W, TG700-BZ) * Logitech diNOVO Edge * Logitech MX Revolution Laser * Western Digital VelociRaptor HDD 150 GB 10k RPM (Sata, SWD1500HLFS) * Western Digital RE3 500GB HDD (Sata II) * Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' ή HP LP2275w * LG GH22NS30 DVDRW +/- (SATA22X, Bulk, Black) x 2
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε καλά, εδώ άλλοι νιώθουν σημαντικότατες διαφορές μεταξύ 3θυρων και 5θυρων αμαξωμάτων...οποιος δεν νιωθει..... δικο του προβλημα
-
Δεν δίνω δεκάρα για το πόση μνήμη δεσμεύει για οσα ταμπάκια έχω ανοιχτά ο browser μου, αρκει όταν πρέπει να την αποδεσμεύει. Με ενδιαφέρει μόνο η γρήγορη ζωγραφική και η ασφάλεια.
Περιμένω με ανυπομονησία τον chrome για λινουξ, στην δουλειά τον χρησιμοποιώ σε win και είναι σφαίρα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλή η ταχύτητα, αλλά η παραμετροποίηση είναι για κάποιους προτιμότερη.
Γρήγορος (ίσως περισσότερο από τον safari) είναι και ο chrome. Αλλά δεν φτούρησε πάνω από μερικές ώρες στο pc μου.
Πάντως μου άρεσε αρκετά ο safari. Συνήθισα όμως πια τον firefox.+1 Επίσης ειδικά ο FF3 είναι πολύ γρήγορος (σε σχέση με τον 2). Δεν μπορείς να ξεκόψεις έτσι εύκολα από τα αμέτρητα addons του. Οποιος άλλος browser το κάνει θα κερδίσει πολύ κόσμο εάν είναι καλύτερος του FF.
-
Είμαι με το δίκιο!Τον δοκιμασα και αυτον... Χρησιμοποιησα και το Unchrome για καλο και για κακο.
Στην αρχη πλακα ειχε, μετα βαρεθηκα.
Δεν εχει κατι ιδιαιτερο σε σχεση με τον FF. -
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Καλησπέρα,Έχοντας αρκετά χρόνια να αναβαθμίσω το PC μου έφτασε ο καιρός για νέο σύστημα. Θα ήθελα τις απόψεις σας σε τι θα μπορούσα να αλλάξω με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα. Σκοπός είναι να μειωθεί το κόστος με τις λιγότερες 'παραχωρήσεις'. Είμαι αναποφάσιστος στο θέμα οθόνης μεταξύ Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' και HP LP2275w...
- Asus P5Q3 Deluxe (s775, DDR3, P45)
- Intel Core 2 Quad 9550
- CoolerMaster Haf 932 Black
- Sapphire 4870 Toxic SVGA (PCI-Express , 1GB)
- Corsair 4GB DDR3-1600 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TW3X4G1600C9DHX)
- Tagan PipeRock Series PSU (700W, TG700-BZ)
- Logitech diNOVO Edge
- Logitech MX Revolution Laser
- Western Digital VelociRaptor HDD 150 GB 10k RPM (Sata, SWD1500HLFS)
- Western Digital RE3 500GB HDD (Sata II)
- Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' ή HP LP2275w
- LG GH22NS30 DVDRW +/- (SATA22X, Bulk, Black) x 2
Κάποια οθόση σε EIZO έχεις σκεφτεί; Αλλιώς πιστεύω samsung (+2 ίντσες, +μεγαλύτερη ανάλυση).
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Περιμένω με ανυπομονησία τον chrome για λινουξ
Ξέρεις πότε ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Περιμένω με ανυπομονησία τον chrome για λινουξ
Ξέρεις πότε ;
Είχαν πει για άνοιξη. Αν σκάσει θα ενημερώσω
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχοντας αρκετά χρόνια να αναβαθμίσω το PC μου έφτασε ο καιρός για νέο σύστημα. Θα ήθελα τις απόψεις σας σε τι θα μπορούσα να αλλάξω με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα. Σκοπός είναι να μειωθεί το κόστος με τις λιγότερες 'παραχωρήσεις'. Είμαι αναποφάσιστος στο θέμα οθόνης μεταξύ Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' και HP LP2275w...
- Asus P5Q3 Deluxe (s775, DDR3, P45)
- Intel Core 2 Quad 9550
- CoolerMaster Haf 932 Black
- Sapphire 4870 Toxic SVGA (PCI-Express , 1GB)
- Corsair 4GB DDR3-1600 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TW3X4G1600C9DHX)
- Tagan PipeRock Series PSU (700W, TG700-BZ)
- Logitech diNOVO Edge
- Logitech MX Revolution Laser
- Western Digital VelociRaptor HDD 150 GB 10k RPM (Sata, SWD1500HLFS)
- Western Digital RE3 500GB HDD (Sata II)
- Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' ή HP LP2275w
- LG GH22NS30 DVDRW +/- (SATA22X, Bulk, Black) x 2
Κάποια οθόση σε EIZO έχεις σκεφτεί; Αλλιώς πιστεύω samsung (+2 ίντσες, +μεγαλύτερη ανάλυση).
Έχω σκεφτεί για την Eizo FlexScan S2231WH 22' αλλά είναι σχεδόν διπλάσια τιμή από τις άλλες (600€). Θα πρέπει να κόψω από μητρική (να πάρω την απλή P5Q3), GPU (να πάρω 512ΜΒ) και ίσως και επεξεργαστή (τον 9400)..έτσι γλυτώνω γύρω στα 200-250€ που είναι η διαφορά της..το αξίζει όμως?
Tα reviews λένε πολύ καλά λόγια για την HP και σε σύγκριση με την Eizo λένε ότι είναι αρκετά κοντά σε ποιότητα... -
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
το αξίζει όμως?Ούτε η EIZO αξίζει την διαφορά, ούτε φυσικά όλα τα υπόλοιπα πανάκριβα υποσυστήματα που έχεις βάλει αξίζουν τα λεφτά τους, αλλά τα έβαλες!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]